Aktorzy austenowscy - Matthew Macfadyen
Anonymous - Pią 24 Sie, 2007 00:14
jak widac - wreszcie się wziął do roboty
M - Pią 24 Sie, 2007 17:01
| AineNiRigani napisał/a: | jak widac - wreszcie się wziął do roboty |
Pracuje ostatnio sporo. Po "Zgonie" zrobił następny film z Michelle Williams i Ewanem McGregor zatytułowanym "Incendiary" (o ataku terrorystycznym), przez kilka tygodni w czerwcu i lipcu tego roku grał na deskach teatralnych w Londynie w "The Pain And The Itch" czym zrobił niesamowita frajdę swoim fankom podpisując po każdym spektaklu autografy i cierpliwie pozując do zdjęć. Spektakl miał znakomite recenzje. Na początku sierpnia pokazał sie w Nowym Jorku w towarzystwie Rona Howarda, który będzie reżyserował jego nowy film "Frost/Nixon". Zdjęcia mają sie zacząć pod koniec tego miesiąca w Stanach. No i na całe szczęscie zeszczuplał. Okazało sie, ze przytył do roli w fimie telewizyjnym gdzie grał pedofila na odwyku. Odważne ale i ryzykowne przedsięwzięcie.
Gunia - Pią 24 Sie, 2007 20:58
Ta pozycja z Evanem może być interesująca. Mam słabość do gościa...
Trzykrotka - Sob 25 Sie, 2007 08:59
Świetne wieści, Monika się ucieszy! M, dziękuję za odkopanie tych wiadomości, witam Cię na forum i za Gunią zapraszam do Przywitalni (jest na wątku na Każdy Temat)
monika29.09 - Sob 25 Sie, 2007 11:56
| Trzykrotka napisał/a: | | Świetne wieści, Monika się ucieszy! |
Czyżby ktoś jeszcze pamiętał mój afekt?;)) Jeśli to o mnie pisałaś 3-Krotko, dzięki
ps. cieszę się, cieszę.
m.
Gunia - Sob 25 Sie, 2007 13:59
| monika29.09 napisał/a: | | Czyżby ktoś jeszcze pamiętał mój afekt?;)) |
A kto mógłby zapomnieć?
Trzykrotka - Sob 25 Sie, 2007 20:04
Wprawdzie teraz zdradzasz go wiernie z Bono, ale skoro wziął się do pracy, może wróci na avatarki?
monika29.09 - Sob 25 Sie, 2007 21:03
| Trzykrotka napisał/a: | | Wprawdzie teraz zdradzasz go wiernie |
co za zbitka
zobaczę film, to afekt ożyje i Mateusz wróci (coś tak czuję )
pozdr.
m.
Anonymous - Nie 26 Sie, 2007 19:04
| Gunia napisał/a: | | monika29.09 napisał/a: | | Czyżby ktoś jeszcze pamiętał mój afekt?;)) |
A kto mógłby zapomnieć? |
No własnie
Admete - Sob 01 Wrz, 2007 23:00
Oglądam sobie 2 sezon Spooks i oglądam - całkiem mi się podoba. Mateuszek naprawdę dobrze gra. Niby taki stonowany, wrażliwy, ale bezwzględny też potrafi być. I do twarzy mu z bronią wymierzoną prosto w serce przeciwnika A w ostatnim obejrzanym odcinku w mundurze polowym gania. Oczki niczego sobie, świetny głos i figura Szpieg Jej Królewskiej Mości.
Nadejdzie też niedługo czas Ruperta w sezonie 3, to wam zdam relację w odpowiednim wątku.
snowdrop - Czw 27 Wrz, 2007 13:27
Matthew McFayden - przepiękne oczy i głos.
Cóż więcej chcieć.
Ania1956 - Czw 27 Wrz, 2007 13:45
| snowdrop napisał/a: | Matthew McFayden - przepiękne oczy i głos.
Cóż więcej chcieć.
|
Witaj w klubie zauroczonych
praedzio - Czw 27 Wrz, 2007 13:45
Obejrzałam pierwszy odcinek Spooksów, żeby zobaczyć, o czym (o kim) prawicie - i stwierdzam że uroda może nie zwala z nóg, ale głosu mogłabym słuchać i słuchać...
Gitka - Sob 27 Paź, 2007 12:54
Już niedługo polska premiera jego filmu, w którym występuje z żoną.
Zgon na pogrzebie Death at a Funeral
http://www.filmweb.pl/Zgo...,Film,id=322573
zwiastun
http://pl.youtube.com/watch?v=zBAOU6WQJBM
M - Sob 27 Paź, 2007 23:42
| Gitka napisał/a: | Już niedługo polska premiera jego filmu, w którym występuje z żoną.
Zgon na pogrzebie Death at a Funeral |
Miałam okazję już go widzieć. Typ czarnej komedii. Matthew gra główną rolę ale cała obsada jest genialna. Może poza jedną sceną z toaletowym dowcipem zabawa jest znakomita. Polecam.
snowdrop - Sob 27 Paź, 2007 23:48
Obejrzałam zwiastun i może być fun. Lubie oglądać głupie komedie.
Gitka - Pon 12 Lis, 2007 17:38
Świeżo po obejrzeniu filmu "Death at a Funeral"
Brzuch mnie boli od śmiechu, chichotałam całe półtora godziny i podobało mi się wszystko absolutnie wszystko.
O filmie
„Zgon na pogrzebie” – zgryw na poważnie
http://www.filmweb.pl/%E2...e,News,id=38953
Harry_the_Cat - Czw 17 Sty, 2008 23:56
Matthew:
Admete - Pią 18 Sty, 2008 15:34
To naprawdę dobry aktor. Ostatnio stwierdziłam, że oni tam w Anglii maja sporo takich utalentowanych aktorów.
trifle - Pią 18 Sty, 2008 16:04
| Admete napisał/a: | | To naprawdę dobry aktor. ostatnio stwierdziłam, że oni tam w anglii maja sporo takich utalentowanych aktorów. |
Mają. A tu ciekawy artykuł: http://www.filmweb.pl/KIN....,News,id=39529
Nie wiedziałam, czy tu wkleić, proszę o przeniesienie w lepszy wątek, jeśli jest
Admete - Pią 18 Sty, 2008 16:37
"No i niemal wszyscy studiowali w Royal Academy of Dramatic Art (RADA), a potem przeszli klasyczny trening teatralny. Nie tylko pierwsza liga, ale i ci, którzy na zawsze pozostali aktorami drugiego czy trzeciego planu. Tak po prostu działa tutaj system: najpierw studia aktorskie, a potem - na zasadzie zdrowej trójpolówki - praca w filmie, w telewizji oraz w teatrze. Z podkreśleniem - "w teatrze". Niezbędny jest klasyczny trening teatralny. Tak więc wszystkiemu winien jest Szekspir."
I o to chodzi.
Gosia - Pią 18 Sty, 2008 17:44
Procz tych co studiowali w LAMDA (London Academy of Music and Dramatic Arts)
Mozna sprawdzic TU
hamadryad - Sob 08 Mar, 2008 19:21
| Ania1956 napisał/a: | | snowdrop napisał/a: | Matthew McFayden - przepiękne oczy i głos.
Cóż więcej chcieć.
|
Witaj w klubie zauroczonych |
Ja też się zapisuję!
Ada_5 - Sob 08 Mar, 2008 19:47
| hamadryad napisał/a: | | Ania1956 napisał/a: | | snowdrop napisał/a: | Matthew McFayden - przepiękne oczy i głos.
Cóż więcej chcieć.
|
Witaj w klubie zauroczonych |
Ja też się zapisuję! | jak tak dalej pójdzie to nie będzie dla nas istniał żaden inny facet mój mąż by mnie chyba zabił za moje zainteresowanie matthew ale mam nadzieje, że się nie dowie
maniutka - Sob 08 Mar, 2008 19:53
mateusz jest przystojny ale w ostatnim filmie w jaim go widzialam to wygladal jak zbity pies a pozniej jak znowu obejzalam DiU to taki niepodobny do siebie byl...
po prosru miodzio
|
|
|