To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - SUPERNATURAL Next Generation

Caitriona - Wto 24 Cze, 2008 14:39

Deanariell napisał/a:
CAITRI! Jaki avek! Dean loves you! Bossskie! Poprawiłaś mi humor

Niezły nie? :rotfl: :rotfl: Niestety nie mój, ale strasznie mi sie podoba :mrgreen: :mrgreen: I ja nic nie mówię, ale Twój też jest wyjątkowy, apetyczny bardzo ;)

Agn - Wto 24 Cze, 2008 22:56

Aragonte napisał/a:
...tapeta, która podczas prób odklejenia od ściany, oklejałaby się wokół remontującego :mysle:

Siostra Przełożona w SPNie miałaby się bać jakiejś mrocznej, demonicznej, złej, straszliwej, krwiożerczej, wrogiej, przerażającej, wrednej, dzikiej, paskudnej, nikczemnej, agresywnej, upiornej, podstępnej, nawiedzonej, samozwijającej się tapety? Raczycie żartować... ;)

Chcę do domu! Chcę oglądać SPN!!! *pout* Narobiłyście mi smaka tą końcówką, nie zasnę teraz...

Aragonte - Śro 25 Cze, 2008 00:41

Agn napisał/a:
Aragonte napisał/a:
...tapeta, która podczas prób odklejenia od ściany, oklejałaby się wokół remontującego :mysle:

Siostra Przełożona w SPNie miałaby się bać jakiejś mrocznej, demonicznej, złej, straszliwej, krwiożerczej, wrogiej, przerażającej, wrednej, dzikiej, paskudnej, nikczemnej, agresywnej, upiornej, podstępnej, nawiedzonej, samozwijającej się tapety? Raczycie żartować... ;)

Pewnie, że raczycie :-D
Admete boi się tylko Widma Długaśnego Remontu :wink:

Agn napisał/a:
Chcę do domu! Chcę oglądać SPN!!! *pout* Narobiłyście mi smaka tą końcówką, nie zasnę teraz...

A ja jestem w domu... i co? Robię durne przypisy :roll:

Admete - Śro 25 Cze, 2008 10:15

Ja też nie jestem w domu. I to problem jest...
Deanariell - Śro 25 Cze, 2008 15:28

Admete napisał/a:
Ja też nie jestem w domu. I to problem jest...

Bądź dzielna :pociesz: za to jak pięknie będziesz miała w łazience, kiedy ten koszmar już się skończy... ;) Och, och! :cheerleader2: I niech Dean będzie z Tobą Siostro :przytul:

Agn napisał/a:

Cóż za nagromadzenie epitetów :mrgreen: :rotfl: Strach pomyśleć, co mógłby nawyrabiać nawiedzony wałek do farby... :shock: :rotfl:

EDIT: Taka mnie właśnie myśl naszła... :twisted: czy w piekle mają ręczniczki, czy może chodzą bez? :P

Anonymous - Śro 25 Cze, 2008 16:27

jak rozumiem wszystko jest na temat ewentualnego scenariusza nowego odcinka bo jak nie.... :evil:
Deanariell - Śro 25 Cze, 2008 18:13

Cytat:
jak rozumiem wszystko jest na temat ewentualnego scenariusza nowego odcinka bo jak nie....

To...? :-|

Drogi Kaśku - w tym wątku WSZYSTKO jest na temat Supernatural, ZAWSZE i od zawsze... ;)

Anonymous - Śro 25 Cze, 2008 19:48

oczywiście, ze rozumiem... tak tylko napomykam skoro nikomu nie przeszkadzają luźne dygresje to nie było sprawy, ja tylko tak w trosce o dobro ogólne tak jak bracia W się troszczę :D
Deanariell - Śro 25 Cze, 2008 20:12

lady_kasiek napisał/a:
tak tylko napomykam skoro nikomu nie przeszkadzają luźne dygresje to nie było sprawy

Myślę, że stanę się wyrazicielką poglądów większości - jeśli nie wszystkich ;) - gromadzących się w tym temacie Sióstr, że jest on właśnie z tego powodu supernaturalny i wyjątkowy, szalony i zakręcony - jak nasz serial :-P - a luźne dygresje dodają mu jedynie pikanterii :rotfl: Pytanie jest inne natomiast - czy serwer to zniesie? :roll: :rotfl: Od siebie dodam, że nie lubię sztywnych tematów, choć oczywiście zgadzam się na pewne rozsądne granice dla rozbuchanej wyobraźni... :mrgreen: Ale sama przyznaj, że nawiedzone ręczniczki i opętane diabelską mocą przyrządy do malowania oraz tapetowania są jak najbardziej w temacie? :-P Sam na pewno zrobiłby odpowiednie rozpoznanie zagadnienia... :rotfl:
Tak btw przyznam, ze sama się czuję już trochę nawiedzona - to pewnie wina upału i początku lata :wink: To jak Siostry w SPN-ie? Rejstrujemy oficjalnie Zakon Braci Winchesterów pod wezwaniem Bł. Dean'a Męczennika? :hug_grupowy: :mysle: :rotfl:

Cytat:
ja tylko tak w trosce o dobro ogólne tak jak bracia W się troszczę

No ja tak myślę ;) :kwiatki_wyciaga:

EDIT: Ja chyba za dużo myślę... :rotfl:

Anonymous - Śro 25 Cze, 2008 20:18

Dean chciałaś rzec oBłednego :D
Agn - Śro 25 Cze, 2008 20:45

Deanariell napisał/a:
EDIT: Taka mnie właśnie myśl naszła... :twisted: czy w piekle mają ręczniczki, czy może chodzą bez? :P

You need to know where your towel is? ;)

Deanariell napisał/a:
Rejstrujemy oficjalnie Zakon Braci Winchesterów pod wezwaniem Bł. Dean'a Męczennika? :hug_grupowy: :mysle: :rotfl:

Ale dlaczego męczennika? A, to pewnie ma coś wspólnego z ostatnim odcinkiem, którego jeszcze nie widziałam... *siedzi cicho*

Caitriona - Śro 25 Cze, 2008 21:18

Deanariell napisał/a:
Rejstrujemy oficjalnie Zakon Braci Winchesterów pod wezwaniem Bł. Dean'a Męczennika?
:rotfl: :rotfl: :rotfl: Piszę się! :hug_grupowy:
A kto będzie siostrą przełożoną?? :mrgreen: :mrgreen:

Agn - Śro 25 Cze, 2008 21:19

No, tu może dojść do konfrontacji na linii Admete-Riella. Obie się nadają. ;)
Anonymous - Śro 25 Cze, 2008 22:36

My zaś sobie założymy Związek Wyznaniowy Sama Winchestera :mrgreen:
Agn - Śro 25 Cze, 2008 22:39

Jeszcze religia nie powstała, a już się schizmę planuje. Zamiast jedno wyzwanie św. SPNu, będzie od razu błogosławiony Sam i świątobliwy* Dean. My to jesteśmy dobre. :mrgreen:

(* No dobra, z tym "świątobliwym" przegięłam. :-P

praedzio - Śro 25 Cze, 2008 22:43

:rotfl:
Mam już projekt na złocony posążek naszego bożyszcza:

:serce:

Agn - Śro 25 Cze, 2008 22:44

No i rozwaliłaś mnie totalnie tą fotką... :thud:
Anonymous - Śro 25 Cze, 2008 22:48

Cytat:
Mam już projekt na złocony posążek naszego bożyszcza:

z tego zrobić ołtarzyk przed ołtarzykiem kadzidełko no i utkać(koniecznie przy oglądaniu serialu własnymi rękoma) dywanik do oddawania czci :thud:

Admete - Czw 26 Cze, 2008 09:57

Chciałam powiedzieć, że mam już wprawę w wielbieniu i sypaniu kwiecia ( teraz będę zaś sypać sól ;-) ). Rolą przeoryszy podzielę się z Riellą - jej dobrze wychodzi improwizacja ku czci ;-) To niech będzie świątobliwy inaczej Dean Męczennik za Sprawę i (O)błędny Sam ;-) Nie jestem sobie w stanie wyobrazić, co mógłby zrobić nawiedzony wałek do farby, ale na pewno byłyby to rzeczy straszne ;-)
Agn - Czw 26 Cze, 2008 10:00

Z mrocznym wałkiem dalby sobie radę li i tylko Papa Winchester.
praedzio - Czw 26 Cze, 2008 10:17

W ten sposób dotarłyśmy do Winchesterowej Trójcy ;)
Caitriona - Czw 26 Cze, 2008 10:29

praedzio napisał/a:
W ten sposób dotarłyśmy do Winchesterowej Trójcy
:rotfl: :rotfl: :rotfl:
praedzio - Czw 26 Cze, 2008 10:31

Ech, dziewczyny, czy wiecie, że ja was uwielbiam? :D Głupawka z wami to rozkosz w najczystszej postaci. :P
Anonymous - Czw 26 Cze, 2008 11:01

ot Recepta na Dobry humor przez cały dzień codziennie :D Trójca W
Caitriona - Czw 26 Cze, 2008 18:02

Zrobiłam projekt na SPN kubeczek :D O tu: http://forum.northandsout...p=155794#155794