Aktorzy - Ben Barnes
Agn - Sob 04 Paź, 2008 08:38
Na bbonline znowu sterta capsów ze sceny, tym razem z Doriana Graya (nawiasem pisząc nie wiem czemu autorka strony nazwała pliki easyvirtuescenes ). W każdym razie mnie najbardziej urzekło to:

Szkoda, że jakość taka sobie, ale nie można mieć wszystkiego. Trudno. I tak uroda Bena przebija się nawet przez pikselozę.
Gunia - Sob 04 Paź, 2008 10:00
Jasne, że tak! I dlaczego my się tam nie zatrudniłyśmy jako charakteryzatorki?
Agn - Sob 04 Paź, 2008 20:45
Ubieratorki! Zawsze można sprawdzić, czy aby na pewno wszystko dobrze leży.
Gunia - Sob 04 Paź, 2008 20:51
| Cytat: | Ubieratorki! Zawsze można sprawdzić, czy aby na pewno wszystko dobrze leży. |
Przy następnym filmie podzielimy się rolami - ty będziesz ubieratorką, ja rozbieratorką.
Agn - Sob 04 Paź, 2008 20:57
Dzięki. Zaplułam monitor herbatą.
Gunia - Sob 04 Paź, 2008 21:12
Jestem w szoku, że nie rzuciłaś się jeszcze z protestami na taki podział.
Agn - Sob 04 Paź, 2008 21:21
Jeśli nabierze nieco ciałka, to się rzucę.
Gunia - Sob 04 Paź, 2008 21:25
Marudzisz! Dla mnie to on jest w sam raz i teraz, i 20 kg w obie strony. Ale spokojnie, bo pracownię możemy mieć wspólną.
| Cytat: | Ben Barnes has revealed he is a bit of a Jekyll and Hyde when it comes to his appearance.
It seems the Prince Caspian actor, who stars in forthcoming film Bigga Than Ben, is a preener on set, but off set he is quite happy being scruffy.
Asked if he spent much time on his appearance, the 27-year-old said: "No not really, except when I'm filming. It has to look right for that particular character before I go on set, I get a bit of OCD about it but outside of filming I'm not.
"I've done a whole day of interviews today and I look literally like I've walked in off the street."
He added that he would never have cosmetic surgery, as many men in the spotlight appear to do.
"I think the risk is way too high, I've seen too many really good actors who've had surgery then they can't act any more because you can't take their face seriously, so not for me," Ben said. |
Źródło
Agn - Sob 04 Paź, 2008 21:29
No, ja bym wolała z 10 kg w konkretną stronę. Ale raczej tak masa mięśniowa, niekoniecznie sam tłuszczyk, hehe. Ale by wtedy wyglądał... śmierć dziewuchom...
Gunia - Sob 04 Paź, 2008 21:35
| Agn napisał/a: | | No, ja bym wolała z 10 kg w konkretną stronę. Ale raczej tak masa mięśniowa, niekoniecznie sam tłuszczyk, hehe. Ale by wtedy wyglądał... śmierć dziewuchom... |
A co z nami? My ómarte jesteśmy już teraz, więc chyba musiałybyśmy wrócić jako zombie, a wtedy mogłybyśmy już nie być w jego typie. Ale z drugiej strony może chociaż dorwałby nas jakiś Winchester?
O kurczę, jednak jestem spalona:
| Cytat: | The actor, who stars in the second instalment of the Chronicles of Narnia series says he is looking for a "normal" girl to date.
"Somebody who's fun and normal," he said. "There's a lot of fun people round here [Hollywood] but not so many normal ones." | .
Źródło
A miało być tak pięknie, nawet przekonałam się do lasagne dla tego jego Italian food.
Agn - Sob 04 Paź, 2008 21:49
No, a ja się dopiero teraz doczytałam, że edytowałaś poprzedniego posta. Zastanawiam się, kto mu zadawał takie durne pytania. Po co niby miałby poprawiać sobie urodę? Kto jak kto, ale Ben?!
W kwestii spalonych - lepiej być nienormalnym. Życie jest ciekawsze.
Gunia - Sob 04 Paź, 2008 22:15
| Agn napisał/a: | W kwestii spalonych - lepiej być nienormalnym. Życie jest ciekawsze. |
No tak. Czasami się zastanawiam, jakby to było być normalną i to chyba jedyny temat, w jakim brakuje mi pomysłów.
A powyższy wywiad mnie ubawił.
Agn - Nie 05 Paź, 2008 12:50
Pożądam BTB na DVD! Właścicielka bbfan opstrykała dodatki z DVD. Ten mi się podoba:

Fajniutkie ma włoski. Hmm... Nawet wiem, gdzie mogłabym ten film zakupić...
PS A w wywiadzie o BTB wygląda tak:

Widać, kiedy te dodatki były robione. Już taki troszkę wymęczony okołocaspianowo jest.
Ed.: Z kolei na bbonline właścicielka opstrykała "Dorian Gray behind the scenes". Tutaj filmik: http://pl.youtube.com/watch?v=d2gDp3a65Lo
Ed.: A tutaj "Making of BTB"!!!
Part 1: http://pl.youtube.com/wat...feature=related
Part 2: http://pl.youtube.com/wat...feature=related
Gunia - Nie 05 Paź, 2008 14:13
Producenci BTB zatrudniając Bena nawet nie wiedzieli, że wygrali w Toto Lotka.
Bonduelle - Nie 05 Paź, 2008 15:50
Hoooo, widzę że uwielbienie dla Bena kwitnie ^^ Mogę się przyłączyć? (Spokojnie, nie będę konkurować do miana ubieratorki, rozbieratorki ani charakteryzatorki ;D)
Uwielbiam go za ten: http://uk.youtube.com/watch?v=wAP4lmLIzcc filmik, mogę godzinami patrzeć jak idzie w tym długim płaszczu
Swojego czasu razem z przyjaciółką baaaardzo dokładnie omówiłam jego urodę, i oprócz oczywistego wniosku że jest boski doszłyśmy jeszcze do tego, że
- Byłby idealnym młodym Syriuszem Blackiem (gdyby nie oczy)
- Ma jakieś takie mało imponujące rzęsy, a na niektórych zdjęciach wygląda wręcz, jakby ich nie miał
RaczejRozwazna - Nie 05 Paź, 2008 16:01
jak moja siostra ogląda ten filmik (po raz enty) nie mozna jej przeszkodzić bo gryzie
Agn - Nie 05 Paź, 2008 17:01
Witaj, Bonduelle!
Ja tam wolę, jak on wymiata tym mieczem. Nawet jeśli gania wtedy w dresie A jeśli chodzi o górną część stroju - sama lubię się tak ubierać (długi rękaw pod krótki). Wygodne to jest. Aczkolwiek nie przepadam za tym filmikiem, jakiś taki... no nie w moim guście jest.
Rozważna, widzę, że twojej siostrze nie przechodzi, hihi. Oj, piękne to jest. Trafiła kosa na kamień.
PS Wracając do filmiku - ten odnośnie DG. Na końcu to się Ben tak uśmiechnął, że powinni mu od razu wlepić mandat.
RaczejRozwazna - Nie 05 Paź, 2008 17:10
Nooo, nie przechodzi a ze ściany patrzy na mnie nadal Ben Gdzieś na końcu tego filmiku Ben mówi "Come with me" (czy cos w tym rodzaju) i moja siostra wtedy niemal włazi w monitor z zachwytu... takiej wierności to bym u niej nie podejrzewała.
Agn - Nie 05 Paź, 2008 17:13
Khhyyyy jak taki BB mówi "come with me" to się nie mówi "nie, w życiu!" Pozdrów siostrę!
Bonduelle, wspominałaś coś o jego rzęsach. Że co?

Ma rzęsy, ma. Jeno ich nie maluje jak panna, więc się tak nie rzucają w oczy... Ale zapewniam - są na miejscu.
Bonduelle - Nie 05 Paź, 2008 19:14
Ależ nie musisz mnie przekonywać że są- obejrzałam za dużo zdjęć Bena ;D Tylko ja mam małą fałdkę na mózgu na punkcie rzęs i uwielbiam długie ^^
Agn - Nie 05 Paź, 2008 19:19
Ma długie, tylko trzeba się przyjrzeć, fakt, nie widać ich tak od razu. Nie ma może tak gęstych i długaśnych jak np. Hindusi, ale są na swoim miejscu i czarują. Mmm, ciemna oprawa ciemnych oczu... ^^ *budyniuje*
Bonduelle - Nie 05 Paź, 2008 19:24
*budyniuje razem z Agn*
Zmieniając temat: może jestem dziwna, ale ja uwielbiam jedyne dokonanie benowego bandu Hyrise, a przy video do "Leading me on" skręca mnie ze śmiechu coraz bardziej z każdym obejrzeniem
Agn - Nie 05 Paź, 2008 19:31
Ja go nie lubię. Skręciło mnie ze śmiechu raz czy dwa, ale to nie na moje nerwy.
Na szczęście Ben wybił sobie karierę piosenkarską młotkiem z głowy. Ostatecznie kariera w boysbandzie trwa krótko, a jako aktor ma większe szanse przetrwania. Poza tym gdyby został chłopcem z boysbandu, to bym w życiu o nim nie usłyszała, a tak? Nawet go zobaczyłam. I to na WIEEEELKIM ekranie.
*budyniuje na waniliowo*
Bonduelle - Nie 05 Paź, 2008 19:32
Chociaż jakby co to zawsze się liczy przy staraniu o rolę, że umie śpiewać ^^ (I tańczyć, hehe)
Agn - Nie 05 Paź, 2008 19:33
Khe khe już tu były pomysły, by wystąpił w musicalu.
Nawiasem pisząc cośtam podryguje w EV i nawet podśpiewuje. Nie mogę się doczekać tej sceny.
|
|
|