To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Komunikaty - Spotkanie w Krakowie - C.D. -

Anonymous - Pon 26 Lip, 2010 10:10

a w sierpieniu moze być weekend?
jakby by mógł rzućcie ino terminem i nie ma dyskusji pakuję graty i ziuuu

Admete - Pon 26 Lip, 2010 16:15

Weekend zawsze :)
Alicja - Pon 26 Lip, 2010 20:12

ponawiam pytanie, bo zaglądam na forum tylko do czwartku, a później będę błądzić po Krakowie w poszukiwaniu forumowych kobiet :-P
w który miejscu lub lokalu spotkamy się 5 sierpnia ?

Aragonte - Pon 26 Lip, 2010 20:24

Admete napisał/a:
Weekend zawsze :)

Byle nie pierwszy weekend sierpnia :wink:

Anonymous - Pon 26 Lip, 2010 20:29

i nie drugi.
W trzeci będę mocno kontuzjowana, ale chyba dam radę na upartego :D

Alicja - Pon 26 Lip, 2010 20:35

Aragonte napisał/a:
Byle nie pierwszy weekend sierpnia

mam nadzieję, że się nie pomylą, bo teraz rezerwuję go dla siebie :wink:

aneby - Pon 26 Lip, 2010 21:36

Alicja napisał/a:
w który miejscu lub lokalu spotkamy się 5 sierpnia ?

Lokalu nie proponuję, bo ostatnio mało "bywam" :wink: ale możemy się spotkać pod empikiem w Rynku.

Anonymous - Pon 26 Lip, 2010 23:23

ja sie zastanawiam, czy nie tam gdzie zawsze.
No kruca bulka - lubie tamtejsze zarcie i kawa nie najgorsza... i jest blisko Rynku...

Alicja - Wto 27 Lip, 2010 08:14

ostatnio pod empikiem natarczywie patrzyłam na jedną panią bo wydawało mi się , że to MUSI być aneby, chociaż jej nie znałam. I to była ona :mrgreen:

AineNiRigani napisał/a:
ja sie zastanawiam, czy nie tam gdzie zawsze.

czyli gdzie?

Aragonte - Wto 27 Lip, 2010 08:40

Alicja napisał/a:
Aragonte napisał/a:
Byle nie pierwszy weekend sierpnia

mam nadzieję, że się nie pomylą, bo teraz rezerwuję go dla siebie :wink:

Ale 5 sierpnia to nie pierwszy weekend sierpnia, tylko czwartek poprzedzający - sprawdziłam :wink:
Na pierwszy weekend próbuję wyciągnąć Admete do W-wy :wink:

Anonymous - Wto 27 Lip, 2010 10:21

ale który to pierwszy weekend ten z pierwszą niedzielą? czy obojgiem weekendowych dni.
Ja się do Wawy muszę wybrać, ja chcę zobaczyć ten film o zburzonej Warszawie :cry2:

Admete - Wto 27 Lip, 2010 10:48

Ten z obojgiem weekendowych dni.
Anonymous - Wto 27 Lip, 2010 11:42

Właśnie :olsnienie: bo coś mi jak liczyłam za dużo weekendów w sierpniu wypadało :wink:
Admete - Wto 27 Lip, 2010 11:43

Jedź ze mną, bo potrzebuje opiekunki ;)
praedzio - Wto 27 Lip, 2010 11:49

Prędzej strażnika, który by doprowadził do miejsca przeznaczenia, bo Admete w połowie drogi gotowa zmienić zdanie i wziąć nogi za pas. ;) ;) ;)

Ja i tak uwierzę, jak zobaczę dopiero. Wcześniej ni hu hu. To coś jak z doprowadzeniem Aragonte na koncert Beltaine. :mrgreen:

Anonymous - Wto 27 Lip, 2010 11:51

jak najchętniej ino drugi weekend sierpnia to ja w drodze będę, ale jakbyś chciałą pojechać w drugi weekend sierpnia to mogę się Tobą opiekować :serce2:
Aragonte - Wto 27 Lip, 2010 12:35

Praedzio, w najbliższy weekend masz szansę :mrgreen:
Admete napisał/a:
Jedź ze mną, bo potrzebuje opiekunki ;)

Admete, jestem gotowa pojechać po Ciebie do Tarnowa i Cię przywieźć do W-wy :-P

praedzio - Wto 27 Lip, 2010 12:47

Aragonte napisał/a:
Praedzio, w najbliższy weekend masz szansę

Szansa szansie nierówna. :mrgreen:

Alicja - Wto 27 Lip, 2010 13:13

Aragonte napisał/a:
Ale 5 sierpnia to nie pierwszy weekend sierpnia, tylko czwartek poprzedzający - sprawdziłam

...a Alicja tradycyjnie sieje zamęt na forum odnośnie dat w kalendarzu :paddotylu: :rotfl:

Deanariell - Wto 27 Lip, 2010 13:36

Aragonte napisał/a:
Admete, jestem gotowa pojechać po Ciebie do Tarnowa i Cię przywieźć do W-wy

Przyjedź! Przyjedź! Wezmę Annarielkę do wózka i pomogę Ci zaciągnąć Admete na dworzec. :P Sama bym się chętnie wybrała do Warszawy... :cry2: Jeśli za cztery-pięć lat to forum będzie nadal istnieć i my razem z nim, to może mi się jeszcze kiedyś uda... :-|
praedzio napisał/a:
Admete w połowie drogi gotowa zmienić zdanie i wziąć nogi za pas

To fakt, cała Admete (jeśli chodzi o podróże wszelakie...) :rotfl: Zawsze będę wspominać, jak to w LO z drugą przyjaciółką tygodniami próbowałyśmy ją namówić do udziału w wycieczce klasowej... :roll: Wreszcie, kiedy się zgodziła, nawet kasę wpłaciła, na dworcu - gdy już zwisałyśmy z okna pociągu niecierpliwie czekając na przybycie Admete - pojawił się jej starszy brat oznajmiając, że jednak nic z tego nie będzie... :frustracja: Dopiero chyba w czwartej klasie się udało... :lol: Już zresztą o tym kiedyś tutaj pisałam (w wątku "podróżowym" bodajże, ale nie zaszkodzi przypomnieć - bo to taki typowy przykład :P ).

Do Krakowa pewnie wybiorę się wcześniej (bliżej ;) ) - może już za dwa lata? :mysle: :roll: :cry2: 5 sierpnia to my mamy wizytę kontrolną w poradni rozwoju noworodków... Jak będę miała wtedy czkawkę i "pypcia" na języku, to znaczy, że mnie obgadujecie. :hello: Żartuję - z pewnością znajdziecie znacznie ciekawsze tematy do rozmowy. :) Ale potowarzyszę Wam przynajmniej myślami.

Anonymous - Wto 27 Lip, 2010 14:11

Deanariell napisał/a:
bo to taki typowy przykład

ooo ja tak miałam z dyskotekami :mysle:

Alicja - Wto 27 Lip, 2010 19:01

Deanariell napisał/a:
5 sierpnia to my mamy wizytę kontrolną w poradni rozwoju noworodków... Jak będę miała wtedy czkawkę i "pypcia" na języku, to znaczy, że mnie obgadujecie

już wiem jaki temat zostanie poruszony z pewnością :mrgreen:

szkoda, że tylko myślami, ale to pewnie nie ostatnia okazja. W każdym razie za 2 lata też zamierzam odwiedzić Kraków :wink: o ile, jak piszesz , forum będzie istnieć i my również :roll:

Anonymous - Wto 27 Lip, 2010 19:46

właśnie! w tym roku nie obchodziliśmy rocznicy forum :wsciekla:
trifle - Wto 27 Lip, 2010 20:15

Chciałam zauważyć, że ja pytałam, czy to czasem nie urodziny forumowe ;)
Anonymous - Wto 27 Lip, 2010 20:23

musiałam przeoczyć, ale ja wtedy w środku sesji byłam z problemami internetowymi :ops1: