Seriale - Fajny serial wczoraj widziałem ...
Eeva - Śro 21 Sty, 2015 08:13
| Admete napisał/a: | | Własnie stwierdziłam, że poczekam na więcej odcinków i wtedy ewentualnie obejrzę. |
Ja to samo
Jestem w połowie Fargo i podoba mi się coraz bardziej Kocham Billego Boba Thorntona, mimo iż ma fryzurę taka trochę na grzybka (ew. na garnek)
BeeMeR - Śro 21 Sty, 2015 08:33
A mnie się coraz bardziej podobają Impersonalni - różnorodność osób do ratowania (acz z gangsterami przedkładanymi nad syna przesadzili ) i tematyki z nimi związanej - szczególnie podobało mi się ratowanie kilkumiesięcznej dziewczynki
Podobają mi się też wplatane ujęcia z milionów kamer przemysłowych - człowiek się od razu czuje śledzony na każdym kroku
Admete - Śro 21 Sty, 2015 11:07
| BeeMeR napisał/a: | | Podobają mi się też wplatane ujęcia z milionów kamer przemysłowych - człowiek się od razu czuje śledzony na każdym kroku |
Śledzenie jeszcze przed tobą Który odcinek oglądasz?
BeeMeR - Śro 21 Sty, 2015 11:56
teraz będzie 1x20
Jotka - Śro 21 Sty, 2015 16:28
A to jeszcze kryminał
Admete - Śro 21 Sty, 2015 17:40
Ale już blisko sf - w drugiej połowie 2 sezonu
Fibula - Śro 21 Sty, 2015 23:45
Raczej w końcówce, odcinek 17 to chyba pierwsza delikatna sugestia (jestem świeżo po seansie).
A fabuła niczym w horrorze (akcja na wyspie).
Admete - Czw 22 Sty, 2015 05:43
Niby Root pojawia się pod koniec sezonu 1. Na poczatku tak strasznie jej nie lubiłam
Fibula - Czw 22 Sty, 2015 20:58
Ajć, czyżbyś mnie właśnie uraczyła spojlerkiem? Ja nadal jej nie lubię.
Admete - Czw 22 Sty, 2015 21:19
Co to za spoiler, prawie żaden
Fibula - Czw 22 Sty, 2015 21:55
Chyba będę musiała podkręcić tempo oglądania.
Admete - Pią 23 Sty, 2015 05:37
Podkręcaj, podkręcaj A zaskoczeń będziesz jeszcze mieć trochę.
Harry_the_Cat - Nie 08 Lut, 2015 18:13
Wlaczylam pierwszy odcinek Walking Dead. Zly pomysl przy jedzeniu....
praedzio - Nie 08 Lut, 2015 18:21
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Wlaczylam pierwszy odcinek Walking Dead. Zly pomysl przy jedzeniu.... |
Ja tak się kiedyś wkopałam przy "Helix".
Admete - Nie 08 Lut, 2015 20:16
A ja obejrzałam pierwszą serię Longmire i nadal mi się ten serial podoba. Seria była krótka, tylko 10 odcinków. Ciekawa jestem bardzo, co dalej wymyślą i jakie sprawy będzie miał do rozwiązania szeryf.
Caitriona - Nie 08 Lut, 2015 21:46
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Wlaczylam pierwszy odcinek Walking Dead. Zly pomysl przy jedzeniu.... |
A, tak. Jeden z moich ulubionych seriali, ale nawet teraz zdarza mi się zamykać oczy na widok niektórych zombie
Zaczęłam sobie kryminalny serial Backstorm - i mi się podoba. Podoba mi się gł. bohater, zrzędliwy i upierdliwy, ale nie pozbawiony humoru i ciętego języka. Fajne są dialogi, szybkie, czasem zgryźliwe.
Harry_the_Cat - Nie 08 Lut, 2015 22:05
| Caitriona napisał/a: | | Harry_the_Cat napisał/a: | | Wlaczylam pierwszy odcinek Walking Dead. Zly pomysl przy jedzeniu.... |
A, tak. Jeden z moich ulubionych seriali, ale nawet teraz zdarza mi się zamykać oczy na widok niektórych zombie
|
Skonczykam sezon 1 bo krotki
Fibula - Nie 08 Lut, 2015 22:08
Mnie Backstorm po jednym odcinku nie zachwycił, ale dam mu jeszcze szansę. A WD jutro wraca, fajnie.
Caitriona - Nie 08 Lut, 2015 22:15
| Fibula napisał/a: | | nie Backstorm po jednym odcinku nie zachwycił, ale dam mu jeszcze szansę. |
U mnie zaskoczyło od razu
| Fibula napisał/a: | | A WD jutro wraca, fajnie. |
Cieszy mnie to ogromnie
Admete - Pon 09 Lut, 2015 05:37
| Caitriona napisał/a: | | Fajne są dialogi, szybkie, czasem zgryźliwe. |
Popieram - też mi się podoba.
Eeva - Pon 09 Lut, 2015 08:23
| Admete napisał/a: | | A ja obejrzałam pierwszą serię Longmire i nadal mi się ten serial podoba. Seria była krótka, tylko 10 odcinków. Ciekawa jestem bardzo, co dalej wymyślą i jakie sprawy będzie miał do rozwiązania szeryf. |
Ja bardzio pokochałam Longimre. Bardzo żałowałam, ze tylko trzy serie zrobili, ale jakis czas temu czytałam, że Netflix go przejmie i wyprodujuje 4 sezon
Admete - Pon 09 Lut, 2015 08:53
Podobno ma być 4 sezon. Cała obsada jest świetna, klimat, historie.
Caitriona - Nie 22 Lut, 2015 21:41
Może kogoś zainteresuje, że Trafny wybór/The Casual Vacancy Rowling zostało zekranizowane https://www.youtube.com/watch?v=O_Myt40YHiU
Fibula - Nie 22 Lut, 2015 23:51
I od marca będzie dostępne w HBO GO, a od maja w zwykłym HBO. Może zdopinguje mnie to do przeczytania książki.
Będąc przy zapowiedziach: od przyszłego tygodnia na Ale Kino The Honourable Woman, a od marca Fortitude - pierwszy nie jest nowością, ale mam takie tyły, że jeszcze go nie widziałam, za to drugi to świeżynka, do której prawie się przymierzyłam.
BeeMeR - Sob 28 Lut, 2015 09:53
Jestem już po 3x04 odcinku Impersonalnych - Maszyna działa, nie tylko myśli
Niektóre odcinki są słabsze i wykoncypujemy wszystko zanim się stanie, inne lepiej wymyślone i podejrzewamy wszystkich z maszyną łącznie - co trochę jest niedorzeczne biorąc pod uwagę, że gdyby chciała kogoś ubić to by ubiła (taką spadającą windą na przykład ) a nie zgłaszała do ochrony
Uwielbiam Fincha
|
|
|