Ogłoszenia drobne - W gazetach - filmy i inne dodatki
achata - Sob 05 Wrz, 2009 11:07
Na pewno kupię "Ksieżnę". "Pokutę", bo jeszcze nie widziałam a polecacie a DiU nie mam jeszcze na DVD więc też się zaopatrzę. W przypadku reszty cena chwilowo zbyt wysoka. Poczekam na jakieś "opadówki" z kolekcji. Może się doczekam, wtedy rozważę "Miss Potter", "Kochanice..." i "Elisabeth...".
Ja się raz na allegro sparzyłam, więc wolę już teraz kupować z gazet, poza tym koszty wysyłki są chyba coraz droższe a tak przynajmniej mam pretekst, żeby wyjść z domu i zrobić sobie spacerek do kiosku a mama ma co poczytać.
Caitriona - Sob 05 Wrz, 2009 12:34
| AineNiRigani napisał/a: | | Mozna - to ja Ci przesle w przyszlym tygodniu, a potem przy ktoryms spotkaniu, kiedys tam, przekazesz Aragonte. |
Oki, będę wdzięczna
| Admete napisał/a: | | mam autorski program filmowy zrobiony i przerobiony w gimnazjum, stąd u mnie róźne dziwne filmy |
Naprawdę, te dzieciaki mają z Tobą dobrze, bardzo dobrze U mnie nikt takich kółek nie prowadził...
Anonymous - Sob 05 Wrz, 2009 12:40
| Caitriona napisał/a: | | U mnie nikt takich kółek nie prowadził... |
Nie narzekam na swoje szkoły, ale Cait ma rację te dzieciaki to dobrze z Tobą mają...
Admete - Sob 05 Wrz, 2009 12:41
| Cytat: | Admete napisał/a:
mam autorski program filmowy zrobiony i przerobiony w gimnazjum, stąd u mnie róźne dziwne filmy
Caitriona:
Naprawdę, te dzieciaki mają z Tobą dobrze, bardzo dobrze U mnie nikt takich kółek nie prowadził... |
No nie wiem czy tak dobrze - rozmowa z piątku w III c
- Dlaczego już nam pani zadanie zadała?
- Bo jak nie mam ocen, to jestem sfrustrowana
Anonymous - Sob 05 Wrz, 2009 12:49
| Admete napisał/a: | | - Bo jak nie mam ocen, to jestem sfrustrowana |
wypisz wymaluj House
Alicja - Sob 05 Wrz, 2009 13:24
jakoś nie mam szczęścia do filmów z allegro, a gdy doliczę koszty wysyłki to wolę tam polować książki, na które moge wydać każde pieniądze Poza tym gdyby nie pewna osoba z tego forum pewnie byłabym filmowo-serialową sierotką z dużymi okragłymi ze zdziwienia oczyskami
Admete - Sob 05 Wrz, 2009 13:29
| lady_kasiek napisał/a: | | Admete napisał/a: | | - Bo jak nie mam ocen, to jestem sfrustrowana |
wypisz wymaluj House |
To mój guru i profesor Snape
Alicja - Sob 05 Wrz, 2009 13:31
gdy pomyślę, to faktycznie widzę podobieństwa, pomiedzy nimi oczywiście
Anonymous - Sob 05 Wrz, 2009 13:50
| Admete napisał/a: | | To mój guru i profesor Snape |
Porównanie do Severusa wyleciało mi z głowy
Calipso - Sob 05 Wrz, 2009 15:42
Chciałabym połowę filmów z listy Achaty,ale są za drogie
Trzykrotka - Śro 16 Wrz, 2009 09:04
Lista już poszła do realizacji. Księżna jest już w kioskach. Ładnie wygląda z zewnątrz, btw
Admete - Śro 16 Wrz, 2009 12:42
W Pani domu ( chyba tam, nie jestem pewna ) jest Chori Chori z Rani i Ajay'em. Nie kupiłam, ale się zastanawiam.
Trzykrotka - Śro 16 Wrz, 2009 12:52
O! Nawet nie pamiętałam, że ma sie ukazać. Może kupię...
Calipso - Śro 16 Wrz, 2009 17:49
| Admete napisał/a: | | W Pani domu ( chyba tam, nie jestem pewna ) jest Chori Chori z Rani i Ajay'em. |
Znasz cenę ?
Admete - Śro 16 Wrz, 2009 19:02
To nie było w samej Pani Domu tylko w wydaniu specjalnym Niezbędnik Pani Domu i kosztuje tylko 3 zł ( z filmem ).
Calipso - Śro 16 Wrz, 2009 19:23
Super,jak nie zapomnę to kupię I moze skusze się na "Księżną".
achata - Pią 18 Wrz, 2009 09:44
Kupiłam i Pokutę i Księżną. Porównując wydania lepiej wypada Pokuta (o dziwo)- na płycie jest nie tylko film ale i dodatki m.in. komentarz reżysera, sceny usunięte, dokumenty o powstawaniu filmu. Co do jakości obrazu film prezentuje się o tyle dobrze, że aż zaczęłam podejrzewać DVD9 przy tylu bonusach, ale nie- płyta jest jednowarstwowa. Mam nadzieję, ze Viva utrzyma tą korzystną tendencję i następne wydania również będą z dodatkami. Za 2 tygodnie "Duma i uprzedzenie" z 2005 roku, a w serii "Z kina na DVD", "Obywatel Milk", potem "Miasto ślepców". Reszty filmów z listy nie kojarzę a "Miasta..." na własny rachunek nie polecam. Udręczył mnie seans tego filmu straszliwie. Na chwilę obecną, zapoznawszy się ze wstępną listą mogę powiedzieć, że mój kontakt z kolekcją zaczyna się i kończy na "Księżnej", co nie znaczy, że nie jestem zadowolona z zakupu- zapowiada się fajnie.
Caitriona - Pią 18 Wrz, 2009 11:54
A Pokuta też już jest? Myślałam, że będzie później...
Calipso - Pią 18 Wrz, 2009 13:55
Pokuta jest od wczoraj i przez to nie wiem który film wybrać Z jednej strony Dżemik a z drugiej strony chciałabym Księżną.Niestety nie stać mnie na dwa filmy za jednym zamachem
Trzykrotka - Pią 18 Wrz, 2009 17:07
To jest dylemat, na pewno. Teraz tak w ogóle będzie - filmy będą wychodzić jeden za drugim. Czy mnie się wydawało, czy na Pokucie jest napisane "część 1"? Jeśli taka ma być praktyka, to się wkurzam
Iwona - Pią 18 Wrz, 2009 20:29
A "Księżna" w jakiej gazecie jest i za ile no i czy będzie jeszcze? Chciałabym sobie zakupić, a nie wiem gdzie ją znaleźć ...
Gunia - Pią 18 Wrz, 2009 20:45
Księżna jest w kioskach w ramach jakiejś kolekcji, do nabycia bez żadnej gazety. Można też znaleźć ją w Empiku - w każdym wypadku za 19,99.
Iwona - Pią 18 Wrz, 2009 20:47
Dziękuje sprawdzę jutro w kiosku może będzie dostępna
Gunia - Pią 18 Wrz, 2009 21:00
Ja widziałam ją wszędzie. Nie ma za co i powodzenia!
achata - Sob 19 Wrz, 2009 15:10
Na Pokucie piszą "Cześć 1" bo to pierwszy film z kolekcji. Mnie to nawet tak bardzo nie przeszkadza.
|
|
|