Fantastyka - Fantastyka na małym i dużym ekranie
praedzio - Nie 17 Sie, 2008 12:15
Gorzej będzie, jak współlokatorka nie naprawi laptopa, bo nie będę wtedy miała na czym oglądać.
praedzio - Nie 17 Sie, 2008 14:43
... póki co, obejrzałam odcinek nr 2 i szczerzę się jak głupia.
Mina szeryfa patrzącego na swój kibelek i mówiącego "Nigdy stąd nie wyjdę!" - bezcenna!
Admete - Nie 17 Sie, 2008 15:22
Sympatyczny typ humoru jest w tym serialu
Caitriona - Nie 17 Sie, 2008 19:42
| Admete napisał/a: | | Sympatyczny typ humoru jest w tym serialu |
Obejrzałam sobie zajawkę na youtube i wyglada interesująco
Admete - Nie 17 Sie, 2008 21:37
Początkowo serial jest dość lekki, ale im dalej w las, tym więcej drzew i zaczyna się robić poważniej. Bardzo mi się podoba, że nawet drobne rzeczy okazują się potem ważne i są odwołania do postaci, które pojawiły się wcześniej. Wciągnęłam się.
Harry_the_Cat - Nie 17 Sie, 2008 22:10
Interesting....
Admete - Nie 17 Sie, 2008 22:12
Myslę Harry, że się zapoznasz wkrótce Caitriona to dobra dziewczyna jest
Siła tego serialu jest bardzo dobry wybór aktorów. I wiecie, kto tam gra? Pan od man droids z Spn - Ron z Nightshiftera
Jaka zabawna reklama serialu!
Niech zrobią taki odcinek
http://www.youtube.com/watch?v=rGLVszmkGO0
Caitriona - Nie 17 Sie, 2008 23:02
| Admete napisał/a: | | Caitriona to dobra dziewczyna jest | zawsze do usług!
praedzio - Pon 18 Sie, 2008 07:52
Hehe, widzę, że zaczyna się kolejny szał serialowy. Admete, przybij piątkę! Mission accomplished!
Ja wczoraj jeszcze zdążyłam obejrzeć kawałek odcinka nr 3, no, ale musiałam się już zbierać, więc trwam w zawieszeniu zastanawiając się, czy Henry i Kim całowali się w przeszłości, czy też nie.
Jakby co, to serial mi towarzyszy w Wawie....
... podobnie jak niejaki młodziutki J.A.
Fibula - Pon 18 Sie, 2008 20:21
| Admete napisał/a: | | Siła tego serialu jest bardzo dobry wybór aktorów. |
I dobrze napisane role, także te drugo- i trzecioplanowe. Bardzo lubię Eurekę i jej mieszkańców, wyłączając Beverly.
Ania1956 - Śro 20 Sie, 2008 11:26
Czy ktoś oglądał Stargate Atlantis ? Jest to kontynuacja serialu Stargate: SG1. Zupełnie nowy serial z nowymi bohaterami którego premiera odbyła się 16 lipca 2004 roku . Jestem w trakcie ogladania 5 serii i przepadam za tym filmem. Bardzo mi odpowiadały Gwiezne Wrota, a ten o Atlantydzie uważam za jeszcze lepszy. Polecam każdemu kto lubi filmy tego typu.
Admete - Śro 20 Sie, 2008 11:37
Widziałam jeden odcinek, ale czuję, że mi sie spodoba. Teraz mnie wciągnęła Eureka.
praedzio - Śro 20 Sie, 2008 12:33
| Admete napisał/a: | | Teraz mnie wciągnęła Eureka. |
Szczęściara... *zazdrości*
aneby - Śro 20 Sie, 2008 12:57
| Ania1956 napisał/a: | | Czy ktoś oglądał Stargate Atlantis ? |
Mój mąż zaczął oglądać SG Atlantis i jest zachwycony, ale on lubi takie klimaty. Ja na razie z pewną nieśmiałością
Jeśli piszecie,że dobry to chyba się do niego przyłączę
Ania1956 - Śro 20 Sie, 2008 13:12
| aneby napisał/a: | | Ania1956 napisał/a: | | Czy ktoś oglądał Stargate Atlantis ? |
Mój mąż zaczął oglądać SG Atlantis i jest zachwycony, ale on lubi takie klimaty. Ja na razie z pewną nieśmiałością
Jeśli piszecie,że dobry to chyba się do niego przyłączę |
Ja też lubie takie klimaty dlatego serial mi odpowiada. Totalnie sie przy nim odprężam zapominajac o rzeczywistości
Admete - Pią 22 Sie, 2008 22:54
Oświadczam wszem i wobec, że zakochałam się w Eurece Całościowo. Uwielbiam w róznym stopniu wszystkich bohaterów. Serial jest taki uroczo bezpretensjomalny, świetnie zagrany i naprawdę dopracowany w szczegółach. Taka miła odmiana po tych wszystkich ponurych serialach, które zwykle oglądam ( oczywiście te ponurzaste kocham za ich dark mood ).
Aragonte - Pią 22 Sie, 2008 23:47
Chyba muszę jutro zostawić Praedzio (która w ten weekend zajmuje się u mnie cat-sitteringiem) pewne zlecenie w związku z "Eureką"
Admete - Sob 23 Sie, 2008 10:04
I zawsze możesz się umówic z Caitri W Eurece bawią mnie typowe pomysły sf zrobione na nowo i doprawione humorem. Promień śmierci z 1 serii, dzielenie wspólnych snów ( umarłam przy tym ze śmiechu ), odcinek, w którym wszyscy naukowcy nagle głupieją ( ) - długo by wymieniać. Zabawne dialogi i bardzo sympatyczni bohaterowie - Fargo, który zawsze wćśnie zły guzik tylko dlatego, że jest Fargo , Taggart i jego dziwne pomysły ( odcinek z kaczkami był boski ), zdroworozsądkowy szeryf próbujący utrzymać w ryzach zwariowanych naukowców, Vincent z kawiarni, Henry, Nathan, Allison Nawet inteligentny dom to bohater serialu. Polecam z czystym sercem.
Harry_the_Cat - Sob 23 Sie, 2008 11:03
Cait nas ostatnio zlała...* Predzio jest u Ciebie, Aragonte? To ma nieograniczony dostęp to netu, nie?
To muszę jej podesłać parę rzeczy...
*nie przyszła na spotkanie
Harry_the_Cat - Sob 23 Sie, 2008 11:51
A propos SG Atlantis - serial zdejmują. Skończą piątą serię i potem koniec: http://featuresblogs.chic...nterstitialskip
aneby - Sob 23 Sie, 2008 12:44
Ojej A mój luby już się napalił, na 8 sezonów
Aragonte - Czw 28 Sie, 2008 23:55
Obejrzałam pilota "Eureki" i chyba obejrzę ją w całości, bo faktycznie odstresowująca jest.
Fajne poczucie humoru, spory potencjał
Praedzio, dzięki
| Admete napisał/a: | Siła tego serialu jest bardzo dobry wybór aktorów. I wiecie, kto tam gra? Pan od man droids z Spn - Ron z Nightshiftera |
A, zauważyłam tego pana ale nie od razu skojarzyłam, skąd go znam.
Aragonte - Pią 29 Sie, 2008 15:52
Dwa odcinki "Eureki" za mną, niesamowicie poprawia humor. Uwielbiam sceny z Sarah
Edit: i trzeci za mną... co za "Inwazja nocy letniej" Zauroczona jestem tym serialem
Admete - Pią 29 Sie, 2008 18:25
Tak myslała, że Ci się spodoba Uroczy jest ten serial Duzo w nim przyjaźni i dobrego humoru.
Aragonte - Pią 29 Sie, 2008 18:28
Odpowiada mi ciężar gatunkowy tego serialu Ja chyba chwilowo nie mogę oglądać zbyt ciężkich filmów, zbyt wiele rzeczy mnie stresuje A "Eureka" cudownie odpręża, więc będzie chyba moim remedium na chandry w najbliższym czasie
|
|
|