To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - Bones (Kości)

Admete - Śro 14 Maj, 2008 17:22

Ktoś na IMDb snuł teorię, że ten antropolog mógł wciągnąć w swoja rozgrywkę Zacha.
Harry_the_Cat - Śro 14 Maj, 2008 19:28

Wiadomo, ze

Spoiler:
Zack ma odejsc

Wiec moze to nie byłby taki zły pomysł? ;)

Admete - Śro 14 Maj, 2008 19:40

Nie, nie - to już nieaktualne, tak sie przynajmniej doczytałam na IMDb:

Spoiler:
Najpierw była informacja, że odchodzi, a potem zdementowano. Z drugiej strony ja już nic nie wiem i po prostu poczekam na wtorek ;-)

Harry_the_Cat - Śro 14 Maj, 2008 19:41

Za duzo plotek... :roll:
Harry_the_Cat - Śro 14 Maj, 2008 22:58

Ale jestem słaba... znalazłam na YT końcówkę tego odcinka: http://www.youtube.com/watch?v=wcC2K0vLfMo

popłakałam się....

Harry_the_Cat - Śro 14 Maj, 2008 23:04

Dla rownowagi - funny moments sezon 3: http://www.youtube.com/watch?v=OhhHkSLZMU8
Admete - Czw 15 Maj, 2008 05:28

Mówiłam Ci przecież ;-)
Harry_the_Cat - Czw 15 Maj, 2008 07:21

Wiem. I wiedziałam, co będzie Ale i tak... :rumieniec:
Harry_the_Cat - Czw 15 Maj, 2008 19:20

Bones w nowy sezonie w środy: http://www.thefutoncritic...d=20080515fox02

a ja siadam do oglądania ;)

Harry_the_Cat - Czw 15 Maj, 2008 20:01

Official S4 press release for Bones.

SPOILERYYYYYYYYYYYYYYYYY odnosnie obsady, ktore sugerują final serii 3:

Spoiler:

PRODUCTION COMPANIES
Far Field Productions
Josephson Entertainment
20th Century Fox Television

EXECUTIVE PRODUCERS
Hart Hanson
Barry Josephson
Stephen Nathan

CREATOR
Hart Hanson

CAST
Emily Deschanel as Dr. Temperance Brennan
David Boreanaz as FBI Special Agent Seeley Booth
TJ Thyne as Dr. Jack Hodgins
Michaela Conlin as Angela Montenegro
Tamara Taylor as Dr. Camille “Cam” Saroyan
John Francis Daley as Dr. Lance Sweets
--> nie ma Zacka!

From executive producers Hart Hanson, Barry Josephson and Stephen Nathan comes the fourth exciting season of BONES, a darkly amusing procedural with humor, heart and character, inspired by real-life forensic anthropologist and novelist Kathy Reichs.

DR. TEMPERANCE BRENNAN (Emily Deschanel) is a highly skilled forensic anthropologist who works at the Jeffersonian Institute in Washington, DC, and writes novels as a sideline. When the standard methods of identifying a body are useless – when the remains are so badly decomposed, burned or destroyed that CSI gives up – law enforcement calls in Brennan for her uncanny ability to read clues left behind in the victim’s bones. Most law enforcement can’t handle Brennan’s intelligence, her drive for the truth, or the way she flings herself headlong into every investigation. SPECIAL AGENT SEELEY BOOTH (David Boreanaz) of the FBI’s Homicide Investigations Unit is the exception. A former Army sniper, Booth mistrusts science and scientists – the “squints,” as he calls them – who pore over the physical evidence of a crime. But even he cannot deny that the combination of his people-smarts and Brennan’s scientific acumen makes them a formidable team.

Aside from Booth, Brennan is most comfortable with her equally brilliant colleagues at the Jeffersonian’s Medico-Legal Lab. ANGELA MONTENEGRO (Michaela Conlin), an artist who specializes in reconstructing facial features and crime scenes, is Brennan’s earthy and bawdy best friend; “the bug guy,” conspiracy theorist DR. JACK HODGINS (TJ Thyne), is an expert on insects, spores and minerals; and DR. CAMILLE “CAM” SAROYAN (Tamara Taylor), the street-smart and centered coroner, must wrangle all the geniuses under her purview. Lending his professional expertise to Brennan and Booth is DR. LANCE SWEETS (John Francis Daley), a brilliant young psychologist who is equally adept at profiling murderers and providing “couples therapy” to Booth and Brennan.

Season four of BONES finds Booth and Brennan dealing with changes among the “squints” as well as in their own relationship, and a revolving group of grad students pitch in to help them solve murders. BONES is from Far Field Productions and Josephson Entertainment

Admete - Czw 15 Maj, 2008 20:38

Nadal jednak nie mogę uwierzyć, że Zach:

Spoiler:
Jest tym złym. Serio.

Podoba mi się pomysł ze studentami pomagającymi w laboratorium :-)

Harry_the_Cat - Czw 15 Maj, 2008 21:05

Bardzo dobry ten odcinek z FatPam.
Mówiłam już, ze płakałam wczoraj - wiec dziś jus nie, ale scena mocna.
Ale szczerze mrowiąc myślami jestem juz przy ostatnim odcinku serii....

A! Sweets jest w czołówce :mrgreen:

Admete - Pią 16 Maj, 2008 12:27

Ja się z powodu doktorka cieszę, bo zostałam jego fanką :-) Dobrze, że go zostawią w stałej obsadzie. Mam teraz problem - jaki czas upłynie między tym, a kolejnym odcinkiem? W końcu Booth jest całkiem poważnie ranny.
Caitriona - Pią 16 Maj, 2008 15:06

Cholera, a tak fajnie Bones śpiewała. I Booth tak fajnie się cieszył patrząc na nią. A potem tak wstrętna Pat, no po prostu :wsciekla: Cholera.

Dodam jeszcze że bardzo mi się podobała scena ze śpiewem Zacka - kto by się spodziewał ;) I fakt, ze Sweets bierze coraz większy udział w dochodzeniach. Bardzo chłopaka lubię :D

Admete - Pią 16 Maj, 2008 16:15

Uwielbiam scenę, gdy Temperance śpiewa - jest taka radosna i rozluźniona, szczęśliwa. Booth szczerzy się do niej nieustannie, a Dawid ma piękny uśmiech :-) To jest taki ich wspólny moment, a tu wkracza wstrętna Pam i wszystko niszczy. Buuu...Ciekawa jest bardzo ostatniego odcinka serii.
Caitriona - Pią 16 Maj, 2008 17:22

Tez jestem go bardzo ciekawa.

Oj, on cudnie się do niej uśmiechał - w taki ciepły i niesamowicie sympatyczny sposób! I nawet zapalniczkę wyciągnął :D Bardzo mi się ta scena podobała!! A Tempe ma niezły nawet głos ;) A już na 100% śpiewać potrafi Addy - pół laboratorium się zleciało zeby posłuchać :D :D

Admete - Pią 16 Maj, 2008 19:20

Jasne, że potrafi śpiewać. Operowy głos laboratorium :-) Angela była zachwycona.
Harry_the_Cat - Pią 16 Maj, 2008 23:49

Dzis urodziny Davida! :tort: :rozoweokulary:
Caitriona - Pią 16 Maj, 2008 23:52

Serio?? A to sto lat David!!! :kwiatek: :tort: :przytul:
soph - Sob 17 Maj, 2008 06:27

:party: :taniec: :tort: 100 lat, David :) .
Admete - Sob 17 Maj, 2008 07:58

Spóźnione, ale szczere :-) Niech nam nadal grywa agenta Booth'a i nich dostaje też inne role :)

W serii 4 do ekipy dołączy dawny student Brennnan. Wyczytałam w spoilerach.

Spoilery ze Spoiler Fix

Spoiler:
05/15 - Season four of Bones finds Booth and Brennan dealing with changes among the "squints" as well as in their own relationship, and a revolving group of grad students pitch in to help them solve murders. Cast : Emily Deschanel as Dr. Temperance Brennan, David Boreanaz as FBI Special Agent Seeley Booth, TJ Thyne as Dr. Jack Hodgins, Michaela Conlin as Angela Montenegro, Tamara Taylor as Dr. Camille "Cam" Saroyan, John Francis Daley as Dr. Lance Sweets. Source: FOX
05/05 - Exec producer Hart Hansen confirms that the two Bs will "definitely" lock lips for real sometime in Season 4. Source: Ask Ausiello @ TV Guide
Get used to the name "Vincent Juarez." I suspect we may be seeing a lot of him next season. He's one of Dr. Brennan's brighter grad students and he'll be joining the Squints until Brennan can find a new full-time forensic anthropologist. The yet-to-be-cast character loves to lighten the mood in the lab, but he definitely thinks he's funnier than he actually is. [...] In related news, does anyone know why Bones would be looking for a new full-time forensic anthropologist?

Dostałam śmiechawki po przeczytaniu tego wątku na Filmwebie :-)

http://www.filmweb.pl/top...22Bones%22.html

Dlaczego Hodgins kocha robaki?
Bo sprzataja mu na biurku :wink:

Caitriona - Sob 17 Maj, 2008 15:02

Niektóre te pytania faktycznie niezłe :mrgreen: np: 12. Co robi Booth w wolnym czasie?
a) pierze swoje pasiaste skarpetki
b) kupuje nowe pasiaste skarpetki
c) przestawia paski w pasiastych skarpetkach
d) dorabia paski na białych skarpetkach (zeby tez pasiaste były)
e) kolekcjonuje skarpetki Davida H.(pasiaste!)

Ktoś odejdzie to ktoś nowy musi przyjść - mam nadzieję, że to jednak nie będzie Zack...

Admete - Sob 17 Maj, 2008 15:04

To też mi się spodobało :-D Pasiaste skarpetki rządzą ;-) Chyba sobie jakies kupię. To tez jest niezłe:

21. O czym Caroline zapomniała, upominając zezulców przed procesem ojca Brennan?
a) żeby nie bekali w sądzie
b) żeby nie przynosili do sądu robaków, mielonki i okularów ochronnych
c) żeby Zach nie śpiewał arii operowych
d) żeby Hodgins zdjął znaczek "Kocham Dodę"
e) żeby Cam nie robiła szpagatu
f) żeby Angela nie zapraszała ławy przysięgłych na drinka

Caitriona - Sob 17 Maj, 2008 15:07

A ja mam kilka par! :mrgreen: :mrgreen: i je bardzo lubię! :D
Admete - Sob 17 Maj, 2008 15:08

No proszę! I nic nie mówiłaś. Byłam dziś na poczcie, wiesz? Jak myślisz dlaczego? Odpowiedzi przyjmuję na priva ;-)