Seriale - Dramy, czyli urok Azji część 3 wątku
Agn - Czw 21 Sie, 2014 23:54
Kwa! Nagła wlazła w skórę jego obecnej... ciekawe, czy w łóżku to też była ona czy dopiero jak spod prysznica wypełzła.
Kwwwwwiiiiiiik!!! Krzyżykiem ją straszy?!
Anaru - Czw 21 Sie, 2014 23:57
Kurcze, mam oglądanie z przerwami, znaczy przeszkodami.
Mało mu ta koszule podarła w windzie, prosimy więcej!
Ładna klata, ładna. Faktycznie co nieco zadrapany jest, ale słusznie mu sie należało.
Kantokrates miał paskudną śmierć
Ale samobójcza nie była.
Agn - Czw 21 Sie, 2014 23:57
Nagła i Kantokrates weszli w ciała Niewiernego i jego Panienki i przemieszczają się ukradkiem, by gościu w szlafroku ich nie zhaltował. Jak jej duchowy tyłek wystawał z ciała, to ją tak klepnął...
BeeMeR - Czw 21 Sie, 2014 23:59
Ja tu nie widzę rozróżnienia na dobro i zło, piekło i niebo
A tego chudego to w Bodygurdzie widziałam.
o, sex scena - i golizna - i kissu w zaciśnięte usta i klaps w pupę - zaskoczonam
Anaru - Pią 22 Sie, 2014 00:01
Aaa, to on jeszcze nie umarł , panienka mu przeprowadza operację? Znaczy narzeczona? No niestety...
Agn - Pią 22 Sie, 2014 00:01
| Anaru napisał/a: | Mało mu ta koszule podarła w windzie, prosimy więcej! |
Też uważam, że mogłaby się bardziej postarać. Ale spokojnie - zaraz facet zerwie się z łóżka z gołą klatą, cierpliwości.
| Anaru napisał/a: | | Faktycznie co nieco zadrapany jest, ale słusznie mu sie należało. |
Owszem... Dwulicowy drań. I tak mało zła go spotyka. Powinien się cieszyć.
| Anaru napisał/a: |
Kantokrates miał paskudną śmierć
Ale samobójcza nie była. |
Chyba że by liczyć wedle prawideł Ankh Morkpork - wyjście w miasto po zmroku to samobójstwo etc.
BeeMeR - Pią 22 Sie, 2014 00:06
| Agn napisał/a: | Kwa! Nagła wlazła w skórę jego obecnej... ciekawe, czy w łóżku to też była ona czy dopiero jak spod prysznica wypełzła. | też sie zastanawiałam
| Anaru napisał/a: | Kurcze, mam oglądanie z przerwami, znaczy przeszkodami. | my sie wlasnie karmimy
Agn - Pią 22 Sie, 2014 00:06
Blada Twarz rozwaliła oprawcę nr 2. I powiedziała, że jeszcze jeden jej został... Dajcie jej wykończyć ich wszystkich, proszę!
Anaru - Pią 22 Sie, 2014 00:08
Faktycznie zmarnowana okazja do przywalenia w twarz kotletem w czasie obiadu
Oo, chyba jednak nie zmarnowana, nie ma jak kopy od niewidzialnego przeciwnika.
Jaki z niego dupek
Agn - Pią 22 Sie, 2014 00:10
O ja pierdykam... Panienka Niewiernego nie chciała założyć "takiej zwykłej sukni ślubnej, chcę designerską!"... i właśnie pełznie do ołtarza w tej designerskiej.
Było brać tę zwykłą, wyglądała przynajmniej ładnie, bo to co ona ma na sobie, to jakaś masakra.
I jeszcze sobie taki fryz strzeliła z welonem, że wygląda jak idź i nie wracaj.
Agn - Pią 22 Sie, 2014 00:12
Kwik! Czy Nagła znów jest w ciele Panienki?
Agn - Pią 22 Sie, 2014 00:16
Ślub rozwalony, Kantokrates prawi morały, ale nie ma czasu, bo oboje z Nagłą muszą wiać.
O, duszek wodny chyba chce pogonić wysłannika Hadesu (tego w szlafroku i z okropnym sianem na głowie). Efekty specjalne powalają...
Swoją szosą - muszę sobie przypomnieć Otchłań - kiedyś kochałam ten film, podejrzewam, że dziś też mi się spodoba, a tam akurat też takie numery z wodą są. Tylko chyba lepiej zrobione, ale nie jestem pewna, dawno nie widziałam, mogę się mylić.
BeeMeR - Pią 22 Sie, 2014 00:19
Agn, teraz przeczytałam smsa
Adi sprzedany Babci, Anusia więc wyspała się w dzień za wszystkie czasy skoro nikt jej nie budził i wieczorem nie chciała zasnąć, potem Tomek nagle chciał szukać narzynek na allegro - samo życie
Wiedziałam, że na ślubie będą dżezy - no i nie zawiodłam się
I potem w Wesołym miasteczku
Agn - Pią 22 Sie, 2014 00:20
Scena gwałtu jest okropna. Wcale się nie dziwię, że Blada Twarz wykańczała zboczeńców (zresztą i bez takich doświadczeń - zboków trzeba kastrować). Na szczęście zdołała ubić ostatniego, nim facet w szlafroku zabił ją.
Agn - Pią 22 Sie, 2014 00:23
Też bym zrezygnowała z bycia Wysłannikiem - mają fatalne ciuchy.
Anaru - Pią 22 Sie, 2014 00:24
| Agn napisał/a: | | Chyba że by liczyć wedle prawideł Ankh Morkpork - wyjście w miasto po zmroku to samobójstwo etc. |
Fakt
Łooo, jaka scena łóżkowa! Jakie zgrabne plecy
Faktycznie, groźna umiejętność włażenia w cudze ciało
No proszę, dramy to takie bollywoodzkie mizianie kwiatkiem kwiatka, kissu na rybkę itd, a tu golizna w całej okazałości.
Że o częściowej goliźnie nie wspomnę
BeeMeR - Pią 22 Sie, 2014 00:27
Jedyny motyw muzyczny, który mi się podoba to Kantoratesa
A mama ma okropnie sztuczne sińce na twarzy - jak w Heirs
Agn - Pią 22 Sie, 2014 00:29
| Cytat: | No proszę, dramy to takie bollywoodzkie mizianie kwiatkiem kwiatka, kissu na rybkę itd, a tu golizna w całej okazałości. |
No, bez przesady - nie całej.
| BeeMeR napisał/a: | A mama ma okropnie sztuczne sińce na twarzy - jak w Heirs |
Czy ta aktorka nie grała mamy Se Ri w TGL?
BeeMeR - Pią 22 Sie, 2014 00:31
Jakie piękne te skały nad morzem
Ooo, włochaty potwór capnięty.
Filmy rządzą się innymi prawami niż dramy w telewizji publicznej
Anaru - Pią 22 Sie, 2014 00:32
| Agn napisał/a: | | Swoją szosą - muszę sobie przypomnieć Otchłań - kiedyś kochałam ten film, podejrzewam, że dziś też mi się spodoba, a tam akurat też takie numery z wodą są. Tylko chyba lepiej zrobione, ale nie jestem pewna, dawno nie widziałam, mogę się mylić. |
Też masz skojarzenia z Otchłanią?
Na nic duchowe przebranie, facio im się wteleportował nogami w przód do windy , nie wiem czemu się go wahali przejechać, jak windę przeniknął, to i samochód.
Agn - Pią 22 Sie, 2014 00:39
Powiem wam szczerze, że Kantokresem to się naprawdę przejęłam. Sprawdził, co u narzeczonej. Chciał, by o nim zapomniała i była szczęśliwa... ale to i tak boli, że sam z nią nie może być.
Agn - Pią 22 Sie, 2014 00:40
| Anaru napisał/a: | Też masz skojarzenia z Otchłanią? |
No ba! Nawet jeśli tu nie było Eda Harrisa.
BeeMeR - Pią 22 Sie, 2014 00:42
Nie do końca rozumiem sceny w pomarańczu pod koniec, ale w tej małej czarnej aktorka wygląda pięknie
A niedoszli małżonkowie bardzo do siebie pasują Zdzira i dupek
I dostali na co zasłużyli
Agn - Pią 22 Sie, 2014 00:42
No nie, włochata potwora dopadła Nagłą! Mam nadzieję, że nie będzie jej gwałcić.
BeeMeR - Pią 22 Sie, 2014 00:46
No, końcówka mi pasuje, dobranoc!
|
|
|