To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Aktorzy austenowscy - Keira Knightley

Tamara - Pon 12 Maj, 2008 20:02

Najlepiej na tym ostatnim wygląda .
Trzykrotka - Czw 15 Maj, 2008 19:25

To podobno po operacji. Nadęła sobie usta czymś, a nie po to się robi takie rzeczy, żeby tego nikt nie zauważył. Ładnie wygląda na tych zdjęciach.
Tamara - Czw 15 Maj, 2008 22:06

To dlatego ten dziubek taki do całusa stale wyciągnięty :?
Anonymous - Pią 16 Maj, 2008 07:14

Nie wierze, ze miala operacje. Ma niezwykle brzydkie usta i bardzo rzadko je podkresla w makijazu akcentujac ladne oczy - swietne posuniecie. Gdyby sobie cos wstrzyknela, bylyby ladniejsze i pelniejsze. Przypuszczam, ze pewnie taka maniera - moze sobie ubzdurala, ze tak wyglada atrakcyjniej? Chociaz mnie jej otwarte usta w ogole nie raza...
Darcy - Pią 16 Maj, 2008 10:10

Anoreksja szkodzi. :zalamka:
Trzykrotka - Pią 16 Maj, 2008 13:53

Kiedy Aine - to widać na zdjeciach, że coś sie z tymi ustami stało. Nawet była mowa przy okazji Piratów, dla jakiej roli ona to zrobiła, ale nie interesuję się nią na tyle, żeby pamiętać. Przedtem miała zupełnie wąskie usta, teraz ma "pulchniejsze", ale niedomykalne. Mnie ta maniera okropnie drażni.
Amy - Pią 16 Maj, 2008 15:50

Ja na filmwebie znalazłam taką ciekawostkę:

Keira Knightley grająca Ginewrę w "Królu Arturze" przed rozpoczęciem zdjęć do filmu odwiedziła chirurga plastycznego i powiększyła sobie górną wargę. Zrobiła to twierdząc że jeśli królowa ta była pożądana przez tylu mężczyzn musiała mieć coś w sobie, a już na pewno dobrze całowała.

Więc chyba usta Keiry nie są za bardzo naturalne.

Sofijufka - Pią 16 Maj, 2008 16:26

Tu ładnie ubrana Keira w Piratach, ale dziubek robi nałogowo... A może ona ma przerost trzeciego migdału [bo "sam" w sobie by nie dawał takiego skutku....]?

http://www.widelec.org/ke...ka,id,1067.html

Tamara - Pią 16 Maj, 2008 16:52

Na 300 % ma coś z ustami zrobionego , normalne tak nie wystają przy takiej chudości . Silikon , kolagen - coś tam musi być .
Sofijufka - Pią 16 Maj, 2008 16:58

Tamara napisał/a:
Na 300 % ma coś z ustami zrobionego , normalne tak nie wystają przy takiej chudości . Silikon , kolagen - coś tam musi być .

No toż się dziewczę zwierzało, że poszło do dermatologa cós z tradzikiem zrobic, a "przy okazji" przerobiło usteczka...

Tamara - Pią 16 Maj, 2008 17:56

A gdzie ona ten trądzik miała :shock: ? I to tak - przy okazji ??? :rotfl:
Sofijufka - Pią 16 Maj, 2008 18:02

Tamara napisał/a:
A gdzie ona ten trądzik miała :shock: ? I to tak - przy okazji ??? :rotfl:

http://www.gwiezdne-wojny.pl/news.php?nr=5233

Trzykrotka - Pią 16 Maj, 2008 18:11

jak każda normalna dziewczyna nie potrafiłam sobie odmówić
:rotfl: :rotfl: :rotfl: Miodzio!!
Pięknie ja "zrobili" do Trójeczki. Strój jest fantastyczny. Tylko szczęka wydaje się żyć własnym życiem.

Tamara - Pią 16 Maj, 2008 18:16

No przyznajcie się , że normalnie nie możecie sobie odmówić przy okazji leczenia trądziku (ja obowiązkowo wszystko sobie powiększam) :shock: :paddotylu: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Sofijufka - Pią 16 Maj, 2008 18:20

Tamara napisał/a:
No przyznajcie się , że normalnie nie możecie sobie odmówić przy okazji leczenia trądziku (ja obowiązkowo wszystko sobie powiększam) :shock: :paddotylu: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Hmmm... znam taką, co przy okazji operacji szczęki [koniecznej] wymusiła na rodzicach operację zmniejszenia nosa...

Tamara - Pią 16 Maj, 2008 18:38

Że co - jak nosa nie zrobią to szczęki nie pozwoli ruszyć ? :omg:
Sofijufka - Pią 16 Maj, 2008 19:15

Tamara napisał/a:
Że co - jak nosa nie zrobią to szczęki nie pozwoli ruszyć ? :omg:

Nieno - że tak za jednym zamachem, i że jest taka biedna, że potrzebuje jakiegos bonusa od zycia...

Tamara - Pią 16 Maj, 2008 19:18

:thud: :thud: :thud: :zalamka:
Caitriona - Pią 16 Maj, 2008 23:26

Trzykrotka napisał/a:
jak każda normalna dziewczyna nie potrafiłam sobie odmówić

zonk - nie jestem normalna... :rotfl: :rotfl:

Anonymous - Sob 17 Maj, 2008 08:32

zawsze podejrzewałam, że coś ze mną jest nie tak. teraz już wiem co....
Harry_the_Cat - Sob 17 Maj, 2008 17:38

Ale się biednej Keiry czepiacie. Ja tam i tak ją lubię.
snowdrop - Sob 17 Maj, 2008 21:16

A jednak zrobiła sobie operacje, aż trudno w to uwierzyć. Tak się zapierała, że lubi siebie taką jaka jest. :?
nicol81 - Sob 17 Maj, 2008 22:19

Agnesse napisał/a:
Dla mnie też nie, pozatym byłaby nieodpowiedniej długości bowiem wyższa jestem od Keiry ładnych kilkanaście cm. Ale tak mogłybyśmy ją wystawiać za jakieś przyzwoite pieniądze, a jak trafiłby się jakiś milioner-szaleniec sprzedać za jakąś niebotyczną kwotę i żeby było humanitarnie oddać trochę na cele dobroczynne, a za resztę zrobić prawdziwie damowy shopping i każda kupiła by sobie kieckę. Jakąby sobie tylko zachciała. I co dobry plan?

:shock: Ja jak to najpierw przeczytałam, to myślałam, że to Keirę chcecie sprzedawać milionerom na aukcji... :ops1:

Anonymous - Nie 10 Sie, 2008 01:43

http://www.papilot.pl/uro...-knightley.html
Monique - Nie 10 Sie, 2008 11:03

„Nie myję się zbyt często. A mój naturalny zapach jest raczej piżmowy. Coco Mademoiselle to pierwsze perfumy, jakich zaczęłam używać. Potrzebuję czegoś czystego, żeby zakamuflować naturalną woń” – stwierdziła Keira.

:confused3:

:zalamka: