Seriale - SUPERNATURAL Next Generation
Caitriona - Wto 24 Cze, 2008 14:39
| Deanariell napisał/a: | | CAITRI! Jaki avek! Dean loves you! Bossskie! Poprawiłaś mi humor |
Niezły nie? Niestety nie mój, ale strasznie mi sie podoba I ja nic nie mówię, ale Twój też jest wyjątkowy, apetyczny bardzo
Agn - Wto 24 Cze, 2008 22:56
| Aragonte napisał/a: | ...tapeta, która podczas prób odklejenia od ściany, oklejałaby się wokół remontującego |
Siostra Przełożona w SPNie miałaby się bać jakiejś mrocznej, demonicznej, złej, straszliwej, krwiożerczej, wrogiej, przerażającej, wrednej, dzikiej, paskudnej, nikczemnej, agresywnej, upiornej, podstępnej, nawiedzonej, samozwijającej się tapety? Raczycie żartować...
Chcę do domu! Chcę oglądać SPN!!! *pout* Narobiłyście mi smaka tą końcówką, nie zasnę teraz...
Aragonte - Śro 25 Cze, 2008 00:41
| Agn napisał/a: | | Aragonte napisał/a: | ...tapeta, która podczas prób odklejenia od ściany, oklejałaby się wokół remontującego |
Siostra Przełożona w SPNie miałaby się bać jakiejś mrocznej, demonicznej, złej, straszliwej, krwiożerczej, wrogiej, przerażającej, wrednej, dzikiej, paskudnej, nikczemnej, agresywnej, upiornej, podstępnej, nawiedzonej, samozwijającej się tapety? Raczycie żartować... |
Pewnie, że raczycie
Admete boi się tylko Widma Długaśnego Remontu
| Agn napisał/a: | | Chcę do domu! Chcę oglądać SPN!!! *pout* Narobiłyście mi smaka tą końcówką, nie zasnę teraz... |
A ja jestem w domu... i co? Robię durne przypisy
Admete - Śro 25 Cze, 2008 10:15
Ja też nie jestem w domu. I to problem jest...
Deanariell - Śro 25 Cze, 2008 15:28
| Admete napisał/a: | | Ja też nie jestem w domu. I to problem jest... |
Bądź dzielna za to jak pięknie będziesz miała w łazience, kiedy ten koszmar już się skończy... Och, och! I niech Dean będzie z Tobą Siostro
| Agn napisał/a: | Siostra Przełożona w SPNie miałaby się bać jakiejś mrocznej, demonicznej, złej, straszliwej, krwiożerczej, wrogiej, przerażającej, wrednej, dzikiej, paskudnej, nikczemnej, agresywnej, upiornej, podstępnej, nawiedzonej, samozwijającej się tapety? Raczycie żartować... |
Cóż za nagromadzenie epitetów Strach pomyśleć, co mógłby nawyrabiać nawiedzony wałek do farby...
EDIT: Taka mnie właśnie myśl naszła... czy w piekle mają ręczniczki, czy może chodzą bez?
Anonymous - Śro 25 Cze, 2008 16:27
jak rozumiem wszystko jest na temat ewentualnego scenariusza nowego odcinka bo jak nie....
Deanariell - Śro 25 Cze, 2008 18:13
| Cytat: | | jak rozumiem wszystko jest na temat ewentualnego scenariusza nowego odcinka bo jak nie.... |
To...?
Drogi Kaśku - w tym wątku WSZYSTKO jest na temat Supernatural, ZAWSZE i od zawsze...
Anonymous - Śro 25 Cze, 2008 19:48
oczywiście, ze rozumiem... tak tylko napomykam skoro nikomu nie przeszkadzają luźne dygresje to nie było sprawy, ja tylko tak w trosce o dobro ogólne tak jak bracia W się troszczę
Deanariell - Śro 25 Cze, 2008 20:12
| lady_kasiek napisał/a: | | tak tylko napomykam skoro nikomu nie przeszkadzają luźne dygresje to nie było sprawy |
Myślę, że stanę się wyrazicielką poglądów większości - jeśli nie wszystkich - gromadzących się w tym temacie Sióstr, że jest on właśnie z tego powodu supernaturalny i wyjątkowy, szalony i zakręcony - jak nasz serial - a luźne dygresje dodają mu jedynie pikanterii Pytanie jest inne natomiast - czy serwer to zniesie? Od siebie dodam, że nie lubię sztywnych tematów, choć oczywiście zgadzam się na pewne rozsądne granice dla rozbuchanej wyobraźni... Ale sama przyznaj, że nawiedzone ręczniczki i opętane diabelską mocą przyrządy do malowania oraz tapetowania są jak najbardziej w temacie? Sam na pewno zrobiłby odpowiednie rozpoznanie zagadnienia...
Tak btw przyznam, ze sama się czuję już trochę nawiedzona - to pewnie wina upału i początku lata To jak Siostry w SPN-ie? Rejstrujemy oficjalnie Zakon Braci Winchesterów pod wezwaniem Bł. Dean'a Męczennika?
| Cytat: | | ja tylko tak w trosce o dobro ogólne tak jak bracia W się troszczę |
No ja tak myślę
EDIT: Ja chyba za dużo myślę...
Anonymous - Śro 25 Cze, 2008 20:18
Dean chciałaś rzec oBłednego
Agn - Śro 25 Cze, 2008 20:45
| Deanariell napisał/a: | EDIT: Taka mnie właśnie myśl naszła... czy w piekle mają ręczniczki, czy może chodzą bez? |
You need to know where your towel is?
| Deanariell napisał/a: | Rejstrujemy oficjalnie Zakon Braci Winchesterów pod wezwaniem Bł. Dean'a Męczennika? |
Ale dlaczego męczennika? A, to pewnie ma coś wspólnego z ostatnim odcinkiem, którego jeszcze nie widziałam... *siedzi cicho*
Caitriona - Śro 25 Cze, 2008 21:18
| Deanariell napisał/a: | | Rejstrujemy oficjalnie Zakon Braci Winchesterów pod wezwaniem Bł. Dean'a Męczennika? | Piszę się!
A kto będzie siostrą przełożoną??
Agn - Śro 25 Cze, 2008 21:19
No, tu może dojść do konfrontacji na linii Admete-Riella. Obie się nadają.
Anonymous - Śro 25 Cze, 2008 22:36
My zaś sobie założymy Związek Wyznaniowy Sama Winchestera
Agn - Śro 25 Cze, 2008 22:39
Jeszcze religia nie powstała, a już się schizmę planuje. Zamiast jedno wyzwanie św. SPNu, będzie od razu błogosławiony Sam i świątobliwy* Dean. My to jesteśmy dobre.
(* No dobra, z tym "świątobliwym" przegięłam.
praedzio - Śro 25 Cze, 2008 22:43
Mam już projekt na złocony posążek naszego bożyszcza:
Agn - Śro 25 Cze, 2008 22:44
No i rozwaliłaś mnie totalnie tą fotką...
Anonymous - Śro 25 Cze, 2008 22:48
| Cytat: | | Mam już projekt na złocony posążek naszego bożyszcza: |
z tego zrobić ołtarzyk przed ołtarzykiem kadzidełko no i utkać(koniecznie przy oglądaniu serialu własnymi rękoma) dywanik do oddawania czci
Admete - Czw 26 Cze, 2008 09:57
Chciałam powiedzieć, że mam już wprawę w wielbieniu i sypaniu kwiecia ( teraz będę zaś sypać sól ). Rolą przeoryszy podzielę się z Riellą - jej dobrze wychodzi improwizacja ku czci To niech będzie świątobliwy inaczej Dean Męczennik za Sprawę i (O)błędny Sam Nie jestem sobie w stanie wyobrazić, co mógłby zrobić nawiedzony wałek do farby, ale na pewno byłyby to rzeczy straszne
Agn - Czw 26 Cze, 2008 10:00
Z mrocznym wałkiem dalby sobie radę li i tylko Papa Winchester.
praedzio - Czw 26 Cze, 2008 10:17
W ten sposób dotarłyśmy do Winchesterowej Trójcy
Caitriona - Czw 26 Cze, 2008 10:29
| praedzio napisał/a: | | W ten sposób dotarłyśmy do Winchesterowej Trójcy |
praedzio - Czw 26 Cze, 2008 10:31
Ech, dziewczyny, czy wiecie, że ja was uwielbiam? Głupawka z wami to rozkosz w najczystszej postaci.
Anonymous - Czw 26 Cze, 2008 11:01
ot Recepta na Dobry humor przez cały dzień codziennie Trójca W
Caitriona - Czw 26 Cze, 2008 18:02
Zrobiłam projekt na SPN kubeczek O tu: http://forum.northandsout...p=155794#155794
|
|
|