Seriale - Sing me a song of a lass that is gone...
praedzio - Pią 17 Paź, 2014 09:32
No, to kolejna porcja wsparcia estetycznego i nie tylko.
Przepraszam, jeśli się któreś powtarzają. Mam je wszystkie w jednym folderze i nie pamiętam, które wcześniej wrzucałam.
Harry_the_Cat - Pią 17 Paź, 2014 23:03
A co tam, niech sie powtarzaja
Na FB takie widelo wrzucili, okazja malo ciekawa, ale Sam widac w kostiumie i wlosy mu rosna i aktor grajacy Murtagha fajowy
https://www.facebook.com/...&type=2&theater
praedzio - Sob 18 Paź, 2014 08:52
| Harry_the_Cat napisał/a: | | aktor grajacy Murtagha fajowy |
Faktycznie.
Caitriona - Sob 18 Paź, 2014 18:12
Dzięki Praedzio! Stwierdzam, ze mnie się najbardziej podoba chłopak im więcej ma włosów, najlepiej w nieładzie. Jak jest taki ulizany, to tak średnio mu jakoś...
Agn - Nie 19 Paź, 2014 22:44
Mam podobnie jak Caitri - "dziki" Jamie jest miodzio.
I jak się jakaś fotka powtórzy - no naprawdę, też sobie problemy wyszukujesz.
praedzio - Pon 20 Paź, 2014 05:39
Historia z życia wzięta:
W rodzinnym domu stoi sobie stacjonarny komp, który zarasta kurzem, a właściwie zarastał, bo jakiś miesiąc temu ojczym zażądał ode mnie błyskawicznego kursu obsługi tegoż. Ot, potrzeba przypiliła i Google stało się dla niego niezbędnym narzędziem pracy. Nieważne, że na tym kompie grasuje któraś tam wersja Linuxa, co nawet mnie sprawia niejaki kłopot, w związku z czym sama musiałam chwilę posiedzieć na stacjonarnym. A skoro już siedziałam, to oczywiście ustawiłam sobie stosowną tapetę (Jamie w kilcie opierający się o skały - dość popularna fotka, możliwe, że gdzieś tu wrzucałam). No, i wczoraj wieczorem dzwoni do mnie ojczym, który od kilku dni nie zaglądał do komputera i zdążył zapomnieć, jak odpalić przeglądarkę internetową i nieśmiertelne Google. "Ty, Kaśka - jak otworzyć tę, tę, tę..." - tu zakrztusił się na słowie "przeglądarka". -"Bo tu tylko ten facet na skałach sterczy, w mordę mu mam dać, czy jak?!"
BeeMeR - Pon 20 Paź, 2014 10:33
| praedzio napisał/a: | | -"Bo tu tylko ten facet na skałach sterczy, w mordę mu mam dać, czy jak?!" |
Agn - Pon 20 Paź, 2014 15:30
Kwik! Mam nadzieję, że jednakowoż mu nie przylał.
praedzio - Pon 20 Paź, 2014 19:46
Bez obaw. Odwiodłam go od tego zamiaru. Szczękę Jamiego dałoby się zreperować, rozbity monitor obawiam się, że wątpię.
Agn - Pon 20 Paź, 2014 19:53
Podejrzewam też, że Sam by mu oddał. Monitor - szczerze wątpię.
Harry_the_Cat - Pon 20 Paź, 2014 20:20
| praedzio napisał/a: | Historia z życia wzięta:
W rodzinnym domu stoi sobie stacjonarny komp, który zarasta kurzem, a właściwie zarastał, bo jakiś miesiąc temu ojczym zażądał ode mnie błyskawicznego kursu obsługi tegoż. Ot, potrzeba przypiliła i Google stało się dla niego niezbędnym narzędziem pracy. Nieważne, że na tym kompie grasuje któraś tam wersja Linuxa, co nawet mnie sprawia niejaki kłopot, w związku z czym sama musiałam chwilę posiedzieć na stacjonarnym. A skoro już siedziałam, to oczywiście ustawiłam sobie stosowną tapetę (Jamie w kilcie opierający się o skały - dość popularna fotka, możliwe, że gdzieś tu wrzucałam). No, i wczoraj wieczorem dzwoni do mnie ojczym, który od kilku dni nie zaglądał do komputera i zdążył zapomnieć, jak odpalić przeglądarkę internetową i nieśmiertelne Google. "Ty, Kaśka - jak otworzyć tę, tę, tę..." - tu zakrztusił się na słowie "przeglądarka". -"Bo tu tylko ten facet na skałach sterczy, w mordę mu mam dać, czy jak?!"
|
praedzio - Wto 21 Paź, 2014 05:24
Agn - Wto 21 Paź, 2014 11:31
Widok pobudzający jak dobra kawa.
Harry_the_Cat - Wto 21 Paź, 2014 22:47
praedzio - Śro 22 Paź, 2014 04:44
Harry, dla Ciebie musze znaleźć fotkę z Good Night.
asia90 - Śro 22 Paź, 2014 22:54
Popatrzcie, ktoś przemalował lalki Tonnera
link do strony
Agn - Śro 22 Paź, 2014 23:39
Bardzo podobne do oryginałów.
Harry_the_Cat - Czw 23 Paź, 2014 01:18
Wow. Impressive.
Praedziu - tak, zdecydowanie! Haha. Aczkolwiek w Przyszlym tyg bede w strefie czasowej -5 w stosunku do Was, wiec to w ogole bedzie pokrecone!
praedzio - Czw 23 Paź, 2014 05:16
O, rany.
praedzio - Czw 23 Paź, 2014 12:43
Gdzie jest Jamie?
Agn - Czw 23 Paź, 2014 13:47
Później poszukam, teraz idę popracować w kuchni.
Harry_the_Cat - Czw 23 Paź, 2014 23:43
Znalazlam 3.
Wskazowka:
primavera - Sob 25 Paź, 2014 10:30
Outlander na AXN od 3 listopada - całkiem szybko udało się ściągnąc ten serial do Polski
Harry_the_Cat - Sob 25 Paź, 2014 22:23
O, bardzo szybko! Ale nie wiem, czy mamie bede polecala....
A czy oni juz kreca dalej? Bo ja bym chciala jakies zdjecia z planu czy cos zobaczyc.
praedzio - Sob 25 Paź, 2014 22:42
Na razie się urlopuja. Ale z drugiego sezonu chyba jakieś zdjęcia wędrowały po necie...
|
|
|