Aktorzy - Damian Lewis
Admete - Nie 05 Paź, 2008 14:26
A nie mówi czasem "Tu Reese. Zgadnij, co się stało. Właśnie zostałem zatrzymany ..." Tam jest chyba "pull over" - zjechac na bok.
praedzio - Pon 06 Paź, 2008 14:27
Dzięki! Właśnie to pull over usłyszałam, ale niewiele więcej...
praedzio - Wto 07 Paź, 2008 15:00
W poprzednim odcinku mieliśmy scenę z byłą żoną - w tym mamy scenę z mężem byłej żony... Nie mogę!!!
Admete - Wto 07 Paź, 2008 17:09
Tym razem Ty jesteś szybsza, bo siedzisz w domciu
Ja mam mały kryzys ogólny...Nie wiem czy nawet Charlie mi pomoże...
praedzio - Wto 07 Paź, 2008 17:16
| Admete napisał/a: | Tym razem Ty jesteś szybsza, bo siedzisz w domciu |
Taaa... Daj się nacieszyć głodnemu...
| Admete napisał/a: | | Ja mam mały kryzys ogólny...Nie wiem czy nawet Charlie mi pomoże... |
Daj mu chociaż spróbować... Dzisiejszy odcinek był wyjątkowo komiczny. Mimo że rozumiałam piąte przez dziesiąte, w kilku momentach nie mogłam się powstrzymać od śmiechu.
Charlie na haju - to jest to!
Caitriona - Wto 21 Paź, 2008 22:04
Normalnie nie zdawałam sobie sprawy, ze aż tak lubię Charliego i Life. Zobaczyłam cztery odcinki maratonem zarywajac porzadnie nockę. Ale było warto. Charlie jest fantastyczny! Te jego teksty, miny, ogólne zachownanie. Jabłko mnie powaliło I ma nowy samochód (Objects have no meaning. They don't. Don't.) Szef jest obleśny, ale polubiłam faceta od razu Normalnie uwielbiam Charliego!!
Admete - Śro 22 Paź, 2008 07:26
Dobre są te nowe odcinki W piątym małe zaskoczenie...
praedzio - Śro 22 Paź, 2008 08:03
Kurczę, nie mogę się doczekać, aż obejrzę!
A brata muszę porządnie przetrzepać, mimo że w sobotę mu przypomniałam o zleceniu, przypomniał sobie dopiero wczoraj wieczorem...
Tak więc nie wiem, czy się wyrobię...
Admete - Sob 25 Paź, 2008 18:46
Wyszukałam w końcu czym teraz jeżdzi Charlie z Life Maserati Quattroporte - piękny samochód
http://commons.wikimedia....ati_SportGT.JPG
praedzio - Sob 25 Paź, 2008 18:51
Pięęękna maszyna... Choć bardziej, przyznam, ciekawi mnie jej wnętrze.
Szykuje mi się dzisiaj wieczór/noc z Charliem. *zaciera łapki*
Admete - Sob 25 Paź, 2008 18:54
Za jakieś poł godzinki zabiorę się za nowy odcinek Stęskniłąm się za Life. Praedzio będzie zmiana w terminie nadawania - serial od 5 listopada będzie emitowany w środy.
praedzio - Sob 25 Paź, 2008 18:59
To znaczy, że będzie tylko raz w tygodniu?
Admete - Sob 25 Paź, 2008 19:11
Juz drugi tydzień jest emitowany jeden raz w tygodniu.
praedzio - Sob 25 Paź, 2008 19:42
No, właśnie. Coś się doliczyć nie mogłam. I nawet na Bogu ducha winnego brata nawrzeszczałam.
Admete - Sob 25 Paź, 2008 20:32
Rewelacyjny jest ten ostatni odcinek. Zen wróciło I Charlie miał swoje "momenty". Biedne maserati - nie przetrwało długo. Danni i szef policji
Caitriona - Pon 27 Paź, 2008 18:06
| Admete napisał/a: | | Biedne maserati - nie przetrwało długo |
No nie, taki piękny wóz...
praedzio - Pon 27 Paź, 2008 18:25
A ja nie zdążyłam obejrzeć ostatniego odcinka... Buuu...
Caitriona - Czw 06 Lis, 2008 00:06
Boże, ja bym nie miała chyba siły strzelić do tego samochodu...... | Admete napisał/a: | | Danni i szef policji |
A to mi się chyba do końca nie podoba...
praedzio - Sob 08 Lis, 2008 17:08
Good news!
| Cytat: | Stacja NBC złożyła zamówienie na kolejne dziewięć odcinków drugiego sezonu serialu "Life".
Wiadomość ta została podana oficjalnie po tym jak ostatni odcinek serialu zgromadził 5,9 mln widzów po przeniesieniu emisji z piątku na środę wieczór.
"Life" to historia policjanta - Charliego Crewsa (Damian Lewis), który został wrobiony w morderstwo i skazany na dożywocie. Po 12 latach więzienia został zrehabilitowany, wypłacono mu ogromne odszkodowanie i przywrócono do czynnej służby. Charlie postanawia dowiedzieć się kto go wrobił, jadnak wpierw musi się odnaleźć w nowych realiach w czym skutecznie pomaga mu życiowa filozofia - buddyzm, oraz starzy i nowi przyjaciele.
Dziewięć nowych odcinków sprawi, że będzie to kolejny serial, który tej jesieni otrzymał zamówienie na pełen sezon. |
Admete - Sob 08 Lis, 2008 20:48
Cieszę się bardzo. Ostatni odcumek bardzo dobry. Pojawiła się znów Rachel i chyba zostanie na dłużej. Jak Lewis genialnie wygląda w tych dopasowanych garniturach! Ma świetną sylwetkę - szczupły i trzyma się idealnie prosto. Żaden gest nie jest niepotrzebny. Jest niezwykły, jeśli chodzi o mowę ciała. Za każdym razem, gdy gra jakąś postaś - jest tą postacią. Niektórzy aktorzy w mniejszym lub większym stopniu grają siebie, ale nie on.
praedzio - Sob 08 Lis, 2008 21:07
Na tym polega jego geniusz. Dziś zgrywałam sobie na laptopa zdjęcia Lewisa, co by nimi cieszyć oczy na warszawskim bruku i mój wzrok zatrzymał się na tym zdjęciu:
Uwielbiam sposób, w jaki się uśmiecha. Ma łobuzerskie iskierki w oczach.
Admete - Nie 09 Lis, 2008 12:19
Piękne Chyba podeślę Harry jakies zdjęcia Damiana z prośba o avatarki. Może Ty tez coś wybierzesz?
praedzio - Nie 09 Lis, 2008 12:42
Obawiam się, że Harry już ma mnie dość...
Caitriona - Nie 09 Lis, 2008 14:48
Nie chcę się narzucać, ale ja mam parę zdjęc Lewisa to chętnie zrobię jakieś avki
Admete - Nie 09 Lis, 2008 15:10
To zrób
|
|
|