Filmy - Niedługo w kinie
Anaru - Śro 01 Cze, 2011 11:27
Biblioteka...?
Agn - Śro 01 Cze, 2011 21:54
Pracuję w godzinach, w których otwarte są biblioteki. Zresztą od jakiegoś czasu nie korzystam z bibliotek. Przywiązuję się do książek.
Ale film chętnie obejrzę, czemu nie?
Anaru - Czw 02 Cze, 2011 00:29
| Agn napisał/a: | | Zresztą od jakiegoś czasu nie korzystam z bibliotek. Przywiązuję się do książek. | Ja się do niektórych przywiązuję, wtedy kupuję, nad tym cyklem się już nawet zastanawiałam. Na kupowanie wszystkiego co chce przeczytać najzwyczajniej mnie nie stać.
A swoją drogą muszę Ci wreszcie oddać książki, zanim się do nich za bardzo przywiążę
Agn - Czw 02 Cze, 2011 08:20
Musisz, musisz. Bo mi piszczą ludki z kolejki za Pilipiukiem i do Cherezińskiej.
Też mnie na kupowanie wszystkiego nie stać, ale książki, z którymi się zapoznaję, by do nich nie wracać mam w księgarni (nowości), czego często we Wrocławiu nie uświadczysz... Zresztą w bibliotece jest ścigający cię termin. Wolę pożyczyć od znajomych, dają nieco więcej czasu na lekturę.
Fotki z planu The Hunger Games: http://www.kinopoisk.ru/l...81/adv_type/sp/
Anaru - Czw 02 Cze, 2011 11:08
| Agn napisał/a: | | Też mnie na kupowanie wszystkiego nie stać, ale książki, z którymi się zapoznaję, by do nich nie wracać mam w księgarni (nowości), czego często we Wrocławiu nie uświadczysz... |
No to jest insza inszość , ja nie mam takich możliwości, więc muszę ścigać w bibliotekach. Albo się uśmiechać do znajomych czarująco, ujmująco.
A tak swoja droga kiedy się mogę czarująco pouśmiechać o trzecią Cherezińską?
BeeMeR - Czw 02 Cze, 2011 11:48
| Cytat: | I jak już Basi powiedziałam, literatura młodzieżowa, co odkryłam w recenzjach, mnie się bardzo podobało, ma klimat. Podobała mi się zwłaszcza pierwsza część, ale i dwie pozostałe nie są złe. I, jak już Basi również mówiłam, nie ma tam żadnych panienek zakochanych w wampirach/demonach/aniołach/innych nadprzyrodzonych | chętnie się zapoznam z ksiazka i filmem
Agn - Czw 02 Cze, 2011 21:32
| Anaru napisał/a: | | A tak swoja droga kiedy się mogę czarująco pouśmiechać o trzecią Cherezińską? |
A pouśmiechaj się czarująco, bo Cal ma już dla ciebie książkę.
Anaru - Pią 03 Cze, 2011 01:41
| Agn napisał/a: | A pouśmiechaj się czarująco, bo Cal ma już dla ciebie książkę. |
Jupi! Jak mnie skleroza nie odbierze resztek pamięci, to następnym razem jak tam u Was będę przywiozę ze sobą stosik
Calipso - Pią 03 Cze, 2011 04:36
Anaru, jutro Najpierw Supernatural, przejęcie książki i hopsa na jarmark
Trzykrotka - Pią 03 Cze, 2011 11:11
Zaszyłam się bardzo w domu, ale kiedy wyszlam wczoraj wreszcie do ludzi, zobaczyłam 2 interesujące plakaty: polskie Uwikłanie - doczytałam, że kryminał, pójdę dla samego Marka Bukowskiego i dla Mai Ostaszewskiej też. Drugi to francuski Nic do oclenia - tu z kolei pójdę dla Dany'ego Boona, którego uwielbiam po Jeszcze dalej niż północ i Bazylu z kulą w głowie
Agn - Pią 03 Cze, 2011 11:13
Ja się właśnie nad tym Uwikłaniem mocno zastanawiam. Ale na razie na zastanawianiu się kończy. Kasy mi teraz brak.
Admete - Pią 03 Cze, 2011 13:44
A ja ostatnio skonstatowałam, że kino u nas tak mizerne, że przestałąm do niego chodzić...Nie pamiętam, kiedy ostatnio widziałam film w kinie.
trifle - Pią 03 Cze, 2011 15:08
Ja Ci powiem! Byłaś na "Zaplątanych" z córką znajomej? z bratanicami? Chyba
Admete - Pią 03 Cze, 2011 16:01
Ale to naprawdę dawno było...U nas grają głównie filmy dla dzieci i młodzieży. Na tym zarabiają, nie mogę ich winić.
trifle - Pią 03 Cze, 2011 16:12
Hmm, i nagle się zastanowiłam, kiedy ja byłam ostatnio. Chyba na "Jak zostać królem" w lutym... Ja rzadko chodzę, ale głównie ze względu na kasę, nie na brak filmów, bo akurat we Wrocławiu na to nie można narzekać.
Admete - Pią 03 Cze, 2011 16:40
Na szczęście za czasów moich studiów kino było stosunkowo tanie i chodziłam ciągle. Po kilka razy na jeden film.
miłosz - Wto 14 Cze, 2011 18:48
w sieci pojawił sie zwiastun The Girl with the Dragon Tattoo z Danielem Craigiem w roli , obsada filmu niezła, reżyser David Fincher wart uznania i choć nie jest to moze mój ulubiony rodzaj filmów to moze sie skuszę? :oo:
Admete - Wto 14 Cze, 2011 19:35
Ja bym pewnie chętnie obejrzała.
Alicja - Wto 14 Cze, 2011 22:31
| miłosz napisał/a: | | w sieci pojawił sie zwiastun The Girl with the Dragon Tattoo z Danielem Craigiem w roli |
zaciekawiłaś mnie tym
Agn - Wto 14 Cze, 2011 22:34
David Fincher? Psipadkiem nie nakręcił ostatnio jakiegoś The social network? Obejrzę sobie zwiastun, choć nie wiem, czy wezmę się za film. Szwedzka wersja mnie rozczarowała. Amerykańskie wersje europejskich filmów ZAZWYCZAJ są słabsze, co wróży jeszcze większą nudę. Hmm...
Admete - Śro 15 Cze, 2011 14:51
Niekoniecznie. Mnie się amerykańska wersja Braci podobała bardziej niż duńska.
Agn - Śro 15 Cze, 2011 19:37
Dlatego napisałam, że zazwyczaj, bo są chlubne wyjątki od tej reguły.
Agn - Sob 13 Sie, 2011 20:22
Kto idzie na nowego Conana???
http://www.youtube.com/watch?v=TuAXaE-_Loo
Bo ja się wybieram.
Admete - Sob 13 Sie, 2011 22:10
Ja raczej nie. Ten Conan straszliwie brzydki i nieco obleśny
Agn - Sob 13 Sie, 2011 22:17
Ja wiem? Wygląda lepiej niż pierwszy Conan z kwadratową gębą. Co by nie powiedzieć o Schwarzenegerze, taki właśnie był (i jest). Ten nowy... toz to Khal Drogo! A brzydki nie jest. Może nie w moim typie, ale na wojownika, co to ogniem i mieczem będzie tłukł kogo się da się nadaje.
|
|
|