To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Aktorzy - Ben Barnes

Calipso - Sob 18 Paź, 2008 19:49

Gunia napisał/a:
znałam tej strony!

Żartujesz :shock: To było na pierwszej stronie w googlach.Głębiej jeszcze nie szukałam :wink:

Agn - Sob 18 Paź, 2008 21:49

Gunia napisał/a:
zupełnie jak na szczypiorkowym zdjęciu z Kinopoisk, chociaż wiem, Thin, że Ty za nim akurat nie przepadasz. :D

Czekaj, które to zdjęcie... Ach, to na którym wygląda jak szczypiorek? W zielonej koszulce, czarnych spodniach, widać całą jego posturę i jest taki... szczypiorkowato zielony i jeszcze bardziej szczypiorzasto szczupły?

Gunia - Nie 19 Paź, 2008 00:31

Agn napisał/a:
Gunia napisał/a:
zupełnie jak na szczypiorkowym zdjęciu z Kinopoisk, chociaż wiem, Thin, że Ty za nim akurat nie przepadasz. :D

Czekaj, które to zdjęcie... Ach, to na którym wygląda jak szczypiorek? W zielonej koszulce, czarnych spodniach, widać całą jego posturę i jest taki... szczypiorkowato zielony i jeszcze bardziej szczypiorzasto szczupły?

Yep! Wygrałaś zapas szarego mydła. :mrgreen:
Calipso - przekopałam wszystkie strony Google Images, You Tube i sporo googlowych, ale to mnie jakoś ominęło. :mrgreen:

Calipso - Nie 19 Paź, 2008 09:56

Gunia napisał/a:
przekopałam wszystkie strony Google Images, You Tube i sporo googlowych, ale to mnie jakoś ominęło. :mrgreen:

Miło mi to słyszeć :mrgreen: Niby znalezione przez przypadek(w czasie nauki :-P ),a jak przydatne :-D

Agn - Nie 19 Paź, 2008 10:49

Calipso napisał/a:
Niby znalezione przez przypadek(w czasie nauki :-P ),a jak przydatne :-D

Szczególnie w nauce... :twisted:

Calipso - Nie 19 Paź, 2008 10:51

Agn napisał/a:
Szczególnie w nauce... :twisted:

Toż uczę się :ops1: ale chyba juz zawsze będe w tyle :?

Agn - Nie 19 Paź, 2008 10:52

Ja wieeeem, nauka anatomii na pięknym Benie idzie jak po maśle... :twisted:

O, ładna jakość ostatnich fotek! http://benbarnesfan.com/g...s.php?album=122

Calipso - Nie 19 Paź, 2008 10:57

Agn napisał/a:
nauka anatomii na pięknym Benie idzie jak po maśle...

Dlatego trzeba uczyć się powoli :twisted:
Agn napisał/a:
ładna jakość ostatnich fotek! http://benbarnesfan.com/g...s.php?album=122

Na trzecim wygląda :serduszkate: za to na czwartym ma taką ciut sztuczną pozę :roll:

Agn - Nie 19 Paź, 2008 11:15

Słusznie, spieszyć się należy tylko przy łapaniu pcheł. :mrgreen:

Trzecim? Aaa, trzecim!
<---- :mrgreen:
Aczkolwiek ja najbardziej szaleję za drugim. Muszę sobie coś z tego uszyć...
Na czwartym istotnie ma kapkę sztuczną pozę, widać, że kazali mu się ustawić jakoś i nie do końca dopracowali efekt. Ale i tak wygląda ładnie (normalka)...
Mnie się te fotki b. podobają. Taki fajniutki klimat mają...

Na tym pliku (dlaczego to jest takie mało wyraźne?! Chciałabym to przeczytać, nooo!) jest napisane coś ciekawego: http://benbarnesfan.com/g...tup&cat=0&pos=5
"His mother has been giving Madonna and Guy Ritchie marriage counselling."

Gunia - Nie 19 Paź, 2008 17:17

Agn napisał/a:
"His mother has been giving Madonna and Guy Ritchie marriage counselling."

HA! Czyli to jednak ona! :banan_Bablu:
Dogrzebałam się do czegoś takiego parę miesięcy temu, na tropie mego teścia in spe, ale uznałam, że to już byłby zbyt duży zbieg okoliczności i doszłam do wniosku, że to musi być ktoś inny. Czyżby jednak? Jeśli tak, to gdzieś jeszcze mam chyba stronę jej poradni. :mrgreen:

Agn - Nie 19 Paź, 2008 19:36

A co? Potrzebujesz porady małżeńskiej? ;)

A poważnie, z tego drobnego maczku doczytałam się, że mama mu o takich rzeczach nie mówi. I tak być powinno. Ciekawa jestem zatem, kto sypnął. Sekretarka? Czy sama Madonna podała gdzieś nazwisko terapeutki? Bo terapeuty (który wprawdzie nie jest lekarzem, ale jego też pewna tajemnica obowiązuje) nie podejrzewam o to...

Agn - Nie 19 Paź, 2008 21:49

Dorwałam Bigga than Ben! :excited:
Zaczęłam nieopatrznie oglądać, ale ciężka zaraza mnie bierze, bo nie będę mogła tego skończyć. Muszę przerwać. *nieszczęśliwa thin* Ujmę to tak - Ben mi się BARDZO podoba. Jest naprawdę świetny, bardzo naturalny. I mówi z rozkosznym akcentem. I nawet taki zaniedbany z leksza jest uroczy. :serduszkate:
Rozwala mnie też, że wszystkie rosyjskie wstawki mówi (póki co) partner Bena. No ale co się dziwić, lepiej, by je wymawiał prawdziwy Rosjanin niż Anglik. Ben tylko "da" i "niet". Dobre i to. :)
Ogólnie film mi się całkiem podoba, ale powiem coś więcej, jak będzie mi dane obejrzeć całość. Mrrr... tylko kiedy to będzie? :roll:
Nic to, póki co cieszę się, że mam ten film i nie muszę się męczyć z tubiśkiem. :mrgreen:

Gladys - Wto 21 Paź, 2008 17:43

Agn gratulacje!!!! Ale Ci zazroszczę...... Chyba zacznę sama się rozglądać gdzie można by zdobyć...... :mysle:

a mnie sparaliżowało ostatnio-dali mi do wypełnienia takie małe referendum jakie filmy chce mieć na nocach filmowych w tym sezonie w kinie i był................. KSIĄŻĘ KASPIAN :thud: wspomnienia zalały mnie gorącą falą i już nie mogłam nic zrobić, toteż muszę wleźć na stronę i zrobić jeszcze raz że koniecznie chce chce chce!!:excited: :excited: :excited:
Zastanawiam się czy się nie zalogować pod innym adresem żeby nie głosować jeszcze raz :mysle:

Calipso - Wto 21 Paź, 2008 20:52

Gladys napisał/a:
Zastanawiam się czy się nie zalogować pod innym adresem żeby nie głosować jeszcze raz

To może się udać :wink: Wszystko zależy,czy nie biorą pod uwagę numerów IP,z których oddaje sie głosy :mysle: Jeśli tak,to już po ptokach.

Agn - Śro 22 Paź, 2008 10:03

Ja i mój pesymizm i tak rzeczemy, że choćby nie wiem ile głosów padło to i tak Narnii szybko w telepudle nie zobaczymy. No, chyba że na Canal +. Z dubbingiem.
Calipso - Śro 22 Paź, 2008 13:13

Agn,taka jest ponura rzeczywistość.Filmy w pudle można przyrównać do stołówki szkolnej,ciągłe powtórki :(
Agn - Czw 23 Paź, 2008 00:11

Wiem, dlatego optymizm nawet nie zamerdał ogonkiem.

Za to większe szanse miałoby BYĆ MOŻE Bigga than Ben - starszy, mniej kasowy... Poleciałby pewnie o jakiejś nieprzyzwoitej godzinie typu 23.40, ale zawsze jakiś krok na przód.

Btw wciąż nie dane mi było zobaczyć BTB. Nie ma czasu! Może w domu w końcu obejrzę...

Calipso - Czw 23 Paź, 2008 18:56

Agn napisał/a:
ale zawsze jakiś krok na przód.

Teraz ja będę robić za pesymistkę :-| Coś mi się wydaje,że to będzie najbardziej trudny krok,w ich (pudła) karierze :roll:
Ps.kogoś chyba tutaj brakuje :?

Agn - Pią 24 Paź, 2008 08:50

No właśnie, Gunia się gdzieś zapodziała. Ale wróci. Spróbuję ją ściągnąć fotkami...

Z bbonline... Najpierw stare (ale za to tym razem w porządnej jakości)...

I nowe. To pochodzi z jakiegoś The dreaming z 2002 r. (rola w teatrze). Wygląda jak Dave Gahan...

O, a to nowiutkie. Urrrrocze ^^

Szkoda, że takie malutkie...

RaczejRozwazna - Pią 24 Paź, 2008 13:38

Ta środkowa fotka, to jedyna wersja ostrzyżonego Bena, która mi się podoba.
Gunia - Pią 24 Paź, 2008 15:56

Agn napisał/a:
A co? Potrzebujesz porady małżeńskiej? ;)

Nie, potrzebuję wszystkiego, co może mi pomóc złapać Bena. ;)
Agn napisał/a:
No właśnie, Gunia się gdzieś zapodziała. Ale wróci. Spróbuję ją ściągnąć fotkami...

Chyba dotarły do mnie te Wasze fluidy, bo akurat dziś zebrałam siły psychiczne, zmierzyłam się z konsultantem TP i odzyskałam internet! Ja, paniczna socjopatka! :banan:
Już przeglądam benostrony! :mrgreen:

Calipso - Pią 24 Paź, 2008 15:58

Agn napisał/a:
Spróbuję ją ściągnąć fotkami...

Udało się :cheerleader2:
Ostatnie zdjęcie jest baaardzo urocze :serce:

Agn - Pią 24 Paź, 2008 19:57

Ha! Widzicie? Podziałało!!! *dumna z siebie* Łelkam bak, Guniu! Tęskniłam... Ben też tęsknił. :lol:

Guniu, na potencjalnej sesji z mamusią/tatusiem ww. nie przyznawaj się przypadkiem do prawdziwego celu wizyty. Bo w trosce o swojego syna mogą ci to utrudniać, a już teraz nie będzie ci łatwo. ;) (Ja nie mogę, jak ja lubię sobie takie jaja robić. :mrgreen: )

Gunia - Pią 24 Paź, 2008 20:19

Agn napisał/a:
Łelkam bak, Guniu! Tęskniłam... Ben też tęsknił. :lol:

Ja też tęskniłam! :D Tak tęskniłam, że to załatwiłam, chociaż zaliczyłam w trakcie atak histerii.
Agn napisał/a:
Guniu, na potencjalnej sesji z mamusią/tatusiem ww. nie przyznawaj się przypadkiem do prawdziwego celu wizyty.

Ben będzie głównym, ale nie jedynym celem wizyty. ;) Akurat czym jak czym, ale problemami psychiatryczno-psychologiczno-emocjonalnymi mogłabym obdzielić wielu ludzi. (Potwierdzą wszyscy moi krewni i znajomi.)

Agn - Nie 26 Paź, 2008 10:38

Guniu, uważam się za twoją znajomą i stwierdzam, że z tobą jest absolutnie wszystko w porządku. Aczkolwiek nie będę tego mówić głośno, bo jeszcze tatuś sama wiesz kogo usłyszy i nie zechce cię leczyć. :rotfl: