Seriale - Prawnik potrzebny od zaraz! - czyli dramaland po raz 15-ty
Admete - Pon 16 Lip, 2018 10:32
Miałam podejście do God's quiz, ale właśnie nie zagrało.
Aragonte - Pon 16 Lip, 2018 11:35
Te dramę BeeMeR może i sobie obejrzę dla rozrywki - mamy ją może na Wschodzie?
| Trzykrotka napisał/a: | Skoro Robotinek tak się podoba, to może ktoś się skusi na Cheese in the Trap w wersji dramowej? Fajny tam był |
A kogo on tam grał?
Inna sprawa, że mnie się podoba (i rozczula nieco ) Robotinek Namshinek, bo aktora kompletnie nie znałam.
Zaraz obejrzę ostatni kwadrans najnowszego odcinka i będę czekac na ciąg dalszy razem z Admete
Boję się, niestety, że Robotnka zdezaktywują albo włączą jakiś killer mode, ech
Admete - Pon 16 Lip, 2018 11:36
| Cytat: | Boję się, niestety, że Robotnka zdezaktywują albo włączą jakiś killer mode, ech |
Na pewno będzie dramatycznie - mnie martwi jeszcze możliwość przejęcia nad nim kontroli...
Aragonte - Pon 16 Lip, 2018 11:54
| Admete napisał/a: | | Cytat: | Boję się, niestety, że Robotnka zdezaktywują albo włączą jakiś killer mode, ech |
Na pewno będzie dramatycznie - mnie martwi jeszcze możliwość przejęcia nad nim kontroli... |
Niby jest, ale on chyba potrafił ten tryb 'manualny" wyłączyc, kiedy tego potrzebował i się zbuntował?
Nadal najbardziej kibicuję Namshinkowi
A na Soompi ktoś zauważył, że nasz Robotinek jest troszkę jak jeden z bohaterów Czarnoksiężnika z Krainy Oz
BeeMeR - Pon 16 Lip, 2018 11:56
| Aragonte napisał/a: | | Te dramę BeeMeR może i sobie obejrzę dla rozrywki - mamy ją może na Wschodzie? | Tj. bajkę kryminalną czy medyczno-kryminalny?
Są różne formy rozrywki
W każdym razie możemy mieć w polskim sosie
| Cytat: | | Miałam podejście do God's quiz, ale właśnie nie zagrało. |
Nie pierwszy raz by się nam gusta rozjeżdżały Ja sobie wzdycham, że szkoda że CM z Junkim nie miało takiej formy (i bohaterów którzy by mnie nie odrzucali - tu większość jest mi obojętna, ale nie włazimy na historie osobiste więc co mi tam oni )
Aragonte - Pon 16 Lip, 2018 12:07
Myślałam o tym krótkim seguku, bo to tylko 4 odcinki, ale w sumie dramę z Małym Królem też mogłabym kiedyś obadac
BeeMeR - Pon 16 Lip, 2018 12:10
Twoje życzenie jest dla mnie rozkazem
Admete - Pon 16 Lip, 2018 12:16
| BeeMeR napisał/a: | | Ja sobie wzdycham, że szkoda że CM z Junkim nie miało takiej formy |
CM też mi się nie podobało Ja mam specyficzny gust
Aragonte - Pon 16 Lip, 2018 12:18
| BeeMeR napisał/a: | Twoje życzenie jest dla mnie rozkazem |
Może ktoś się jeszcze skusi
Czytam na Soompi o Robotinku. Chyba znowu podzieje się trochę i aktor grający główną rolę będzie miał okazję pobawic się rolą, a raczej dwiema różnymi rolami
Admete - Pon 16 Lip, 2018 12:19
Właściwie to będą trzy - jako ludzki nam Shin, jako osobowość robocia i jako android udający Nam Shina
BeeMeR - Pon 16 Lip, 2018 12:19
| Admete napisał/a: | | Ja mam specyficzny gust | Jak każda z nas
Mały Król nie był tu jeszcze królem (sezon 1 z 4 powstał w 2010r), tu kwintesencja tego, co o sobie myśli
Aragonte - Pon 16 Lip, 2018 12:23
| Admete napisał/a: | Właściwie to będą trzy - jako ludzki nam Shin, jako osobowość robocia i jako android udający Nam Shina |
W zasadzie tak, ale nie chciałam już tego opisywac, żeby nie sadzic spoilerów, bo BeeMeR rozważa oglądanie
I czy też miałaś skojarzenia, że wredny dziadunio uczynił z naszego ex-prokuratora, a obecnie Sekretarza, kogoś w rodzaju chłopca do bicia? To on zbierał kary za to, co wyczyniał Nam Shin.
BeeMeR - Pon 16 Lip, 2018 12:27
| Aragonte napisał/a: | | W zasadzie tak, ale nie chciałam już tego opisywac, żeby nie sadzic spoilerów, bo BeeMeR rozważa oglądanie | To spoko - lubię takie udawanki (kolejny argument za tą dramą ), ew. zgon ospoilerujcie (acz nie ręczę czy nie podejrzę )
Admete - Pon 16 Lip, 2018 12:32
| Aragonte napisał/a: | | To on zbierał kary za to, co wyczyniał Nam Shin. |
Tez tak to odebrałam. Chłop nie ma własnego życia, a śliczny taki, że och i ach Zwłaszcza jak melancholijny, a to się tej postaci często zdarza. Ale wydaje mi się, że i on w końcu przeszedł trochę na stronę Namshinka.
Aragonte - Pon 16 Lip, 2018 12:33
| BeeMeR napisał/a: | | Aragonte napisał/a: | | W zasadzie tak, ale nie chciałam już tego opisywac, żeby nie sadzic spoilerów, bo BeeMeR rozważa oglądanie | To spoko - lubię takie udawanki (kolejny argument za tą dramą ), ew. zgon ospoilerujcie (acz nie ręczę czy nie podejrzę ) |
Ten, o kogo się obawiam, umrzec de facto nie może, ale przestac istniec - owszem
Ja Robotinka Namshinka polecam, bawię się pierwszorzędnie na tej robociej bajce
Aragonte - Pon 16 Lip, 2018 12:35
| Admete napisał/a: | | Aragonte napisał/a: | | To on zbierał kary za to, co wyczyniał Nam Shin. |
Tez tak to odebrałam. Chłop nie ma własnego życia, a śliczny taki, że och i ach Zwłaszcza jak melancholijny, a to się tej postaci często zdarza. Ale wydaje mi się, że i on w końcu przeszedł trochę na stronę Namshinka. |
Zdecydowanie tak - tzn. zaczął go uznawac za osobę, a nie wyłącznie rzecz i wykonawcę ludzkich poleceń I nawet mu się pozwierzał troche przy piwie a potem rano dostał od Namshinka zapas zup na kaca, mam wrażenie
Admete - Pon 16 Lip, 2018 12:38
Tak zestaw zupek
Aragonte - Pon 16 Lip, 2018 13:00
Admete, a czy też sądzisz, ja piszą na Soompi,
A poza tym widzę, że rozważają niektórzy, czy nasz sekretarz nie jest gejem
Trzykrotka - Pon 16 Lip, 2018 14:01
| Aragonte napisał/a: | | Trzykrotka napisał/a: | Skoro Robotinek tak się podoba, to może ktoś się skusi na Cheese in the Trap w wersji dramowej? Fajny tam był |
A kogo on tam grał?
|
Drugiego Wypadł tak dobrze, że stopniowo jego watek zaczął dominować, a aktor z roli pierwszoplanowej jakoś dziwnie znikał. Zaniepokoili się fani webtona, na podstawie którego dramę nakręcono, a ówże pierwszy narobił z tej okazji afery. Pożalił się, biedactwo, że został źle potraktowany - i w rezultacie dramie przetrąciło to kręgosłup. Zakończenie było zupełnie skopane, ale do pewnego momentu jest to jedna z tych dram, które trzymam gdzies w sercu i do dziś sobie po trosze rozkminiam. Miała bardzo ciekawą sytuację psychologiczną.
Na wakacjach oglądałam tylko - po raz n-ty od nowa - Generała, bo Gosia po roku ponownie ruszyła do robienia napisów i wieczorami siadywałyśmy sobie przy DiU (trzy ekranizacje obejrzane) i General and Me. Teraz mam zaległości we wszystkim: i LL i WRWSK i Robocik…
Admete - Pon 16 Lip, 2018 14:36
Aragonte może tak być. Na pewno tam jest jego mózg Dziś się kończy Miss Hammurabi.
Aragonte - Pon 16 Lip, 2018 16:03
Wiem, wiem
Ładne zdjęcie obojga sędziów:
https://forums.soompi.com...1ccaad5074c780a
Admete - Pon 16 Lip, 2018 16:15
Bardzo ładne Aragonte niezły twist jest w najnowszym odcinku Are you human too?
Aragonte - Pon 16 Lip, 2018 16:40
| Admete napisał/a: | Bardzo ładne Aragonte niezły twist jest w najnowszym odcinku Are you human too? |
Wiem, właśnie czytam Soompi Bardzo dramowy twist i mało wiarygodny z punktu widzenia medycyny, ale niech tam
Admete - Pon 16 Lip, 2018 16:57
Wiesz myślę, że on:
Aragonte - Pon 16 Lip, 2018 16:59
A ja myślę, że to dramalandowa alernatywna rzeczywistośc Nie przeszkadza mi to, jak długo dobrze się bawię
Zdaje się, że nasza ochroniarka coś będzie komuś wyznawac - ale komu, komu?
Napisy DF chyba będą dopiero jutro Oby do Miss Hammurabi dziś wyszło, tobym sobie finał obejrzała, a Robotinka Namshinka nr 11 jutro wieczorem.
|
|
|