Seriale - Bones (Kości)
Harry_the_Cat - Pon 14 Lip, 2008 23:31
Damn!
Admete - Pon 14 Lip, 2008 23:37
Dalsza częśc spoilerów - odcinek 5:
Booth brings to the Smithsonian a finger that Parker found in a bird's nest. The team, along with "grad of the week" 40-year-old Scott Starret, study it to find answers. Scott is Brennan's oldest grad student, the father of four boys, and had many jobs before this, including parks supervisor and car salesman. Booth enlists Sweets help to make sure that Parker isn't stressed for life after having found the finger. Turns out Parker is traumatized but not from the finger. Hodgins opens up to Scott and tells him about his latest problems: best friend (Zach) in jail, his relationship with Angela going south, etc. Cam also appears.
Obejrzyjcie sobie ten pierwszy filmik na stronie
http://spoilertv.blogspot.com/search/label/Bones
Anonymous - Wto 15 Lip, 2008 10:12
czyli adrenalina nie? w sumie dobrze. Wystarczy, że po braciach W spać się lękam i po zmroku nie wychodzę. To będzie oglądanie
Harry_the_Cat - Wto 15 Lip, 2008 10:42
| Admete napisał/a: | Dalsza częśc spoilerów - odcinek 5:
Booth brings to the Smithsonian a finger that Parker found in a bird's nest. The team, along with "grad of the week" 40-year-old Scott Starret, study it to find answers. Scott is Brennan's oldest grad student, the father of four boys, and had many jobs before this, including parks supervisor and car salesman. Booth enlists Sweets help to make sure that Parker isn't stressed for life after having found the finger. Turns out Parker is traumatized but not from the finger. Hodgins opens up to Scott and tells him about his latest problems: best friend (Zach) in jail, his relationship with Angela going south, etc. Cam also appears.
Obejrzyjcie sobie ten pierwszy filmik na stronie
http://spoilertv.blogspot.com/search/label/Bones |
Juz nie mogę się doczekać. Ale martwi mnie to "his relationship with Angela going south"
Anonymous - Wto 15 Lip, 2008 21:58
Jednak adrenalinki troszkę jest. Tzn było w drugim odcinku, ale faktycznie bardziej nacisk jest położony na relacje międzyludzkie. Podoba mi się
genialny jest ten serial!
oglądnęłam już siedem odcinków i się uzależniłam(niemalże tak jak od Dr housa i od Supernatural w swoim czasie). Podoba mi się środowisko tego instytutu Oni są tacy mądrzy . Słodki jest ten Młody Geniusz Zack. Urocze chłopaczątku. I relacje Bones-Booth jestem świeżo po 7 odcinku gdzie na samym początku Bones starała się o pozwolenie na broń świetne to było pośmiałyśmy się razem z anty-serialową mamą.
Anonymous - Nie 20 Lip, 2008 14:58
Mam pytanko: czy ta biedna Bones dostanie w końcu tą upragnioną broń czy tylko w razie potrzeby będzie miałą użyczaną.
Ona w uroczy sposób jest nieżyciowa.
A mojej mamie strasznie podoba się agent specjalny
Admete - Nie 20 Lip, 2008 15:01
W którejś serii w końcu będzie mieć broń, ale nie od razu Booth ją będzie dręczyć. Pozdrów mamę, też kocham agenta
praedzio - Nie 20 Lip, 2008 15:02
Ajajaj! Zapomniałabym! Toż dziś na "Polsajcie" kolejny odcinek!
Anonymous - Nie 20 Lip, 2008 15:10
| Admete napisał/a: | | Booth ją będzie dręczyć |
Nadal moim ulubionym chyba fragmentem jest ten jak ona składa to podanie o broń i jak molestuje go o ten pistolet przy każdej okazji. | Admete napisał/a: | | Pozdrów mamę, też kocham agenta | mama dziękuje i Odzdrawia na tapecie mam akurat zdjęcie agenta i mama przy każdej okazji sobie wchodzi i ogląda | praedzio napisał/a: | | Toż dziś na "Polsajcie" kolejny odcinek! |
19 jeszcze nie widziałam
Harry_the_Cat - Nie 20 Lip, 2008 15:32
Mój box jest obecnie u Cait, ale 19 to chyba ten z Nowym Orleanem. Bardzo dobry odcinek. Jeden z najlepszych w 1 serii.
praedzio - Nie 20 Lip, 2008 15:37
Hmmm... Uwielbiam, kiedy akcja dzieje się w Nowym Orleanie... Jakoś we wszystkich filmach i serialach Nowy Orlean jest świetnie i klimatycznie ukazany. Przypadek?
Caitriona - Nie 20 Lip, 2008 15:38
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Mój box jest obecnie u Cait, ale 19 to chyba ten z Nowym Orleanem. Bardzo dobry odcinek. Jeden z najlepszych w 1 serii. |
Dokładnie. Box jest u mnie (cudenko!), 19 odcinek dzieje się w Nowy Orelanie, i jest to zdecydowanie jeden z najlepszych odcinków Bones. A na pewno jeden z moich naj
Harry_the_Cat - Nie 20 Lip, 2008 15:52
Na chwilę obecną wystarcza mi mój box SPN
Caitriona - Nie 20 Lip, 2008 15:55
Wcale się nie dziwię Ale te dwa też są przecudowne!..
Anonymous - Nie 20 Lip, 2008 23:12
Dobry był ten odcinek Biedna ta Bones była taka otumaniona no i Booth do którego się z Mamą bezwstydnie śliniłyśmy opiekował się Nią niby jakiś anioł stróż uroczy był. Co rusz mi się wyrywało, że jest słodki.
humor w tym serialu mi się bardzo podoba : Jezus to nie zombie Bones zapamiętaj to
Admete - Nie 20 Lip, 2008 23:38
Wiedziałam, że nie zostaniesz obojętna na urok agenta
Sofijufka - Pon 21 Lip, 2008 08:18
| lady_kasiek napisał/a: | Dobry był ten odcinek Biedna ta Bones była taka otumaniona no i Booth do którego się z Mamą bezwstydnie śliniłyśmy opiekował się Nią niby jakiś anioł stróż uroczy był. Co rusz mi się wyrywało, że jest słodki.
humor w tym serialu mi się bardzo podoba : Jezus to nie zombie Bones zapamiętaj to |
i jak slicznie zwinął jej kolczyk - dowód rzeczowy z miejsca zbrodni...
praedzio - Pon 21 Lip, 2008 08:34
I jak fajnie później jej oddał ten kolczyk. Cała jej teoria się posypała w jednym momencie...
Na mnie niby urok Bootha nie działa, ale muszę przyznać, że z tym mini zarostem mu jednak do twarzy...
Sofijufka - Pon 21 Lip, 2008 08:43
no i ładnie zeszczuplał... W "Aniele" był chiwlami za bardzo "bykowaty", łagodnie mówiąc ,a juz w "Kruku" bodajże czwartym to...
Anonymous - Pon 21 Lip, 2008 08:46
| praedzio napisał/a: | Na mnie niby urok Bootha nie działa, ale muszę przyznać, że z tym mini zarostem mu jednak do twarzy... |
Toz mowilam, ze astygmatyzm masz
praedzio - Pon 21 Lip, 2008 08:52
Wiesz, co? Przy niektórych osobnikach nawet takie okulary by mi pewnie nie pomogły:
Ja Boreanaza ciągle widzę jako wampira - i tyle.
Anonymous - Pon 21 Lip, 2008 10:09
Na urok Specjalnego agenta nie mogłam być obojętna. Ten Booth to taki Rycerzyk na Białym koniu teraz kolczyk wcześniej uratował jej życie co ją mafiozi chcieli zatłuc.
Mama nadal pod urokiem Agenta a pytałam ją o opinię na temat serialu to stwierdziła, że za dużo trupów i to jakich( a tak znowu najgorzej przecie nie było) No, ale, On jest ładny Ona może nie jest jakaś piękność, ale Agent Kasiu jest bardzo fajny(cytat prawie chyba dosłowny)
Caitriona - Pon 21 Lip, 2008 11:00
Na mnie sam David wrażenia większego nie robi, ale już agent Booth tak, i to duże Świetny facet! Idę oglądać "Bones"
praedzio - Pon 21 Lip, 2008 13:10
| lady_kasiek napisał/a: | | On jest ładny Ona może nie jest jakaś piękność |
A widzisz, ja uważam akuratnie odwrotnie
Emily Deschanel (tak to się pisze?) uważam za bardzo piękną kobietę. Już jej siostra, Zoey, którą widziałam w Tin Manie, nie ma takiej urody. A David, cóż... Jako Booth jest sympatyczny i momentami czarujący, ale bez przesady. Tak więc fanki Bootha mogą spać spokojnie - z mojej strony nic im nie grozi.
Anonymous - Pon 21 Lip, 2008 13:17
Mi Bones się podoba uważam, że jest łądna i szczuplutka jest a Booth ma urok osobisty ogromny do dzisiaj nie widziałam odcinka 15 gdzie on pilnuje jej, ratuje życie i ma zamiar oka nie spuszczać z niej. Heros normalny
|
|
|