Ogłoszenia drobne - W gazetach - filmy i inne dodatki
miłosz - Pon 09 Lis, 2009 11:26
| Trzykrotka napisał/a: |
Widziałam w kiosku dwupak, o którym kiedyś pisała miłosz - film o Audrey Hepburn i Szaradę z nią i Cary Grantem |
ooo no to szukam bom nadzieje straciła, że to wyszło
Caitriona - Pon 09 Lis, 2009 14:07
Zainteresował mnie tylko Jeździec bez głowy, bo mam tylko stareńkie vcd, a kocham ten film i Deppa w nim
Maddy - Pon 09 Lis, 2009 15:33
| damamama napisał/a: | | achata napisał/a: | | 21. Wielki Gatsby |
Ciekawe która wersja, jeśli z Tobikiem to na mur beton ją kupię. Parę innych pozycji też mnie zapewne zainteresuje. |
Wersja z Robertem Redfordem.
damamama - Wto 10 Lis, 2009 10:52
Szkoda tą już widziałam i chętnie zobaczyłabym tą z Tobikiem.
przecinek - Wto 10 Lis, 2009 12:50
Na tą kolekcję z Newsweeka należy uważać, bo jak donoszą na stronie z dodatkami do gazet, niektóre filmy nie mają polskiej wersji językowej, np. Chinatown.
Gunia - Wto 10 Lis, 2009 15:37
O "Wojnie i pokoju" oraz "Jeźdźcu bez głowy" będę musiała pomyśleć.
Dzięki za informację!
Trzykrotka - Wto 10 Lis, 2009 20:06
| damamama napisał/a: | | Szkoda tą już widziałam i chętnie zobaczyłabym tą z Tobikiem. |
Naprawdę i szczerze - jeśli nie zobaczysz, to wiele nie stracisz
trifle - Wto 10 Lis, 2009 22:12
| Trzykrotka napisał/a: | | damamama napisał/a: | | Szkoda tą już widziałam i chętnie zobaczyłabym tą z Tobikiem. |
Naprawdę i szczerze - jeśli nie zobaczysz, to wiele nie stracisz |
Też tak myślę.
Ten film wydał mi się niemożebnie nudny.
damamama - Wto 10 Lis, 2009 23:29
Tak mi odradzacie, że aż mnie zaintrygowałyście. Może bym posłuchała i nie kupiła, ale muszę jednak zdobyć ten film i osobiście się ewentualnie wynudzić.
aneby - Nie 15 Lis, 2009 20:37
Od środy z GW kolekcja "Wielcy kompozytorzy filmowi" http://www.dodatkidogazet...ilmowi-120.html
Na niektóre na pewno będę polować
Trzykrotka - Pon 16 Lis, 2009 11:43
Kupiłam wczoraj Ocean's eleven, za 9,90. Ale podejrzewam, ze następne filmy w serii będą kosztowały trzy razy tyle. Na szczęście reszty nie pragnę.
BeeMeR - Pon 16 Lis, 2009 13:04
A kilka dni temu Tomek zakupił Forresta Gumpa za podobną kwotę i był niepomiernie zdziwiony, że go nie oglądałam nigdy - no cóż, wczoraj nadrobiłam zaległość
Trzykrotka - Pon 16 Lis, 2009 22:48
Oglądałam raz, na trzy raty i tego nie mogłam zmóc. Zawsze mnie zastanawiała popularność tego filmu i do dziś tego fenomenu nie rozgryzłam.
Poprawka - rozumiem, czemu był popularny w Ameryce
BeeMeR - Wto 17 Lis, 2009 08:39
No właśnie mnie też nigdy wcześniej nie zaintrygował na tyle, żeby obejrzeć ale jak juz obejrzałam, to przyznaję, że lekko i zabawnie opowiada o trudnych, nadal bolących USA tematach, jak zamachy na czołowych polityków czy wojna w Wietnamie, a do tego ma świetny, innowacyjny wręcz na tamte czasu montaż i efekty specjalne spotkań z postaciami historycznymi (tylko w "Wietnamie" przy wybuchu wręcz namacalny był bluebox ), oraz świetna gra Toma Hanksa. Gary Sinise też mi się podobał w swojej roli.
Rozumiem już czemu film dostał tyle Oscarów, ile otrzymał
Bynajmniej nie twierdzę, że będę Forresta jeszcze oglądała nie wiadomo ile razy, ale raz było warto. I tym bardziej czekam na My Name is Khan i syndrom Aspergera w wykonaniu Shahrukha
Anonymous - Wto 17 Lis, 2009 15:31
też zakupiłam Foresta(każąc mojej współlokatorce, że jeżeli powiem jej, że jestem głodna ma mi kazać zjeść sobie Forest Gumpa), film leży nierozpakowany, jeśli jutro o normalnej porze wrócę z łagru i nie będzie imprezy to oglądnę, a jak nie to czwartek/piątek....zaintrygowana jestem popularnością tego filmu.....
Alicja - Śro 18 Lis, 2009 10:04
| Trzykrotka napisał/a: | | Poprawka - rozumiem, czemu był popularny w Ameryce |
to zrozumiałe, coś w rodzaju fenomenu naszych Sami Swoi lub Miś. Dla nich Forrest również, jak dla nas te filmy, opisuje ważne i kluczowe momenty historii widziane oczami Foresta.
Dlaczego u nas? bo Polacy lubią wszystko co amerykańskie Hollywood, ach Hoollywood I jeszcze Oskary
Anonymous - Sob 19 Gru, 2009 13:53
podobnoż z gazetą "Vita" można nabyć za 7.90 książki różniaste.... i ja się właśnie dowiedziałam a miałabym ochotę na Historyka... a ta gazeta jest do 21 grudnia... jakby ktoś miał ją na widoku mógłby mi upolować(prosi baaardzo)
Trzykrotka - Pon 21 Gru, 2009 09:08
Dla wielbicieli McAvoya - w CKMie z biuściastą panią na okładce jest Wanted z nim, Morganem Freemanem i Angeliną Jolie.
BeeMeR - Pon 21 Gru, 2009 09:11
Nie wiedzieć czemu tytuł Wanted kojarzy mi się wyłącznie z Salmanem
Trzykrotka - Pon 21 Gru, 2009 09:25
Wiedzieć czemu, wiedzieć! Mnie też się wyłącznie z nim kojarzy
Admete - Pon 21 Gru, 2009 16:16
Widziałam Wichry namiętności w kiosku.
Trzykrotka - Śro 23 Gru, 2009 09:19
W Vivie jest Ostrożnie pożądanie i Mucha w koronkowym body na okładce. Nawet się temu przygladałam, ale kosztuje 19,98. Chyba sobie daruję.
BeeMeR - Śro 23 Gru, 2009 09:26
| Trzykrotka napisał/a: | | Mucha w koronkowym body na okładce | a to mnie zachęciłaś
miłosz - Śro 23 Gru, 2009 09:28
| Trzykrotka napisał/a: | | W Vivie jest Ostrożnie pożądanie i Mucha w koronkowym body na okładce. Nawet się temu przygladałam, ale kosztuje 19,98. Chyba sobie daruję. |
i cała sesja taka wulgarna jak i Mucha.............
Trzykrotka - Śro 23 Gru, 2009 09:46
| miłosz napisał/a: | i cała sesja taka wulgarna jak i Mucha............. |
No właśnie. Szczerze mówiąc, jakoś mnie średnio zachęciła do kupowania bielizna Muchy wyeksponowana ostatnio gdzie się da. Nie widzę powodu, dla którego miałabym ją sobie zabierać do domu.
|
|
|