To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - Brzydula

nicol81 - Nie 24 Maj, 2009 20:09

Finał taki musi być, bo jest tak w licencji zapisane. W Stanach to będą tak ciągnąć pewnie przez parę sezonów jak to np. w "Niani" było.

A jak się wam widzi nowe auto Mareczka? :? Takie poobijane mi wygląda, chyba z drugiej ręki...

nicol81 - Pon 25 Maj, 2009 21:44

:cheerleader2: :cheerleader2: :cheerleader2: Po dzisiejszym odcinku hphiphurra na cześć Mareczka za szlachetny gest
Spoiler:
wobec pokonanego przeciwnika. Zwłaszcza, że przeciwnik jeszcze musiał nu na pożegnanie dokopać :roll:
A Paula do odstrzału :uzi: :bejsbol: Chyba Marek by się nie obraził, jakby kosmici ją porwali :roll: Słuszne określenie, że to będzie małżeństwo z braku rozsądku :wink:

Violizmy: będę się dobrze prowadzić jak najlepsze Ferrari, mam nadzieję, że mój anioł stróż nie jest na lunchu :rotfl:

nicol81 - Wto 26 Maj, 2009 22:10

:cry2: No tak, wczoraj hiphura, dzisiaj ziachziach i pałą w łeb :bejsbol: Ach, ten Marek... :?

Adam boski :mrgreen: , a te kuleczki :rotfl: Wiola na studiach! :thud: i czuje się jak Dziad Konrad I Aleks, który nie ma sumienia, bo wymienił je na pamięć i cierpliwość :rotfl: Jakiś problem? Żaden, którego nie dałoby się pozbyć :mrgreen:

Trzykrotka - Śro 27 Maj, 2009 00:41

Viola miała jeszcze parę. Miś pod miotła chyba już kiedyś był, ale prowadzenie się jak ferrari - miodowe.
Z Markiem to ja już nie mogę. Pałą go, a dobrze! :bejsbol: Tyle, ze od całusów Violetty się wymykał. Co za tępol, raport nad uczucie przedkłada!

nicol81 - Śro 27 Maj, 2009 11:00

Nie tylko wymykał, ale wręcz wyrywał, a potem ocierał... Jak Ulcia go w samochodzie pocałowała, to inaczej to wyglądało... :wink:

A ja widziałam zwiastuny do końca maja- ostatni z napisem "Przerwa wakacyjna" :cry2: I to na
Spoiler:
realizacji planu B zakończyli
:wsciekla: :bejsbol: :uzi:

Trzykrotka - Śro 27 Maj, 2009 21:29

To już? Tyle? A zwiastuny były takie zachęcające...
Marek - prosię. Na Paulinę najchętniej wrzasnęłabym. Adam klnący jak ostatni cham. Tylko Viola cuda jak zawsze.
Jakoś nie chce mi się dziś śmiać, ale Violę odnotuję

Panu Bogu świeczkę, a diabłu zegarek
Każdy medal ma dwa końce
Odejdę w niezapomnienie
...inaczej żywcem cię wykopią

nicol81 - Śro 27 Maj, 2009 21:56

Trzykrotko, najciekawszy zwiastun to do odcinka piątkowego
Spoiler:
z planem B :roll:
. Dzisiaj to taka podbudowa...Co do wnikliwej analizy dzisiejszego odcinka:
Spoiler:
:uzi: ŚWINIA :uzi: ŚWINIA :uzi: ŚWINIA :uzi: ŚWINIA :uzi: ŚWINIA :uzi: ŚWINIA :uzi: ŚWINIA :uzi: :uzi: :uzi:

Trzykrotka - Śro 27 Maj, 2009 22:02

O! Dobrze powiedziane pod drugim spoilerem! :-|
Swoja droga, jak ma prosperować firma, w której nikt nie pracuje, tylko wciąż plotkują przy kawce, na kanapie i w bufecie? ja wiem, ze taka uroda telenowel, ale czasem patrzę żabim oczkiem i mnie to śmieszy. Jedna Izabela coś robi, z centymetrem na szyi. A Pshemko szykuje sie na Mediolan z jednym manekinem i jedną Izabelą, jak rozumiem? Ech, siermiężna polska modo....

aneby - Śro 27 Maj, 2009 22:11

Nie znajduję określenia na Marka :evil: Świnia :bejsbol: wredniak :bejsbol: fałszywy typ :bejsbol: Nie stać go nawet żeby powiedzieć wprost o fałszowaniu raportu :uzi:
Plan B sobie wymyślił :roll:

nicol81 - Śro 27 Maj, 2009 22:32

Trzykrotka napisał/a:
ak ma prosperować firma, w której nikt nie pracuje, tylko wciąż plotkują przy kawce, na kanapie i w bufecie?

Można przynajmniej zalożyć, że pracuja, jak nie patrzymy, co w org było niemożliwe :roll:

aneby napisał/a:
Nie stać go nawet żeby powiedzieć wprost o fałszowaniu raportu

Za to akurat nie ma u mnie minusa- przynajmniej ma resztki sumienia i nie uważa, że Ula od razu dla niego z miłości wszystko :uzi:
Spoiler:
A na plan B to nawet czekam niecierpliwie :ops1:

A Seba powiedział Dasz wiarę? :wink:

aneby - Śro 27 Maj, 2009 23:56

nicol81 napisał/a:
przynajmniej ma resztki sumienia i nie uważa, że Ula od razu dla niego z miłości wszystko

No nie wiem jak z tymi resztkami...... :roll: Chodziło mi o to, żeby nie ściemniał, że od niej zależy co napisze w raporcie, a przyznał, że uratuje mu skórę fałszując te dane.
Zrzucił całą odpowiedzialność za ewentualne fałszerstwo na Ulę.

nicol81 - Czw 28 Maj, 2009 11:08

Myślę, że Marek wie, że Ulka to kryształ, dlatego czuje, że nie może do niej z tym wyskoczyć. Mam jednak nadzieję, że przy realizacji planu B powiesi się na własnym nożu :roll:
Adam ostatnio robi się śmieszniejszy- te raty za telewizor :mrgreen:

Poza tym jednak nie wierzę, by Mareczek odpowiedzialność całą za raport na Ulę zrzucił- może to świnia, ale jednak nie ostatni gad i szmata :?

nicol81 - Czw 28 Maj, 2009 22:22

:thud: :opad_szczeny: :paddotylu: :confused3: :shock: I co sądzimy o planie B? Mareczk coś zaangażowany się wydawał... :ops1: :wink:
Trzykrotka - Czw 28 Maj, 2009 22:51

Ja się przyznaje bez bicia, ze nie pomyślałam ani przez chwilę a to świnia :excited:
Bobek Filip całuje bardzo, ale to bardzo uroczo i z nieodpartym żarem :serduszkate: :serduszkate: :serduszkate:

aneby - Czw 28 Maj, 2009 22:56

A ja teraz nie wierzę w jego zaangażowanie. Facet jest pod ścianą i zrobi wszystko żeby się uratować, a cel uświęca środki. Mimo to scena ładna :serduszkate:

Violizm : Nie okazał się pan takim faszystą :rotfl:

Jak mogą nas tak zostawiać aż do września :cry2:

nicol81 - Pią 29 Maj, 2009 10:23

No ja już nie wiem co myśleć o Mareczku :thud: Ale jak on pożeral Ulke, kiedy ją ogarnęły dziewicze lęki :omg:
:wink: A ten jego uśmieszek jak mówi, że nie ma wyboru, to mi na bycie pod ścianą nie wygląda :? Wygląda jak dziecko, któremu kucyka obiecali :mrgreen:

nicol81 - Nie 28 Cze, 2009 13:05

od 5 lipca powtórka- po pięć odcinków w niedziele. Niestety tylko od odc. 121 :bejsbol: :wsciekla: :uzi: :frustracja: :cry2:
Anaru - Czw 16 Lip, 2009 00:17

Cameronki: Błyskotliwe wypowiedzi Violetty z "BrzydUli" :mrgreen:
http://film.wp.pl/idPhoto...23,galeria.html

aneby - Sob 25 Lip, 2009 18:02

O kurczę, ale laska :shock: :oklaski: Metamorfoza Brzyduli
nicol81 - Pon 03 Sie, 2009 21:41

:thud: Boże, a kto ją tak skrzywdził? :wsciekla: Przecież wygląda jak Paulina :obrzydzenie: A takie piękne włosy miała.... :cry2: :frustracja: :bejsbol: Scenarzyści na Syberię!!!! :uzi: :uzi:
Admete - Pon 03 Sie, 2009 21:44

Bez przesady - nie mam pojęcia dlaczego długie, zaniedbane włosy są synonimem piękna. Każde włosy, nawet dłuższe, powinny być przycięte.
nicol81 - Pon 03 Sie, 2009 21:57

Ale oni jej nie PRZYcięli, tylko ciachnęli na krótko- jak Paulinie. I jeszcze ufarbowali na ciemno. I nie zauważyłam, by miała bardzo zaniedbane :uzi:
Admete - Pon 03 Sie, 2009 21:58

Teraz ma ładne włosy, takie proste, bez wyrazu to miewają dziwczynki w piątej klasie, a nie kobiety ;)
Anonymous - Pon 03 Sie, 2009 21:59

a co maja z tym wspolnego scenarzysci?
nicol81 - Pon 03 Sie, 2009 22:02

Ale Marek ją właśnie za tą naturalną dziewczęcość pokochał...Po co ma wymieniać Paulę na prawie identyczną kopię? :roll: Niech se zachodu oszczędzi z odwoływaniem...Mogli jej zakręcić i podkoloryzować bardziej zbliżonym do naturalnego- np. rudawym lub kasztanowatym...