Fantastyka - Fantastyka na małym i dużym ekranie II
Admete - Wto 31 Sty, 2012 07:54
Praedzio oglądasz Alcatraz? Jak Twoja opinia? Obejrzała Touch - podoba mi się.
praedzio - Wto 31 Sty, 2012 07:58
Na razie jestem po dwóch pierwszych odcinkach i uczucia mam mieszane, ale gdzieś tu o tym pisałam. Dziś po pracy może się wezmę za dwa kolejne.
Admete - Nie 05 Lut, 2012 16:42
Obejrzałam do końca Warehouse 13. Podobało mi się i mam nadzieję, że jakos to wszystko odkręcą. Ten zegarek, który ma Artie pewnie im w tym pomoże.
Aragonte - Nie 05 Lut, 2012 17:04
To znaczy skończyłaś sezon? Mnie się bardzo końcówka podobała I rozwiązanie z Emily Lake.
Admete - Nie 05 Lut, 2012 17:11
Tak, skończyłam sezon i tez mi sie podobało
praedzio - Wto 06 Mar, 2012 10:02
Niespodzianka sezonu ---> serial Terra Nova został anulowany. Prawda, że czujecie się zaskoczeni?
http://www.rte.ie/ten/2012/0306/terranova.html
Admete - Wto 06 Mar, 2012 17:18
Nie czujemy się zaskoczeni. Ciekawe, jak będzie z Awake...Z opisów podoba mi się bardzo.
milenaj - Wto 06 Mar, 2012 18:31
| Admete napisał/a: | | Ciekawe, jak będzie z Awake...Z opisów podoba mi się bardzo. |
I na dodatek Jason Isaacs, który bardzo mi się podobał w "Case histories".
asiek - Wto 06 Mar, 2012 19:35
| praedzio napisał/a: | | Niespodzianka sezonu ---> serial Terra Nova został anulowany. Prawda, że czujecie się zaskoczeni? |
No kto by pomyślał, że to się tak skończy.
Caitriona - Śro 07 Mar, 2012 21:33
| milenaj napisał/a: | | Admete napisał/a: | | Ciekawe, jak będzie z Awake...Z opisów podoba mi się bardzo. |
I na dodatek Jason Isaacs, który bardzo mi się podobał w "Case histories". |
A jakoś nie mogę się przekonać do tego serialu - widziałam zajawki i mi wystarczyło... Może mam już przesyt, bo odpuściłam sobie oglądanie Alcatraz i Once upone a Time...
praedzio - Śro 07 Mar, 2012 21:44
A mnie się ostatni odcinek Once Upon a Time bardzo podobał. Fajna historia Grumpy'ego.
Admete - Czw 08 Mar, 2012 07:09
Mnie się cały serial podoba niezmiernie
praedzio - Pią 09 Mar, 2012 16:57
Podgoniłam zaległe odcinki Alcatraz - i teraz siedzę i czekam na następny odcinek. Ciekawe, jakie są szanse na to, że się pojawi jeszcze Jack Sylvane... I, kurczę, jakoś Sam Neill mnie przestał drażnić.
milenaj - Pią 09 Mar, 2012 17:45
To może wróce do tego serialu...
praedzio - Pią 09 Mar, 2012 17:58
Ten serial najlepiej oglądać ciągiem. Ma parę nierozwiązanych zagadek - zwłaszcza jeśli chodzi o dziadka Rebeki, który był więźniem w Alcatraz. Od jakiegoś czasu Tommy spędza sen z powiek wszystkim bohaterom.
praedzio - Pią 09 Mar, 2012 19:44
A tymczasem.... Od jakiegoś czasu łaził za mną serial pt. Persons Unknown. Odkładałam go na bliżej nieokreśloną przyszłość, aż dziś w końcu stwierdziłam, że zobaczę o czym to. No, i oglądam trzeci odcinek z trzynastu - bo tyle sobie liczy ten serial.
Krótko: grupka ludzi budzi się razu pewnego w opuszczonym hotelu w niezamieszkałym miasteczku położonym malowniczo hen, wśród amerykańskich lasów. Nie pamiętają, jak się tu znaleźli (uuu, jak ja lubię takie historie!), a co gorsza - nie wiedzą jak się stąd wydostać (przy jednej z prób ucieczki boleśnie się przekonali o istnieniu pola elektrycznego, którym otoczone jest całe miasteczko). Pikanterii dodaje fakt, że każdy ich ruch obserwują kamery. Jednocześnie pewien reporter pracujący w gazecie zauważa dziwne zniknięcia ludzi i postanawia dowiedzieć się czegoś o nich więcej - mimo że podejmowane są próby, by go w mniej lub bardziej dotkliwy sposób od tego odwieść.
Fibula - Pią 09 Mar, 2012 20:40
| praedzio napisał/a: | A tymczasem.... Od jakiegoś czasu łaził za mną serial pt. Persons Unknown. Odkładałam go na bliżej nieokreśloną przyszłość, aż dziś w końcu stwierdziłam, że zobaczę o czym to. No, i oglądam trzeci odcinek z trzynastu - bo tyle sobie liczy ten serial. |
Im dalej, tym lepiej. Kiedyś o nim tu wspominałam.
praedzio - Pią 09 Mar, 2012 20:41
Mówisz? Już jest nieźle!
Fibula - Pią 09 Mar, 2012 21:14
Będzie jeszcze lepiej. Jeden odcinek jest dość pokręcony (rozpoznasz, który), ale po nim tyle się dzieje, że pozostałe odcinki oglądaliśmy hurtowo. No i jestem ciekawa, jak Ci się spodoba zakończenie.
praedzio - Pią 09 Mar, 2012 21:55
O, masz.... Wiesz, jak podkręcić temperaturę...
praedzio - Sob 10 Mar, 2012 10:19
*wrażenia na gorąco*
O, rrrrettty, ależ z tej Eriki kawał.....
milenaj - Sob 10 Mar, 2012 14:51
czuję się wciągnięta w alcatraz. Jak ja lubię takie seriale, co im dalej, to więcej zagadek. Oczywiście do pewnego momentu. Mam nadzieję, że tu w odpowiednim momencie zaczną również dawkować jakieś odpowiedzi.
Caitriona - Sob 10 Mar, 2012 15:35
| praedzio napisał/a: | | Od jakiegoś czasu łaził za mną serial pt. Persons Unknown |
O, kurcze, tam gra Bosco!
praedzio - Sob 10 Mar, 2012 17:35
No, nareszcie jakiś ruch w wątku!
Fibula - Sob 10 Mar, 2012 19:27
| Caitriona napisał/a: | | praedzio napisał/a: | | Od jakiegoś czasu łaził za mną serial pt. Persons Unknown |
O, kurcze, tam gra Bosco! |
Kto to?
|
|
|