Aktorzy - Ben Barnes
Gunia - Pon 13 Paź, 2008 20:12
| Agn napisał/a: | Guniaczku, to już pół roku wielbienia? Wow! |
No właśnie z tego zdałam sobie ostatnio sprawę. Chyba jeszcze nigdy w życiu nie byłam tak wierna żadnemu aktorowi. To już zakrawa na monoteizm!
Calipso - Pon 13 Paź, 2008 20:33
| Agn napisał/a: | | A czemu to twoja bielizna ma tu fruwać? Calipso! Nie podejrzewałam cię o to. |
Taaa? a kto mi wypomniał,że w temacie Orlando biegałam bez sukienki? Zazwyczaj jestem grzeczną dziewczynką,ale nie gwarantuję za siebie jak widzę wzrok Bena
Guniu,obawiasz się długotrwałej wierności?
Agn - Pon 13 Paź, 2008 20:37
No dobrze, to było o braku sukienki. Ale bielizna?
Gunia, wierna? A ten skok w bok z Winchesterami to co? Pies?
*odezwała się wierna*
Ekhm, aczkolwiek podejrzewam, że akurat to nawet Ben by ci wybaczył.
Calipso - Pon 13 Paź, 2008 20:43
| Agn napisał/a: | | Ale bielizna? |
Nigdy nic nie wiadomo Dlatego postram się za często tu nie zaglądać
| Agn napisał/a: | | A ten skok w bok z Winchesterami to co? Pies? |
O ile dobrze pamiętam,to Gunia nie określiła,którego z braci wybiera a może już mnie pamięć zawodzi
Gunia - Pon 13 Paź, 2008 20:44
| Agn napisał/a: | | Gunia, wierna? A ten skok w bok z Winchesterami to co? Pies? |
I z Judem Lawem, i z Jamesem P. i z paroma innymi... Szpas polega na tym, że to wciąż są skoki w bok, bo zaraz mnie przyzywa na ojczyzny łono i nikt nie robi Benowi długotrwałej konkurencji. Normalnie to po takim czasie BB powinien już wstąpić na listę moich zauroczeń świętej pamięci, a tym czasem trafiają tam jego świeżsi konkurenci. To nienormalne. Musimy polecieć do tego Londynu załatwić tę sprawę raz na zawsze!
Agn - Pon 13 Paź, 2008 20:50
Calipso, no nie, ja się tak nie bawię. Dlaczego masz tu niezbyt często zaglądać? Ależ my prosimy - zaglądaj jak najczęściej!
| Calipso napisał/a: | O ile dobrze pamiętam,to Gunia nie określiła,którego z braci wybiera a może już mnie pamięć zawodzi |
Pragnę zwrócić twą uwagę na liczbę mnogą. Nie pamiętam, czy się zdecydowała. Ale dwóch ich było! DWÓCH!
Swoją szosą faktycznie czasem się jej zaplącze pod nos, a potem leci na stosik historyczny i wraca moje Guniątko do wątku, gdzie razem prowadzimy rozpasany żywot.
Gunia - Pon 13 Paź, 2008 20:58
| Agn napisał/a: | Swoją szosą faktycznie czasem się jej zaplącze pod nos, a potem leci na stosik historyczny i wraca moje Guniątko do wątku, gdzie razem prowadzimy rozpasany żywot. |
Coś w tym jest, bo faktycznie żadno inne ciacho nie ma u nas takiego fajnego bagienka.
Calipso - Pon 13 Paź, 2008 21:04
| Agn napisał/a: | | Ale dwóch ich było! DWÓCH! |
Pozwalam się pobić,mea culpa
| Agn napisał/a: | | prowadzimy rozpasany żywot. |
Ha!! Wiedziałam gdzie zajrzeć,zapowiada się ciekawie
Agn - Pon 13 Paź, 2008 21:18
Calipso, ja bić nie będę. Nie jezdem taka. Nie traktuje się piąchą wspólniczki w wielbieniu, prawda?
Agn - Wto 14 Paź, 2008 21:38
NOWY PLAKAT DO EASY VIRTUE!!! I widać na nim BB! ^^

Gunia - Wto 14 Paź, 2008 21:46
I ten piesek! Skoro się ostro biorą za promocję, to chyba znaczy, że premiera tuż tuż?
Calipso - Wto 14 Paź, 2008 22:05
| Agn napisał/a: | | ja bić nie będę. Nie jezdem taka. |
Ja nie potrafię oddawać
| Gunia napisał/a: | | I ten piesek |
Piesek jest słodki,ale nie tak bardzo jak Ben
Gunia - Wto 14 Paź, 2008 22:08
| Calipso napisał/a: | Gunia napisał/a:
I ten piesek
Piesek jest słodki,ale nie tak bardzo jak Ben |
A widziałaś trailer EV? Tam jest co nieco o piesku.
Calipso - Wto 14 Paź, 2008 22:14
| Gunia napisał/a: | | A widziałaś trailer EV? |
Niestety nie widziałam jak widać,dopiero raczkuję jeśli chodzi o filmy z Benem
Gunia - Wto 14 Paź, 2008 22:34
Da się nadrobić.
http://forum.northandsout...p=166965#166965
Calipso - Wto 14 Paź, 2008 22:50
Ardesik wklepany do zakładek dzisiaj już nie da rady przez mojego wrednego neta
Agn - Śro 15 Paź, 2008 09:58
Jejku, chciałabym, by to oznaczało, że premiera już niedługo. Najlepiej polska premiera. Ale chyba będziemy musieli jeszcze troszkę poczekać. Niestety...
Na bbonline znów malusi wysyp, zdjęcia z planu EV. Z planu. Kapkę zamazane, ale dla desperatów... No i promocyjne. Niby już były, ale jakieś takie... ździebko dokładniejsze i wielkość obrusa...

Ach, ten rozparty Ben... I Colinek!
Oraz takie jedno zdjątko... lub dwa.

Gladys - Pią 17 Paź, 2008 00:18
Rany... ja sama nie wiem na co mam się patrzeć...nie mogę się zdecydować czy on ma bardziej zabójcze oczy czy uśmiech Jedno wiem, jak nie będzie premiery EV w Polsce to jestem w stanie się nauczyć nawet chińskiego i jechać zobaczyć na dużym ekranie....
a w ogóle to witajcie po kolejnej przerwie
Teraz myślę że już tu będę regularnie (codziennie ) zaglądać
Agn - Pią 17 Paź, 2008 09:27
Witaj, Gladys! Jak by nie było premiery EV w Polszcze... Nie, nawet o tym nie myślę. Premiera BĘDZIE. I tego się trzymajmy. *w razie czego szykuje granaty, którymi rzuci w dystrybutora, w razie gdyby jednak nie było* BĘDZIE! I BASTA!
Gladys - Pią 17 Paź, 2008 13:26
Może by do dystrybutora napisać jaki anonim, żeby wiedział co go czeka jak się nie postara????
Bo inaczej
Gunia - Pią 17 Paź, 2008 17:07
Będzie, będzie, będzie! No bo skoro już narobili szumu w mediach...

Najnowsze zdjęcie moich ulubionych much. Baaardzo seksowne.
Calipso - Pią 17 Paź, 2008 19:28
Jakie on ma piękne,ciemne oczy bossszzz szerokie ramiona,wąskie biodra...chodzące cudo
A ja dzisiaj,zupełnie przez przypadek,odkryłam stronkę z wywadami z Benem ale napewno już ją dobrze znacie i obgadałyście
Agn - Sob 18 Paź, 2008 00:14
Nigdy nie wiadomo, którą stronkę masz na myśli, więc ŻĄDAMY sznurka. *wlepia w Calipso intensywne spojrzenie*
A oczy to on ma pięęękne... już od dawna zachwycam się ich barwą. Nie dość, że brązowe, to jeszcze są takie ciemne...
Za to powyższego zdjęcia jakoś nie pokochałam od pierwszego wejrzenia. Mam ochotę go nakarmić...
(Post o niskiej... etc.)
Edycja: JEEEEEEEEEZUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zaklepuję je sobie na ubranka!!!
Ed.2: Ciut większe tutaj: http://benbarnesfan.com/g...s.php?album=121
Calipso - Sob 18 Paź, 2008 06:15
Oto on Sznureczek
Na tej stronie,trochę ich jest
Gunia - Sob 18 Paź, 2008 18:06
Jaki on jest śliczny! Ta sesja kojarzy mi się ździebko z "Mistery Spot" i jak bum cyk cyk bardzo chętnie utknęłabym na zawsze w jednym dniu z Benem. Świetnie wygląda w tak intensywnie zielonej koszuli - zupełnie jak na szczypiorkowym zdjęciu z Kinopoisk, chociaż wiem, Thin, że Ty za nim akurat nie przepadasz.
Dzięki Calipso, bo nie znałam tej strony! (Co nie zmienia faktu, że wywiady i tak widziałam chyba wszystkie. ) Przyda się na przyszłość!
|
|
|