Seriale - Fajny serial wczoraj widziałem ...
Admete - Czw 26 Mar, 2015 10:50
Ukrywanie się Będzie śmieszno i straszno Dobry był ostatni odcinek.
Akaterine - Czw 26 Mar, 2015 18:10
| BeeMeR napisał/a: | | natomiast wątku Czujności miałam dość.: |
Co to jest Czujność? Oglądam bez tłumaczenia, więc nie kojarzę.
BeeMeR - Czw 26 Mar, 2015 18:18
Ta organizacja z Murzynem na czele co to chce niby sądownie wybić terrorystów urządzając taki sam terror
Akaterine - Czw 26 Mar, 2015 18:25
Aaa, no tak. Szczerze mówiąc to już zdążyłam o nich zapomnieć.
BeeMeR - Czw 26 Mar, 2015 18:38
Też mam na to nadzieję
Harry_the_Cat - Nie 29 Mar, 2015 19:19
Czy ktos Poldarka oglada juz?
Caitriona - Pon 30 Mar, 2015 17:21
Najnowszego jeszcze nie, ale widziałam odcinek 3 i się zastanawiam co ta chłopina zrobiła na koniec odcinka. Jak to się ułoży.
Harry_the_Cat - Pon 30 Mar, 2015 22:02
No troche moim zdaniem malo bylo tego rozwiniecia w tym kierunku, ale w sumie to bylo wiadomo . Ja jestem zdecydowanie pod urokiem
BeeMeR - Pon 30 Mar, 2015 22:09
Podobają mi się nowe tożsamości bohaterów Impersonalnych w 4 sezonie. Natomiast sprawy zrobiły się w dużej mierze przewidywalne - kto jest kim, co zrobi, kto zdradzi itp - szkoda.
Admete - Wto 31 Mar, 2015 05:34
Bo sprawy zeszły teraz na drugi plan. Ważniejsi są bohaterowie. Mnie to akurat odpowiada.
BeeMeR - Wto 31 Mar, 2015 07:05
a wspominałam, że uwielbiam Fincha?
Jako postać dwubiegunową (spokój versus furia) też
Admete - Wto 31 Mar, 2015 11:02
Wspominałaś, ale nigdy za wiele zachwytów nad Finchem. Ma najlepsze teksty. Cudny jest. Podoba mi się w parze z Root.
BeeMeR - Wto 31 Mar, 2015 13:44
| Admete napisał/a: | | Cudny jest. Podoba mi się w parze z Root. | a z kim ci się nie podoba?
cudny jest, to prawda
Caitriona - Wto 31 Mar, 2015 17:25
| Harry_the_Cat napisał/a: | | No troche moim zdaniem malo bylo tego rozwiniecia w tym kierunku, ale w sumie to bylo wiadomo |
No było wiadomo, ale że tak szybko, bez przygotowań itp. W innych ekranizacjach zazwyczaj to jest koniec
Ogólnie serial bardzo mi się podoba. Piękna muzyka, bardzo ładne zdjęcia, widoku cudne, no i co tu kryć, gł. bohater do schrupania.
Admete - Wto 31 Mar, 2015 18:58
| BeeMeR napisał/a: | a z kim ci się nie podoba? |
W parze partnerskiej Z Reesem też fajnie wypada, ale to standard. Innych par na szczęście za dużo nie ma. Na szczęście. Ewentualne uczuciowo-romansowe sprawy w takich serialach powinny być sprowadzone do niezbędnego minimum.
Akaterine - Wto 31 Mar, 2015 19:03
| Admete napisał/a: | | Ewentualne uczuciowo-romansowe sprawy w takich serialach powinny być sprowadzone do niezbędnego minimum. |
Zgadzam się. Nie do końca mi się podobał romans (czy raczej początek romansu) Reese-Carter, więc pod tym względem ucieszyłam się, że ją uśmiercili .
Admete - Wto 31 Mar, 2015 19:16
Tam nie było romansu. Był pocałunek na pożegnanie.
BeeMeR - Wto 31 Mar, 2015 19:30
| Admete napisał/a: | | Ewentualne uczuciowo-romansowe sprawy w takich serialach powinny być sprowadzone do niezbędnego minimum. | Jestem za - albo jako punkt wyjścia (miłość Reesa, ta pierwsza), albo znajomość jak z panią od załatwiania trudnych spraw - szafa gra. Miłość Fincha pasuje mi też o tyle, że jej nie ma (za dużo)
I tam nie było romansu z Carter - była gloryfikacja postaci przed uśmierceniem i pocałunek na do widzenia
Admete - Wto 31 Mar, 2015 19:38
Teraz trochę romansu będzie,a le na razie dość oszczędnie.
Harry_the_Cat - Wto 31 Mar, 2015 21:01
| Caitriona napisał/a: | | Harry_the_Cat napisał/a: | | No troche moim zdaniem malo bylo tego rozwiniecia w tym kierunku, ale w sumie to bylo wiadomo |
No było wiadomo, ale że tak szybko, bez przygotowań itp. W innych ekranizacjach zazwyczaj to jest koniec
Ogólnie serial bardzo mi się podoba. Piękna muzyka, bardzo ładne zdjęcia, widoku cudne, no i co tu kryć, gł. bohater do schrupania. |
No wez, te ksiazki to saga cala! Oni tam chyba do dzieci etc pociagneli
Caitriona - Pią 03 Kwi, 2015 17:56
A skąd ja mogę wiedzieć? Książek nie czytałam... Poza tym lubię Rossa Poldarka, nie wiem jakie mu się dziecię trafi - może kawał imbecyla? Chociaż sądząc z akcji, szczęście chłopakowi sprzyja: żonę mu w towarzystwie zaakceptowali (większość przynajmniej), dziewczyna sobie z resztą dobrze radzi, zdążył ją już pokochać, a na dodatek kopalniany biznes wypalił. Życ nie umierać!
Harry_the_Cat - Pią 03 Kwi, 2015 23:22
Ja tez nie czytalam ksiazek, ale czytalam o ksiazkach, jak zobaczylam trailer, zeby sie zorientowac co zacz. No wiadomo, zeby bylo ciekawie to nie zawsze sie wszystko tak bedzie wiodlo. Ale juz czekam na niedziele!!!
Caitriona - Sob 04 Kwi, 2015 11:35
Tu masz rację, ciekawe co posypie się pierwsze: rodzinna sielanka czy intratny biznes?
Harry_the_Cat - Czw 09 Kwi, 2015 23:00
Ogladam kolejny odcinek Banished (Cait chyba oglada) - ciezka atmosfera. Dobrze, ze Poldark w niedziele, nawet przy problemach, to jednak ciezej sie oglada.
Caitriona - Pią 10 Kwi, 2015 19:44
Oglądam i mi się podoba. Atmosfera ciężka, ale jest ciekawie. I całkiem nieźle zagrane.
|
|
|