To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Aktorzy - Ben Barnes

Gunia - Nie 05 Paź, 2008 20:04

Witaj Bonduelle w naszej małej lecz gwarnej świątyni! Nie przeraź się tylko, że my bywamy trochę przytłaczające z naszym uwielbianiem.
Co do Blacka, to nie muszę mówić, że jestem absolutnie za, bo kocham tę postać, aczkolwiek nie sądzę, byśmy dożyli kolejnej ekranizacji. Nawiasem mówiąc, to Ben - Faramir chyba doszczętnie zmiótłby mnie z tego świata!
Moja kolejna wić podzieliła się ze mną bardzo ładnym benowycinkiem - treść beznadziejna, bo to jakaś popcorniasta gazeta, ale zdjęcie prześliczne (i znane)!

Agn - Nie 05 Paź, 2008 20:33

Już dawno ustaliłyśmy, że brzydkie zdjęcia Bena można policzyć na palcach jednej ręki. A ja sobie przeczytałam treść - niezbyt głęboka i typowo popcorniasta (czy tam twistowa, jeden pies), czego się można spodziewać po tego typu szmatł... ekhem, gazecince?
Gunia - Nie 05 Paź, 2008 21:28

Agn napisał/a:
Już dawno ustaliłyśmy, że brzydkie zdjęcia Bena można policzyć na palcach jednej ręki.

Za to do policzenia jego zdjęć na mojej ścianie nie wystarczy już obu! :mrgreen:

RaczejRozwazna - Nie 05 Paź, 2008 21:42

Ben - Faramir!!!!!! :excited: :excited: :excited:
właśnie mnie zabiłaś.......

Agn - Pon 06 Paź, 2008 13:42

Niom, to jest dopiero wizja. Chociaż oczy też by się nie zgadzały. Podobnie jak Syriusz, Faramir miał oczy szare. ALE KOGO OBCHODZĄ SZCZEGÓŁY?! Wyobraźcie sobie, że stoi przed wami Faramir i uśmiecha się w ten sposób:

Chcę być Eowiną...

(W ogóle nie wspominam, że za taki uśmiech powinni go aresztować.)

Uwaga! BTB! ^^

Rozczuliły mnie, szczególnie to pierwsze. ^^ A na tym drugim - thaaaka sierotka. *rozczula się bardziej*

Gunia - Pon 06 Paź, 2008 15:30

Widzę, że znalazłaś szczeniaczkowe oczy!
A co do Faramira, to rudy był dobry, więc dlaczego ciemnooki by miał nie być? Zwłaszcza, gdyby postać poprowadzono kanonicznie. :serduszkate:

Agn - Pon 06 Paź, 2008 15:36

Szczeniaczkowe? KOCIE!!! On wygląda niemal tak:

W kwestii Bena-Faramira... No, wtedy byłaby scena, w której ciemne włosy splotły się z jasnymi. *wzdycha*

Gladys - Pon 06 Paź, 2008 17:26

rany........nie było mnie parę tygodni<zawierucha w kampanii wrześniowej> i dzisiaj mało co nie spłynęłam razem z komputerem....................................

BEN-JEDI :thud: :thud: :thud: :thud: :thud: :thud: :thud: :thud: :thud: :slina:
idę dalej-filmiki :thud: :slina:
dalej zdjęcia :thud: :slina:
ale gdy w końcu się uspokoiłam myślę - idę dalej nic więcej tak podnoszącego ciśnienie chyba mnie nie czeka....................
BEN - FARAMIR.......................................
---------------------------------------------------------------------------------------------Umarłam

A w ogóle to witajcie po powrocie :kwiatki_wyciaga:

Agn - Pon 06 Paź, 2008 17:40

Kurczę, zabiłyśmy Gladys. To może jakaś mała reanimacja?

Am so evil... :twisted:

PS Przy okazji - Gunia, czy ten zegarek już był? Pewnie był...

Gunia - Pon 06 Paź, 2008 19:07

Cytat:
Szczeniaczkowe? KOCIE!!! On wygląda niemal tak:

U nas "kotek ze Shreka" funkcjonuje równoznacznie ze "zbitym szczeniaczkiem", stąd mój błąd.
Agn napisał/a:
Am so evil... :twisted:

I'm demonic! ;) Po prostu tak się rodzi Ciemna Strona Mocy. :lol:
Agn napisał/a:
PS Przy okazji - Gunia, czy ten zegarek już był? Pewnie był...

A nie wiem, czy był, ale ja na pewno mam go na dysku - cudo! :serce2: :serduszkate:
Witaj, Gladys. :banan_czerwony: Co tu dużo mówić - zgadzam się z Tobą! :mrgreen:

Agn - Pon 06 Paź, 2008 21:38

Guniaczku? Czemu twój avek wbija we mnie takie intrygujące spojrzenie? :mrgreen:

Właśnie obejrzałam History boys. Niestety, w wersji filmowej. Znaczy się filmowa nie jest zła, ale jest pozbawiona Bena w roli Dakina. Mówię wam... aaale fajna rola mu się trafiła! Oczyma wyobraźni widziałam Bena na scenie mówiącego wszystko to, co mówił Dakin. :thud:

Gunia - Wto 07 Paź, 2008 21:53

Agn napisał/a:
Guniaczku? Czemu twój avek wbija we mnie takie intrygujące spojrzenie? :mrgreen:

Powiem Ci lepiej, sama się zdziwiłam, czyj to avek jest tak intrygujący i aż zaczęłam czytać posta, dopiero w okolicach drugiego zdania się skapnęłam. :rumieniec:
Agn napisał/a:
Właśnie obejrzałam History boys. Niestety, w wersji filmowej. Znaczy się filmowa nie jest zła, ale jest pozbawiona Bena w roli Dakina. Mówię wam... aaale fajna rola mu się trafiła! Oczyma wyobraźni widziałam Bena na scenie mówiącego wszystko to, co mówił Dakin. :thud:

Muszę to obejrzeć. :mysle:

Agn - Wto 07 Paź, 2008 22:20

Guniu, ja rozumiem. Są ludzie, którzy sprawiają, że można zapomnieć, w co się jest odzianym. ;)

W kwestii HB - w ramach zapoznania się w czym mniej więcej grał Ben w teatrze, to niezła rozrywka. Większe wrażenia w temacie "Fajny film wczoraj widziałam". :)

Gunia - Wto 07 Paź, 2008 22:27

Agn napisał/a:
W kwestii HB - w ramach zapoznania się w czym mniej więcej grał Ben w teatrze, to niezła rozrywka. Większe wrażenia w temacie "Fajny film wczoraj widziałam". :)

Dopiero weszłam na forum, więc jeszcze tam nie dotarłam, zaraz zobaczę. :D

Agn - Czw 09 Paź, 2008 23:41

Widziałam już chęci zapoznania się, hehe.

Tymczasem..............................................

Gunia - Pią 10 Paź, 2008 14:23

Aaach! :serduszkate: Jaki on jest uroczy! Uśmiecha się jak zawsze prześlicznie.
Agn - Pon 13 Paź, 2008 11:12

Nio ba. :)

Nareszcie to zdjęcie jest w wielkiej rozdzielczości! Bardzo je lubię i czekałam na ten moment...

Nie wiem, czemu żabol mi to zmniejszył. Nie zaznaczyłam "resize"... :mysle:
Oryginał tutaj: http://benbarnesonline.ne...s.php?album=251

<--- :mrgreen:

Gunia - Pon 13 Paź, 2008 17:49

Jaka myśląca mina! :mrgreen: Zastanawiam się, czy nam się kiedyś znudzi benowanie. ;)
Agn - Pon 13 Paź, 2008 18:17

Zapewne tak, nic nie trwa wiecznie. Ale na razie cieszmy się chwilą. I czekajmy (nie)cierpliwie na filmy z naszym przystojniakiem. :)
Gunia - Pon 13 Paź, 2008 18:30

Agn napisał/a:
Zapewne tak, nic nie trwa wiecznie. Ale na razie cieszmy się chwilą. I czekajmy (nie)cierpliwie na filmy z naszym przystojniakiem. :)

... Które jakoś nie chcą u nas zawitać. :?

Calipso - Pon 13 Paź, 2008 19:06

Wreszcie trafiłam do odpowiedzniego tematu,w którym mogę to napisać.
A więc,Guniu,masz bardzo kuszące ubranko :-D od razu zaznaczam,żeby nie dopatrywać się w tym żadnych podtekstów :wink:
Baziu,jaki Ben ma kuszący wzrok :thud:

Agn - Pon 13 Paź, 2008 19:17

Calipso, jeśli prosisz, by podtekstów nie było, to wtedy fruwają aż miło. ;)
A teraz poważnie - ubranko Guni szyte na miarę jest bardzo eleganckie. I wbija w człowieka taki wzrok, że... *le sigh*

Gunia - Pon 13 Paź, 2008 19:32

Calipso napisał/a:
A więc,Guniu,masz bardzo kuszące ubranko :-D

Podziękował. :mrgreen:
Calipso napisał/a:
od razu zaznaczam,żeby nie dopatrywać się w tym żadnych podtekstów :wink:

Ale dlaczego? Come to the dark side...
Calipso napisał/a:
Baziu,jaki Ben ma kuszący wzrok :thud:

Wiem coś o tym. ;) W końcu to uwielbiam go już ponad pół roku! :banan_czerwony:
Agn napisał/a:
Calipso, jeśli prosisz, by podtekstów nie było, to wtedy fruwają aż miło. ;)

No na brak podtekstów to my nigdy nie narzekałyśmy, zwłasza tutaj! :roll:
Agn napisał/a:
A teraz poważnie - ubranko Guni szyte na miarę jest bardzo eleganckie.

Dziękować, szkoda tylko ze zepsuła mi się mhroczna czcionka. ;) Ale co tu dużo mówić - ładnie nam razem z naszymi benoavkami! :mrgreen:

Calipso - Pon 13 Paź, 2008 19:40

Agn napisał/a:
jeśli prosisz, by podtekstów nie było, to wtedy fruwają aż miło. ;)

Oby moja bielizna znów nie fruwała po wątkach :rumieniec: :wink:
Agn napisał/a:
wbija w człowieka taki wzrok, że... *le sigh*

Ja nie potrafię tak ładnie tego określać, zamiast tego padłam :thud: dla takiego wzroku nawet siniaki nie są straszne :-D
Gunia napisał/a:
Come to the dark side...

Kuszenie numer 2 :-P
Gunia napisał/a:
W końcu to uwielbiam go już ponad pół roku! :banan_czerwony:

Nie trudno tego nie zauważyć :-D :wink:
Gunia napisał/a:
ładniem nam razem z naszymi benoavkam! :mrgreen:

Tiaaa :-D

Agn - Pon 13 Paź, 2008 19:57

Podteksty już się kroją. A czemu to twoja bielizna ma tu fruwać? Calipso! Nie podejrzewałam cię o to. :twisted:

Guniaczku, to już pół roku wielbienia? Wow! :shock: