Seriale - Supernatural
Admete - Śro 27 Cze, 2007 21:31
Thin słoneczko wytrwaj, wytrwaj Po 9 odcinku zaczyna się jazda. Daj chłopakom szansę I tatusiowi też. Naprawdę warto.
Agn - Śro 27 Cze, 2007 21:33
Alez Sulwen, moja slodka, trzeci odcinek nastroil mnie tak pozytywnie, ze jestem pelna wiary w mozliwosci braci! Chociaz poczatek czwartego odcinka nasunal mi mysl, czy nie zrobili crossovera z Lostem. Zamierzam wytrwac, o ile sprawy beda tak fajnie rozwiazywac jak wlasnie w odcinku nr 3.
Dziekowac za uwagie.
Admete - Śro 27 Cze, 2007 21:35
Pelle miała chwilowe załamanie po 8 odcinku ( ja też ), ale potem zrobiło się lepiej niż dobrze
Agn - Śro 27 Cze, 2007 21:44
Wiec mnie to tez czeka?
Admete - Śro 27 Cze, 2007 22:08
Może już nie, ponieważ jesteś ostrzeżona o wyjatkowo ( nie bójmy sie tego słowa ) głupim odcinku ) ;-D Ale Riella twierdzi, ze odcinek ma swoje momenty
Agn - Śro 27 Cze, 2007 22:31
Czwarty odcinek za mna. Prawie umarlam ze smiechu, kiedy zorientowalam sie, co sie swieci - egzorcyzmy w samolocie.
Niemniej ogladalo sie sympatycznie. No wlasnie - widze, ze juz nie ma takich uproszczen. To dobrze, to bardzo dobrze. A glupie odcinki powitam z radoscia, bedzie mozna sie posmiac.
Dobranoc.
Agn - Czw 28 Cze, 2007 20:31
Forum działa! HURAAAA!!!
Ogladam "Bloody Mary". Mniamuśny klimat, nawet pierwsze dreszczyki przepełzły mi po pleckach. Coraz fajniej, coraz fajniej
EDYCJA:
...No i skończyłam. Zrobił się z tego Ring (tam baba wyłaziła z telewizora, tutaj z lustra, aczkolwiek ta nie była taka obleśna na obliczu, hehe). Takie sobie.
Niestety, zauważyłam, że jeśli chodzi o efekty specjalne, to nie zawsze one twórcom wychodzą. No i co scena braci jadących samochodem, to widać wyraźnie, że to co im przesmyka za oknami było dokładane. No, przykre. :/
Zabieram się za szóstkę.
EDYCJA II:
I po szóstce. Ooo, ten odcinek był znacznie fajniejszy od poprzedniego. Mam pytanie. Kiedy shapeshifter-Dean (nawiasem mówiąc - ładne ciałko) zwiewał z domu tej dziewczyny, a potem się przemieniał w tle leciała kapitalna piosenka. Co to za utwór? I na sam koniec też coś leciało - coś znanego, ale nie mogę sobie przypomnieć. :/
Admete - Czw 28 Cze, 2007 22:13
1.Iron Butterfly - In-A-Gadda-Da-Vida
shapeshifter is surrounded by police in the apartment
2.Lynyrd Skynyrd - Poison Whiskey
at the gas station, where Sam's reading his emails
3.Filter – Hey Man, Nice Shot
shapeshifter fleeing crime scene and shedding skin in the sewers
4.Free - All Right Now
end of episode when Dean tells Sam that he wished he could have a normal life
Jak rozumiem chciałabys tez muzyke
Tu masz wszystko o muzyce:
http://supernatural.oscil...php?title=Music
Uważaj na Superwiki jest sporo spoilerów, więc zagladaj tylko do odcinków, które juz obejrzałaś. Jest mnóstwo ciekawych rzeczy. Wcześniej w wątku podawałyśmy dobre strony o Spn. Co do 6 odcinka - jest bardzo ważny, ma poważne reperkusje w II serii. A ciałko niczego sobie - faktycznie
Caitriona - Czw 28 Cze, 2007 22:20
No proszę - mamy kolejną zarażoną SPN
Tęskno mi za tym serialem, to sobie robię wieczorami czasem powtórki (znowu leci na tvn)
praedzio - Czw 28 Cze, 2007 22:20
No to ja nieśmiało dołączam się do kółka adoracji z moimi dwoma obejrzanymi odcinkami... Zapowiada się ciekawie.
Widzę, że od czasów "Cienia Anioła" Jensen nieco zmężniał... Na dobre mu to wyszło. Ale widzę, że nadal lubi wcielać się w rolę niesfornych zawadiaków
Caitriona - Czw 28 Cze, 2007 22:21
Praedzio:
Co to za Cień anioła?
praedzio - Czw 28 Cze, 2007 22:27
*odmachuje zamaszyście*
| Caitriona napisał/a: | | Co to za Cień anioła? |
Proszę: http://www.imdb.com/title/tt0204993/
Caitriona - Czw 28 Cze, 2007 22:31
Dzięki Kojarzę - kiedys leciało w tv, ale jakoś mnie nie wciągnęlo... Gdybym wiedziała, że Dean tam gra moze bym sie zainteresowała
Admete - Czw 28 Cze, 2007 22:40
Dziewczyny Supernatural Sisters - od 8 lipca bodajże leci kolejny sezon Smallville - tam tez gra Jensen
praedzio - Czw 28 Cze, 2007 22:40
| Caitriona napisał/a: | | Dzięki Kojarzę - kiedys leciało w tv, ale jakoś mnie nie wciągnęlo... Gdybym wiedziała, że Dean tam gra moze bym sie zainteresowała |
Mnie tam się podobało. Lubię takie klimaty: postapokaliptyczny świat plus manipulacje ludzkim DNA... A to, że wziął się za to imć James Cameron stanowi dodatkowy i całkiem mocny plus.
Żeby oglądać Aleca (J.A.), musiałabyś ominąć sezon pierwszy Dark Angel i zacząć od drugiego. Jak już tu kiedyś wspominałam, z początku go nie lubiłam, ale później zaczął wprowadzać całkiem sporą dawkę humoru do serialu. Miał pomysły nie z tej ziemi!
No, dobra, ale ja znowu offtopuję...
Chyba zaraz zapuszczę sobie trzeci odcinek SPN i popatrzę, z czym braciom przyjdzie teraz walczyć.
Admete - Czw 28 Cze, 2007 22:42
Z pewnym duchem - mścicielem Praedzio, fajnie, że Ci sie spodobało
Deanariell - Czw 28 Cze, 2007 22:44
| Agn napisał/a: | | Dean (nawiasem mówiąc - ładne ciałko) |
| Admete napisał/a: | | A ciałko niczego sobie - faktycznie |
Witaj Agn Ładnie, ładnie... kocicy nie ma, to myszy harcują! Wegetarianie proszeni są o zostawienie mięska drapieżnikom
Caitriona - Czw 28 Cze, 2007 22:45
Deanariell, jak ja lubię tego twojego avka
Deanariell - Czw 28 Cze, 2007 22:48
| praedzio napisał/a: | | Żeby oglądać Aleca (J.A.), musiałabyś ominąć sezon pierwszy Dark Angel i zacząć od drugiego. Jak już tu kiedyś wspominałam, z początku go nie lubiłam, ale później zaczął wprowadzać całkiem sporą dawkę humoru do serialu. Miał pomysły nie z tej ziemi! |
Bo Jensen ma talent do ról komediowych - zobaczycie zresztą same jeszcze nie raz w SPN Cierpieć potrafi pięknie, ale poczucie humoru też posiada - zabójcze czasami
Rozmawiałyśmy raz z Admete, że chłopak zrobiłby furorę, gdyby ktoś go obsadził w jakiejś fajnej komedii romantycznej - oj byłoby do kogo powzdychać
Eeeee... właśnie zauważyłam, że nowe emotki są... spostrzegawcza jestem... hehehehe... ta mi sie podoba niezmiernie: Teraz to już można całą imprezę zrobić
praedzio - Czw 28 Cze, 2007 22:49
| Admete napisał/a: | | Z pewnym duchem - mścicielem Praedzio, fajnie, że Ci sie spodobało |
O, duchy? Lubię!! *leci po flakon*
| Deanariell napisał/a: | | Ładnie, ładnie... kocicy nie ma, to myszy harcują! Wegetarianie proszeni są o zostawienie mięska drapieżnikom |
Jam wierna na razie jednemu Herosowi, więc póki co, mogę przejść na wegetarianizm...
Deanariell - Czw 28 Cze, 2007 23:02
| Caitriona napisał/a: | | Deanariell, jak ja lubię tego twojego avka |
Nie mój (niestety... pożyczony ), ale też go niezmiernie lubię - Dean my personal savior for ever
Agn - Pią 29 Cze, 2007 09:04
| Deanariell napisał/a: | | Agn napisał/a: | | Dean (nawiasem mówiąc - ładne ciałko) |
| Admete napisał/a: | | A ciałko niczego sobie - faktycznie |
Witaj Agn Ładnie, ładnie... kocicy nie ma, to myszy harcują! Wegetarianie proszeni są o zostawienie mięska drapieżnikom |
Ależ weź go sobie z przyległościami. Mnie Dean nie interesuje. Grunt, że mi się serial zaczęło fajnie oglądać. Admete, za utwory serdeczne dzięki! Naprawdę, kochana jesteś, mówiłam ci to już kiedyś?
Admete - Pią 29 Cze, 2007 13:23
Ja to zmienna jestem - Dean, Peter, Chase ( to postać z House M.D. ) i inni. Spn lubie za klimat i strasznie mi sie podoba wykorzystanie dawnych rockowych utworów.
Deanariell - Pią 29 Cze, 2007 14:25
| Agn napisał/a: | | Ależ weź go sobie z przyległościami. Mnie Dean nie interesuje. Grunt, że mi się serial zaczęło fajnie oglądać. |
No jasne, że fajnie - a z każdym kolejnym odcinkiem powinno być jeszcze lepiej
Proszę, jakie miłe koleżanki, na żadną nie działają wdzięki Jensena (oczywiście szczególnie w roli Deana) - a kto w takim razie łapie Cię w SPNie za serce? Tatulo? Czy może uroczy schoolboy Sammy? Ja tam się od sympatii do Deanka odżegnywać nie będę - chociaż de facto obsesja już mi raczej minęła
Jak tam? Przy którym odcinku jesteś?
Deanariell - Pią 29 Cze, 2007 19:38
Słuchajcie dziewczyny, ja tu może nie w temacie, ale znalazłam taką oto piosenkę Within Temptation - nie ma ona nic wspólnego z SPNem, ale myślę, że tu pasuje - wklejam linka:
http://www.youtube.com/wa...related&search=
Pasuje również do mojego nastroju ostatnio...
A ta spodobałaby się może Dean'owi... są tam gdzieś w tekście słowa: "Lost in the darkness..." - uprzedzam, że mogą się pojawić w teledysku drastyczne zdjęcia (znaczy się trochę krwi...):
http://www.youtube.com/wa...related&search=
|
|
|