Filmy - Powiew Orientu
Trzykrotka - Czw 23 Lut, 2012 14:34
Gdybyście miały ochotę na więcej Singham, to ja mam też pierwowzór, z Suryą i z Prakashem.
Podobno ekipa z pagali tłumaczy wszystkie trzy gale (bo w Screen też SRK miał trochę konferansjerki, z heroinami: swoją dawną - Madhuri, swoją obecną - Katriną i swoją (miejmy nadzieję) przyszłą - Vidyą.
Admete - Czw 23 Lut, 2012 20:13
Chetnie obejrze jedno i drugie, jesli się nadarzy okazja. Shahrukh ma grac z Vidyą? W czym? Byłabym zachwycona.
Trzykrotka - Czw 23 Lut, 2012 21:08
Na razie o niczym nie ma mowy, w kółko międli się Kareenę-Asin-Deepikę w kontekście następnego filmu. Ale chciałabym z całej siły, żeby razem zagrali w jakimś ciepłym, spokojnym filmie.
Przetłumaczyłam tekst naczelnego Filmfare o tegorocznej gali - gdyby ktoś miał ochotę poczytać, zapraszam
http://shahrukhkhan.pl/fo...p?p=58218#58218
Edit: Screen awards już są przetłumaczone
http://www.srkpagali.net/...g2_itemId=56736
BeeMeR - Pią 24 Lut, 2012 06:26
Ja szczerze wyznam, że z Ajayem nie przepadam i chętniej bym obejrzała Suryę - muszę sprawdzić, bo może Singam mam.
| Trzykrotka napisał/a: | | Przetłumaczyłam tekst naczelnego Filmfare o tegorocznej gali - gdyby ktoś miał ochotę poczytać |
A bardzo ciekawy artykuł - kulisy takiej gali na pewno szarpią nerwy ale efekt potem wart ceny. Tylko ja profan nie zauważam sari za 3,7 lakhów! Ale wszyscy co powinni niewątpliwie
ja za to zauważyłam w Zee sukienki Priyanki - i w czerwonej i w czarnej wyglądała zjawiskowo - ale ładnemu we wszystkim ładnie
Ach, no i jeszcze dodam, że Shahrukh sam wygląda jak milion dolarów - ciągle i wciąż i niech się to nie zmienia
Ciekawe, czy ta "aktorka drugoplanowa" co to nie chciałaby być drugoplanową to Rani - fakt, że czasem dziwne jest to przyporządkowanie: czemu na przykład pierwszoplanowym aktorem Zindagi jest właśnie Hrithik, a drugoplanowym Farhan? bo innej opcji jak możliwość uhonorowania obu nie widzę. I z aktorkami też: jako drugoplanowa Rani dostaje Filmfare'a, a jako pierwszoplanowa nie miałaby niestety szans z królową box-office'ów Vidyą.
Co to za "slapgate"?
Admete - Pią 24 Lut, 2012 10:22
Też z przyjemnością przeczytałam ten artykuł Rani w No one killed Jessica jest raczej pierwszoplanowa...Bo ja zresztą wiem? Obie postacie i aktorki są ważne.
BeeMeR - Pią 24 Lut, 2012 10:31
| Admete napisał/a: | | Obie postacie i aktorki są ważne. | No właśnie - i wszyscy trzej panowie w Zindagi
A ja sobie obejrzałam wycinki ze Screen Awards i zatęskniłam za Devdasem chyba sobie piosenki puszczę
Admete - nie byłoby źle, gdybyś się ponownie zalogowała lub zarejestrowała, bo obejrzeć warto
Trzykrotka - Pią 24 Lut, 2012 10:47
| BeeMeR napisał/a: | Co to za "slapgate"? |
Shahrukh nakładł po gębie temu wymoczkowi, mężowi Farah Razem z Sanjayem Duttem nakładli. Afera była potężna, acz krótkotrwała. Należało się gościowi jak nic, ale to on najgłośniej krzyczał i robił medialny szum. A następnego dnia położył uszy po sobie i z żoną poleciał do Mannatu przepraszać.
Surya jest o wiele lepszym Singhamem niż Ajay i film ma o niebo lepsze zakończenie. Ale znowu w południowym jest nieznośny i długo ogrywany wątek haha śmieszny i okropna heroina. Kajal Agarwal przy Ajayu wypadła lepiej.
Admete - Pią 24 Lut, 2012 11:04
To pewnie hinduska wersja Singham będzie dla mnie strawniesza. Z drugiej strony ha-ha śmieszne sceny można przewinąć.
Przypomniałam sobie hasło na pagali
Admete - Pią 24 Lut, 2012 14:13
No i oglądam Screen Awards - jaka Madhuri piękna w tej czerwonej sukni.
Trzykrotka - Pią 24 Lut, 2012 18:25
Kwintesencja dojrzałej kobiecości. Mnie się też z czysto estetycznych względów podobała Katrina. Jak ona się rusza - po prostu płynie, a każdy ruch jest piękny i harmonijny.
Edit: pojawiły się pierwsze migawki z planu nowego filmu wujka Yasha. Ekipa jest w Londynie

Admete - Pią 24 Lut, 2012 20:06
Czy są jakieś konkretne informacje, o czym to będzie?
Trzykrotka - Pią 24 Lut, 2012 20:43
Nie. Wiadomo tylko, że love story z jednym bohaterem i dwiema bohaterkami (Katriną i Anushką Sharmą). Tytułu tez nie ma, podobno w Yash Raj Films mówi się na ten film "Project 45."
BeeMeR - Pią 24 Lut, 2012 20:44
Trzykrotko aż mi się ciepło na sercu zrobiło na widok Twojego avka
Admete - Pią 24 Lut, 2012 22:05
Faktycznie - avek z przeszłości Projekt 45. To sobie poczekamy na szczegóły.
Trzykrotka - Sob 25 Lut, 2012 16:27
Tak, Asoka Muszę od czasu do czasu wracać do kilku starszych filmów, a Asoka jest w czołówce. I Dil Se
Trzykrotka - Nie 26 Lut, 2012 22:02
Są już napisy do Filmfare'ów
http://www.srkpagali.net/...g2_itemId=56857
Na razie ściągam, jeszcze nie wiem, o czym Shahrukh z Ranbirem w tym roku mówili.
Edit! OMG! polecam z tekstem - coś pięknego!
Admete - Śro 29 Lut, 2012 23:39
Postaram się obejrzeć w weekend. A dzis na pomoc wezwałam majora Rama. Potrzebowałam męskiego ramienia i wrażliwego serca w jednym. Z dodatkiem niesmiałości, skromności oraz zdyscyplinowania Och...Co to były za czasy...Znalzłam nawet avatary z fazy spodeńkowej...Kiedyś sobie ubiorę, a co
Aragonte - Śro 29 Lut, 2012 23:51
O tak, major Ram jest the best
Ja sobie poprawiałam ostatnio humor piosenkami z Jab We Met.
Admete - Czw 01 Mar, 2012 07:13
Jab We Met pewnie tez obejrzę. Najpierw jednak chyba będzie Gdyby jutra nie było i Parineeta.
BeeMeR - Pią 02 Mar, 2012 07:20
A ja się wzięłam za Bodyguard - akurat dziś miałam wielką ochotę na coś odprężającego i nie minęło 15 minut jak siedzę z bananem jak stąd do Bangkoku
Gdzież indziej całe miasto tańczyłoby dla prężącego muskuły ochroniarza?
Ładny SA Katriny Kaif - gdzież indziej gwiazda tańczy z własnym ochroniarzem na scenie?
Niestety później jakiś śmieszny pan się tu też zaplatał i zaczęła się seria śmiesznych scenek ochraniania Karreny w koledżu np. na sali wykładowej i damsko-męskich podchodów.
Trzy kwadranse za mną i mój początkowy entuzjazm nieco osłabł
Admete - Pią 02 Mar, 2012 13:46
Niestety mam czasami do Salmana słabość. Kiedyś przy okazji się usmeichnę, jesli mozna.
Anaru - Pią 02 Mar, 2012 14:00
Pojawił się Don 2, własnie nabywam.
Oby w wersji jak trza, to sie dzisiaj weźmiemy za kawałek.
| Trzykrotka napisał/a: | | Są już napisy do Filmfare'ów |
| Admete napisał/a: | | Przypomniałam sobie hasło na pagali |
A ja nad nim muszę pokombinować
Obejrzymy z Asią
| Admete napisał/a: | | Znalzłam nawet avatary z fazy spodeńkowej...Kiedyś sobie ubiorę, a co |
Ogarnęła mnie taka cholerna nostalgia....
Admete - Pią 02 Mar, 2012 14:12
Mnie tez Aniu, mnie tez. I tęsknota za wspólnym oglądaniem. Nawet z Riella nie mogę, bo nigdy nie ma sposobności.
Dona pożądam!
BeeMeR - Sob 03 Mar, 2012 16:33
| Admete napisał/a: | Niestety mam czasami do Salmana słabość. Kiedyś przy okazji się usmeichnę, jesli mozna. | Ależ przekonana jestem, że Bodyguard dostałaś w paczce ode mnie
BeeMeR - Pon 05 Mar, 2012 12:19
Obejrzałam pół Dona 2 (do intermission) - i na razie tylko powiem, że Shahrukh jest wspaniały Każda mina, dialog, gest dopracowane do perfekcji
Prawie wszystko inne niestety jest o wiele słabsze
Tzn. fabuła popełnia grzech główny filmu akcji: jest o wiele za bardzo przewidywalna. Bo żeby to była komedia romantyczna, to bym się nie czepiała tego aspektu.
Natomiast wśród plusów jest też Priyanka, na którą z przyjemnością patrzę (jak to się zmieniło od czasów pierwszego oglądania pierwszego Dona ) oraz Hrithik, który ma bardzo udany SA Tylko znów - widz błyskawicznie się domyśla wszystkiego co i jak. Szkoda. Ale tak sobie myślę żę chętnie zobaczyłabym ich w jakimś filmie razem
|
|
|