Fantastyka - Haven
Admete - Sob 03 Lis, 2012 19:14
I dlatego nie mam ochoty oglądać na razie. Jakos mi te zawirowania uczuciowe nie pasują.
praedzio - Sob 03 Lis, 2012 19:41
Ach, zapomniałabym wspomnieć o kolejnej znanej i lubianej aktorce występującej w epizodycznej roli. Mowa o Claudii Black, którą niektórzy może kojarzą z Farscape'a.
Aragonte - Sob 03 Lis, 2012 21:46
Co Wy wypisujecie w tych spoilerach w związku z Nathanem?
| Caitriona napisał/a: | Ogólnie to w tym sezonie jakoś bardzo mi się Duke podoba, tzn. jestem ofkors team Nathan, ale Duke jest obecnie jakiś taki sympatyczny |
Ha, więc nie tylko ja tak mam Tzn. ja w sumie powoli staję się bardziej Team Duke, bo podoba mi się sposób poprowadzenia jego postaci w tym sezonie
Aczkolwiek mam też trochę jak Admete i te uczuciowe huśtawki mnie denerwują
Caitriona - Sob 03 Lis, 2012 23:03
| Aragonte napisał/a: | | Tzn. ja w sumie powoli staję się bardziej Team Duke, |
Tak daleko to ja chyba jednak nie pójdę
| Aragonte napisał/a: | | Co Wy wypisujecie w tych spoilerach w związku z Nathanem? |
Ano, tak, sama prawda.
Co do broni:
Aragonte - Sob 03 Lis, 2012 23:15
| Caitriona napisał/a: | | Aragonte napisał/a: | | Tzn. ja w sumie powoli staję się bardziej Team Duke, |
Tak daleko to ja chyba jednak nie pójdę |
To ja sobie na razie odpuszczę oglądanie, grrrr. Przynajmniej do czasu, aż pojawi się ciąg dalszy tego odcinka.
praedzio - Nie 11 Lis, 2012 19:49
Ja tam jestem wierną fanką serialu i z obgryzionymi paznokciami obserwuję, jak Audrey kończy się czas. Ech, ta tajemnicza stodoła.... Aż mnie ciary przeszły.
Tymczasem w następnym odcinku cofniemy się w czasie. Będziemy miały okazję poznać Sarah.
Aragonte - Nie 11 Lis, 2012 19:52
Sarah plus Nathan w jednej scenie? Znaczy się jego odpowiednik istniał w tamtej czasoprzestrzeni?
Mnie Haven ostatnio denerwuje, ale będę sprawiedliwa i przyznam, że właściwie wszystko mnie drażni, więc może to nie wina Haven
praedzio - Nie 11 Lis, 2012 19:55
Raczej podejrzewam, że kilka bohaterów cofnie się w czasie. Wydedukowałam to na podstawie kilku zdjęć (uwaga, spoiler!!): http://prettybutt.tumblr....aven-3x09-sarah
Caitriona - Nie 11 Lis, 2012 22:17
A mnie się Haven ostatnio bardzo podoba. Podoba mi się zachowanie Duke'a, tajemnica, napięcie z uciekającym czasem Audrey. Jak dla mnie jest ok.
praedzio - Sob 17 Lis, 2012 13:43
No, proszę - agent Howard najwidoczniej też stoi poza czasem. *przeżywa najnowszy odcinek*
Caitriona - Sob 17 Lis, 2012 19:44
| praedzio napisał/a: | | o, proszę - agent Howard najwidoczniej też stoi poza czasem |
No właśnie, aż się zdziwiłam.
Ale ogólnie bardzo to był sympatyczny odcinek (no, poza historią Duke'a, a raczej jego dziadka). Najlepsza scena odcinka:
praedzio - Sob 17 Lis, 2012 19:54
Zgadzam się w całej rozciągłości!
Zastanawiam się, gdzie Nathan dorwał taki fajowski kapelusz.
Scenka na plaży --->
Caitriona - Sob 17 Lis, 2012 20:01
| praedzio napisał/a: | | Zastanawiam się, gdzie Nathan dorwał taki fajowski kapelusz |
Ty się śmiej, ale ja taki sam niedawno widziałam w jakimś sklepie (sieciówka, chyba H&M)
Scena na plaży piękna, bardzo ciepła. Ogólnie się chłopakowi kilka momentów ładnych trafiło
praedzio - Sob 17 Lis, 2012 21:02
Nooo, a przy jednej z końcowych scen było widać ogromną różnicę wzrostu między Audrey/Sarah a Nathanem.
praedzio - Śro 21 Lis, 2012 20:37
Wedle tej rozpiski: http://en.wikipedia.org/w..._Haven_episodes w tym tygodniu nie będzie emisji odcinka. Buuuu.
Za to jest info o przedłużeniu serialu na kolejny sezon. Z jednej strony się cieszę, bo nie stracę kontaktu z moimi ulubieńcami, a z drugiej trochę kręcę nosem - bo fabuła w moim mniemaniu zbliża nas do finału wszystkich trzech serii. Przedłużenie serialu zmieniłoby jego koncepcję, a to mi się niespecjalnie podoba.
http://www.deadline.com/2...-fourth-season/
Caitriona - Śro 21 Lis, 2012 20:45
| praedzio napisał/a: | | Za to jest info o przedłużeniu serialu na kolejny sezon. Z jednej strony się cieszę, bo nie stracę kontaktu z moimi ulubieńcami, a z drugiej trochę kręcę nosem - bo fabuła w moim mniemaniu zbliża nas do finału wszystkich trzech serii. Przedłużenie serialu zmieniłoby jego koncepcję, a to mi się niespecjalnie podoba. |
Się z Tobą Praedzio zgadzam w całej rozciągłości Nie chciałabym, żeby sztucznie przedłużali ten serial...
praedzio - Nie 02 Gru, 2012 19:00
A tymczasem w Haven... Jesteśmy coraz bliżej finału serii. Mamy grasującego w okolicy zmiennokształtnego, który dybie na Audrey. Kolesie z fajowymi tatuażami nie są tacy przyjaźni, jak się wydawało na początku. Duch tajemniczej stodoły unosi się nad mieszkańcami Haven, a ja się cieszę jak głupia, bo Nathan pognał na cztery wiatry Jordan.
Przed nami jeszcze trzy odcinki:
7.12 - "Last Goodbyes"
14.12 - "Reunion"
21.12 - "Thanks for the Memories"
praedzio - Sob 22 Gru, 2012 20:35
Ech.... jestem na głodzie Havenowym. W zeszłym tygodniu nie było emisji odcinka z powodu wiadomej strzelaniny w Stanach. Dziś nie było, bo nie było... No, i doczekam się dopiero 17 stycznia.... Ciężki żywot uzależnionego. *westchnienie*
To się przynajmniej poczęstuję dietetycznym ciasteczkiem na osłodę.
Caitriona - Sob 22 Gru, 2012 20:43
| praedzio napisał/a: | | No, i doczekam się dopiero 17 stycznia.... |
NO CO TY???? Ja tak nie chcę...........
praedzio - Sob 22 Gru, 2012 21:01
No, niestety. Dobrze, że styczeń, a nie jakiś marzec. Za to dwa odcinki naraz będą.
Caitriona - Nie 23 Gru, 2012 14:35
No tak, ale robić taką przerwę na samiuśki koniec?? Gdzie tu logika?... No nic, trzeba czekać.
praedzio - Nie 23 Gru, 2012 15:40
Cóż zrobić - z jednej strony nieszczęśliwe zdarzenie, a z drugiej pewnie ramówkę już mieli ustaloną, więc tak wyszło. Alem stęskniona okrutnie... Nawet mi się śnili dzisiaj bohaterowie serialu.
Caitriona - Nie 23 Gru, 2012 17:00
Nie chodzi mi o strzelaninę, dobrze zrobili, że zawiesili transmisję tego odcinka, który też odnosi się do przemocy w szkole, ale nie rozumiem czemu wracają dopiero 17 stycznia? Mogliby na samym początku roku
Caitriona - Czw 03 Sty, 2013 14:24
Taaa, dwa ostatnie odcinki wyciekły do sieci. Nie szukałam ich, ale jak się pojawiły mi przed oczami, to obejrzałam... Także ja już jestem po finale I nie wiem czy mi się podobało.
Aragonte - Czw 03 Sty, 2013 16:10
Nie wiesz? A jakieś szczegóły, czemu nie wiesz?
|
|
|