To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - Seriale kryminalne i sensacyjne II

Admete - Czw 01 Paź, 2015 05:43

Też mi się podoba serial.
Szafran - Pon 05 Paź, 2015 23:59

Ktoś ogląda na bieżąco "Castle'a"? I ma ochotę zatłuc scenarzystów za zwrot akcji z drugiego odcinka nowego sezonu?

Grrrrrrr.

Admete - Wto 06 Paź, 2015 05:30

Ja już się dawno poddałam.
Eeva - Wto 06 Paź, 2015 08:18

O, miałam wczoraj obejrzec drugi odcinek i zapomniałam.
Bardzo beznadziejny ten drugi odcinek? Bo mnie już pierwszy trochę zmęczył szczerze mówiąc...

Szafran - Wto 06 Paź, 2015 09:12

O, mnie ten pierwszy odcinek się podobał. I poprzedni sezon bardzo.
Eeva, odcinek jak odcinek, epilog mnie zjeżył.

Eeva - Wto 06 Paź, 2015 09:13

Dziś postaram się obejrzeć :-)
Eeva - Śro 07 Paź, 2015 13:59

Obejrzałam drugi i trzeci odcinek i jestem zdegustowana.
Spoiler:
Ne po to oglądałam 7 sezonów czekając az Castle i Beckett będą razem żeby teraz nie byli. Oburzające!

Szafran - Śro 07 Paź, 2015 20:30

No właśnie, Eeva.

Spoiler:

I jaki jest sens łączenia bohaterów, dowodzenia całym sezonem, że dynamika serialu wcale nie cierpi na zakończeniu podchodów i czajenia się wokół siebie, by taki numer wywijać? I jeszcze ta żenująca formuła "kocham cię i dlatego właśnie muszę odejść" i znów Wielce Tajemny Wszechogarniajacy Spisek Wysoko Postawionych Gotowych Na Wszystko. Bueeeeeeee.

Eeva - Czw 08 Paź, 2015 09:16

To samo pomyslałam.
Spoiler:
jak bym chciała oglądać serial o Wielce Tajemnym Wszechogarniajacmy Spisku Wysoko Postawionych Gotowych Na Wszystko to bym obejrzała coś innego.
Strasznie jestem wkurzona tym wszystkim. Tyle czekałam na ich połączenie i faktycznie się nacieszyłam :(

Caitriona - Pią 09 Paź, 2015 19:56

Chyba sobie jednak i Castle'a daruję... :roll:
Akaterine - Nie 11 Paź, 2015 10:59

Pod koniec roku będzie kolejna ekranizacja książki Agathy Christie - I nie było już nikogo - z fajną obsadą :banan:
http://www.imdb.com/title..._=nm_flmg_act_1

Edit:
Nie z fajną obsadą. Z wyrąbistą obsadą :mrgreen: .

Eeva - Pon 12 Paź, 2015 08:26

Akaterine napisał/a:
Pod koniec roku będzie kolejna ekranizacja książki Agathy Christie - I nie było już nikogo - z fajną obsad

Widziałam i już przebieram nózkami :D

Caitriona napisał/a:
Chyba sobie jednak i Castle'a daruję...

Ja chyba też. Luknę może jeden odcinek jeszcze tak dla sama nie wiem czego i będę tylko czytała opisy co się dzieje.

Caitriona - Pon 12 Paź, 2015 21:06

Eeva napisał/a:
Widziałam i już przebieram nózkami

Ja również :D :D

Eeva napisał/a:
Luknę może jeden odcinek jeszcze tak dla sama nie wiem czego i będę tylko czytała opisy co się dzieje.

Może też poczytam opisy odcinków? :mysle:

Eeva - Wto 13 Paź, 2015 09:23

Caitriona napisał/a:
Może też poczytam opisy odcinków?

Polecam zarejestrowanie się na tv.com - jak zaznaczysz sobie seriale które "oglądasz" to będziesz dostawała emaile że dziś jest taki i taki serial i krótki opis o czym będzie odcinek.
Ja w ten sposób sledzę Vampire diaries, Hawaii 5-0 itp. Niby nie oglądam bo mnie nudzi ale jestem na bieżąco co i jak :D

Eeva - Wto 13 Paź, 2015 09:23

Caitriona napisał/a:
Może też poczytam opisy odcinków?

Polecam zarejestrowanie się na tv.com - jak zaznaczysz sobie seriale które "oglądasz" to będziesz dostawała emaile że dziś jest taki i taki serial i krótki opis o czym będzie odcinek.
Ja w ten sposób sledzę Vampire diaries, Hawaii 5-0 itp. Niby nie oglądam bo mnie nudzi ale jestem na bieżąco co i jak :D

Cathie - Śro 14 Paź, 2015 19:28

Skończyłam oglądać trzeci sezon "Ray'a Donovana". Trzyma poziom. Nawet Katie Holmes go nie zepsuła. :wink:
A widział ktoś "Quantico"?
https://www.youtube.com/watch?v=wJp-BZpVBPA
Mam zamiar oglądać dla Priyanki. :-D

Admete - Śro 14 Paź, 2015 19:28

Też mam taki zamiar.
Eeva - Czw 15 Paź, 2015 08:54

Obejrzałam pierwszy odcinek ale tak mnie okrutnie wynudził, że sobie daruje.
Cathie - Czw 15 Paź, 2015 09:11

Eeva napisał/a:
Obejrzałam pierwszy odcinek ale tak mnie okrutnie wynudził, że sobie daruje.

Eevo, "Quantico"?

Eeva - Czw 15 Paź, 2015 09:14

Cathie napisał/a:
Eevo, "Quantico"?

Tak. Niby temat fajny, ale jakoś powialo nudą.

Cathie - Czw 15 Paź, 2015 11:41

Hmmm... Nudą, powiadasz. Obejrzę pierwszy, żeby się przekonać.
Eeva - Czw 15 Paź, 2015 11:49

Jak dla mnie tak. niby ciekawa historia, niby kazdy ma jakieś sekrety, a nie zaskoczylo mi zupełnie.
Cathie - Nie 18 Paź, 2015 21:36

Pierwszy odcinek "Quantico" za mną. Jak na razie mnie nie porwało. Dam jeszcze szansę Priyance i obejrzę drugi.
Dziś widziałam pierwszy odcinek drugiego sezonu "Zbrodni". Jak na razie też nie porywa.

Anaru - Nie 18 Paź, 2015 23:42

Oo, Zbrodnia sie pojawiła nowa? To sobie skompletuję i obejrzę, pierwszy sezon oglądało sie nieźle ;)
Fibula - Pon 19 Paź, 2015 19:08

Mnie nie zachwyciła, ale i tak oglądam drugi sezon. :wink: Ścieżka dźwiękowa nadal niezawodna, słychać wszystko poza dialogami. :roll: