To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Kącik graficzny - Pokaż mi swój pulpit...

Calipso - Nie 28 Mar, 2010 20:19

trifle napisał/a:
Ale muszę powiedzieć, że gołe klaty mi zupełnie nie imponują Wygląda świetnie - ale żeby mnie to ruszało jakoś, to nie.

Nie ustawiłam tej tapety,żeby mnie ruszała,widzę ją tylko przy włączaniu i wyłączaniu kompa.Filmu też nie oglądałam,ot miło popatrzeć na ładnie wyrzeźbione mięśnie.Bez podtekstów.

praedzio - Nie 28 Mar, 2010 20:26

Mnie się niespecjalnie podoba. Może dlatego, że preferuję twarz, lub jej fragmenty (oczy, usta), jeśli już jakiegoś faceta wlepiam na tapetę. Często facet jest uzbrojony (albo w łuk, albo w strzelbę). :mrgreen:

Mam dziwny gust, wiem. ;)

Calipso - Nie 28 Mar, 2010 20:30

praedzio napisał/a:
Mam dziwny gust, wiem.

Nie taki dziwny,wszak obie lubimy Jareda :wink:

trifle - Nie 28 Mar, 2010 23:09

trifle napisał/a:
Mnie się podoba, choć większe wrażenie zrobiło na mnie jego wejście na końcu - to w garniaku - wiadomo - jestem fanką garniturów

O! Na mnie też i ja też! ;)

Calipso napisał/a:
Nie ustawiłam tej tapety,żeby mnie ruszała,widzę ją tylko przy włączaniu i wyłączaniu kompa.Filmu też nie oglądałam,ot miło popatrzeć na ładnie wyrzeźbione mięśnie.Bez podtekstów.

A o jakich podtekstach mowa? :mysle: Mnie właśnie o to chodzi - że nie jest mi jakoś szczególnie miło jak patrzę na wyrzeźbione mięśnie klatki piersiowej, brzucha. Ot, zwyczajnie.

Jak praedzio, wolę twarze albo całe sylwetki, raczej ubrane, bo dziwnie bym się czuła, jakbym miała mieć np na tapecie półnagiego mężczyznę ;)

Admete - Pon 29 Mar, 2010 06:56

Ja tam bym się czuła normalnie ;) Niestety jednak z mojego kompika korzystają też dzieci ;) Dlatego na tapetach mam zwykle obrazy klasyczne lub krajobrazy. Nie przeszkadza mi to jednak zbierac ładnych rzeczy ;)
BeeMeR - Pon 29 Mar, 2010 09:36

Ja bym się dziwnie nie czuła, mając półnagiego zgrabnego mężczyznę na tapecie, ale z reguły zakładam tapetę z przyrodą, górami :serduszkate: bo to moja miłość największa :mrgreen:
Co nie przeszkadza mi lubić i klatową piosenkę Shahida z Chance pe Dance :P
Tym bardziej, że prócz klaty to on się świetnie rusza - dopiero wczoraj obejrzałam Shahidowy trybut dla Michaela Jacksona - no ładnie, ładnie :cheerleader2:

Caitriona - Pon 29 Mar, 2010 14:36

Ja teraz też mam uzbrojonego faceta na tapecie, mam kiepski humor.

Deanariell - Pon 29 Mar, 2010 14:49

Caitriona napisał/a:
Ja teraz też mam uzbrojonego faceta na tapecie

Piękna! :slina: W takim "złym towarzystwie" mogłabym się obracać bez mrugnięcia okiem i cienia wyrzutów sumienia. :serduszkate: :mrgreen:
Caitriona napisał/a:
mam kiepski humor

:( :pociesz:

Deanariell - Pon 29 Mar, 2010 15:09

trifle napisał/a:
muszę powiedzieć, że gołe klaty mi zupełnie nie imponują :mysle: Wygląda świetnie - ale żeby mnie to ruszało jakoś

Zależy jaka klata, no i czyja konkretnie - faktycznie są takie, które mnie bardziej ruszają, od innych - równie pięknie wyrzeźbionych. :P Twarz, oczy czy usta (dorzuciłabym jeszcze dłonie) są naturalnie równorzędnie ważnym elementem męskiej urody, ale skłamałabym, gdybym się wyparła swojego poglądu, że pięknie ukształtowane popiersie, to prawdziwa wizytówka pociągającego mężczyzny. ;) Widocznie w tym względzie ujawniają się we mnie przede wszystkim pierwotne instynkty (na inne zalety zwracam uwagę dopiero po wnikliwych oględzinach sylwetki...) :lol: Mój ideał - wysportowany, proporcjonalny, raczej szczupły, pięknie uformowany (za bardzo przypakowanych sterydowców nie trawię :roll: :obrzydzenie: ), wysoki, długorzęsy, oczytany, intelektualista (ale też bez przesady)... :mrgreen: Taki "typ" wygląda równie ponętnie w garniturze, jak i bez. :P

BeeMeR - Pon 29 Mar, 2010 15:15

Dłonie koniecznie! I jeszcze rzęsy, czasem także brwi :serduszkate:
:mrgreen:

BeeMeR - Pon 29 Mar, 2010 15:17

Caitriona napisał/a:
mam uzbrojonego faceta na tapecie
Dobrze to Twoje "złe" towarzystwo :serduszkate:
Calipso - Pon 29 Mar, 2010 15:50

trifle napisał/a:
dziwnie bym się czuła, jakbym miała mieć np na tapecie półnagiego mężczyznę

Kwestia przyzwyczajenia :-P

Caitri :pociesz: :przytul:

Caitriona - Pon 29 Mar, 2010 17:54

Dzięki dziewczyny :przytul:

Deanariell napisał/a:
W takim "złym towarzystwie" mogłabym się obracać bez mrugnięcia okiem i cienia wyrzutów sumienia.

Oj, dobrze mówisz, dobrze :mrgreen:

Harry_the_Cat - Pon 29 Mar, 2010 20:40

Piekna tapetka :)
Caitriona - Pon 29 Mar, 2010 20:47

Dzięki ;)
praedzio - Pon 29 Mar, 2010 21:22

U mnie znów Captain Tight Paints. ;)

Iwona - Nie 25 Kwi, 2010 13:34

W tej chwili mam tulipany na pulpicie, o takie:

trifle - Nie 25 Kwi, 2010 14:47

Ale czemu takie malutkie? Nic nie widać..
Calipso - Pon 26 Kwi, 2010 16:37

trifle napisał/a:
Nic nie widać..

E tam, widać, jeno małe :wink:

BeeMeR - Pon 26 Kwi, 2010 19:27

Iwona napisał/a:
W tej chwili mam tulipany na pulpicie
a ja w ogródku :mrgreen:
Iwona - Wto 27 Kwi, 2010 17:27

trifle napisał/a:
Ale czemu takie malutkie? Nic nie widać..

Już daje większe ;)

trifle - Wto 27 Kwi, 2010 18:39

Dzięki, dzięki!
Caitriona - Czw 27 Maj, 2010 16:01

A u mnie ostatnio na pulpicie gości U.S. Marshall Raylan Givens z Justified:

asiek - Czw 27 Maj, 2010 18:37

Caitri, świetne tapetki ! :oklaski:
Admete - Czw 27 Maj, 2010 18:56

Caitri dzieki za tapetki :) Asiek Rayland jest uroczy i seksowny jak diabli :)