To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Kącik graficzny - Avatary - niech Cię zobaczą...

Harry_the_Cat - Śro 23 Maj, 2007 23:48

Trochę avków: http://aaania80.livejournal.com/7824.html#cutid1
praedzio - Śro 23 Maj, 2007 23:58

Harry_the_Cat napisał/a:

:thud: :thud: :thud:
Nie no, chylę czoła! Patrząc na tylu przystojniaków, zastanawiam się, czy nie zrobić sobie animowanego avatarka, na którym na przemian pokazywali by się różni moi ulubieńcy... :razz: Eeee... pewnie by to nie przeszło. Za duża waga by była. Ale pomarzyć można. :wink:

Harry_the_Cat - Czw 24 Maj, 2007 00:00

praedzio napisał/a:
Harry_the_Cat napisał/a:

:thud: :thud: :thud:
Nie no, chylę czoła! Patrząc na tylu przystojniaków, zastanawiam się, czy nie zrobić sobie animowanego avatarka, na którym na przemian pokazywali by się różni moi ulubieńcy... :razz: Eeee... pewnie by to nie przeszło. Za duża waga by była. Ale pomarzyć można. :wink:

Ze zrobieniem nie byłoby takiego problemu ;) gorzej z używaniem - u nas na forum nie używamy animowanych avków ze względu na transfer ;)

Dzięki. :kwiatek:

praedzio - Czw 24 Maj, 2007 00:05

Harry_the_Cat napisał/a:
gorzej z używaniem - u nas na forum nie używamy animowanych avków ze względu na transfer
O to właśnie mi chodziło...

Harry_the_Cat napisał/a:
Dzięki.
Ależ proszę! Zasłużyłaś. :grin:
Anonymous - Czw 24 Maj, 2007 01:26

Avki super Harry, jak zawsze zresztą.
Muszę jeszcze tylko powiedzieć, że JJ Feild ma niesamowity uśmiech. Tak go rozświetla, dodaje mu uroku i w ogóle sprawia ze nie można mu się oprzeć :mrgreen: . Założe się że na ten uśmiech to wszystkie dziewczyny podrywa. A ja sobie teraz wracam na 'Galaktyke Gutenberga', w której niestety nie ma przystojnych mężczyzn z czarującym uśmiechem

Deanariell - Pią 25 Maj, 2007 21:40

O! Praedzio się przebrała w niezwykle działającą na wyobraźnię kobiety sukienkę - ten buziaczek mnie roztkliwia za każdym razem, jak na niego patrzę :D Czarny i jego Rudzia - urocza para. Zaczynam nabierać ochoty na powtórki z klasyki :wink:
praedzio - Pią 25 Maj, 2007 22:29

Deanariell napisał/a:
O! Praedzio się przebrała w niezwykle działającą na wyobraźnię kobiety sukienkę - ten buziaczek mnie roztkliwia za każdym razem, jak na niego patrzę Carny i jego Rudzia - urocza para. Zaczynam nabierać ochoty na powtórki z klasyki

Dziękuję! :kwiatek: Też lubię to zdjęcie.
P.S. Niech się nie skończy tylko na ochocie! :razz: Na zdrowie!
P.S.2. Zmykam na drugą stronę tęczy. Dobranoc!

Deanariell - Pią 25 Maj, 2007 23:09

praedzio napisał/a:
P.S. Niech się nie skończy tylko na ochocie! :razz: Na zdrowie!

Planuję we wakacje :D Admete ma chyba wszystkie dostępne części na dvd (bo ja tylko na staromodnych kasetach "videło";) Ale będę miała ucztę po latach! Już się cieszę na samą myśl :banan:

Agn - Śro 30 Maj, 2007 21:08

Wiem, że to wątek avkowy, ale mimo wszystko... Właśnie zrobiłam.

[EDYCJA]
Odrobinę poprawiłam, żeby było bardziej dopracowane... małe szczegóły takie jak odległości między obrazkami i takie tam stożki.

Gunia - Śro 30 Maj, 2007 21:47

Za nic mi się nie chce wczytać w całości na imageshacku. :( Spróbuję może jutro.
Anaru - Śro 30 Maj, 2007 23:57

Agn, piękne Ci wyszło.... :grin:
Muszę wreszcie obejrzeć ten serial do końca (bo zaczęłam na polsacie, a potem wybyłam tam, gdzie polsatu nie było) ;)

Agn - Czw 31 Maj, 2007 10:02

Ja się skicham do sierpnia!!! Ja JUŻ chcę III serię!!!!!!!!!!!!!!!!!
Polecam serialek, polecam. Cieszę się, że tapetka nadaje się do patrzenia. *pęka z dumy* :mrgreen:

BeeMeR - Czw 31 Maj, 2007 20:11

bardzo, bardzo zacne :mrgreen:
muszę dooglądać drugą serię

Gunia - Czw 31 Maj, 2007 20:46

Na mnie czeka jeszcze "Sona". Jestem dziwnym człowiekiem. Dwie serie obejrzałam niemal ciurkiem, a z ostatnim odcinkiem zwlekam od 2,5 miesiąca. :lol:
Boję się drugiej serii, bo wyjdzie na to, że to Firma za pomocą tego psychopaty stworzyła z Michaela robota do uciekania z więzień. ;)
A skoro o tapetach mowa, to może poczęstuję Was Yerką?
Uwielbiam go.

Admete - Czw 31 Maj, 2007 22:43

Yerka często u mnie gości na tapetach - teraz też :-) Może wkleję za chwile ten obrazek, bo kojarzy mi się z Ruchomym zamkiem Hauru ;-)
A tak przy okazji - o co chodzi z psychopatą i robotem Michaelem? zatrzymałam się na 17 odcinku 2 serii. ;-)

praedzio - Czw 31 Maj, 2007 22:46

A wiecie, że ja też zwlekam z ostatnim odcinkiem od około dwóch miesięcy? Dziwne... Jakiejś takiej motywacji mi brakuje... Admete, zaraz pogadamy na Herosach :lol:
Agn - Śro 06 Cze, 2007 15:21

Ja obejrzałam wszystko ciureczkiem od początku do końca i teraz zdycham. SIERPNIU, NADCHODŹ, DO CIĘŻKIEJ ANIELCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Idę robić avki...

Agn - Wto 18 Wrz, 2007 19:49

Przypelzlam sie pochwalic swoim nowym avkiem. Nie, nie widzialam zadnej z wersji Equus (ale mam namiary na film, moze uda mi sie zdobyc, to sie podziele wrazeniami, a przynajmniej powiem mniej-wiecej o czym to jest). Po prostu straszliwie podoba mi sie to zdjecie.
Gunia - Wto 18 Wrz, 2007 19:55

Ze względu na konia, czy na Dana? :mrgreen:
Agn - Wto 18 Wrz, 2007 20:15

Ze wzgledu na czlowieka tulacego sie do konia. Podoba mi sie jako calosc.
Caitriona - Śro 03 Paź, 2007 23:03

Na fali żywego zainteresowania LotR:

Reszta: http://s134.photobucket.c...ri/Avki%20LotR/

Admete - Śro 03 Paź, 2007 23:06

No Boromir jak żywy :-) Bardzo mi sie podobają.
Caitriona - Śro 03 Paź, 2007 23:07

Dzięki! :-D
Anonymous - Czw 04 Paź, 2007 07:32

mnie też (się podobają)
Marija - Czw 04 Paź, 2007 07:42

Caitri, a Ty masz agenta Muldera!!! :excited: i Scully!!! No, to Dana ma już dwie odsłony avkowe na forum :mrgreen: .