To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Fantastyka - Deathly Hallows - to dopiero początek!

Anonymous - Pią 24 Wrz, 2010 22:04

Galopujące gargulce, chcę to zobaczyć.
I Snape :serce2:

Tamara - Pią 24 Wrz, 2010 22:48

Wygląda ciekawie , ale ze zwiastunami to tak zawsze . Potem w praniu wychodzi , jak jest naprawdę :wink:
Agn - Pią 24 Wrz, 2010 22:52

Jasna cho... :shock:
*wkomponowała się w fotel i się gapi*
O w Mordor...

Gunia - Sob 25 Wrz, 2010 23:44

Fajny trailer, tylko trochę śmiać mi się chce, że bez "epic" i standardowego ujęcia grupy bohaterów zasuwających przez góry się nie obyło. ;)
P.S. Pewnie wiele przegapiłam, ale do demoniszcza, czy Twój avek, Thin, oznacza to, co myślę, że oznacza?

trifle - Sob 25 Wrz, 2010 23:49

Gunia napisał/a:
Fajny trailer, tylko trochę śmiać mi się chce, że bez "epic" i standardowego ujęcia grupy bohaterów zasuwających przez góry się nie obyło.

A ja to lubię :D Choć mam świadomość, że to takie władcopierścieniowe ;)

Gunia - Nie 26 Wrz, 2010 00:00

Też to w sumie lubię, ale naprawdę, chciałabym obejrzeć jeden film fantasy, w którym by się na to nie skusili. ;)
Aragonte - Nie 26 Wrz, 2010 00:02

Oj, chyba były takie, chociaż musiałabym poryć w swoich zasobach, żeby to udowodnić :wink:
trifle - Nie 26 Wrz, 2010 00:05

Ja właściwie nie oglądam filmów fantasy, więc nie czuję się przytłoczona. Ten motyw zabił mnie w nowej DiU za to ;)
Szkoda, że przepołowili tę część i trzeba będzie czekać. Ale w sumie jak się już doczekamy - będzie więcej do oglądania, więc może to nie jest takie złe..

Anonymous - Sob 02 Paź, 2010 19:22

Plakat filmu
http://www.filmweb.pl/new...+plakacie-65656
mieszane mam uczucia. Nie zachwycił mnie od pierwszego wrażenia.

Harry zrobiłąby lepsiejszy

Admete - Sob 23 Paź, 2010 08:47

Ten zwiastun był już wklejany czy nie?

http://napisy24.pl/artykul/697/

RaczejRozwazna - Sob 23 Paź, 2010 14:58

Chyba nie widziałam... Świetne są te zwiastuny. Nie przepadami za HP, ale normalnie nabieram ochoty...

Snape na początku wygląda zabójczo... :serce:
Kurczę, Alan jest zdecydowanie za przystojny do tej roli, ale co tam, lepszego Snape'a nie mogli dobrać.

Anonymous - Sob 23 Paź, 2010 15:26

Snape jest po prostu mrauuu, natomiast i tak obawiam się co zrobią z filmem i żyję nadzieją, że nie zepsują tego...
Tamara - Sob 23 Paź, 2010 17:32

Alan NIGDY nie jest za przystojny :serce:
Natomiast wkurzają mnie głupie miny Rona :wsciekla:

Agn - Sob 30 Paź, 2010 00:00

Nie jest źle z tym plakatem. Choć mnie się najbardziej podobał ten pierwszy do czwórki - zamglony, widać tylko postać Harry'ego w sportowej kurtce, na plecach widać "4" (czwarty uczestnik turnieju, czwarty film)... Wg mnie wyglądał super.

A teraz z innej beczki - Desplat robi muzykę do siódemki.
http://www.youtube.com/wa...N3E&feature=sub
To będzie piękna muzyka! :serce: :serce: :serce:

Aragonte - Czw 18 Lis, 2010 17:44

Hej, ktoś idzie w ten weekend? Ja mam nadzieję jutro wybrać się na Potterowski Początek Końca :D
Gunia - Czw 18 Lis, 2010 17:47

Ja chyba pójdę sobie we wtorek w nagrodę (jeśli zdam) albo na pociechę (jeśli obleję). ;)
A idziesz na normalną wersję, czy 3D?

Aragonte - Czw 18 Lis, 2010 17:49

Chyba na 2D, sama nie jestem pewna, co tam koleżanka zarezerwowała. W sumie to mi wsio rawno, modlę się tylko o wersję z napisami - na stronie kina jasnej informacji nie ma, tzn. jest ogólna wzmianka o piątkowych seansach z napisami, ale potem nie jest to powtórzone, więc obawiam się jakiejś siurpryzy.
No nic - będzie, co ma być :)

Do wtorku nie chciałoby mi się czekać :wink:

Gunia - Czw 18 Lis, 2010 18:32

Cytat:
Do wtorku nie chciałoby mi się czekać :wink:

Ja raz, że przeżywam kryzys gospodarczy, dwa że nie czuję aktualnie weny na Pottera, a szkoda iść na siłę. :roll:

Admete - Czw 18 Lis, 2010 19:15

Mnie sie w ten weekend nie chce i nie mogą, bo na zastryzki dwa razy dziennie jeżdżę...Dopierow nastepnym się wybiorę. I u nas tylo dubbing niestety...
trifle - Czw 18 Lis, 2010 19:58

A ja idę za 4 godziny ;) Koleżanka mnie namówiła, arcypremiera w multikinie o godzinie 0.01. W innym przypadku pewnie bym się w końcu nie zebrała pójść, a tak to będzie od razu ;)
Caroline - Czw 18 Lis, 2010 20:10

Ja wybieram się w poniedziałek. Idziemy paczką z pracy. :lol:
Aragonte, w Multikinie i Cinema City wybrane seanse są z napisami - repertuar jest opisany na stronach internetowych. Kinoteka ma dubbing (info z wczoraj). Atlantic ma napisy :)
Ale zawsze lepiej pytać, zdaje się, że jest z tym niezły bałagan.

Aragonte - Czw 18 Lis, 2010 20:26

trifle napisał/a:
A ja idę za 4 godziny ;) Koleżanka mnie namówiła, arcypremiera w multikinie o godzinie 0.01. W innym przypadku pewnie bym się w końcu nie zebrała pójść, a tak to będzie od razu ;)

Też bym poszła, ale raz, że do pracy jutro, a dwa, nie chce mi się samej :wink:

Caroline, tak właśnie się obawiam - że panuje w tym bałagan...
Ja też idę z koleżanką z pracy :D

Anonymous - Czw 18 Lis, 2010 20:41

trifle napisał/a:
A ja idę za 4 godziny

Zdradziłaś mnie. Foch :foch2: z przytupem

trifle - Czw 18 Lis, 2010 20:55

Nieprawda! Jak przyjedziesz, to pójdę z Tobą jeszcze raz! :wink:
Anonymous - Czw 18 Lis, 2010 21:22

Pffff :foch2: