To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Aktorzy austenowscy - James McAvoy

Matylda - Pon 19 Lis, 2007 21:19

snowdrop napisał/a:
Angelinie chyba juz całkiem odwaliło. Wszystkie aktorki unikają scen erotycznych w filmach a ta chce ich więcej. J.

A może Angelina sie juz kończy :?
I to sa jakieś ostatnie podrygi???
W końcu nie wygląda najlepiej

Marija - Pon 19 Lis, 2007 21:39

Alison napisał/a:
Agn napisał/a:
Nie ty jedna, matko Alison. Wierzaj mi, że i mnie cosik chwytało za serducho i chciałam się brać do czynu tulenia...

Prawda? On sie tak autentycznie wzrusza, oczy mu czerwienieją, łzy się leją, ja tam nie umiem się obronić przed uczuciem wszelkiem jak to widzę :mrgreen:
:slina: Bez sęsu po perostu ...
maenka - Pon 19 Lis, 2007 21:39

Marija napisał/a:
Wreszcie przyszedł Starter for Ten, i sobie łobejrzę :banan_czerwony: (pytanie, KIEDY mianowicie, postaram się zignorować :twisted: ).

A ja se wczoraj prasując rzeczy dzieciakow strzeliłam tę przyjemność. Od razu prasowanie nabrało innego wymiaru.

I ta wspaniała muzyka The Cure: "Love song " i inne w ścieżce dźwiekowej. Można z butów wyskoczyć.

Jedno tylko zrozumiałam oglądając ten film nie dla mnie Ci on już (James oczywiście a nie kino). Moje zachwyty Jamesem Wspaniałym moga z lekcza pachniec pedofilią. Aczkolwiek , rumieniec, który pojawia się znienacka kiedy zaczyna całować Rebeccę w sylwestra jest naprawde uroczy.

Marija - Pon 19 Lis, 2007 21:47

Dzisiaj wzbogaciłam się o sześć filmów, obejrzałam 20 minut jednego :-| . D...a.
krzysztof - Wto 20 Lis, 2007 08:00

Brewka, mina super wygląda na tym plakacie :paddotylu: W porównaniu z Wami to ja w średniowieczu jestem jeżeli chodzi o filmy w jakich go widziałam :cry2:
Marija - Wto 20 Lis, 2007 08:11

Hehe, ja jeszcze ze starożytności nie wyszłam. Ale jak pomyślę, ile jeszcze przede mną!! :banan: :banan:
Alison - Wto 20 Lis, 2007 11:09

A tu Jamesik na spacerze z Keirą po Wenecji :mrgreen:

A co na to żona? :roll:

Alison - Wto 20 Lis, 2007 11:13

A czy ktoś może raczy zauważyć moją sukienczynę najnowszą?

<----------- I ten błękitu bezmiar w oczach i tę jasność uśmiechu przeczystą :serduszkate:

Marija - Wto 20 Lis, 2007 11:13

Tylko nie mów, że ją za plecki cięgiem trzymał :twisted: ...

...i tełko niebieskie :serduszkate: :oklaski:

Alison - Wto 20 Lis, 2007 11:14

Marija napisał/a:
Tylko nie mów, że ją za plecki cięgiem trzymał :twisted: ...

A bo ja wim, za co on ją tam czymał... Ale chyba się nie nie lubią skoro im sie razem zwiedzać kciało :wink:

Alison - Wto 20 Lis, 2007 11:15

Marija napisał/a:

...i tełko niebieskie :serduszkate: :oklaski:

Tełeczko jednak musi być niebieskie, żebym do siebie wszystkie wzajem pasowali :mrgreen:

Marija - Wto 20 Lis, 2007 11:15

Eee, może nie zwiedzali, a tak sobie pozowali koło palika?

Wyklną nas i wydziedziczą za tełeczka i ogólnie :roll: .

Alison - Wto 20 Lis, 2007 11:17

Marija napisał/a:
Eee, może nie zwiedzali, a tak sobie pozowali koło palika?

W artykule pisało, że chadzali po Wenecji podczas festiwalu, z komunikacji wodnej korzystając - yno nie było napisano czy gondol poszła w ruch czy zwykła tramwajka wodna :wink:

Alison - Wto 20 Lis, 2007 11:18

Marija napisał/a:

Siem tak składa, że gdzieś to posiadywam :cool:

Marija - Wto 20 Lis, 2007 11:22

Alison napisał/a:
Marija napisał/a:

Będziemy walczyć i ginąć w obronie niebieskich tełeczek z ładną zawartością! :party:
Alison - Wto 20 Lis, 2007 11:27

Marija napisał/a:
Alison napisał/a:
Marija napisał/a:

[url=http://img402.images...fw7.gif]Obrazek[/URL]Będziemy walczyć i ginąć w obronie niebieskich tełeczek z ładną zawartością! :party:

Tak jest! Ja jestem ten z prawej i bić się będę do upadłości, której nigdy nie ogłoszę, bo matczyna ma miłość czyni mnie nieśmiertelną.
Coś chyba pieprzę z grubsza i z cieńsza, ale dostałem paczusię i spadam zajrzeć do sierodka :-P

krzysztof - Wto 20 Lis, 2007 12:27

Keira obejmuje Jamesika co by ja wiatr do wody nie porwał :wink: a te spacery to może w ramach "promocji" filmu.
Cudowny ten Jamesik na Twoim avatarku Alison :serduszkate:

Alison - Wto 20 Lis, 2007 13:31

krzysztof napisał/a:
Keira obejmuje Jamesika co by ja wiatr do wody nie porwał :wink: a te spacery to może w ramach "promocji" filmu.

Krzysiek!!! My to kurtka na wacie coraz ładniejsi jesteśmy :banan_Bablu: :banan_Bablu:

Alison - Wto 20 Lis, 2007 13:31

krzysztof napisał/a:

Krzysiek!!! My to kurtka na wacie coraz ładniejsi jesteśmy :banan_Bablu: :banan_Bablu:

Kaziuta - Wto 20 Lis, 2007 13:51

Marija napisał/a:
Dzisiaj wzbogaciłam się o sześć filmów, obejrzałam 20 minut jednego :-| . D...a.

Wczoraj w Media Markt widziałam "Miłosną układankę" za 19.90

Marija - Wto 20 Lis, 2007 13:53

A ja nabyłam na allegro :-D . Szło i szło, nie mogę się doczekać, kiedy sobie siędę :-P ...
Alison - Wto 20 Lis, 2007 14:05

Marija napisał/a:
A ja nabyłam na allegro :-D . Szło i szło, nie mogę się doczekać, kiedy sobie siędę :-P ...

A każ dzieciom obiad ugotować, skoro takie dzielne, a sama siędnij, bo ja czekam i czekam na czyjeś wrażenia i sam tu siedzę jak kołek. Tatko czasem zajrzy, mnie moralnie wesprze, ale jeneralnie walczy jakimiś mieczyma świetlnymi czy cuś i tyle go widzieli :?

Marija - Wto 20 Lis, 2007 14:21

Tatko strzygi morduje :rotfl: , nie ma czasu tak siedzieć i mieczem się podpierać na kanapie.
A siędę, kurrrrde, bo mnie coś gardło drapie i muszę się pooszczędzać :nudelkula1_zolta: .

praedzio - Wto 20 Lis, 2007 14:58

A ja sobie tak cichaczem innego faceta na sukience przemycę. No, a żeby nie było, że nie w temacie, to powiem zarówno Ali, jak i Krzysi, które upatrzyłam w innym wątku, że wdzianka macie całkiem, całkiem... :lol:
Agn - Wto 20 Lis, 2007 15:00

*omdlala i nie wstaje* Nie cuccie mnie! Jak rany! Matulu! Jaka ty masz cud kiecke!!! Nie waz sie jej szybko zmieniac, bo bede kasac! Jasne?

I prosze sie odkleic od Angeliny, ja ja b. lubie...

Krzysia, widze, tez nowe wdzianko ma na sobie, co sie chwali. Jakie zawadiackie to ubranko! :serce:

Praedzio, sabotaz? :mrgreen: