Komunikaty - Panowie i Panie Wroclaw na planie...
Agn - Nie 23 Sie, 2015 18:56
Wiem, dlatego nie mam żalu, że pojechałaś tym połączeniem. Pamiętam, ile się do ciebie jedzie.
| Barbarella napisał/a: | | Ale ale. Ogrodu japońskiego dalej nie udało mi się zwiedzić. |
Wiesz, że i ja tam nigdy nie byłam?
| Barbarella napisał/a: | | Poza tym na Śląsku jest mnóstwo rzeczy do obejrzenia. |
Nie wiem, czy pamiętasz, jak bardzo pokochałam Górny Śląsk.
Tylko na razie trudno mi ustalić jakiś termin, bo ciągle jeżdżę w związku z pracą i staram się też w miarę regularnie odwiedzać tatę. Ale coś się za jakiś czas pewnie wykluje.
Barbarella - Nie 23 Sie, 2015 18:59
| Agn napisał/a: | Nie wiem, czy pamiętasz, jak bardzo pokochałam Górny Śląsk. |
Hihihi wiem. :smiley_beer2:
| Agn napisał/a: | Ale coś się za jakiś czas pewnie wykluje. |
No ba, kopalnia Guido czeka.
Agn - Nie 23 Sie, 2015 19:08
| Barbarella napisał/a: | | No ba, kopalnia Guido czeka. |
Anaru - Nie 23 Sie, 2015 19:11
| Agn napisał/a: | Wiem, dlatego nie mam żalu, że pojechałaś tym połączeniem. Pamiętam, ile się do ciebie jedzie.
| Barbarella napisał/a: | | Ale ale. Ogrodu japońskiego dalej nie udało mi się zwiedzić. |
Wiesz, że i ja tam nigdy nie byłam? |
Ja tam chciałam w tym roku wziąć rodziców, ale też nam się nie udało, bo za wcześnie zamknęli. To tam pod tym ogrodem była ta seryjka zdjęć na tle krzaka. I jak tam przez chwilę siedzieliśmy to widzielismy ile ludzi też odeszło z kwitkiem z tego samego powodu.
A wczoraj z kolei lało i to jak! No to siadłyśmy z Basią na tarasie i popijałyśmy kawkę patrząc na fontannę w deszczu.
Jakie książki kupiłaś? Bo kojarzę tą jedną w Hali Stulecia
Barbarella - Nie 23 Sie, 2015 19:11
Ano i można by co poniektóre Anaruki zabrać.
Oraz wszystkich innych chętnych
Anaru - Nie 23 Sie, 2015 19:13
Nie mam nic przeciwko, byle wcześniej zaplanować
Barbarella - Nie 23 Sie, 2015 19:13
| Anaru napisał/a: | Jakie książki kupiłaś? Bo kojarzę tą jedną w Hali Stulecia |
Tę o cywilizacjach Ameryki Środkowej, a drugą o kulturkampfie.
Barbarella - Nie 23 Sie, 2015 19:14
| Anaru napisał/a: | Nie mam nic przeciwko, byle wcześniej zaplanować |
Oczywista, zwłaszcza, że lepiej rezerwować wejście.
BeeMeR - Czw 28 Lip, 2016 14:49
Postanowiłam pojechać do Wrocławia w te wakacje - 5 sierpnia br przybywam na zupki i zostaję na zwiedzanie czegośtam dzień później - czy może ktoś jest chętny na spotkanie i nie będzie miał akurat 4 prań w planie?
Agn - Czw 28 Lip, 2016 15:11
BASIU, NAPRAWDĘ!?????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BeeMeR - Czw 28 Lip, 2016 15:30
Serio-serio - jak to mawia Shrek
Miałam jechać na tydzień z dziećmi do Krakowa - no i jadę, z tym, że dwa dni z tego tygodnia postanowiłam spędzić we Wrocławiu
Miło mi, że się cieszysz - pierwotnie chciałam ci zrobić niespodziankę, ale potem stwierdziłam, że taka ogłoszona niespodzianka też będzie ok A nuż sie da coś zaplanować wcześniej my z Anią chyba Skytower
Agn, 6-tego pracujesz czy masz wolne?
Agn - Czw 28 Lip, 2016 15:55
6.08 pracuję, ale od bladego świtu do 15.40, więc po pracy...
BeeMeR - Czw 28 Lip, 2016 16:13
ja wracam o 19.00 więc...
Anaru - Czw 28 Lip, 2016 17:39
Może Trifle i Loana dałyby też radę?
trifle - Czw 28 Lip, 2016 17:57
Ja w sobotę 6.8 mam prawie że całodniowe rozrywki w związku z urodzinami koleżanki. Jakieś sportowe rzeczy, potem posiadówa, ale dzieją się nieprzyjemne rzeczy i nie wiadomo jeszcze, co z tego planu wyjdzie... Będę śledzić tutaj wątek i dam znać, ale rejestruję, że będzie spotkanie
Anaru - Czw 28 Lip, 2016 19:35
Zawsze możesz wpaść w piątek na zupki
Agn - Czw 28 Lip, 2016 20:08
Zmiescimy sie we czworke w Asinej kuchni?
Anaru - Czw 28 Lip, 2016 21:30
Daaaamy radę
Agn - Pią 29 Lip, 2016 09:28
Trifle, przybywaj.
Loana - Pią 29 Lip, 2016 11:10
Ja też widziałam posta i myślę Bo na razie mam w planach na pewno 7 sierpnia zajęty, jadę do Niechciców czy jakoś tak. Ale piątek wieczór i sobotę powinnam móc sobie coś wyrwać
Anaru - Pią 29 Lip, 2016 11:11
| Loana napisał/a: | Ja też widziałam posta i myślę Bo na razie mam w planach na pewno 7 sierpnia zajęty, jadę do Niechciców czy jakoś tak. Ale piątek wieczór i sobotę powinnam móc sobie coś wyrwać |
BeeMeR - Śro 03 Sie, 2016 14:18
Jedno co mi się marzy - może w sobotę jak Agn dołączy - to spróbować lodów zachwalanej Romy - co wy na to?
Wcześniej pewnie z Anią obczajanie jakiejś koreańskiej knajpki.
Anaru - Śro 03 Sie, 2016 14:20
Absolutnie nic przeciwko , może będą marchewkowe, buraczkowe, słonecznikowe, albo sezamowe...
Agn - Śro 03 Sie, 2016 16:52
Bardziej niż chętnie pójdę do Romy, ale polecam wam się przejść nieco wcześniej - to sobota. Nie gwarantuję, że będzie czynne jakoś długo. Ale jeśli będzie...
Anaru - Śro 03 Sie, 2016 17:30
Sprawdziłam - otwarte pon.-niedz.: 11:00 - 19:00
https://www.facebook.com/lodziarniaroma/
|
|
|