Seriale - Fajny serial wczoraj widziałem ...
Caitriona - Śro 23 Lip, 2008 20:33
Dokładnie! God, Save the Queen!
Ost z AtA słucham bardzo, bardzo często; tego z LoM nieco zadziej
asiek - Śro 23 Lip, 2008 21:03
"Kamienie ..." bardzo mi się podobały...Pierwsze odcinki trzymały w napięciu niczym horror...
Admete - Śro 23 Lip, 2008 21:10
| asiek napisał/a: |
"Kamienie ..." bardzo mi się podobały...Pierwsze odcinki trzymały w napięciu niczym horror... |
Asiek horror? Jaki horror Chyba takie, że ta piersiasta paniena na pierwszym planie była taka straszna
praedzio - Śro 23 Lip, 2008 21:20
Admete, masz coś do piersiastych panien?
Nie powiem, pewne elementy może nie horroru, ale takiego dreszczowca tam były. Może dlatego tak to trzymało w napięciu i momentami przerażało, bo serial ten nie był utrzymany w jednej konwencji. Było tam mnóstwo elementów i kryminału i romansu i dreszczowca właśnie i absolutnie nie mogłeś być pewien, czym cię następny odcinek zaskoczy - jakby reżyser czy scenarzysta nie mógł się zdecydować na jeden konkretny gatunek.
Ja serialu absolutnie nie nazywam arcydziełem - bo ewidentnie był pisany pod publiczkę. Jednak mam z takimi produkcjami tak, jak Caitriona z książkami SMeyer (tak się to pisze?) - traktuję jako wakacyjną odskocznię.
asiek - Śro 23 Lip, 2008 21:29
| Admete napisał/a: | | Asiek horror? Jaki horror Chyba takie, że ta piersiasta paniena na pierwszym planie była taka straszna |
Melduje, że piersiastych białogłów się nie boję ...ale nocnych zjaw, tudzież krwawiących kamieni i owszem.
Admete - Śro 23 Lip, 2008 22:11
Asiek, ale to wszystko było takie słodko-kiczowate, że mogłam się co najwyżej obawiać bólu zębów
Praedzio nic do nich nie mam chyba, że są głupie
Caitriona - Pon 28 Lip, 2008 16:18
Ja jestem po dwóch odcinkach i mi się ten serialik podoba
Skończyłam oglądać serial John Adams i jestem pod wrażeniem, sporym. Bardzo dobry serial, świetnie zrealizowany z naprawdę rewelacyjną obsadą. Wielkie brawa dla Giamattiego oraz Linney. Polecam!
Gosia - Pon 28 Lip, 2008 16:29
| Admete napisał/a: | Gosiu możesz śmiało oglądać Bonekickers - drugi i trzeci odcinek lepsze od pierwszego, choć zawiszenie niewiary konieczne Twój ulubieniec - pan HB - uroczy |
Jakżeby inaczej?
Chetnie obejrze, dzieki uprzejmosci Caitri
Wywiadziki z aktorami:
http://pl.youtube.com/watch?v=Q1RaS4LIKXY
Hugh shudl nieco, czy mi sie wydaje?
maenka - Pią 01 Sie, 2008 12:44
Jeszcze nie wiem czy będzie fajny ale zapowiada się interesująco. Serial BBC kryminalny. Gra Jane z DiU '95 i Henry z Mansfield Park Rosemy.
Jane , którą po DiU wszyscy krytykowali za urode wygląda naprawdę dobrze. Naprawdę piękna z niej kobieta. Chyba w DiU była poprostu "żle zrobiona"
Admete - Pią 01 Sie, 2008 15:27
A jaki to serial? Nie podałas tytułu.
maenka - Wto 05 Sie, 2008 18:41
Sprawdzę w ten czwartek i podam
maenka - Wto 05 Sie, 2008 18:54
Sprawdziłam na necie. Serial ma tytuł "Waking the Death" i wygląda mi na to , że "Jane" i " Henry" grali tylko w pierwszym odcinku. Chociaż jak skończyłam oglądać to wyglądało mi na to , że w dalszej akcji także się pojawią.
Caitriona - Wto 05 Sie, 2008 21:08
Czy to nie jest "Budząc zmarłych"?
Admete - Sob 09 Sie, 2008 09:42
Tutaj reklama jesiennych seriali kanału Fox - a tam nasi ulubiency
http://spoilertv.blogspot.com/search/label/Bones
maenka - Sob 09 Sie, 2008 09:45
| Caitriona napisał/a: | | Czy to nie jest "Budząc zmarłych"? |
Właśnie tak
Harry_the_Cat - Nie 10 Sie, 2008 00:20
Szczerze mówiąc to sam spot słaby moim zdaniem. Co nie znaczy, że nie wyglądam znajomych twarzy
A CW żadnego spotu jeszcze nie wypuściło?
Harry_the_Cat - Pią 15 Sie, 2008 13:20
Zna ktoś Dextera?
Znajomi mnie namawiają, ale bardziej ufam Waszej opinii
Aragonte - Pią 15 Sie, 2008 13:29
Harry, mnie z kolei namawia znajoma, którą ja z kolei namówiłam na Supernatural Ale nie oglądałam jeszcze, więc trudno mi coś powiedzieć od siebie.
Admete - Pią 15 Sie, 2008 14:00
Mogłabym obejrzeć pierwszy sezon Dextera,ale ja oglądam za dużo seriali i kiedyś trzeba powiedzieć - dość
Harry_the_Cat - Pią 15 Sie, 2008 14:12
Moi znajomi twierdzą, że Dexter jest baaardzo podobny do mojego męża (poza, z tego, co wiem, seryjnym zabijaniem ludzi.... )
Admete - Pią 15 Sie, 2008 14:55
Nigdy nie wiemy wszystkiego o swoich bliźnich
Caitriona - Pią 15 Sie, 2008 15:03
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Moi znajomi twierdzą, że Dexter jest baaardzo podobny do mojego męża |
| Admete napisał/a: | | Nigdy nie wiemy wszystkiego o swoich bliźnich |
U, mamo
O ile się nie mylę ten serial ma być od września w TVN
Harry_the_Cat - Pią 15 Sie, 2008 15:06
Tak wiem, ze ma być. Ale ja juz nie umiem pamiętać programu, jak kiedyś...
Ale tak serio to fizycznie jest jakieś podobieństwo -
a co do charakteru, to jeszcze nie wiem
Aragonte - Pią 15 Sie, 2008 19:32
| Caitriona napisał/a: | | Harry_the_Cat napisał/a: | | Moi znajomi twierdzą, że Dexter jest baaardzo podobny do mojego męża |
| Admete napisał/a: | | Nigdy nie wiemy wszystkiego o swoich bliźnich |
U, mamo
O ile się nie mylę ten serial ma być od września w TVN |
Ja mam mieć ten serial zdecydowanie wcześniej
Admete - Pią 15 Sie, 2008 19:36
To kiedyś się usmiechnę...kiedyś
|
|
|