Aktorzy austenowscy - Matthew Macfadyen
hamadryad - Sob 08 Mar, 2008 19:56
Zawsze możesz powiedzieć, że jesteś wielką miłośniczką Jane Austen i oglądasz wszystkie ekranizacje jej książek - o nią chyba nie będzie taki zazdrosny?
| maniutka napisał/a: | | po prosru miodzio |
Chyba wszystkie to już znamy
Caitriona - Wto 08 Kwi, 2008 18:54
O, zapomniałam. Mateuszek wystąpił w jednym odcinku Ashes to Ashes, gdzie jedną z głównych ról gra jego żona Keeley Hawes. Całkiem udany występ
Trzykrotka - Wto 08 Kwi, 2008 21:44
Olaboga Może dobrze zagrał, ale JAK ON WYGLĄDA!!
Caitriona - Wto 08 Kwi, 2008 22:10
Na dodatek jego bahater miał różnego rodzaju manie itp rzeczy (coś jak detektyw Monk, tylko dużo mniejsze nasilenie )
Gunia - Pią 11 Kwi, 2008 14:10
Przyjmijmy, że rolę przyjął, bo bardzo chciał więcej czasu spędzać z żoną.
Anonymous - Pią 11 Kwi, 2008 15:47
to chyba jedyne wytłumaczenie, wygląda On strasznie
Anonymous - Nie 20 Kwi, 2008 16:30
| Gunia napisał/a: | Przyjmijmy, że rolę przyjął, bo bardzo chciał więcej czasu spędzać z żoną. |
i tej wersji sie bedziemy trzymac. Kurczowo ...
Trzykrotka - Pią 11 Lip, 2008 12:18
Przejrzałam na razie pobieżnie program festiwalu filmowego Era Nowe Horyzonty i widzę, że 27.07 będzie w Heliosie wyświetlany In My Fatrer's Den. Wrocławianki od Matthew - do boju!
Harry_the_Cat - Pią 11 Lip, 2008 18:51
Dobry film!
Caitriona - Pią 11 Lip, 2008 23:39
| Trzykrotka napisał/a: | | Przejrzałam na razie pobieżnie program festiwalu filmowego Era Nowe Horyzonty i widzę, że 27.07 będzie w Heliosie wyświetlany In My Fatrer's Den. | Ciekawy, zdecydowanie warty obejrzenia film.
snowdrop - Pon 14 Lip, 2008 21:54
Ogladałam wczoraj znowu poraz już chyba setny DIU 2005 - ach ten Matthew jaki on ma piekny głos, mogłabym go słuchać godzinami
Serenitka - Nie 20 Lip, 2008 09:47
Ciesze sie ze tu tyle panien zachwyca sie nad Mateuszkiem ja osobiście uwielbiam Darcy'ego w wykonaniu Matthew, jest poprostu cudowny, to właściwie dzięki niemu pokochałam swiat adaptacji, ekranizajci i powieści z tamtej epoki Byl moją pierwsza miloscia w tym swiecie i w tej chwili czuje sie troche jakby bigamistka odkad zobaczylam słodkiego Jaska Thorntona
Matthew w roli Darcy'ego wygląda naprawde pociagajaco
Ania1956 - Wto 22 Lip, 2008 07:28
| Serenitka napisał/a: | | zachwyca sie nad Mateuszkiem |
| Serenitka napisał/a: | | czuje sie troche jakby bigamistka odkad zobaczylam słodkiego Jaska Thorntona |
Na szczęście bigamia wirtualna nie jest karana Prawie wszystkie mamy po kilka męskich fascynacji i to jest właśnie super
Gunia - Czw 24 Lip, 2008 17:54
| Ania1956 napisał/a: | | Prawie wszystkie mamy po kilka męskich fascynacji |
Wypraszam sobie. Ja mam 24.
Serenitka - Czw 24 Lip, 2008 21:08
| Gunia napisał/a: | | Ania1956 napisał/a: | | Prawie wszystkie mamy po kilka męskich fascynacji |
Wypraszam sobie. Ja mam 24. |
niezle !!! ciekawa jestem kto jest w pierwszej piatce
mnie osobiscie do grona szczegolnego zauorecznia do ktorego naleza nizmiennie Jaś Thornton i Darcy dolaczyl ostatnio Edzio Rochester ze swoim cudownie sarkastycznym charakterkiem
Gunia - Czw 24 Lip, 2008 21:26
| Serenitka napisał/a: | niezle !!! ciekawa jestem kto jest w pierwszej piatce |
Ja nie stosuję takich metod. Po wkroczeniu do tego elitarnego grona panuje pełne równouprawnienie, demokracja i brak rywalizacji, bo ja po prostu kocham ich wszystkich, a każdego inaczej, więc porównywać się nie da. Jedyne wyróżnienie to przechodni puchar dla obiektu tymczasowej maniakalnej obsesji, który obecnie dzieży niepodzielnie od 73 dni Ben, co zresztą widać.
<---
Serenitka - Czw 24 Lip, 2008 22:18
| Gunia napisał/a: | | Serenitka napisał/a: | niezle !!! ciekawa jestem kto jest w pierwszej piatce |
Ja nie stosuję takich metod. Po wkroczeniu do tego elitarnego grona panuje pełne równouprawnienie, demokracja i brak rywalizacji, bo ja po prostu kocham ich wszystkich, a każdego inaczej, więc porównywać się nie da. Jedyne wyróżnienie to przechodni puchar dla obiektu tymczasowej maniakalnej obsesji, który obecnie dzieży niepodzielnie od 73 dni Ben, co zresztą widać.
<--- |
rownouprawnienie w haremie brawo!
M - Pią 25 Lip, 2008 05:31
A Darcy Before I Die - smieszny (prawie) poemat dla pana Darcy'ego
http://uk.youtube.com/watch?v=EAIG5KSZV6E
Gitka - Pon 22 Wrz, 2008 15:18
Matthewa będzie można oglądac w 6 odcinkowym serialu kostiumowych
Czasy, w których przyszło nam żyć
Way We Live Now, The (2001)
w piątki o 10,30 na TVP1
http://www.filmweb.pl/f99...%BCy%C4%87,2001
Gunia - Pon 22 Wrz, 2008 15:27
| Cytat: | | w piątki o 10,30 na TVP1 |
Nie, jedna ściana to za mało.
A są chociaż jakieś powtórki?
Caitriona - Pon 22 Wrz, 2008 18:09
| Gitka napisał/a: | | Czasy, w których przyszło nam żyć |
O, super! Ja na pewno będę oglądać, jeśli tylko dam radę, ale przede wszystkim dla Sucheta
Trzykrotka - Wto 23 Wrz, 2008 20:04
| Gitka napisał/a: |
w piątki o 10,30 na TVP1
|
Czy ja dobrze widzę?? 10.30?? A co z kobietami pracującymi?
Edit: i z uczącymi się... Widzę, ze Gunia też rozpacza.
anika - Czw 25 Wrz, 2008 11:12
Na pociechę zostają Spooks seria 3 na BBC entertainment w czwartki o 23.00
Przynajmniej pora odpowiednia dla kobiet poracujących.
Skutek uboczny-trudności z wstawaniem w piątkowy poranek.
Copycat - Czw 25 Wrz, 2008 12:32
| anika napisał/a: |
Skutek uboczny-trudności z wstawaniem w piątkowy poranek. |
Trudności ze wstawaniem są z urzędu w każdy poranek, bez względu na porę pójścia spać : p
Caitriona - Czw 25 Wrz, 2008 12:48
| anika napisał/a: | | Na pociechę zostają Spooks seria 3 na BBC entertainment w czwartki o 23.00 |
Trzeba mieć BBC entertainment...
|
|
|