To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Aktorzy - Damian Lewis

trifle - Czw 29 Sty, 2009 22:38

lady_kasiek napisał/a:
kiedyś czytałam, że dwa słońca oznaczać będą koniec świata

Czujesz, żeby świat się kończył? :P

Anonymous - Czw 29 Sty, 2009 22:42

trifle napisał/a:
Czujesz, żeby świat się kończył?

oj kończy się.... skończy się prawdopodobnie we wtorek... czyli wszystko prawda... :grobek:

praedzio - Czw 29 Sty, 2009 22:47

Aragonte napisał/a:
Hehe, a kim jest wobec tego Sammy? :-P

Całą resztą. ;)

Anonymous - Czw 29 Sty, 2009 22:50

praedzio napisał/a:
Całą resztą.

czyli ciemną stroną mocy :P
Plamami na słońcu? :mysle:

praedzio - Czw 29 Sty, 2009 22:55

Resztą świata!! :roll:
Caitriona - Pią 30 Sty, 2009 08:35

Charlie teksty ma świetne. Mojej mamie tez się bardzo spodobał. A to w sumie wyróżnienie bo mama nie lubi seriali. Ogląda tylko namiętnie Housea, a teraz właśnie zaczęla Life (dodam, że tak się nie mogła doczekać kolejnych odcinków, że zaczęłyśmy oglądać z innego źródła niż nasza tv).
Calipso - Pią 30 Sty, 2009 20:52

Buuu :cry2: Nie obejrzę dzisiaj kolejnego odcinka Life :cry2:
Lubię sporty,ale nie piłkę ręczną :bejsbol:

praedzio - Pią 30 Sty, 2009 21:14

Nie zdążyłaś sobie przegrać z DVD? :pociesz:
Calipso - Pią 30 Sty, 2009 21:21

Jeszcze nie bo kolega nie chce wracać :roll:
Caitriona - Nie 01 Lut, 2009 22:26

Moja mama wciągnęłam się w Life na tyle, że zażyczyła sobie oglądać serial częściej niż raz na tydzień. Nie ma sprawy pomyślałam, ale nie sądziłam, ze wciągnie sie aż tak - była na zwolnieniu i po prostu maratonem obejrzała cały serial. Oto siła Charliego! :D :D A jaka była zdruzgotana po ostatnim ujęciu... I jak mi się dostało za to, że nie ma dalszych odcinków...
praedzio - Nie 01 Lut, 2009 22:28

Aha! Wyzwoliłaś potwora! :lol:
Caitriona - Nie 01 Lut, 2009 22:37

praedzio napisał/a:
Wyzwoliłaś potwora!

To nie ja, to Crews! :D [Gwoli wyjaśnienia, moja mama ma zapalenie żył i nie może właścicie chodzić, i nudziło jej się okrutnie to zapuściłam serial i tak oto Charlie ma kolejna fankę :D ]

Ps Praedzio, jaki Ty masz fajny avek! :D To po Survivors?

praedzio - Nie 01 Lut, 2009 22:44

Zgadza się! Jestem dopiero po dwóch odcinkach, a już facet śni mi się po nocach. :ops1:
Caitriona - Nie 01 Lut, 2009 22:47

praedzio napisał/a:
Jestem dopiero po dwóch odcinkach, a już facet śni mi się po nocach

Taa.. skąd ja to znam? Miły nie jest, ale ma w sobie cos takiego że ciężko o nim zapomnieć :rumieniec:

Fibula - Nie 01 Lut, 2009 22:50

Ile jest wszystkich odcinków? Bo serię zdążyli wyprodukować jedną, mam nadzieję?
Dla mnie pan Beesley na zawsze chyba pozostanie Charliem z Babilonu :) .

praedzio - Nie 01 Lut, 2009 22:54

Z tego co wiem - sześć odcinków.
praedzio - Nie 08 Lut, 2009 22:06

Obejrzałam najnowsze Life. Och, jak się stęskniłam za Charliem!! Świetna była scena, kiedy wypytywał Reese o to, czy myślała o nim, kiedy był nieprzytomny po postrzale. :lol: "Reese bez Crewsa". :rotfl:

Ech - czyż on nie jest kochany? :serduszkate:

trifle - Pon 09 Lut, 2009 10:16

To już jest? Już jest? :excited:
praedzio - Pon 09 Lut, 2009 10:30

Jest, jest. :D
trifle - Nie 15 Lut, 2009 12:28

14. odcinek Life jest świetny. No po prostu świetny, uwielbiam Charlie'go :mrgreen:

Ostatnia scena mnie zastrzeliła
-Say something!
- ...Bapple.
:rotfl: :rotfl: :rotfl:

Caitriona - Śro 04 Mar, 2009 09:04

Obejrzałam sobie ostatni odcinek Life. Jestem pod warażeniem pani morderczyni, zła to kobieta, ale robi wrażenie. No i Sarah Shahi jest w ciąży ;)
Caitriona - Śro 08 Kwi, 2009 15:56

Obejrzałam 2x20:

Spoiler:
Kurczę, Roman ma jednak długaśne łapska, dorwał Reese... Charlie wkracza na wojenną ścieżkę. Mam nadzieję, że Dani wróci, bo bez niej nie jest tak samo. Ta nowa partnerka Crewsa jakoś mi się nie bardzo podoba.

Admete - Śro 08 Kwi, 2009 17:01

Jutro ostatni odcinek serii 2. Podobno ma byc ostatni w ogóle...Takie plotki chodzą :cry2:

Byłabym niepocieszona, gdyby serial faktycznie zlikwidowali. Kocham Carliego miłością serialową ;-) i uwielbiam Damiana Lewisa. Przyzwyczaiłam się do Charliego, Dani, Teda i reszty postaci. przepadam za momentami, gdy Charlie robi się tak poważny jak na końcu odcinka, który właśnie obejrzałam...

Caitriona - Czw 09 Kwi, 2009 00:30

Jak to? jeszcze tylko jeden odcinek? Czyżby serial stracił na popularności? Przeciez jest tyle spraw: Roman, Dani, ta nastolatka, ojciec Dani. Nie no, oni to wszystko chcę zmieścić w jednym odcinku? Nieeee! :cry2: :cry2: :cry2: Kurczę, będzie mi strasznie brakowało Charliego i jego zen... Buuuu.....
praedzio - Czw 09 Kwi, 2009 09:42

Ej, no! Tego się nie robi!! :cry2: Co prawda, jestem straszliwie zapóźniona jeśli chodzi o Life (cierpię na brak czasu), ale gromadzę przykładnie odcinki i czekam na stosowną chwilę (pewnikiem jak pojadę do domu). Ach.... :serce: