Seriale - Fajny serial wczoraj widziałem ...
Aragonte - Pią 09 Sty, 2015 13:37
Chyba będę obczajać na dniach, zaciekawiło mnie to
Harry_the_Cat - Pią 09 Sty, 2015 21:12
No a ja obejrzalam wczoraj Broadchurch. CALE. Nie moglam przestac. Poszlam spac duzo za pozno
Admete - Pią 09 Sty, 2015 21:16
Pierwszy sezon? Bo drugi się chyba dopiero zaczął...
Harry_the_Cat - Pią 09 Sty, 2015 21:28
Tak, tak pierwszy. Wiem, ze z opoznieniem. Ale na iplayerze dawali wlasnie ze wzgledu na nowy sezon. Dzis obejrzalam pierwszy odcinek sezonu 2. Kilmat swietnie utrzymany.
Admete - Pią 09 Sty, 2015 22:36
Drugi sezon zaczyna sie niesamowicie. Jak oni to robią?
Aragonte - Pią 09 Sty, 2015 22:59
Na temat Tennanta zwierz miała swoją teorię
Pewnie obejrzę, jak już będzie całość.
Harry_the_Cat - Pią 09 Sty, 2015 23:09
No wlasnie teraz sie martwie, ze odcinki sa co tydzien
Nie czytalam tego wpisu zwierza ale przekmnal mi jakos na feedzie na FB.
Czy tu ktos ogladal Gracepoint? Przeczytalam sobie o roznicach w zakonczeniu i ciekawa jestem Waszego zdania.
Aragonte - Pią 09 Sty, 2015 23:46
Gracepoint nie tknęłam.
Jestem przy końcu pierwszego odcinka Mozart in the jungle i całkiem dobrze się bawię
Jakby ktoś znalazł angielski sos, to się uśmiecham Mam polski do pierwszych odcinków, ale nie całkiem się zgrywa z obrazem.
Chyba będę oglądać. Króciutkie te odcinki, ledwie pół godziny trwają.
Piękna muzyka
Jotka - Sob 10 Sty, 2015 19:44
| Harry_the_Cat napisał/a: | No a ja obejrzalam wczoraj Broadchurch. CALE. Nie moglam przestac. Poszlam spac duzo za pozno |
Ja też w dwa dni cały sezon, co ten serial w sobie ma, że nie można przestać
Caitriona - Sob 10 Sty, 2015 19:55
| Aragonte napisał/a: | | Gracepoint nie tknęłam. |
Ja tez nie mogłam się za to zabrać, wolę oryginał
Eeva - Nie 11 Sty, 2015 14:28
Ja zaczęłam ale nie dałam rady dooglądać do końca pierwszego odcinka.
Też jestem ciekawa różnicy w zakończeniu, wiec jeśli ktoś oglądał to niech sie podzieli
Harry_the_Cat - Nie 11 Sty, 2015 19:01
No ja wiem z internetu jaka jest roznica, wiec moge sie podzielic wiedza teoretyczna
Harry_the_Cat - Pon 12 Sty, 2015 23:03
Drugi odcinek Broadchurch
Admete - Wto 13 Sty, 2015 07:21
To znaczy trzeba się bać?
primavera - Wto 13 Sty, 2015 08:39
Silent Witness powrócił w serii 18 - lubię ten serial a pierwsze dwa odcinki były świetne
Caitriona - Wto 13 Sty, 2015 12:53
Broadchurch trzyma poziom i napięcie. Mamy nową sprawę i rozprawę sądową. Bardzo mi się podoba.
Harry_the_Cat - Wto 13 Sty, 2015 22:50
Trzyma napiecie, trzyma. Tak sie denerwowalam na koncu odcinka ze ojej!
Admete - Nie 18 Sty, 2015 20:07
Obejrzałam serial Marco Polo. Podobał mi się, choć mam zastrzeżenia. Przede wszystkim otrzaskana z serialami azjatyckimi i ze wschodnim kinem odnosiłam wrażenie, że aktorzy są za bardzo europejscy No i zgrzytało mi, ze mówią po angielsku Poza tym wyrzuciłabym wszystkie gołe sceny. Odzwyczajona jestem od golizny i drażni mnie. Szkoda na nią czasu. Wolę sceny, które coś pozostawiają wyobraźni. Ładnie były kręcone sceny walk - na wzór filmów azjatyckich właśnie. Nie rozumiem jednak po co walczące kobiety pokazywane były nago. Jest tam jedna kurtyzana szkolona w sztukach walki i co i raz golizną świeci. Jakoś facetów nie rozbierają w takich scenach do rosołu. Role Marco Polo gra młody Włoch, co słychać w jego angielskim, bo taki jakby miękki, ale brzmi miło dla ucha. Ciekawa jestem, czy zrobią dalsze serie. Z aktorów najbardziej podoba mi się Joan Chen, ale ona jak raz naprawdę jest Chinką, więc pasuje
praedzio - Nie 18 Sty, 2015 20:12
Ja nie dałam rady przejść przez pierwszy odcinek, ale ja już chyba uprzedzona jestem do wszystkiego, co choć trochę ma skośne oczy.
Nic to - Banshee i Helix wróciło.
Caitriona - Nie 18 Sty, 2015 20:18
Ja nawet się nie zabrałam za ten serial. Nie mam kiedy, a że to tematyka "wschodnia" do której ogólnie mnie nie ciągnie, nie było parcia i prób znalezienia czasu
Admete - Nie 18 Sty, 2015 21:27
Kiedy on jest jak najbardziej zachodni, wyprodukowany przez Netflix. Dla mnie to on jest za mało azjatycki Na razie akcja rozgrywała sie na dworze mongołów, koniec XIII wieku. teraz pewnie więcej będzie w Chinach, bo Mongołowie zaczęli ich podbijać i w końcu opanowali całość, ale to za czas jakiś. Całość jest pokazywana z punktu widzenia Włocha, Marco Polo. Zderzenie dwóch sposobów myślenia.
primavera - Wto 20 Sty, 2015 22:01
PREMIERA 3 SEZONU MR SELFRIDGE'A 25 stycznia!
Akaterine - Wto 20 Sty, 2015 22:02
Dzięki za wiadomość
Harry_the_Cat - Wto 20 Sty, 2015 22:07
3 odcinek Broadchurch troche mnie skonfundowal.
Admete - Śro 21 Sty, 2015 05:40
Własnie stwierdziłam, że poczekam na więcej odcinków i wtedy ewentualnie obejrzę.
|
|
|