Aktorzy - Damian Lewis
Caitriona - Nie 09 Lis, 2008 15:11
OK Jakieś wskazówki, życenia, fotki?
trifle - Nie 09 Lis, 2008 15:58
Z pierwszego odcinka drugiego sezonu, tak tyłem, jak niesie Rachel, czarno-biało. Taki mi koncept wpadł do głowy
trifle - Pon 10 Lis, 2008 02:34
Obejrzałam sobie właśnie 5 i 6 odcinek. Biedne maserati
Ten nowy szef to całkiem zabawny jest, ale żeby on z panią detektyw?
A tymczasem, matko jedyna...
Caitriona - Wto 11 Lis, 2008 18:53
Kilka avków z Did You Feel That?: http://i-love-impala67.bl...-feel-that.html
Admete - Wto 11 Lis, 2008 18:56
Rewelacyjne Zapisałam wszystkie Na pewno cos wybiorę.
Caitriona - Wto 11 Lis, 2008 19:00
Serio? Bradzo się cieszę ze sie podobają
edit: zrobiłam także tapetkę (niestety ciemna): http://i-love-impala67.bl...e-maserati.html
praedzio - Wto 11 Lis, 2008 22:12
Mmmm... rozpieszczasz nas, Caitri...
trifle - Wto 11 Lis, 2008 22:16
Ja też! Jak mi się znudzi batman to się przebiorę Jeśli mogę to zaklepałabym sobie ten z owocami na ziemi
Caitriona - Wto 11 Lis, 2008 22:50
Cieszę się że się podobają
praedzio - Wto 11 Lis, 2008 23:07
Mała inspiracja:
praedzio - Czw 13 Lis, 2008 22:29
Przed chwilą obejrzałyśmy sobie z moją współlokatorką Nyfes. Karolina leży w łóżku i rozpamiętuje poszczególne sceny. Twierdzi, że dawno tak pięknego filmu nie oglądała. Wierzę jej.
Sama z przyjemnością obejrzałam ten film i wyłapywałam pewne szczegóły, które jakoś mi umknęły przy poprzednich oglądaniach. Na przykład dzisiaj dopiero zauważyłam, że w jednej z początkowych scen Norman śpiewa! Zupełnie nie wiem, jak mi to mogło umknąć.
praedzio - Pon 24 Lis, 2008 23:14
Nadrobiłam Life i dzięki oświeceniu mnie przez Admete ( ) mogłam oglądać z pełnym zrozumieniem.
Boże, ależ się uśmiałam przy ostatnim odcinku! Już dawno mnie taki atak śmiechu nie poraził przy tym serialu. Troszkę mi brakowało tego w drugim sezonie.
Jak wy sobie chcecie, ale ja z całą pewnością kibicuję trzem ewentualnym parom w serialu: Dani Reese i jej szefowi; Charliemu i jego byłej żonie, oraz Tedowi i Olivii, która niby wychodzi za ojca Charliego i jakoś jednak wyjść nie może.
trifle - Pon 24 Lis, 2008 23:32
a który to jest ostatni odcinek - ile już było?
praedzio - Pon 24 Lis, 2008 23:35
2x09
Caitriona - Pon 24 Lis, 2008 23:36
| praedzio napisał/a: | | Dani Reese i jej szefowi; Charliemu i jego byłej żonie, oraz Tedowi i Olivii, |
Pierwszy i trzeci - niech będzie, ale jakoś na ten drugi patrzeć nie mogę. Niby Charlie chce wrócic do żony, ale ja tej kobitki nie lubię... Najpierw zostawiła Charliego teraz zdradza obecnego męża Mógłby Crews poszukać sobie lepszej partnerki
praedzio - Pon 24 Lis, 2008 23:38
Niby tak - ale serce nie sługa. On naprawdę ją kocha. O tym czy ona na niego zasługuje, można długo i namiętnie dyskutować, ale ja myśle przede wszystkim o nim.
Caitriona - Pon 24 Lis, 2008 23:44
Właśnie zastanawiam się czy ją nadal kocha czy kiedyś kochał, a teraz jest ona dla niego czymś w rodzaju powrotu do życia sprzed odsiadki, do szczęśliwych czasów...
praedzio - Pon 24 Lis, 2008 23:50
No, 12 lat to szmat czasu - ale sama nie wiem... Wspólna przeszłość, wspólni znajomi, teraz Rachel...
A z drugiej strony mąż (ten drugi) Jennifer, ich dzieci... Nie wiem, czy to się mogłoby udać, tzn. ewentualny powrót do siebie Jen i Charliego.
Ech, Charlie mowiący do Jennifer, że ma samochód z tylnym siedzeniem...
Caitriona - Wto 25 Lis, 2008 00:05
| praedzio napisał/a: | | Ech, Charlie mowiący do Jennifer, że ma samochód z tylnym siedzeniem... |
To akurat było dobre
Admete - Wto 25 Lis, 2008 13:54
Nie ufam żonie Charliego - zobaczycie, że ona tylko udaje. Tez się świetnie bawiłam, oglądając ostatni odcinek. Natomiast koncówka mnie zaskoczyła.
praedzio - Wto 25 Lis, 2008 14:12
Nooo... Skończyli, kurczę, w takim momencie, że ledwo zdążyłam to zarejestrować. I człowiek został taki z lekka ogłupiały przed ekranem.
Szef Dani i Charliego coraz bardziej mi się podoba. Ma fajny stosunek do swojej pracy.
Admete - Wto 25 Lis, 2008 14:15
Dani i szef na strzelnicy - myślałam, że umrę ze śmiechu. I późniejsze uwagi Charliego - "Przyjechaliście razem? To nie twoja broń"
praedzio - Wto 25 Lis, 2008 14:36
Taaa... albo "Skąd masz brokat na twarzy?" "To jego siostra".
praedzio - Nie 07 Gru, 2008 21:19
Ło matko z córką, popłakałam się i zasmarkałam ze śmiechu przy najnowszym odcinku!!! Najpierw przy scenie motelowej z dzwoniącym telefonem (mina Charliego bezcenna!! ), a później przy scenie odbywającej się w jadalni Charliego - ta jego konkluzja "White people!" powaliła mnie na glebę. Ludzie w pociągu musieli się na mnie dziwnie gapić, kiedy starałam się powstrzymać ze śmiechem, no, ale, kurczę! - nie sposób było! Naprawdę!
P.S. Admete, ja odebrałam twego SMS-a, ale odpływałam w słodkie objęcia Morfeusza i nie byłam pewna, czy twoja wiadomość mi się nie przyśniła....
Admete - Pon 08 Gru, 2008 13:27
Nie przyśniła widze, że Twoja opinia na temat ostatniego Life jest podobna do mojej. Odcinek był bardziej niz cudny. Mnie rozwaliły teksty Charliego:
"Using only the tools that nature provides, I found a clue!"
"Using only the tools the taxi provides, I have found out something new about my partner."
Myślałam, że nie przestanę się śmiać. On to mówi tak absolutnie poważnie
Końcowa rodzinna kolacja też mnie rozbawiła, choć w zasadzie nie było do śmiechu.
|
|
|