Richard Armitage - Guy of Gisborne 3 (Robin Hood seria 3) 2009
Sofijufka - Sob 25 Kwi, 2009 20:59
no nie - nie porównuj RH z Herkulesem... Tamto dzieuo miało pewien wdzięk, oczko przymrużone było, no i Kevin mniamniasty, a tu tylko RA, szeryf no i teraz Tobiś usprawiedliwiaja oglądanie...
jonia - Sob 25 Kwi, 2009 22:34
Mnie się ręce trzęsą do tej pory.
Ciekawe linki na prw
Gosia - Sob 25 Kwi, 2009 22:42
Linki poprosze, ale zajrzę do nich po emisji
jonia - Sob 25 Kwi, 2009 23:01
Tylko ostrożnie, bo bardzo gorące, delikatne i włochate
Gosia - Nie 26 Kwi, 2009 08:10
Obejrzałam wstępnie i Guy jest w tym odcinku wybitnie ciasteczkowy
Jego spojrzenia, uśmiechy cała sylwetka, włosy. Po prostu się wybija. Jak dobrze, że Guy wrócił! Czy mi się zdaje, czy Ryś jakoś lepiej się prezentuje u boku płci przeciwnej? niż tożsamej Od razu są jakieś iskry. Albo ja mam takie złudzenie..
Podoba mi się dziewczyna, ktora gra Izabelę i faktycznie świetnie do Rysia-Guya pasuje (tak nawiasem czy nie zapowiada się trójkąt: dwie dziewczyny i Robin, tak jakby Robin miał być atrakcyjny )
Grą aktorską wyraźnie Lara Pulver góruje nad Lucy Griffiths (czyli dawną Marian).
Obserwując ucieczki bandy Robina, wreszcie uwolnienie Małego Johna już tylko wzruszałam ramionami...
Czy mi się zdaje czy w następnym odcinku szeryf....
No i pojawi się uwielbiany przez niektórych książe ....
Clip z Isabelą
lemurcio - Nie 26 Kwi, 2009 17:37
| Gosia napisał/a: | Obejrzałam wstępnie i Guy jest w tym odcinku wybitnie ciasteczkowy |
no ma cos w sobie ten nasz Ryszard, zdecydowanie, hihi...
a co masz na myśli a propo szeryfa, NO CHYBA GO NIE PLANUJĄ UBIĆ? Nie dam, białą chustą mu głowę nakryję, mój ci on!!!!
Na grę Isabelli jakoś uwagi nie zwróciłam, bo akurat zalewałam zupkę chińską, tylko tak mi się wydało, że oczy za bardzo wytrzeszcza.
Pozostaje tylko czekać na księciunia naszego, z kwiatuszkiem błękitnym.
lemurcio - Nie 26 Kwi, 2009 17:42
| Sofijufka napisał/a: | | no nie - nie porównuj RH z Herkulesem... Tamto dzieuo miało pewien wdzięk, oczko przymrużone było, no i Kevin mniamniasty, a tu tylko RA, szeryf no i teraz Tobiś usprawiedliwiaja oglądanie... |
ja nie porównuję, Sofi, no co ja poradzę, że mi się wiecznie coś kojarzy...
Gosia - Nie 26 Kwi, 2009 18:30
Zgadzam się, że trochę wytrzeszcza - mój brat, gdy mu ją pokazałam, to samo powiedział i dodał, że ma wysunięte kości policzkowe...
Choć tak jak ja uznał, że aktorsko lepsza jest od Marian.
Jeśli chodzi o Guya w tym odcinku, to (ponieważ zwykle się trochę podśmiewa z mojej fascynacji Rysiem) stwierdził, że Ryś chyba się za bardzo zapatrzył na Rudolfa Valentino, bo tak rzuca spojrzeniami i oczami przewraca
Faceci są niepoprawni
Guy-Ryś to przecież takie ciasteczko do schrupania. Śliczny on ci jest w tym odcinku i taki władczy, nadaje się na szeryfa i ... księcia
Gosia - Nie 26 Kwi, 2009 22:15
Oj faktycznie fuj!
To oko, była już dyskusja na ten temat. Albo to oko Guya albo tego młodego co został w Ziemi Świętej
Gosia - Pon 27 Kwi, 2009 08:43
Oglądając odcinki 3 serii RH stwierdzam, że jednak postarali się o nowe stroje i np. Isabela nie wygląda tak, jakby kupiła ciuchy w butiku
Sofijufka - Pon 27 Kwi, 2009 09:27
męskie stroje też mi sie podobają. Natomiast Kate - ten warkoczyk-treska, co jej się obsuwa na czoło
Gosia - Pon 27 Kwi, 2009 18:51
Pamiętam, że nazwisko Thornton już się pojawiło w 1 sezonie, to z Thorntonem rozmawiał Guy przed swoim slubem.
trifle - Wto 28 Kwi, 2009 18:02
Myślałam, że taka do przodu jestem, a zapomniałam, że zignorowałam ten temat Pierwszy odcinek zaczęłam sobie oglądać, jakieś trzynaście minut minęło i generalnie już nie mogę. Jakież to badziewiątko jest Myślałam, że TS się już jakoś niedługo pojawi, a tu czytam, że nie.. Strata czasu to jest
Gosiu, podziwiam, że dwa razy oglądałaś odcinek (bo gdzieś tu trafiłam na taki post)
trifle - Wto 28 Kwi, 2009 19:00
Guy mi się tutaj totalnie nie podoba... Nie pojmuję waszych zachwytów Chyba nawet zacznę wątpić w Ryśkowy talent. Może szczytem jego możliwości był Thornton, a potem to już z górki
Skończyłam odcinek. Tuck mi się podoba, piękne te lasy węgierskie i cudowny księżyc - no serio, czy można gdzieś taki wielki, jasny księżyc zobaczyć? Np w momencie kiedy Robin siedzi z Tuckiem przed dniem, kiedy mieli stracić kompanów? Obłęd.
Robin z tą przydługą brodą jest jakiś taki fu
Marudzę, więc idę sobie, nie będę wam podle brudzić...
Gosia - Wto 28 Kwi, 2009 19:16
Obejrzałam dwa razy? Pewnie dlatego, że byłam wyposzczona , a poza tym najpierw było to saute, a potem polane sosem staropolskim
Mnie się Guy tu podoba, przyznaję bez bicia, Ryś pokazał swoje nowe oblicze. Może spokojnie grać średniowiecznych rycerzy, nawet szalonych. A zdaje się, że on marzy o takiej roli - Ryszarda III, więc to jest przymiarka.
jonia - Śro 29 Kwi, 2009 10:02
W tą sobotę obowiązkowo trzeba obejrzeć epizod 6 - półnagi Guy
Gosia - Śro 29 Kwi, 2009 14:47
Wiedziałam, że musi być coś dla fanek
Gosia - Śro 29 Kwi, 2009 22:40
W najlepszym
lemurcio - Czw 30 Kwi, 2009 17:00
Gorące dania w tę sobotę, pal sześć z jakim sosem
spin_girl - Czw 30 Kwi, 2009 17:17
Czy to już jest 6 odcinek 3 sezonu???
jonia - Pią 01 Maj, 2009 01:06
Wywiad z Tobym i fajne zdjęcie
http://www.dailymail.co.u...us-parents.html
Gosia - Pią 01 Maj, 2009 12:23
Na serialebrytyjskie:
Robin Hood serialem marca!
W wyniku głosów oddanych przez czytelników tego blogu serialem marca zostaje "Robin Hood".
1. Robin Hood 36%
2. Przygody Merlina 26%
3. Siły pierwotne (Primeval) 16%
4. Mesjasz 7%
5. Red Ridding 6%
6. The No. 1 Ladies' Detective Agency 4%
spin_girl - Pią 01 Maj, 2009 19:47
Bosh, jaka ja gópia jestem! Tyle czekałam na nowy sezon GoG, że w końcu przegapiłam jego rozpoczęcie! Za to teraz szybko nadrabiam zaległości Na razie Guy ma brzydką fryzurę, mam nadzieję, że szybko zahaczy o jakiegoś średniowiecznego stylistę.
Gosia - Pią 01 Maj, 2009 20:05
w 5 odcinku
spin_girl - Pią 01 Maj, 2009 20:10
to ufff
|
|
|