To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Fantastyka - Haven

praedzio - Sob 24 Wrz, 2011 10:59

O, rety rety....... :excited:
*obgryza paznokcie*

Admete - Sob 24 Wrz, 2011 12:43

Denerwujesz mnie, bo nie mam na razie czasu na oglądanie ;)
praedzio - Sob 24 Wrz, 2011 12:48

Od początku do końca trzyma w napięciu. I bardzo ładnie dzieje się to co się dzieje. ;) Jest więcej odpowiedzi i więcej zagadek.

... to ja już sobie może pójdę...

:co_stracilam:

Aragonte - Sob 24 Wrz, 2011 16:21

A ile w sumie jest odcinków do końca? Jeszcze dwa, tak? Będzie ich trzynaście?
Caitriona - Sob 24 Wrz, 2011 16:50

Mam nadzieję, że jakieś jeszcze są, bo teraz jest tyle pytań, że ho ho! Dobry odcinek, bardzo dobry nawet, pod wieloma względami ;)
I chyba w ramach relaksu porobię sobie jakieś avki ;)

praedzio - Sob 24 Wrz, 2011 17:03

taktaktaktak! :mrgreen:

Ktoś na pewnej stronce tematycznej skomentował ten odcinek dosadnym:

Spoiler:
AHHHHHHHHH! FUCK YES! :mrgreen:

I jeszcze bonusik - UWAGA! spoiler!
Spoiler:

milenaj - Sob 24 Wrz, 2011 17:11

Po waszych komentarzach, zasiadam do obejrzenia tego odcinka. Ale przed tym, mam jeszcze dwa do nadrobienia. :mrgreen:
Caitriona - Sob 24 Wrz, 2011 17:44

praedzio napisał/a:
I jeszcze bonusik

Bardzo ładny bonusik ;)

Aragonte - Sob 24 Wrz, 2011 18:03

Ależ bonusik :mrgreen: :serduszkate:
Rozmarzyłam się :mrgreen:

No nic, tak czy siak trzeba poczekać na odcinek, myśląc z przyjemnością o tym bonusiku :wink:

Admete - Sob 24 Wrz, 2011 19:48

To ja nie bedę dzis robić pracowych papierów, no way!

:D

milenaj - Sob 24 Wrz, 2011 19:59

Oj, dobry odcinek.

czy wiadomo coś o sezonie trzecim? A może to już koniec?

praedzio - Sob 24 Wrz, 2011 20:18

Z tego co widzę, przed nami jeszcze jeden odcinek Haven pt. Sins of the Fathers. Zobaczymy go 30 września (albo dzień później ;) ). Opis odcinka:

Cytat:
The dead return to the world of the living in order to seek revenge and complete unfinished business, and the return of the otherworldly visitors forces Audrey, Nathan and Duke to confront their destinies in Haven.

Źródło: http://en.wikipedia.org/wiki/Haven_(season_2)

praedzio - Sob 24 Wrz, 2011 20:19

Admete napisał/a:

:rotfl:

asiek - Sob 24 Wrz, 2011 20:22

Skoro kończy się sezon, to może i ja zerknę co tam scenarzyści wymyślili. :wink: Lubię oglądać ciurkiem, bez konieczności oczekiwania na kolejny odcinek.
Aragonte - Sob 24 Wrz, 2011 21:02

Admete napisał/a:

A ja nadrabiać pracowej roboty :-D

Caitriona - Sob 24 Wrz, 2011 21:05

Kurczę, ja już mogłabym obejrzeć finał ;) A ponieważ podobał mi się dzisiejszy odcinek, dobrałam sobie odpowiedniego avka ;)
Aragonte - Sob 24 Wrz, 2011 21:47

Caitri, a zrobiłaś ich więcej? :mrgreen:
Odcinek obejrzany :-D Całośc - raz, a jedna scena chyba z cztery razy :wink:
Rozmaśliłam się na razie i do wzlotów intelektualnych nie czuję się zdolna, więc analiza intelektualna odcinka może jutro :serduszkate:

Może tylko jedno pytanie rzucę: czy Duke jest Dotknięty, czy po prostu uaktywniło się w nim coś po dotknięciu tego rynsztunku godnego braci Winchesterów i po skaleczeniu nim kogoś?

praedzio - Sob 24 Wrz, 2011 21:57

Też się nad tym zastanawiam. Myślę, że Duke ma coś w sobie - a zawartość skrzyni tylko to "aktywowała". Dlatego pastor i S-ka uważali go za ważnego. Duke odziedziczył tę właściwość po ojcu, a ten po swoim ojcu itd. Taki "rodzinny interes" likwidatorów Dotkniętych.

No i kim jest Audrey? Dlaczego już raz wyczyszczono jej pamięć i o co chodzi z tym Colorado Kidem?

Caitriona - Sob 24 Wrz, 2011 21:58

Aragonte napisał/a:
Caitri, a zrobiłaś ich więcej?

Póki co tylko 2, ten co mam i jeszcze ten:

Aragonte - Sob 24 Wrz, 2011 22:14

Chyba zamówię u Ciebie jakiś w sepii albo biało-czarny :wink: Muszę sobie tylko ujęcie wybrać :wink:
asiek - Sob 24 Wrz, 2011 22:42

praedzio napisał/a:
No i kim jest Audrey? Dlaczego już raz wyczyszczono jej pamięć i o co chodzi z tym Colorado Kidem?

Mam rozumieć, że kończy się drugi sezon i nadal brak odpowiedzi na fundamentalne pytania ? :shock: :lol: :lol: :zalamka:

Jestem po drugim odcinku... w sumie dziwię się, że Heven jeszcze się nie wyludniło. :lol:

praedzio - Sob 24 Wrz, 2011 22:47

Bodajbym se ten długi jęzor odgryzła... :ops1:
Aragonte - Sob 24 Wrz, 2011 23:43

Khem, Aśku, odradzam czytanie tego wątku, póki nie obejrzysz więcej, bo tu spoilerów jak mrówków :wink:

Praedzio, nic sobie nie odgryzaj :-P

asiek - Sob 24 Wrz, 2011 23:50

Ja tam lubię spoilery. :wink: ... Liczyłam jednak na rozwiązanie zagadki. :mysle:
Admete - Nie 25 Wrz, 2011 08:04

Nie było jeszczcze ostatniego odcinka tej serii, więc pewne rzeczy moga się jeszcze wyjasnić.