Fantastyka - Deathly Hallows - to dopiero początek!
Anonymous - Pią 24 Wrz, 2010 22:04
Galopujące gargulce, chcę to zobaczyć.
I Snape
Tamara - Pią 24 Wrz, 2010 22:48
Wygląda ciekawie , ale ze zwiastunami to tak zawsze . Potem w praniu wychodzi , jak jest naprawdę
Agn - Pią 24 Wrz, 2010 22:52
Jasna cho...
*wkomponowała się w fotel i się gapi*
O w Mordor...
Gunia - Sob 25 Wrz, 2010 23:44
Fajny trailer, tylko trochę śmiać mi się chce, że bez "epic" i standardowego ujęcia grupy bohaterów zasuwających przez góry się nie obyło.
P.S. Pewnie wiele przegapiłam, ale do demoniszcza, czy Twój avek, Thin, oznacza to, co myślę, że oznacza?
trifle - Sob 25 Wrz, 2010 23:49
| Gunia napisał/a: | | Fajny trailer, tylko trochę śmiać mi się chce, że bez "epic" i standardowego ujęcia grupy bohaterów zasuwających przez góry się nie obyło. |
A ja to lubię Choć mam świadomość, że to takie władcopierścieniowe
Gunia - Nie 26 Wrz, 2010 00:00
Też to w sumie lubię, ale naprawdę, chciałabym obejrzeć jeden film fantasy, w którym by się na to nie skusili.
Aragonte - Nie 26 Wrz, 2010 00:02
Oj, chyba były takie, chociaż musiałabym poryć w swoich zasobach, żeby to udowodnić
trifle - Nie 26 Wrz, 2010 00:05
Ja właściwie nie oglądam filmów fantasy, więc nie czuję się przytłoczona. Ten motyw zabił mnie w nowej DiU za to
Szkoda, że przepołowili tę część i trzeba będzie czekać. Ale w sumie jak się już doczekamy - będzie więcej do oglądania, więc może to nie jest takie złe..
Anonymous - Sob 02 Paź, 2010 19:22
Plakat filmu
http://www.filmweb.pl/new...+plakacie-65656
mieszane mam uczucia. Nie zachwycił mnie od pierwszego wrażenia.
Harry zrobiłąby lepsiejszy
Admete - Sob 23 Paź, 2010 08:47
Ten zwiastun był już wklejany czy nie?
http://napisy24.pl/artykul/697/
RaczejRozwazna - Sob 23 Paź, 2010 14:58
Chyba nie widziałam... Świetne są te zwiastuny. Nie przepadami za HP, ale normalnie nabieram ochoty...
Snape na początku wygląda zabójczo...
Kurczę, Alan jest zdecydowanie za przystojny do tej roli, ale co tam, lepszego Snape'a nie mogli dobrać.
Anonymous - Sob 23 Paź, 2010 15:26
Snape jest po prostu mrauuu, natomiast i tak obawiam się co zrobią z filmem i żyję nadzieją, że nie zepsują tego...
Tamara - Sob 23 Paź, 2010 17:32
Alan NIGDY nie jest za przystojny
Natomiast wkurzają mnie głupie miny Rona
Agn - Sob 30 Paź, 2010 00:00
Nie jest źle z tym plakatem. Choć mnie się najbardziej podobał ten pierwszy do czwórki - zamglony, widać tylko postać Harry'ego w sportowej kurtce, na plecach widać "4" (czwarty uczestnik turnieju, czwarty film)... Wg mnie wyglądał super.
A teraz z innej beczki - Desplat robi muzykę do siódemki.
http://www.youtube.com/wa...N3E&feature=sub
To będzie piękna muzyka!
Aragonte - Czw 18 Lis, 2010 17:44
Hej, ktoś idzie w ten weekend? Ja mam nadzieję jutro wybrać się na Potterowski Początek Końca
Gunia - Czw 18 Lis, 2010 17:47
Ja chyba pójdę sobie we wtorek w nagrodę (jeśli zdam) albo na pociechę (jeśli obleję).
A idziesz na normalną wersję, czy 3D?
Aragonte - Czw 18 Lis, 2010 17:49
Chyba na 2D, sama nie jestem pewna, co tam koleżanka zarezerwowała. W sumie to mi wsio rawno, modlę się tylko o wersję z napisami - na stronie kina jasnej informacji nie ma, tzn. jest ogólna wzmianka o piątkowych seansach z napisami, ale potem nie jest to powtórzone, więc obawiam się jakiejś siurpryzy.
No nic - będzie, co ma być
Do wtorku nie chciałoby mi się czekać
Gunia - Czw 18 Lis, 2010 18:32
| Cytat: | Do wtorku nie chciałoby mi się czekać |
Ja raz, że przeżywam kryzys gospodarczy, dwa że nie czuję aktualnie weny na Pottera, a szkoda iść na siłę.
Admete - Czw 18 Lis, 2010 19:15
Mnie sie w ten weekend nie chce i nie mogą, bo na zastryzki dwa razy dziennie jeżdżę...Dopierow nastepnym się wybiorę. I u nas tylo dubbing niestety...
trifle - Czw 18 Lis, 2010 19:58
A ja idę za 4 godziny Koleżanka mnie namówiła, arcypremiera w multikinie o godzinie 0.01. W innym przypadku pewnie bym się w końcu nie zebrała pójść, a tak to będzie od razu
Caroline - Czw 18 Lis, 2010 20:10
Ja wybieram się w poniedziałek. Idziemy paczką z pracy.
Aragonte, w Multikinie i Cinema City wybrane seanse są z napisami - repertuar jest opisany na stronach internetowych. Kinoteka ma dubbing (info z wczoraj). Atlantic ma napisy
Ale zawsze lepiej pytać, zdaje się, że jest z tym niezły bałagan.
Aragonte - Czw 18 Lis, 2010 20:26
| trifle napisał/a: | A ja idę za 4 godziny Koleżanka mnie namówiła, arcypremiera w multikinie o godzinie 0.01. W innym przypadku pewnie bym się w końcu nie zebrała pójść, a tak to będzie od razu |
Też bym poszła, ale raz, że do pracy jutro, a dwa, nie chce mi się samej
Caroline, tak właśnie się obawiam - że panuje w tym bałagan...
Ja też idę z koleżanką z pracy
Anonymous - Czw 18 Lis, 2010 20:41
| trifle napisał/a: | | A ja idę za 4 godziny |
Zdradziłaś mnie. Foch z przytupem
trifle - Czw 18 Lis, 2010 20:55
Nieprawda! Jak przyjedziesz, to pójdę z Tobą jeszcze raz!
Anonymous - Czw 18 Lis, 2010 21:22
Pffff
|
|
|