Seriale - Kropki, paski i uczuciowe trójkąty - dramaland po raz 9
BeeMeR - Sob 09 Kwi, 2016 06:55
Mother
| Cytat: | | Ciekawie to wygląda. I widzę sierżanta Seo, ha! Pani grała mamę w Unkind Women i była wspaniała. | & | Cytat: |
W życiu nie zgadnę, co cię podkusiło, by zainteresować się tym filmem. | Ano jestem niezwykle tajemnicza i nieprzenikniona Acz jest to transakcja wiązana, boi wprawdzie przejrzałam filmy sierżanta (już wcześniej), odkryłam że niektóre już widziałam i były to całkiem dobre produkcje, a z niewidzianych ten zebrał sporo nagród - no i kojarzę reżysera, tj. jego inne filmy oraz "matkę" też skądeś znam. Klimat zwiastuna mnie zachęca - dam mu szansę. No i będę mogła wreszcie poznać Won Bina, co to Orion był na jego poziomie urody
nagrody i wysoką oglądalność miał też ten, ale mnie jakoś mniej interesuje:
https://www.youtube.com/watch?v=huam_Gs_how
| Cytat: | | PPL z autopilotem wywołał wiele kontrowersji. Może twórcom pomysł wydał się zabawny, ale widzom nie. Większość pisze, że zamiast napawać się wreszcie intymnością Drugich, trzęśli się z niepokoju o ich życie. A niektórzy gromili, że teraz dzieciaki mogą tego sportu próbować. No i racja. | Niestety i ja mam takie podejście. Acz ostatecznie postanowiłam uwierzyć, że sierżant ma naprawdę zajebistego autopllota - bo cóż mi zostało
| Cytat: | Jednakowoż nie kraczmy. Drama to jakoś rozwiąże.
Boru, naprawdę mam nadzieję, że będzie happy end. | Ja coraz bardziej utwierdzam się w mojej wersji, że Seo nie wróci z tej swojej "ostatniej misji" (np. ratowania Wachlarza wziętego jako zakładnika) przy zmianie sezonu... Ufam, że się mylę
| Cytat: | Właściwie to on we wszystkim dobrze wygląda. Pamiętacie go po cywilu w pierwszym odcinku, jak lał obwiesiów portfelem? |
| Cytat: | Cóż za wyuzdanie. I pewnie jeszcze zaprzeczali? Wstydu nie mają. | Ponoć już 4 lata temu zaprzeczali, po jakiejś wspólnej dramie
Agn - Sob 09 Kwi, 2016 10:23
| Trzykrotka napisał/a: | | Niech obaj panowie grają już tylko pierwszoplanowe role. |
Mnie coś właśnie opętało i bardzo proszę, by mnie szanowne panie odwiodły od tego durnego pomysłu - zaczynam się łamać, czy tego Nice guya jednak nie łyknąć. Miałam nie tykać tej dramy, zawiera wszystko co złe:
- wstrętny bohater
- kiepski scenariusz
- wasze wnerwy wciąż mi brzmią "w uszach"
- do tego Wachlarz jest przedwojskowy...
NO ALE WACHLARZ! A nic innego chyba w pierwszoplanowej roli mu się nie trafiło. A serio nie mam ochoty go oglądać w... chociaż może powinnam to o łyżwiarce, bo ponoć do jakiejś kontuzji nasz drogi Wachlarz świetnie śmigał na łyżwach i w tej dramie mógł to wykorzystać. Tylko kurde jak ja go będę oglądała raz na 5 odcinków, to to się mija z celem.
OTOKEEEEE!!!
| Trzykrotka napisał/a: | | Pan z Mirror of The Witch to ten, którego obserwowała PSH ze swojego mieszkania w Flower Boy Next Door. |
To albo kompletnie faceta nie zapamiętałam, albo nie pokazano go w tym jedynym odcinku, który przebrnęłam.
Nie zniechęcam do dramy, mnie się nie spodobała, nie znaczy że tobie też się nie spodoba, może to wyjście do niezłej komedyjki. Daj znać o wrażeniach, jak się już za nią zabierzesz.
Mam wielką ochotę na tego magicznego seguka, więc dzięki Trzykrotko za wieści!
| BeeMeR napisał/a: | | Ano jestem niezwykle tajemnicza i nieprzenikniona |
Hyhyhy
A to z kolei może być coś dla mnie.
| BeeMeR napisał/a: | | Acz ostatecznie postanowiłam uwierzyć, że sierżant ma naprawdę zajebistego autopllota - bo cóż mi zostało |
Ja też. No bo co innego pozostało?
| BeeMeR napisał/a: | | Ja coraz bardziej utwierdzam się w mojej wersji, że Seo nie wróci z tej swojej "ostatniej misji" (np. ratowania Wachlarza wziętego jako zakładnika) przy zmianie sezonu... Ufam, że się mylę |
Cichaj, wrono! Obaj przeżyją! Mają przeżyć! Życzę sobie tego! Nie daje się 15 odcinków cukierka, żeby w 16 wmontować mi w paszczę łopatę popiołu. Bo Agn będzie smutna...
| BeeMeR napisał/a: | | Ponoć już 4 lata temu zaprzeczali, po jakiejś wspólnej dramie |
No naprawdę, naprawdę, toć gołym okiem widać.
Idę zerknąć, czym mnie dziś zaatakuje pinterest.
Agn - Sob 09 Kwi, 2016 10:34
Nie powiem, taki atak to ja bardzo chętnie...
BeeMeR - Sob 09 Kwi, 2016 10:38
| Agn napisał/a: | | zaczynam się łamać, czy tego Nice guya jednak nie łyknąć. | Właściwie możesz spróbować - kimże ja jestem by odmawiać komuś prawa do kiepskiej dramy, skoro właśnie sama przewijam na podglądzie moje Love i coraz bardziej wpadam w SLS
No ale doprawdy, SJS tutaj okropny od stóp do głów, fatalnie ubrany a niby faszionista, ohydnie uczesany i do tego kiepsko gra - słowem: olaboga...
Drugi jest znacznie lepiej ubrany, uczesany, nosi zachęcająco rozchylone dekolty, ma śmiszną urodę i nie gra aż tak źle jak SJS
Może wrzucę fotki dokumentujące
Agn - Sob 09 Kwi, 2016 10:40
| BeeMeR napisał/a: | | Właąsciwie możesz spróbować - kimże ja jestem by odmawiać komuś prawa do kiepskiej dramy |
To ja tu miałam nadzieję, że mnie będziesz ratowała... Ech, ty!
Ale może nie starczy mi zwyczajnie czasu.
| BeeMeR napisał/a: | | No ale doprawdy, SJS tutaj okropny od stóp do głów, fatalnie ubrany a niby faszionista, ohydnie uczesany i do tego kiepsko gra - słowem: olaboga... |
Jeju, wszystko co zUe skupione w jednym człowieku. Masakra jakaś...
| BeeMeR napisał/a: | | Może wrzucę fotki dokumentujące |
Nie może tylko na pewno.
BeeMeR - Sob 09 Kwi, 2016 10:44
| Agn napisał/a: | Nie powiem, taki atak to ja bardzo chętnie... | Nic dziwnego
| Cytat: | To ja tu miałam nadzieję, że mnie będziesz ratowała... Ech, ty! | A niby dlaczego chcesz to oglądaj Okropna MCW, okropny SJK i jeszcze okropniejsze drewno w roli Macochy (druga z My Girl)
Agn - Sob 09 Kwi, 2016 10:52
| BeeMeR napisał/a: | | Okropna MCW, okropny SJK i jeszcze okropniejsze drewno w roli Macochy (druga z My Girl) |
Dzięki, właśnie tego potrzebowałam.
Druga z MG - nieeee... nieeeeee!!!
Admete - Sob 09 Kwi, 2016 12:32
Pan w czarnym powyżej bardzo, bardzo
BeeMeR - Sob 09 Kwi, 2016 14:18
| Agn napisał/a: | Dzięki, właśnie tego potrzebowałam.
Druga z MG - nieeee... nieeeeee!!! | Do usług
Czyli nie muszę nawet pisać o jednej z najokropniejszych (WTF?) końcówek dram ever
7 lat rozłąki i nie wiadomo do końca czy Maro (Wachlarz) miał amnezję czy symulował dla "czystej karty" po tym jak próbował umrzeć w ciemnej alejce wykrwawiając się na śmierć (przebija to czasowo tylko Powrót Iljimae, ale on niby w międzyczasie coś robił-ratował ludzi)
Agn - Sob 09 Kwi, 2016 16:02
| BeeMeR napisał/a: | Czyli nie muszę nawet pisać o jednej z najokropniejszych (WTF?) końcówek dram ever |
Ależ możesz.
| BeeMeR napisał/a: | 7 lat rozłąki i nie wiadomo do końca czy Maro (Wachlarz) miał amnezję czy symulował dla "czystej karty" po tym jak próbował umrzeć w ciemnej alejce wykrwawiając się na śmierć |
Eee...? *facepalm* Jeju, nie pamiętam, czy o tym pisałyście, może tak, tylko zapomniałam (a najlepiej się pamięta, jak się coś samemu obejrzy). O matko...
| Admete napisał/a: | Pan w czarnym powyżej bardzo, bardzo |
Prawda?
Admete - Sob 09 Kwi, 2016 17:08
Wyjątkowo bardzo Natomiast Wachlarz, to eee... nie bardzo Nie bijcie
Agn - Sob 09 Kwi, 2016 17:34
| Admete napisał/a: | Wyjątkowo bardzo Natomiast Wachlarz, to eee... nie bardzo Nie bijcie |
Wiemy, wiemy. Więcej dla nas.
Ty masz gorzej, bo panem w czerni musisz się z nami podzielić.
BeeMeR - Sob 09 Kwi, 2016 17:34
| Cytat: | Wyjątkowo bardzo Natomiast Wachlarz, to eee... nie bardzo Nie bijcie | Jakże mogłabym bić, skoro ja z tej samej opcji
Tj. Wachlarz jak najbardziej ok, śliczny jest, ale ten drugi jest taki bardzo fajnie faceci
BeeMeR - Sob 09 Kwi, 2016 18:28
Tysiąc lat miłości odc. 3-7
Przeleciałam odcinki, do których był polski sos, no i drama jest okropna - w dużej mierze nieoglądalna papka (zwłaszcza część mafioza-cesarza oraz licznych panien ślepiących za panami, pierwszym i drugim, nawet nie próbuję wnikać o co tam wchodzi prócz nieodwzajemnionego zainteresowania ), plus zupełnym nieporozumieniem wydaje mi się to, że młode wersje generała i Złego nie mają nic wspólnego z pierwowzorami - jakże tu dochodzić jakiejkolwiek sprawiedliwości czy zemsty albo szukać miłości, skoro to tak zupełnie kto inny. A już postać Pierwszego to totalna porażka w typie dawnych herosów dram: niemądry, tu coś oszuka tam pannę odda mafiozowi w zamian za długi (a tam pannę przebiorą siłą i wystawią w szklarni do tańczenia w klubie dla panów) potem porwie - prawie jak w Sorry I love you
A do tego ubiera się fatalnie pstrokato
W tym ostatnim wdzianku w ręcznikiem dyndającym z kieszeni na tyłku poszedł na jakiś uroczysty raut rozmawiać o pracy jako stylista
Tu się się kąpie i myje nóżkę Drugi prysznicuje się szlochając z jakiegoś powodu
Odebrawszy panną mafiozowi z klubu, kamufluje ją w domu, objaśnia działanie nieznanych jej rzeczy, ona się uroczo bawi pstryczkiem do lamy , on nalega, by nauczyła się odkurzać itp. Ona mu też przypadkiem wchodzi do łazienki (standard ) potem nie wie jak i czego użyć sama (standard, ech)
Dla odmiany Drugi nosi koszule i garnitury, co jest znacznie łaskawsze dla oczu No i obecnie jawi się jako Całkiem Porządny Facet, tyle że Drugi
Panna na jego widok oczy w słup, nie wiedzieć czy chce go zjeść czy zlinczować, mdleje mu więc w ramiona Potem odkrywa u niego swój portret, zachowany przez przodka i próbuje bezskutecznie odebrać.
Mafiozo przewijam bezwzględnie, kilka razy próbował odebrać pannę, bo został mu tylko hanbok, jedyne co mi się rzuciło w oczy, to że podwładni dorobili do hanboku zdjęcie
A jak Pierwszy uciekł, że niezainteresowany niańczeniem panny, to Drugi zabrał ją na wycieczkę do jej byłego pałacu - tj. tego, co zostało (kawałek fosy i kilka artefaktów), boi przecież pałac spłonął.
Plus kapkę historii od przewodniczki (bardzo udane sceny zwiedzania):
| Cytat: | Zamek Sabi był właściwie murem obronnym otaczającym miasto, pierwszym takim w czasach Trzech Królestw w Korei. W późniejszych latach, pałac został oddzielony od murów obronnych, gdy więc nadchodziła wojna, ludzie mogli się schronić wewnątrz muru, dlatego pałac można było łatwo zniszczyć. Jednak, zamek Sabi użył zamku Buso, jako muru obronnego. Wybudowano pałac tuż obok i wykorzystano rzekę na południowym wschodzie jako fosę, a na zachodzie dobudowano kolejny mur obronny. Dawniej, zamek Sabi symbolizował morski naród Peakche, w okresie największego rozwoju, liczba rodzin tu mieszkających wzrosła do 130,000. Ale dla porównania, populacja miasta Puyeo wynosiła 90,000, dlatego te liczby mogą być zawyżone.
Ale od tego momentu stolica upadłego państwa zaczęła niszczeć. Zgodnie z doniesieniami historycznymi, domy spalono, a rozkładające się zwłoki wydzielały straszny odór. Puyeo zostało całkowicie zniszczone przez armie Shilla i Tang pod wodzą Su Ding Fang. W każdym razie, Tang i Shilla rozkazali spalić pozostałe budynki i zniszczyć pozostałości tej wspaniałej kultury...
Postęp kultury Paekche był jednym z najwyższych we wschodniej Azji, nie, nie, na świecie. Z powodu barbarzyńskiego ataku Shilla i Tang, nasze państwo doświadczyło wielkiej straty dziedzictwa kulturowego. To tu miasto straciło swoją chwalę, ale cywilizacja w cudowny sposób wpłynęła na kolejne pokolenia. To dlatego, że podczas okupacji japońskiej, miejsce to zostało uznane za kolebkę cywilizacji Asuka i stworzono tu miasto, jako sanktuarium. Do dziś można znaleźć, aromatyczne drzewa i taśmy używane do mierzenia materiałów budowlanych. To pokazuje, że Japończycy uznali cywilizacje Paekche i Puyeo jako swoje korzenie. Ale to że nadal wielokrotnie na nas napadali, sprawia że zastanawiam się, jakie tajemnice kryją się w tej starej historii. |
BeeMeR - Sob 09 Kwi, 2016 18:56
Głupotki Kropkowe:
https://www.youtube.com/watch?v=PNPHU9wz9-Y
http://www.soompi.com/201...nts-of-the-sun/
https://scontent-fra3-1.cdninstagram.com/t51.2885-15/e35/12912291_616780518475090_1713379902_n.jpg?ig_cache_key=MTIyNDQzODgwMzY1NjA0NDI1Mg%3D%3D.2
http://www.dramabeans.com...eats-and-suits/
https://www.dramafever.co...ent-of-the-sun/
Agn - Sob 09 Kwi, 2016 22:27
| BeeMeR napisał/a: | | Cytat: | Wyjątkowo bardzo Natomiast Wachlarz, to eee... nie bardzo Nie bijcie | Jakże mogłabym bić, skoro ja z tej samej opcji
Tj. Wachlarz jak najbardziej ok, śliczny jest, ale ten drugi jest taki bardzo fajnie faceci |
Trzykrotka, słyszałaś? WACHLARZ JEST NASZ!!!
| BeeMeR napisał/a: | | młode wersje generała i Złego nie mają nic wspólnego z pierwowzorami - jakże tu dochodzić jakiejkolwiek sprawiedliwości czy zemsty albo szukać miłości, skoro to tak zupełnie kto inny |
Eeee... nie rozumiem.
| BeeMeR napisał/a: | A do tego ubiera się fatalnie pstrokato
W tym ostatnim wdzianku w ręcznikiem dyndającym z kieszeni na tyłku poszedł na jakiś uroczysty raut rozmawiać o pracy jako stylista |
No nie, to jest swego rodzaju wyczyn - nawet Kim Tan poczułby się zażenowany.
| BeeMeR napisał/a: | | Dla odmiany Drugi nosi koszule i garnitury, co jest znacznie łaskawsze dla oczu |
Szczerze mówiąc to on mi się nawet z oblicza bardziej podoba niż SJS. Ale to pewnie dlatego, że SJS wygląda po prostu koszmarnie na tych capsach. Idzie się załamać.
| BeeMeR napisał/a: | | podwładni dorobili do hanboku zdjęcie |
Po... co?
| BeeMeR napisał/a: | | http://www.dramabeans.com...eats-and-suits/ |
Proponuję to różowe coś w ciapki na kandydata honorowego członka klubu brzydkiego sweterka Kim Tana. Ale poza tym to on w garniturach wygląda tak, że buty spadają.
Ten filmik - zastanawiam się, czym i na czym to było rysowane.
I dowiedziałam się, że YAI naprawdę nazywa się inaczej.
Agn - Sob 09 Kwi, 2016 22:55
| Trzykrotka napisał/a: | | Na dobry początek Gołębice z Urk i cała reszta - numerek 9 dla was |
Och, Trzykrotko!
A ja zerknęłam, czy na YT są jakieś filmiki z Triple. Kheeeeem! No są, Wachlarz tam mocno na trzecim planie, był nawet filmik jak śmiga z panienką na łyżwach, ale... chyba nie chcę go oglądać w getrach.
To w sumie mi ulżyło, bo nie rozciągnę doby nijak.
BeeMeR - Sob 09 Kwi, 2016 22:57
| Agn napisał/a: | Eeee... nie rozumiem. | Chodzi mi o to, że nie widzę większego związku między pierwszymi dwoma odcinkami 1400 lat wcześniej i przysięganą zemstą jednemu a miłością drugiemu a tymi późniejszymi. Pewnie postaci panów jakoś ewoluują, ale na razie obaj są bardzo daleko od pierwowzorów
| Agn napisał/a: | | Szczerze mówiąc to on mi się nawet z oblicza bardziej podoba niż SJS. | Mnie też - i bardziej do niej pasuje tj. bardziej mi się podobają jako para.
Bo ona mu się tak ogromnie podoba - no to może sobie choć powzdychać do zdjęcia
| Agn napisał/a: | Ten filmik - zastanawiam się, czym i na czym to było rysowane. | Piaskiem na takiej tablicy.
| Trzykrotka napisał/a: | Na dobry początek Gołębice z Urk i cała reszta - numerek 9 dla was |
Trzykrotka - Sob 09 Kwi, 2016 23:03
Nacykałam fotek, że zaraz zacznę szyć sukienki Ach, ten Wachlarz
Sierżant Seo w czerni jest zabójczy Natomiast w piżamce udającej garnitur tu już bardziej No i zdecydowanie służy mu żołnierska fryzura - włosy strzyżone tuż przy skórze.
| Admete napisał/a: | Wyjątkowo bardzo Natomiast Wachlarz, to eee... nie bardzo Nie bijcie |
Juhuuu! Wszystko do podziału (z połową damskiej populacji dramowej )
Powiem po raz kolejny, że ja pójdę na koniec świata za każdym mężczyzną, który ma wdzięk i inteligencję w oczach (jak kocham sierżanta Seo i podoba mi się jako 100% mężczyzny w mężczyźnie, to spojrzenie ma tępawe momentami). Siwon, Wachlarz, Jun Ki, Plaga - to moje typy w tej ulubionej kategorii. Nie jedynej, bo ja serce mam pojemne...
Ale generalnie każda rozmowa n ten temat to dyskusja o wyższości świąt Bożego Narodzenia nad świętami Wielkiej Nocy
| Agn napisał/a: |
Mnie coś właśnie opętało i bardzo proszę, by mnie szanowne panie odwiodły od tego durnego pomysłu |
Ja proponuję - obejrzyj pierwszy odcinek, bo w nim jest wszystko na temat tej dramy (dalej tylko dokładają więcej brazyliany). Jest zła, bardzo zła, Wachlarz jest w niej ospały i apatyczny - ale w pierwszym odcinku już jakiegoś kissu produkuje, więc wiesz
Mam wielką ochotę na tego magicznego seguka, więc dzięki Trzykrotko za wieści!
|
Zmacamy dramę razem Super! Już się nie mogę doczekać. Proszę - czekam na seguk, świat się kończy
Wiecie, że Chińczycy do ostatnich odcinków załadowanych ppl dowalili dodatkowo swoje? Znaczy - powtykali fotoszopem różne produkty w gotowe kadry Ratunku...
Tysiąc lat miłości - jejku-jej, jaka cuda relacja i jakie foty Jeśli przy SJS masz SLS to ja już nic nie rozumiem... a raczej rozumiem, ze przeszło na drugą stronę (ZUo dramy przeszło).
Edit: panienka z okienka i pokrewne

Agn - Sob 09 Kwi, 2016 23:04
| BeeMeR napisał/a: | | Chodzi mi o to, że nie widzę większego związku między pierwszymi dwoma odcinkami 1400 lat wcześniej i przysięganą zemstą jednemu a miłością drugiemu a tymi późniejszymi. Pewnie postaci panów jakoś ewoluują, ale na razie obaj są bardzo daleko od pierwowzorów |
Aaa, no tak, bo zapomniawszy, że to kolejne wcielenia. To pewnie tu się zgubiłam. Cała ja.
| BeeMeR napisał/a: | | Bo ona mu się tak ogromnie podoba - no to może sobie choć powzdychać do zdjęcia |
Ten mafiozo tak wzdycha do fotki? *facepalm stulecia*
Trzykrotka - Sob 09 Kwi, 2016 23:08
A ja zerknęłam, czy na YT są jakieś filmiki z Triple. Kheeeeem! No są, Wachlarz tam mocno na trzecim planie, był nawet filmik jak śmiga z panienką na łyżwach, ale... chyba nie chcę go oglądać w getrach.
To w sumie mi ulżyło, bo nie rozciągnę doby nijak. |
Triple nakręciła reżyserka Coffee Prince i podobno jest to - o zgrozo - drama nie do przejścia i nie do obejrzenia. Pani zdaje się jak coś robi, to albo dramę stulecia, albo kichę, której nawet Wachlarz nie uratuje.
Trudno, pozostaje czekać na przyszłe wyczyny. Byle nie 3 lata - jak co poniektórych
Agn - Sob 09 Kwi, 2016 23:12
| Trzykrotka napisał/a: | | Trudno, pozostaje czekać na przyszłe wyczyny. |
Jestem jak najbardziej za. Myślę, że po sukcesie Dots to mu już nie pozwolą zsunąć się na drugi plan.
| Trzykrotka napisał/a: | | Byle nie 3 lata - jak co poniektórych |
Nawet wiem, których masz na myśli.
Zabrałam się z radością za TWDR 13 - no jednak Jang Hyuk w scenie szukania dawnej koleżanki (która pewnie teraz awansuje na ukochaną) nie dał rady - stoi i gapi się dookoła załzawionymi oczyma, oczywiście paszcza rozwarta... żeby choć wrzasnął od razu jak należy, to nie - pierwsze: "Dahm" było jak... jak... no słabe. Wyszedł mu jojk. Ale potem już krzyczał jak należy, uff, wreszcie.
Potem jednak nastąpiły bardzo ładne sceny uścisku i opatrywania zranionej stopy. Już mniejsza o aktorów (Shin Se Kyung chyba odpuściła, jej oblicze jest niewzruszone, nawet jak roni kryształowe łzy).
W tle śliczna muzyka, a zaraz pewnie dorwie ich Gwi i się zacznie, bo w końcu po tym samym lesie gania. Can't wait!
W zasadzie jednak dramę mi się doskonale oglądało bez wątku miłosnego, więc jak nigdy mam nadzieję, że ten nie zajmie zbyt wiele czasu ekranowego.
Trzykrotka - Sob 09 Kwi, 2016 23:22
Normalnie... nastukać tym bejsbolem... Pozostaje mieć nadzieję na magię ostatniej dramy przed wojskiem. Już niejednego z mysiej dziury wyciągnęła
Nastukać tym c poniektórym, a nie Jang Hyukowi
Mówisz, że tam też Gwi lata po lesie
BeeMeR - Sob 09 Kwi, 2016 23:24
| Trzykrotka napisał/a: | Sierżant Seo w czerni jest zabójczy Natomiast w piżamce udającej garnitur tu już bardziej No i zdecydowanie służy mu żołnierska fryzura - włosy strzyżone tuż przy skórze. | Zgoda - w tej sesji wygląda w sporej części jak śmiertelnie znudzony w różowych kropkach okropnie, ale garnitury mu leżą.
| Trzykrotka napisał/a: | | Powiem po raz kolejny, że ja pójdę na koniec świata za każdym mężczyzną, który ma wdzięk i inteligencję w oczach (jak kocham sierżanta Seo i podoba mi się jako 100% mężczyzny w mężczyźnie, to spojrzenie ma tępawe momentami | No miewa, ale za to ma ręce facecie, ramiona piękne, figurę zgrabną, uszy mu do góry podchodzą w uśmiechu
nie pierwszy raz bardziej mi się podoba czyjaś sylwetka niż twarz - widać wiele mi nie potrzeba
| Trzykrotka napisał/a: | Chińczycy do ostatnich odcinków załadowanych ppl dowalili dodatkowo swoje? Znaczy - powtykali fotoszopem różne produkty w gotowe kadry Ratunku... | Ratunku...
Głupotka korpkowa:
https://www.youtube.com/watch?v=voVNENA24Oo
Agn - Sob 09 Kwi, 2016 23:50
Tylko że ten przebrzydły wałkoń ani myśli o dramie. Coś tam szemrał, że jesień może i masz - jesień. Była drama? A w życiu!
On sobie siedzi jak pączek w maśle w tym co robi, pani prezydent go błogosławi, to co się będzie wysilał. Grrr...
Tymczasem W TWDR pokazano historię, jak król (i dlaczego właściwie) zaczął pracować nad alfabetem. Znaczy się nie wiem na ile to w ogóle jest ujęte historycznie (homura by pewnie wiedział), ale w dramie wyszło fajnie. I podoba mi się, że od początku spore znaczenie przy pracach miała Dahm. Drama o tym wcześniej wspominała, że ona jest bardzo ważna dla nowego alfabetu, ale teraz jeszcze to pokazano. Ładne.
Swoją szosą król kazał bohaterowi i Dahm odejść. Ciekawe, jak daleko zaszli, bo coś mi się wydaje, że niezbyt daleko i że będą musieli przydreptać z powrotem.
|
|
|