Aktorzy z wrzosowisk Haworth - Toby Stephens
malmik - Wto 10 Kwi, 2007 08:39
Jeszcze tu wkleję, bo z wątku "do obejrzenia w TV" pewnie Tobik niedługo zniknie interview nt. Hamlecika
http://www.rsc.org.uk/exp...hips/hamlet.htm
Alison - Wto 10 Kwi, 2007 09:51
Auuuaaaaa Mogłabym go słuchać do końca świata...
Czy on wie, że ja kiedy on tak w tych włosach gmera
Chwilami tak oczami wywraca, że mi się to nie podoba, bo chyba mu sie trochę we łbie przewróciło, ale jak się tak mówi i wygląda, i jak się wie, że pełno lasek robi , a nawet , to musiałby mieć chyba beton we łbie, żeby mu się nie obrócił.
Dawajcie to interview again and again
Alison - Wto 10 Kwi, 2007 11:15
Ach córuś.... wiesz Ty jak Matce dogodzić...
W tej czarnej muszce, to po prostu Cary Grant. Oczywiście wysiada
Caitriona - Wto 10 Kwi, 2007 13:31
Kurczę, Harry, ja tam dam Szpiegom jeszcze jedną szansę. Póki co faktycznie najwięcej było Tobika; taki nawiedzony idealista, co to chce żeby Moskwa o nim dobrze myślała. Ale bardziej ciekawi mnie Hollander Za tydzień oglądam dalej.
Harry_the_Cat - Wto 10 Kwi, 2007 13:38
Ja tam wole po raz piaty Opactwo obejrzeć
Caitriona - Wto 10 Kwi, 2007 13:41
Może też bym wolała gdybym je miała, lalala:lol:
Anonymous - Wto 10 Kwi, 2007 15:13
Mnie zastanawia jedno - jak gra, to gra bardzo oszczędnie, bez zbędnego gestu, mimika taka w sam raz, a prywatnie to bardzo ekspresyjny i plastyczny jest.
Lubię tak
Alison - Wto 10 Kwi, 2007 17:51
Zauważyłaś jak on mówi: this anger to ma taką nienawiść w obliczu, jakby chciał wzrokiem zabić. Boże, ciekawa jestem, czy ten teatralny Hamlet był jakoś zarejestrowany. Strasznie chciałabym go zobaczyć.
malmik - Wto 10 Kwi, 2007 18:04
| Alison napisał/a: | | Zauważyłaś jak on mówi: this anger to ma taką nienawiść w obliczu, jakby chciał wzrokiem zabić. Boże, ciekawa jestem, czy ten teatralny Hamlet był jakoś zarejestrowany. Strasznie chciałabym go zobaczyć. |
albo jak mówi squeeze. A kudły czochra jakby dobrze wiedział, że ustawiłybyśmy się w kolejce, żeby go tak poczochrać.
A szans na zobaczenie chyba nie ma ......
Alison - Wto 10 Kwi, 2007 18:09
| malmik napisał/a: | | A kudły czochra jakby dobrze wiedział, że ustawiłybyśmy się w kolejce, żeby go tak poczochrać. |
Ja tam skromna kobitka jestem, mogę tylko patrzeć jak czochra osobiście. I w tej sprawie też jestem gotowa stać w kolejce
| malmik napisał/a: | A szans na zobaczenie chyba nie ma ...... |
malmik - Wto 10 Kwi, 2007 18:16
| Alison napisał/a: | | Ja tam skromna kobitka jestem, mogę tylko patrzeć jak czochra osobiście. I w tej sprawie też jestem gotowa stać w kolejce |
No ja myślę, że jakbym go zobaczyła na ulicy, też bym się nie zabrała do czochrania. Najpierw zebrałabym szczękę z chodnika Ale tu na szczęście można sobie dowoli poczochrać...
Anonymous - Wto 10 Kwi, 2007 18:45
Jakbym ja go zobaczyła na ulicy, to by musiał wzywać policję i pogotowie.
malmik - Wto 10 Kwi, 2007 19:47
Pogotowie to rozumiem, ale policję po co? Zamierzałabyś go napastować?
Caitriona - Wto 10 Kwi, 2007 20:39
Zakładam że Aine by się na biedaka rzuciła :grin:
malmik - Wto 10 Kwi, 2007 20:57
Całkiem słusznie, choć w rzeczywistości może być jeszcze brzydszy niż w Jamesie Bondzie.
Caitriona - Wto 10 Kwi, 2007 21:05
No, jak się patrzy Malmiku na twojego avka, to ciężko w to uwierzyć...
malmik - Wto 10 Kwi, 2007 21:08
Też sobie tak pomyślałam
Anonymous - Wto 10 Kwi, 2007 21:12
| malmik napisał/a: | | Pogotowie to rozumiem, ale policję po co? Zamierzałabyś go napastować? |
Pogotowie dla niego, policja dla mnie (albo na odwrót - he he )
| Caitriona napisał/a: | | Zakładam że Aine by się na biedaka rzuciła :grin: |
Tu mnie masz, siostro
Caitriona - Wto 10 Kwi, 2007 21:25
| AineNiRigani napisał/a: | | Caitriona napisał/a: | | Zakładam że Aine by się na biedaka rzuciła :grin: |
Tu mnie masz, siostro |
Ha, wiedziałam, bo zrobiłabym pewnikiem tak samo
Anonymous - Wto 10 Kwi, 2007 21:48
aj noł
Kaziuta - Wto 10 Kwi, 2007 22:56
Nie wiem doprawdy co wy w nim widzicie siostry ? Facet jak facet nic nadzwyczajnego. Napewno brudzi wokół siebie jak je, rozrzuca ubrania po całym mieszkaniu, jest niechlujny i nieodpowiedzialny.
Ups, chyba włożyłam kij w mrowisko.
Znikam z tego wątku bo mnie zlinczują, a Matula da klapsa.
Marija - Wto 10 Kwi, 2007 23:04
| Kaziuta napisał/a: | Nie wiem doprawdy co wy w nim widzicie siostry ? Facet jak facet nic nadzwyczajnego. Napewno brudzi wokół siebie jak je, rozrzuca ubrania po całym mieszkaniu, jest niechlujny i nieodpowiedzialny.
Ups, chyba włożyłam kij w mrowisko.
Znikam z tego wątku bo mnie zlinczują, a Matula da klapsa. | Nie znikaj, Kaziutko, jeszcze chwilkę Cię powspieram . Też się tak przyglądam i nic ...
A teraz nas pożrą .
Harry_the_Cat - Wto 10 Kwi, 2007 23:18
We trzy będzie nam raźniej
Kaziuta - Wto 10 Kwi, 2007 23:36
Kamień z serca mi spadł.
A juz mysłałam, że to tylko ja jakaś "nie Tobisiowa" jestem
Marija - Wto 10 Kwi, 2007 23:40
O, trzy nas? To będzie zmasowany atak z morza (na Szczecin), lądu (na Mazowsze) i powietrza (dolnośląskie niziny ze szczytów Karkonoszy)
|
|
|