Richard Armitage - Vicar of Dibley (Pastor na obcasach) 2007
Anonymous - Śro 02 Lip, 2008 13:59
Zwłaszcza to "nie, nie, nie, nie" tego staruszka. Ryś z lektorem to nie ten sam Rys boleśnie można było się o tym przekonać Robin Hooda oglądawszy.
beatrycze - Śro 02 Lip, 2008 16:57
Owszem w Robin Hoodzie Rysio to jedyna atrakcja ,film ogólnie taki sobie ale Rysio z tym swoim drżącym , zmysłowym głosem i przeszywającym wzrokiem
Ta Marianka to ma szczęście ,ale że chciała Robina ? Ale do Gaja też ją ciągnęło.
beatrycze - Czw 03 Lip, 2008 08:40
Kochana Mag od strony 6 tego tematu Harry przetłumaczyła 1 odcinek "Vicar..." z Rysiem.
spin_girl - Czw 03 Lip, 2008 09:38
Vicar jest super, ale tylko w oryginale. Chciałabym kiedyś obejrzeć więcej niż te dwa odcinki, ale chwilowo utknęłam na Tudorach...
maenka - Nie 06 Lip, 2008 09:43
Oj, z powodu właśnie świeżej miłości do N&S zajrzałam do You Tuba żeby poszukać Vicarego i................. ojej ten księgowy z cudownym głosem. Czy istnieją tacy księgowi? I tacy cudowni mężczyżni. No nie powiem mój mąż jest wspaniały jak pewnie partnerzy każdej z nas , ale TEN IDEAŁ. No cóż to świeża miłość wobec tego ciągle tylko myślę o jednym,
maenka - Nie 06 Lip, 2008 10:00
Ojej znalazłam chyba całość podzieloną na małe kawałki na You Tubie. CZy znowu będę stracona na kilka godzin dla mojej rodziny.
beatrycze - Nie 06 Lip, 2008 10:24
| maenka napisał/a: | | Ojej znalazłam chyba całość podzieloną na małe kawałki na You Tubie. CZy znowu będę stracona na kilka godzin dla mojej rodziny. |
Ja już to mam za sobą .Moja rodzina a szczególnie córka gimnazjalistka stwierdziła że ja pochodzę z innej epoki -wiktoriańskiej
maenka - Nie 06 Lip, 2008 13:44
[quote="Harry_the_Cat"]W pewnym momencie chyba nawet zerka na publicznośc - jest tak ubawiony, że nie może sie powstrzymać!
A z kolei w scenie oświadczyn - jak ona wybiega, a on zostaje w środku - widziałaś, jak ręką zakrywa usta, żeby się nie śmiać? Ale na nic to!]
Czy to jest show z udziałem publiczności????
maenka - Nie 06 Lip, 2008 13:49
RA uroczy i ten uśmiech. W N&S oprócz sceny peronowej był głownie mroczny, a ma taki cudowny usmiech. Jak sie usmiecha jest podobny do tego chłopaczka (Daniela Radcliffa), który gra Harrego Pottera, w którym kocha sie moja córka.
Jestem naprawdę zauroczona tym jak RA odegrał tę postać. Sam wdzięk czak i urok.
Harry_the_Cat - Nie 06 Lip, 2008 13:55
| maenka napisał/a: | | Harry_the_Cat napisał/a: | W pewnym momencie chyba nawet zerka na publicznośc - jest tak ubawiony, że nie może sie powstrzymać!
A z kolei w scenie oświadczyn - jak ona wybiega, a on zostaje w środku - widziałaś, jak ręką zakrywa usta, żeby się nie śmiać? Ale na nic to!] |
Czy to jest show z udziałem publiczności???? |
Nie wiem, czy wszystkie sezony tak kręcili, ale finałowe odcinki - to, co dzieje się we wnętrzach - było kręcone w studiu przy udziale publiczności. Trochę osób z forów angielskich - c19 i AA - mialo okazję brać udział.[/list]
beatrycze - Nie 06 Lip, 2008 16:20
Ogłądałam reportaż z planu .Rzeczywiście sceny w pomieszczeniach były z udziałem publiczności ,tylko sceny w plenerze póżniej dokręcono. Publiczność ,jak słychać wiernie kibicowała naszej parze .
aneby - Czw 04 Wrz, 2008 10:57
| maenka napisał/a: | | Ojej znalazłam chyba całość podzieloną na małe kawałki na You Tubie. CZy znowu będę stracona na kilka godzin dla mojej rodziny. |
Ja też znalazłam. Lepiej późno niż wcale Po prostu umarłam ze śmiechu Najlepsze chyba jest "to powinnam być ja" i te tańczące dziadki w tle
Czy gdzieś można to zobaczyć w całości? (te odcinki z Rysiem)? Pliiizzz
Gosia - Czw 04 Wrz, 2008 12:56
Scena "To powinnam być ja" jest moją ulubioną
maenka - Czw 04 Wrz, 2008 13:21
A moja kiedy nasz słodki ksiegowy zaczyna mowić o długu i wylicza kolejność randek.
No i jeszcze scena z oświadczynami.
Gosia - Czw 04 Wrz, 2008 19:00
Och, wyliczanie randek jest świetne, no i Kiss with Tongue
aneby - Czw 04 Wrz, 2008 19:04
Oświadczyny ! zeszłam po raz drugi
sibia - Czw 04 Wrz, 2008 20:10
O rany. Załatwiłyście mnie, drogie Damy. Zamiast pracować siedzę i guglam po youtube.
Czemu u nas się nie robi takich seriali?
Ja świeża fanka Rysia, pierwszy raz go widziałam takiego współczesnego. No i wpadłam.
Jeszcze bardziej.
Gosia - Czw 04 Wrz, 2008 21:17
Tak to wlasnie sie dzieje
Zostaja jeszcze bajeczki
anika - Pią 05 Wrz, 2008 09:18
Bajeczki na dobranoc to kolorowe sny.
O czym to już same wiecie najlepiej
Harry_the_Cat - Pią 05 Wrz, 2008 10:38
| sibia napisał/a: | O rany. Załatwiłyście mnie, drogie Damy. Zamiast pracować siedzę i guglam po youtube.
Czemu u nas się nie robi takich seriali?
Ja świeża fanka Rysia, pierwszy raz go widziałam takiego współczesnego. No i wpadłam.
Jeszcze bardziej. |
Hehe - wcale nam nie jest przykro, że tak się męczysz
aneby - Pią 05 Wrz, 2008 10:54
Sibio praca nie zając, nie ucieknie Rysiowi trzeba poświęcić trochę czasu żeby nie poczuł się zaniedbany przez swoje fanki
Oglądając VoD przysłużyłaś się swojemu zdrowiu wszak śmiech to zdrowie
beatrycze - Pią 05 Wrz, 2008 13:10
kolorowe bajeczki,cudowne sny ,śpiewający głos Rysia ...najlepsze na dobranoc
sibia - Pią 05 Wrz, 2008 18:48
Nieładnie się śmiać z czyjegoś nieszczęścia
Dobra, co mi tam. Co to są te bajeczki?
Gosia - Pią 05 Wrz, 2008 20:18
Ktos tu podawal wszystkie linki ...
Przykladowa:
http://pl.youtube.com/watch?v=6QHO2TM5Op4
http://pl.youtube.com/watch?v=GSo1KQ78Whg
http://pl.youtube.com/watch?v=RBWrqXmdzWw
Ja najbardziej lubie z dinozaurem., ale gdzie ona jest?
sibia - Pią 05 Wrz, 2008 22:40
|
|
|