Aktorzy - Damian Lewis
trifle - Czw 29 Sty, 2009 22:38
| lady_kasiek napisał/a: | | kiedyś czytałam, że dwa słońca oznaczać będą koniec świata |
Czujesz, żeby świat się kończył?
Anonymous - Czw 29 Sty, 2009 22:42
| trifle napisał/a: | | Czujesz, żeby świat się kończył? |
oj kończy się.... skończy się prawdopodobnie we wtorek... czyli wszystko prawda...
praedzio - Czw 29 Sty, 2009 22:47
| Aragonte napisał/a: | Hehe, a kim jest wobec tego Sammy? |
Całą resztą.
Anonymous - Czw 29 Sty, 2009 22:50
| praedzio napisał/a: | | Całą resztą. |
czyli ciemną stroną mocy
Plamami na słońcu?
praedzio - Czw 29 Sty, 2009 22:55
Resztą świata!!
Caitriona - Pią 30 Sty, 2009 08:35
Charlie teksty ma świetne. Mojej mamie tez się bardzo spodobał. A to w sumie wyróżnienie bo mama nie lubi seriali. Ogląda tylko namiętnie Housea, a teraz właśnie zaczęla Life (dodam, że tak się nie mogła doczekać kolejnych odcinków, że zaczęłyśmy oglądać z innego źródła niż nasza tv).
Calipso - Pią 30 Sty, 2009 20:52
Buuu Nie obejrzę dzisiaj kolejnego odcinka Life
Lubię sporty,ale nie piłkę ręczną
praedzio - Pią 30 Sty, 2009 21:14
Nie zdążyłaś sobie przegrać z DVD?
Calipso - Pią 30 Sty, 2009 21:21
Jeszcze nie bo kolega nie chce wracać
Caitriona - Nie 01 Lut, 2009 22:26
Moja mama wciągnęłam się w Life na tyle, że zażyczyła sobie oglądać serial częściej niż raz na tydzień. Nie ma sprawy pomyślałam, ale nie sądziłam, ze wciągnie sie aż tak - była na zwolnieniu i po prostu maratonem obejrzała cały serial. Oto siła Charliego! A jaka była zdruzgotana po ostatnim ujęciu... I jak mi się dostało za to, że nie ma dalszych odcinków...
praedzio - Nie 01 Lut, 2009 22:28
Aha! Wyzwoliłaś potwora!
Caitriona - Nie 01 Lut, 2009 22:37
| praedzio napisał/a: | | Wyzwoliłaś potwora! |
To nie ja, to Crews! [Gwoli wyjaśnienia, moja mama ma zapalenie żył i nie może właścicie chodzić, i nudziło jej się okrutnie to zapuściłam serial i tak oto Charlie ma kolejna fankę ]
Ps Praedzio, jaki Ty masz fajny avek! To po Survivors?
praedzio - Nie 01 Lut, 2009 22:44
Zgadza się! Jestem dopiero po dwóch odcinkach, a już facet śni mi się po nocach.
Caitriona - Nie 01 Lut, 2009 22:47
| praedzio napisał/a: | | Jestem dopiero po dwóch odcinkach, a już facet śni mi się po nocach |
Taa.. skąd ja to znam? Miły nie jest, ale ma w sobie cos takiego że ciężko o nim zapomnieć
Fibula - Nie 01 Lut, 2009 22:50
Ile jest wszystkich odcinków? Bo serię zdążyli wyprodukować jedną, mam nadzieję?
Dla mnie pan Beesley na zawsze chyba pozostanie Charliem z Babilonu .
praedzio - Nie 01 Lut, 2009 22:54
Z tego co wiem - sześć odcinków.
praedzio - Nie 08 Lut, 2009 22:06
Obejrzałam najnowsze Life. Och, jak się stęskniłam za Charliem!! Świetna była scena, kiedy wypytywał Reese o to, czy myślała o nim, kiedy był nieprzytomny po postrzale. "Reese bez Crewsa".
Ech - czyż on nie jest kochany?
trifle - Pon 09 Lut, 2009 10:16
To już jest? Już jest?
praedzio - Pon 09 Lut, 2009 10:30
Jest, jest.
trifle - Nie 15 Lut, 2009 12:28
14. odcinek Life jest świetny. No po prostu świetny, uwielbiam Charlie'go
Ostatnia scena mnie zastrzeliła
-Say something!
- ...Bapple.
Caitriona - Śro 04 Mar, 2009 09:04
Obejrzałam sobie ostatni odcinek Life. Jestem pod warażeniem pani morderczyni, zła to kobieta, ale robi wrażenie. No i Sarah Shahi jest w ciąży
Caitriona - Śro 08 Kwi, 2009 15:56
Obejrzałam 2x20:
Admete - Śro 08 Kwi, 2009 17:01
Jutro ostatni odcinek serii 2. Podobno ma byc ostatni w ogóle...Takie plotki chodzą
Byłabym niepocieszona, gdyby serial faktycznie zlikwidowali. Kocham Carliego miłością serialową i uwielbiam Damiana Lewisa. Przyzwyczaiłam się do Charliego, Dani, Teda i reszty postaci. przepadam za momentami, gdy Charlie robi się tak poważny jak na końcu odcinka, który właśnie obejrzałam...
Caitriona - Czw 09 Kwi, 2009 00:30
Jak to? jeszcze tylko jeden odcinek? Czyżby serial stracił na popularności? Przeciez jest tyle spraw: Roman, Dani, ta nastolatka, ojciec Dani. Nie no, oni to wszystko chcę zmieścić w jednym odcinku? Nieeee! Kurczę, będzie mi strasznie brakowało Charliego i jego zen... Buuuu.....
praedzio - Czw 09 Kwi, 2009 09:42
Ej, no! Tego się nie robi!! Co prawda, jestem straszliwie zapóźniona jeśli chodzi o Life (cierpię na brak czasu), ale gromadzę przykładnie odcinki i czekam na stosowną chwilę (pewnikiem jak pojadę do domu). Ach....
|
|
|