Komunikaty - Spotkanie we Wrocławiu
BeeMeR - Śro 30 Gru, 2015 15:41
Oj, zapowiada się wam orgia smaków
Anaru - Śro 30 Gru, 2015 15:42
Oj owszem, wezmą w niej udział Twoje ogóreczki i nie wiem czy nie wezmę słoiczka kalafiorków
Agn - Śro 30 Gru, 2015 15:56
Barbarello, wieziesz szyneczki? Ok, to nie bede kupowala do kanapek.
Trifle, ja kupie chleb tostowy
Anaru, porzeczkowy? Jablkowy?
Aragonte - Śro 30 Gru, 2015 16:18
Chyba będę wam towarzyszyła myślami - z pracy
praedzio - Śro 30 Gru, 2015 16:21
Anaru - Śro 30 Gru, 2015 16:23
Aragonte
Agn - wszystko z wyjątkiem pomarańczowego i byle nie napoje
Ja będę kombinować jakoś jutro bo się dziś nie wyrwę.
ps - pamiętasz o pompce i materacu?
Agn - Śro 30 Gru, 2015 16:23
Esz, pierwsza polowa zdania sprawila, ze prawie podskoczylam...
Miej przy sobie jutro telefon
Anaru - Śro 30 Gru, 2015 16:24
No dobra, zdążyłaś przeczytać poprzedni zanim edytowałąm no to powtórka
ps - pamiętasz o pompce i materacu?
Agn - Śro 30 Gru, 2015 16:32
Tak, wpadne po zakupach po nie.
Kurcze, ide na zakupy, moze nie bede wariowac i ja kupie soczki? Co cie bede fatygowac. Dzwigne to jakos.
Barbarella - Śro 30 Gru, 2015 17:26
Anaru - będzie jeszcze okazja, żeby przywieżć.
| Agn napisał/a: | | Barbarello, wieziesz szyneczki? Ok, to nie bede kupowala do kanapek. |
Tak, kupiłam cztery rodzaje, więc myślę, że wystarczy. Ewentualnie ser żółty niech któraś kupi.
Aragonte - Śro 30 Gru, 2015 17:44
| Agn napisał/a: | Esz, pierwsza polowa zdania sprawila, ze prawie podskoczylam...
Miej przy sobie jutro telefon |
Zawsze mam - trzeba czasem sobie poprawić humor ładną tapetą albo jakimś koreańskim wyjcem
Szafran - Śro 30 Gru, 2015 19:10
Flaszeczka pigwówki Soplicy zapakowana:). Ciecierzyca na hummus się gotuje:D
Caitriona - Śro 30 Gru, 2015 19:54
Dziewczyny, zazdroszczę imprezy i życzę już teraz świetnej zabawy (choć wiem, że na pewno taka będzie!)
Anaru - Śro 30 Gru, 2015 20:09
| Agn napisał/a: | | Esz, pierwsza polowa zdania sprawila, ze prawie podskoczylam... |
Ja też, póki nie doczytałam reszty
| Barbarella napisał/a: | Anaru - będzie jeszcze okazja, żeby przywieżć. |
Planujesz jakiś przyjeździk?
| Agn napisał/a: | Kurcze, ide na zakupy, moze nie bede wariowac i ja kupie soczki? Co cie bede fatygowac. Dzwigne to jakos. |
Jak coś to ja jutro mogę dokupić, tylko jeszcze nie wiem o której będę wolna, najpewniej po południu.
Rozmawiałam z Aine przed chwila, ma jakieś problemy z wejściem na forum, więc przekazuję, że powinna być koło 14-15, z własną cienką kołderką bo śpiwora niet, z szampanem i chyba też składnikami sałatki. Tylko biletu jeszcze nie ma
Harry_the_Cat - Śro 30 Gru, 2015 20:24
Bawcie sie dobrze, zapowiada sie super!
Dla przyjezdnych - dobrej podróży i oczekujemy relacji!
trifle - Śro 30 Gru, 2015 20:36
Ok, to ja chleba tostowego nie kupuję.
Nabyłam dziś kostkę sera żółtego (taką 40dag). Mam też dwie puszki tuńczyka, wezmę - może być do tostów lub do sałatki?
Kupiłam butelkę cydru, wzięłam Lubelski, mam nadzieję, że to nie profanacja (był jeszcze marki Carrefour, to uznałam, że ten lepszy)
Sernik się robi.
Ile nas będzie w sumie? Bo myślę, że ta kosteczka sera to mało będzie, ale nie wiem, ile dokupić
Ja co do picia nie mam specjalnych życzeń - herbatkę każdą wciągnę, zielastą, zwykłą czarną, owocową. Soki też obojętnie, woda jest dla mnie też ok, nawet i kranówa Nie piję żadnych coli, spritów itp.
Straciłam rachubę, co kto przynosi, więc jakbym jeszcze mogła mieć misję jakąś to dajcie znak, proszę! Mogę dokupić ten ser żółty (jaki?) - tylko ja będę późno, wieczorem, celuję w 19-20, jeszcze jutro idę do pracy, więc zanim się ogarnę to jak nic będzie wieczór.
Agn, mam nadzieję, że podliczacie w ogóle wszelkie zakupy, zrobimy zrzutę
I btw - czy serio było ze strojem swobodnym? Mogę wbić w bluzie? I dżinsach (a być może nawet wezmę legginsy na zmianę)? Nie wyskoczy żadna w pięknej kiecce i ja będę ?
praedzio - Śro 30 Gru, 2015 20:53
Ja na pewno nie będę w żadnej sukni, tylko w zwykłych dżinsach. Basiu, czy ja mam aktulny nr telefonu do Ciebie?
Szafran - Śro 30 Gru, 2015 21:08
Moja suknia to stylowe nowe dżinsy i wyjściowy T-shirt ze srebrnym połyskliwym napisem Star Wars:P.
Hihi, w staraniach zmielenia ciecierzycy idealnie na gładko chyba puściłam silniczek blendera z dymem:>. Na szczęście już jak hummus był gotowy. Zatem nie będzie aksamitnie gładki:P.
Miałam awokodo, więc zrobiłam też trochę guacamole. Goń się, blenderze, praską do ziemniaków:D
Anaru - Śro 30 Gru, 2015 21:21
| Szafran napisał/a: | | Goń się, blenderze, praską do ziemniaków:D |
Haha, ja ostatnio jabłka pokroiłam na cząstki i przeciskałam przez wyciskacz do czosnku
Agn - Śro 30 Gru, 2015 21:39
Nieeeee!!! Powiedz Aine, by nie brala jedzenia! Jest go tyle, ze tefo nie przejemy
Trifle, to bylo na powaznie. Moze byc wrecz pizama party. Ma ci byc wygodnie.
Anaru - Śro 30 Gru, 2015 21:42
Ja idę normalnie w dżinsach, żadnych cudów .
Jak się nie przeje w Sylwestra to się poprawi w Nowy Rok
trifle - Śro 30 Gru, 2015 22:09
No i doskonale, będą leginy w torbie
Rozumiem też, że prócz ciacha, kawałka sera i puszek tuńczyka, cydru nic więcej nie kupować, bo nie ma sensu, też sądzę, że zostanie
Ej, ej, a ile nas będzie?
Agn, Anaru, Barbarella, Praedzio, Szafran, ja, Aine, Loana? O kimś zapominam?
Loana - Śro 30 Gru, 2015 22:29
Ej, a o której w sumie ta impreza sie zaczyna? Bo ja tak planuję być bliżej 20-21, mam nadzieję, że nie zjecie wszystkiego jeszcze
Kołocza nie będzie?? a ja nie jadłam tego jeszcze ((
Anaru - Śro 30 Gru, 2015 22:48
Postaramy się nie wszamać wszystkiego . Trifle tez będzie nieco później i nie wiadomo o której Aine, bo jak sprawdziłam Polskiego Busa to biletów między 8 a 14:30 brak . No nic, ma się w Krakowie pytać w kasie, tam jest większy wybór, a jak się nie uda nic wcześniej to pojedzie tym późniejszym i byłaby tu pewnie koło 18:30.
trifle - Śro 30 Gru, 2015 22:52
Loano, sernik na pewno będzie wieczorem, bo przyjdzie ze mną, ha!
(mam szczerą nadzieję, że wyszedł )
|
|
|