Richard Armitage - Informacje i nowosci
Gosia - Czw 14 Gru, 2006 16:38
Świąteczny gift z C19:
http://www.elfyourself.co...bae452G20061209
Harry_the_Cat - Pią 15 Gru, 2006 23:29
Nowa fotka z VoD:
Harry_the_Cat - Pon 18 Gru, 2006 20:04 Temat postu: Życzenia od Richarda Nowa wiadomość od Rysia:
Świąteczne życzenia dla wszystkich. Chciałbym wszystkim bardzo podziękować za wsparcie, którego doświadczyłem w tym roku, za wiadomości i prezenty, które trafaja do mnie różnymi drogami. Jestem bardzo wdzięczny i dumny z waszej lojalności i mam nadzieję, że będę mógł was bawić również w przyszłym roku. (Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem następny rok bedzie przełomowy... Zgadujcie!)
Przy okazji musze przeprosić - skończyły mi się zdjęcia! i nie miałem ostatnio ani chwili, żeby zająć się dodrukowaniem. Także pewnie prośby o świąteczne zdjęcia dotrą na święta 2007!!! [ode mnie: ] Postaram się powysyłać jak najszybciej.
Dostałem jeden albo dwa prezenty w tym roku i to naprawdę bardzo miłe, ale więcej by dla mnie znaczyło, gdybyście, choć w niewielkim stopniu, wsparli jakąś organizację charytatywną. W tym okresie roku myślę głównie o dzieciach i bezdomnych. Nawet najmniejsza pomoc ma znaczenie teraz, kiedy wszyscy jemy, pijemy i wydajemy nieco za dużo. Jestem pewien, że wielu z was już to zrobiło, ale jeśli nie, zajrzyjcie na te strony:
Nie dałem rady jeszcze zrobić oficjalnego linka, ale bedę wspierał Crisis i Banardos i byłbym bardzo wdzięczny, gdybyście również zechcieli to rozważyć:
www.crisis.org.uk (click donate now)
www.barnardos.org.uk (there is a section where you can choose a special gift from about Ł10 "Gifts with a difference")
Mam nadzieję, że wszyscy spędzicie cudowny czas z ukochanymi osobami, ja przez parę dni będę zajmował sie małym urwisem!! Pamiętajcie, ze nie ważne ile dajemy i ile otrzymujemy, liczy się nasz czas, to, że spędzamy go razem; wspólny posiłek albo klika drinków z przyjaciółmi czy ludźmi, których nie widzimy zbyt często to te rzeczy, które powinniśmy robić. Bawcie sie dobrze, pograjcie w jakieś gry, bądźcie znowu dziećmi, bądźcie kreatywni i chrzańcie dietę!!
Dobych Świąt.
Love
Richard
Gosia - Pon 18 Gru, 2006 20:22
Urocza message!
"Pamiętajcie, ze nieważne ile dajemy i ile otrzymujemy, liczy się nasz czas, to, że spędzamy go razem. wspólny posiłek albo klika drinków z przyjaciółmi czy ludźmi, których nie widzimy zbyt często to te rzeczy, które powinniśmy robić. Bawcie sie dobrze, pograjcie w jakieś gry, bądźcie znowu dziećmi, bądźcie kreatywni i chrzańcie dietę!! "
Ciekawe co ma na mysli, mowiac o przelomowym roku.
Moze bedzie krecil dla kina, a nie dla TV ?
Harry, przykro mi ze Ci nie wyszlo z tą fotka... :sad:
malmik - Pon 18 Gru, 2006 21:12
| Gosia napisał/a: | Urocza message!
"Pamiętajcie, ze nieważne ile dajemy i ile otrzymujemy, liczy się nasz czas, to, że spędzamy go razem. wspólny posiłek albo klika drinków z przyjaciółmi czy ludźmi, których nie widzimy zbyt często to te rzeczy, które powinniśmy robić. Bawcie sie dobrze, pograjcie w jakieś gry, bądźcie znowu dziećmi, bądźcie kreatywni i chrzańcie dietę!! "
|
Dzieci to może trochę przesada, ale jak (zakochane) nastolatki to my się napewno zachowujemy
Alison - Pon 18 Gru, 2006 22:12
Dietę to ja i bez niego chrzanię, ciekawi mnie natomiast co to za mały urwis, o którym pisze?
A poza tym Rysiek to fajny gość, zawsze go lubiłam, nawet jak jeszcze był Szpatułkonosym
Harry_the_Cat - Pon 18 Gru, 2006 22:16
On ma dwoje chrześniaków myśle, że to o to chodzi, Ali.
Ale tak ogólnie to naprawdę dba o swoich fanów - w sumie to chyba trzecia wiadomość w dosyć krótkim czasie - 2 miesięcy chyba.
Alison - Pon 18 Gru, 2006 22:19
W końcu przecież nie kochałybyśmy go gdyby był zarozumiałym, wywyższającym się i pogardliwym szmatławcem
Gosia - Pon 18 Gru, 2006 22:21
On jest taki niesmialy w wywiadach... I milutki...
Ja go tez lubie oczywiscie
Harry_the_Cat - Pon 18 Gru, 2006 22:23
| Alison napisał/a: | | W końcu przecież nie kochałybyśmy go gdyby był zarozumiałym, wywyższającym się i pogardliwym szmatławcem |
Czy ja wiem... Ja Guya z Gisborne tez kocham, choć drań z niego straszny...
Alison - Pon 18 Gru, 2006 22:29
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Alison napisał/a: | | W końcu przecież nie kochałybyśmy go gdyby był zarozumiałym, wywyższającym się i pogardliwym szmatławcem |
Czy ja wiem... Ja Guya z Gisborne tez kocham, choć drań z niego straszny... |
Kochasz go, bo to Rysiek o czym mówi Ci Twoja podświadomość
Zastanów się czy kochałabys go równie mocno jakby go grał...no kto by tu....na ten przykład Deląg
Harry_the_Cat - Pon 18 Gru, 2006 22:31
No pewnie nie... Ale, że wyglada jak wyglada... Marian to głupia koza... On chce ją całować, a ona "Guy, not now" ...
Gosia - Pon 18 Gru, 2006 22:32
Teraz i zawsze! Rysiu
Alison - Pon 18 Gru, 2006 22:33
| Harry_the_Cat napisał/a: | | No pewnie nie... Ale, że wyglada jak wyglada... Marian to głupia koza... On chce ją całować, a ona "Guy, not now" ... |
Baby tak mają, pewnie jej podświadomość jej nic nie mówi w sprawie Ryska, a może ona z tych co to sie kochają w Delągowatych
Harry_the_Cat - Pon 18 Gru, 2006 22:38
| Alison napisał/a: | Harry_the_Cat napisał/a:
| Cytat: | | No pewnie nie... Ale, że wyglada jak wyglada... Marian to głupia koza... On chce ją całować, a ona "Guy, not now" ... |
Baby tak mają, pewnie jej podświadomość jej nic nie mówi w sprawie Ryska, a może ona z tych co to sie kochają w Delągowatych |
A Robina widziałas?
Gosia - Pon 18 Gru, 2006 22:40
Jeszcze nie, ale obejrzy
Alison - Pon 18 Gru, 2006 22:41
No właśnie, jak będzie mi dane, to Wam powiem czemu ona mu sie nie daje całować. Może boi się Armitage Army?
Ja bym sie trochę bała na jej miejscu
Gosia - Pon 18 Gru, 2006 22:42
Tylko chcialam dodac, Ali, zebys sie nie skupiala na postaci tytulowej
Wiesz jak Armitage Army jej zazdrosci ? Moze i masz racje.....
Harry_the_Cat - Pon 18 Gru, 2006 22:49
Wcale nie ma tak jednoznacznych opinii. Ryś , owszem, jest tam uwielbiany, bo naprawdę on i szeryf zasługuja tam na własny serial, ale analizy kazdej sceny, jak zwykle sa bardzo przemyślane i gra Rysia u wielu osób wywołuje "cringes" - wzdryganie się?
Gosia - Pon 18 Gru, 2006 22:50
Z jakiego powodu?
Harry_the_Cat - Pon 18 Gru, 2006 22:51
Gosiu, BO ON NAPRAWDĘ JEST OKRUTNY!!!!
Gosia - Pon 18 Gru, 2006 22:54
Ale w takim razie to nie gra Rysia, ale postać którą odtwarza wywołuje negatywne emocje.
Harry_the_Cat - Pon 18 Gru, 2006 22:56
No właśnie Rys gra go tak świetnie, że aż postać, mimo, że to Ryś, wywołuje te negatywne emocje. Nie u wszystkich, oczywiście.
PS. Zakładam wątek o VoD, ok?
Gosia - Czw 21 Gru, 2006 22:20
Hmmmm, na zaprzyjaznionym angielskim forum podano link do strony, na ktorej są zdjęcia Rysia podpisane: Richard Armitage i partnerka
http://www.findphotobox.c...61F&ttl=&ttc=25
Rysiu, jak mozesz mi to robic??? :o
Caitriona - Czw 21 Gru, 2006 22:27
Ojej, nie podoba mi się ta jego "partnerka"... (tak, jakby miał się tym chłopak przejąć )
Ale dalej jest kilka fajnych fotek, np. 4 na 2 stronie, albo 2 na 3
|
|
|