To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Filmy - Powiew Orientu

Trzykrotka - Pią 15 Lip, 2011 21:55

Prasa malezyjska, gdzie kręcono część filmu, napisała coś, co wygląda na spoiler-gigant. Nie będę na wszelki wypadek powtarzać, bo zepsułabym zabawę. Jedna z uczestniczek konferencji prasowej zorganizowanej w Berlinie dowiedziała się:
Na moje pytanie, w jaki sposób rozwijać się będą postacie, mówi on o dużym wyzwaniu i ryzyku związanym ze stworzeniem takiej intrygi, która byłaby jeszcze lepsza jak Don 1, bardziej skomplikowana, a mimo to bardzo wciągająca. Don będzie zachowywał się jeszcze bardziej zuchwale i knuł intrygi, będzie chciał mieć Romę i się o to postara. Roma wyląduje "pod przymusem" u Dona w Berlinie. Vaardhan wyjdzie z więzienia. Boman Irani podkreśla, że nie zmieni się na lepsze, a wręcz przeciwnie, będzie jeszcze bardziej złośliwy. Jednakże w Don 2 "ciuciubabka" będzie odbywać się na innej zasadzie.

Piszą też, że Don nie jest już tylko indyjskim gangsterem: Says a source, "It was one thing for Shah Rukh to portray the Indian don wanted in 11 countries. In Don 2, his character wants to rule Europe. Shah Rukh's clothes, cars, girls, gadgets, body language and perfume had to convey a global aura."

Swoje role prócz Priyanki i Shahrukha powtórzą Boman Irani i Om Puri. Nie będzie Arjuna Rampala ani Ishqy Koppikar - rolę kobiety Dona gra Lara Dutta, a w filmie pojawi się, widoczny w trailerze, Kunal Kapoor.

Seksowna bestia

Admete - Pią 15 Lip, 2011 21:57

Don rządzący Europą? To sie będzie działo ;)
Trzykrotka - Pią 15 Lip, 2011 22:03

Właśnie! Dlatego kręcili w Berlinie :-D Strasznie jestem tego wszystkiego ciekawa :excited:
Admete - Pią 15 Lip, 2011 22:11

Przeczytałam na forum szarukowym o tym ewentualnym remake Hartbreakera. Shah by mi do roli w tym filmie nie pasował. Ale z drugiej strony mamy nosa - przeczułyśmy, ze wersja bolly mogłaby powstać ;)
Trzykrotka - Pią 15 Lip, 2011 22:18

Dokladnie! Ja się aż roześmiałam, kiedy przeczytałam tę wieść. Ale jakoś nie bardzo w to wierzę. Mówi się też, że Shahrukh miałby zagrać w remake'u Miłość. Nie przeszkadzać, Jerry Maguire, nie mówiąc o sequelach Swades i K3G. Oraz u Scorsese, w Maximum City (przyznał, że rozmowy są). Ale wiadomo tyle, że kręci film z Yashem Choprą i później - z Vishalem Bhardwajem, od Kaminey i Omkary
Admete - Pią 15 Lip, 2011 22:42

U Scorsese - fajnie by było. A dalsze części dawnych przebojów - mnie by to jednak nie ucieszyło.
Admete - Nie 17 Lip, 2011 21:09

Aaaaaa...jakie cudne :) Trzykrotko ty mi wklejaj takie rzeczy ;) Podebrałam z forum szarukowego :)

Seniorita, ole!

http://www.youtube.com/watch?v=PuhOFhmy3BU

Z filmu Zindagi na milegi :) Chciałabym miec możliwość chodzenia do kina na takie filmy...
Za każdym razem jak Abhay zaczyna śpiewać, dostaję ataku śmiechu ;)

Trzykrotka - Nie 17 Lip, 2011 22:02

Sori - sori! łapię się za uszy :ops1: (to Ren znalazła) - prawda, że cudeńko?
Abhay w ogóle jest cudnie nieporadny - tańczy też koślawo, ale robi to z takim wdziękiem, że aż serce rośnie. Bo Farhan i Hrtithik jakby się urodzili do takich scen :wink:

Admete - Pon 18 Lip, 2011 08:56

Hithrik na pewno, Farhan też sobie nieźle radzi. Ja mam jednak od dawna słabość do Abhaya :) Naprawdę dobra piosenka i teledysk. Na dodatek panowie sami śpiewają.
Trzykrotka - Śro 20 Lip, 2011 08:58

Znowu u nas kręcą :banan:
Mama obudziła mnie dziś tą wiadomością: Bollywood znów zjechał do Krakowa!
http://www.tvn24.pl/24467...,wiadomosc.html

Aktorzy to, jak podejrzewam, debiutanci. Mama rozpływała się nad urodą chłopaka

Irm - Śro 20 Lip, 2011 10:08

Bardzo dobra wiadomość :D Fajnie, gdyby to poskutkowała przyjazdem do Krakowa (i szerzej do Polski) ekip filmowych z trochę bardziej znanymi aktorami. Ale na razie grunt, że Indusi dostaję szansę filmowego obeznania się z Krakowem :)
Admete - Śro 20 Lip, 2011 10:21

Na pewno na tym nie stracimy :)
Anaru - Śro 20 Lip, 2011 11:24

Pojechałabym zobaczyć...
Moja mama tez do mnie dzwoniła z ta rewelacją wczoraj :mrgreen:

Admete - Czw 21 Lip, 2011 14:48

Kilka fotek z Mausaum:

http://www.pinkvilla.com/...usam?ts=related

Admete - Czw 21 Lip, 2011 14:48

Kilka fotek z Mausaum:

http://www.pinkvilla.com/...usam?ts=related

Saif i Deepika w nowej piosence :)

http://pinkvilla.com/ente...s=frontpageitem

Trzykrotka - Czw 21 Lip, 2011 23:20

To pierwsze zdjęcie z Mausam po prostu przepiękne
BeeMeR - Pią 22 Lip, 2011 22:15

Admete napisał/a:
Abhay w ogóle jest cudnie nieporadny - tańczy też koślawo, ale robi to z takim wdziękiem, że aż serce rośnie. Bo Farhan i Hrtithik jakby się urodzili do takich scen :wink:
A owszem :mrgreen:
Ja Abhaya i Hritika lubię, do Farhana mam stosunek ambiwalentny - fajnie, że sami śpiewają :mrgreen:

Admete - Pią 22 Lip, 2011 22:18

Zacytowałaś Trzykrotkę, nie mnie ;)
Trzykrotka - Pon 25 Lip, 2011 22:40

Zobaczcie, do latem można obejrzeć na vod.onet.pl
http://vod.onet.pl/lato-z...aktualnosc.html
Nonono :banan:

Admete - Wto 26 Lip, 2011 08:26

NIe widziałam Memsahib, warto obejrzeć?
Trzykrotka - Wto 26 Lip, 2011 08:36

Ten film mam zamiar obejrzeć. I Rikszarza. A kilka na pewno sobie powtórzę, choć lektor w filmie bolly to nie jest coś, co lubię :roll:
Admete - Wto 26 Lip, 2011 08:39

Tam jest także jakiś film z Katriną Kaif, ale mam dziwne wrażenie, że nie jest dobry...
Trzykrotka - Wto 26 Lip, 2011 10:11

Singh Is Kingg, coś z królem w polskim tytule. Król z przypadku. Haha śmieszna komedia. Ale nic to w porównaniu z badziewiem, jakim jest film z Aishwaryą, Sanjayem Duttem i Ajayem Devganem. Trzymać się z daleka.
Ale jest też Life In Metro, Parineeta, Outsourced, Rang De Basanti, Guru, Tere Zameen Paar

Admete - Wto 26 Lip, 2011 12:41

Parineety u nas nie wydali? Kupiłabym sobie...
Irm - Wto 26 Lip, 2011 13:03

To nie jest "Parineeta" tylko "Vivah", któremu dali tytuł "Poślubiona", a nie "Ślub".