Aktorzy austenowscy - Matthew Macfadyen
Harry_the_Cat - Nie 12 Paź, 2008 20:28
Wywiad z MM w magazynie "Red" - troche info tu: http://darcylicious.com/d...e-november-2008 , ale nie mam skanu samego artykułu.
M - Wto 14 Paź, 2008 02:05
To jest dobre "MM is so HOT that he’s partly to blame for global warming"
albo
"Am I already in the menopause, or is he causing all that incredible heat in me?" Amen!
No i lubi tą samą komedie co ja "Dirty Rotten Scoundrels"
Calipso - Nie 19 Paź, 2008 10:23
| Gitka napisał/a: | Matthewa będzie można oglądac w 6 odcinkowym serialu kostiumowych
Czasy, w których przyszło nam żyć
Way We Live Now, The (2001) |
Od dwóch tygodni jestem pełna poświęcenia. Wstaję w niedzielne poranki skoro świt,tylko po to,żeby go oglądać
Sofijufka - Nie 19 Paź, 2008 10:42
toż on tu autentycznie obrzydliwy jest
Calipso - Nie 19 Paź, 2008 10:47
| Sofijufka napisał/a: | toż on tu autentycznie obrzydliwy jest |
Może i jest,ale rzadko który lalusiowaty mi się podoba
maniutka - Nie 19 Paź, 2008 14:41
| Sofijufka napisał/a: | toż on tu autentycznie obrzydliwy jest |
Mateusz jest cudny , tylko ta rola jest jakaś odpychająca. Jak tylko widzę tego jego bohatera to szlag mnie trafia . Normalnie jełop
Caitriona - Nie 19 Paź, 2008 15:30
| Calipso napisał/a: | | Gitka napisał/a: | Matthewa będzie można oglądac w 6 odcinkowym serialu kostiumowych
Czasy, w których przyszło nam żyć
Way We Live Now, The (2001) |
Od dwóch tygodni jestem pełna poświęcenia. Wstaję w niedzielne poranki skoro świt,tylko po to,żeby go oglądać |
Ja się niestety poddałam... Godzina 5:50 w niedzielę mnie pokonała... Aczkolwiek cały serial mi się podobał (kiedyś go już widziałam)
Calipso - Pon 20 Paź, 2008 14:24
| Caitriona napisał/a: | | Godzina 5:50 w niedzielę mnie pokonała... |
Ze mną może by było tak samo,jednak nadal jadę na antybiotyku(4 razy dziennie),to i serial oglądam
| maniutka napisał/a: | Normalnie jełop |
Oj jełop
Gitka - Wto 18 Lis, 2008 00:34
I znów Matthew w naszej telewizji
Hallmark: Piątek 22:00 21 listopad
Middletown
Film obyczajowy, Wielka Brytania/Irlandia 2006
W obsadzie: Matthew Macfadyen
Gabriel Hunter wraca do rodzinnego miasteczka jako nowy pastor. W Middletown królują rozpusta, alkohol i hazard. Życie młodszego brata, Jima, i jego żony nie odbiega od standardów. Ciężarna Caroline nie przychodzi na nabożeństwa, woli zabawiać się w pubie położonym naprzeciwko kościoła. Nie ma też zamiaru ochrzcić dziecka. Jim nie widzi w jej zachowaniu niczego niestosownego. Gabriel wierzy, że Bóg przysłał go, by sprowadził rodzinę i mieszkańców na właściwą drogę. Bitwa o ich dusze przynosi niespodziewane rezultaty.
http://www.filmweb.pl/f291401/Middletown,2006
http://www.telemagazyn.pl/program/3472386372.html
Gitka - Pon 27 Kwi, 2009 18:34
Macfadyen zagra Szeryfa z Nottingham u Ridleya Scotta
Matthew Macfadyen, 34-letni brytyjski aktor znany roli pan Darcy'ego w filmie "Duma i uprzedzenie" oraz "Zgonu na pogrzebie" i "Frost/Nixon", zagra Szeryfa z Nottingham w przygotowywanym przez Ridleya Scotta filmie o Robin Hoodzie.
W swoim nowym filmie Scott pokaże Robina, doświadczonego łucznika, począwszy od służby w armii króla Ryszarda walczącego z Francuzami. Po śmierci Ryszarda, Robin udaje się do Nottingham, miasta opanowanego przez korupcję i wyniszczające podatki nałożone przez despotycznego szeryfa (Macfadyen). Tam zakochuje się w pełnej energii wdowie Lady Marion (Cate Blanchett), kobiecie sceptycznie nastawionej co do tożsamości i motywów przybysza z lasu. Mając nadzieję na zdobycie ręki Marion i uratowanie wioski, Robin zbiera grupę ludzi, których zabójcze umiejętności dorównują tylko ich apetytowi na życie. Wspólnie zaczynają polować na dogadzającą sobie klasę wyższą, aby wyrównać niesprawiedliwość panującą pod rządami szeryfa.
W rolach kamratów Robina w filmie wystąpią Scott Grimes jako Will, Kevin Durand jako mały John oraz Alan Doyle w roli Allana Adayle. Kontrakty na role w filmie podpisali także Vanessa Redgrave (królowa Eleonora), Mark Strong (Sir Godfrey) i, Lea Seydoux (francuska księżniczka Isabella).
Film w amerykańskich i polskich kinach pojawi się tego samego dnia - 14 maja 2010 roku.
http://www.stopklatka.pl/...skad=newsletter
Sofijufka - Pon 27 Kwi, 2009 18:39
hmmm... nawet zapowiada się ciekawie, choc to Robin aternatywny.... Ale MM jako szeryf..... fuuuuuj
Ooooo... Nicholas Graeme, Robert Shaw, Keith Allen - to jest TO!!!!
Caitriona - Wto 28 Kwi, 2009 00:43
| Sofijufka napisał/a: | | Ale MM jako szeryf..... fuuuuuj |
Dlaczego fuj? Mateuszek nie jest atki zły, a już głos ma jak marzenie Ja go tam lubię.
Sofijufka - Wto 28 Kwi, 2009 09:58
głos ma wspaniały, przyznaję, ale dla mnie jest aseksualny, a szeryf powinien miec w sobie to 'coś'
Ania1956 - Śro 31 Mar, 2010 11:18
W KRYJÓWCE MOJEGO OJCA - film emitowany 8 kwietnia w Ale Kino z Mateuszkiem w roli głównej. Ktoś odlądał ten film
Caitriona - Czw 01 Kwi, 2010 17:58
Ja oglądałam. Już dawno temu, z tego co pamiętam, to mi się podobał.
Tess - Wto 11 Maj, 2010 21:00
Matthew Macfayden jako muszkieter
Admete - Wto 11 Maj, 2010 21:04
Właśnie przeczytałam
Sofijufka - Wto 11 Maj, 2010 21:18
Mateusz?! Aramis?! Bueeeee...
A Orlando = Buckingham? Buckingham był obułpciowo sexy!!!!!!
Alicja - Wto 11 Maj, 2010 21:28
było już tyle wersji Trzech muszkieterów, że nawet ulubiony Colin by mnie nie skusił
kompletny przesyt
Anonymous - Wto 11 Maj, 2010 22:42
ale Rochefort fajny, nie? A Raya bym dala na Atosa, a nie Portosa. Atos jest jakis taki zbyt wspolczesny...
Alicja - Śro 12 Maj, 2010 21:33
| AineNiRigani napisał/a: | | ale Rochefort fajny, nie |
niczego sobie
Tess - Śro 12 Maj, 2010 21:55
Logan Lerman jako D’Artagnan- wg. mnie wygląda trochę dziecinnie
Trzykrotka - Pią 14 Maj, 2010 09:54
| Sofijufka napisał/a: | | Mateusz?! Aramis?! Bueeeee... |
Nie Aramis, nie Aramis - Aranis
Gdzie ci ludzie do szkół chodzili, ratunku...
Ja też mam Muszkieterów w... wielkim poważaniu.
Na rolę Matthew czekam, owszem. W Robin Hoodzie. Szeryf z Notthigham w jego wykonaniu? Mmmm, ciekawe...
Admete - Pią 14 Maj, 2010 13:04
Kolejna wersja Muszkieterów, a mogliby takiego Kapitana Blooda nakręcić. Najlepiej w odcinkach dla telewizji
BeeMeR - Pią 14 Maj, 2010 14:04
| Trzykrotka napisał/a: | | Ja też mam Muszkieterów w... wielkim poważaniu. | Jak i ja. Jakoś nigdy tej powieści ani filmów nie darzyłam wielkim sentymentem
|
|
|