Seriale - SUPERNATURAL Next Generation
Caitriona - Wto 17 Cze, 2008 23:37
No co??
Harry_the_Cat - Wto 17 Cze, 2008 23:38
No nic... co z naszymi przypinkami?
Aragonte - Wto 17 Cze, 2008 23:39
Nie przekonałyście mnie - zostaję w elitarnej (bo nielicznej ) grupie fanek Sama
praedzio - Wto 17 Cze, 2008 23:40
...że się wtrącę w zachwyty nad Deanem...
Autocytat z forum supernatural.com.pl:
| Cytat: | (...) Obaj bracia mają swoje wady i zalety - w większości już tu wymieniliście, więc nie będę ich powtarzać. Padło tutaj takie zdanie, że któraś z was nie potrafiłaby zaufać Samowi. Dziwne - ja tak mam w stosunku do Deana. Powaga!
Sam jest mi bliższy z powodu swego skomplikowanego wnętrza. Tak naprawdę nikt z nas nie wie, do czego Sammy byłby zdolny w różnych skrajnych przypadkach. Najciekawsze jest to, że on sam również tego nie wie. Co czyni z niego nad wyraz ciekawą postać. (...) |
Admete - Wto 17 Cze, 2008 23:41
| Harry_the_Cat napisał/a: | | :rotfl: Oj, Cait... |
Harry kiedy naprawdę tak jest. Serio, serio...Zobaczysz, jak dojdziesz do końca serii 2, to będzie odcinek z alternatywną historią rodziny W. a potem jeszcze odcinek w 3 serii - Dream a little dream of me.
Jakie przypinki? Te które robiłyśmy kiedys z Riellą?
Dziewczyny wymyslcie coś na kubeczki i na koszulki. Proooszę...
Aragonte - Wto 17 Cze, 2008 23:42
| praedzio napisał/a: | ...że się wtrącę w zachwyty nad Deanem...
Autocytat z forum supernatural.com.pl:
| Cytat: | (...) Obaj bracia mają swoje wady i zalety - w większości już tu wymieniliście, więc nie będę ich powtarzać. Padło tutaj takie zdanie, że któraś z was nie potrafiłaby zaufać Samowi. Dziwne - ja tak mam w stosunku do Deana. Powaga!
Sam jest mi bliższy z powodu swego skomplikowanego wnętrza. Tak naprawdę nikt z nas nie wie, do czego Sammy byłby zdolny w różnych skrajnych przypadkach. Najciekawsze jest to, że on sam również tego nie wie. Co czyni z niego nad wyraz ciekawą postać. (...) |
|
I jak dla mnie właśnie to jest fascynujące
No nic nie poradzę, że to mnie kręci...
Harry_the_Cat - Wto 17 Cze, 2008 23:45
| Admete napisał/a: | | Harry_the_Cat napisał/a: | | :rotfl: Oj, Cait... |
Harry kiedy naprawdę tak jest. Serio, serio...Zobaczysz, jak dojdziesz do końca serii 2, to będzie odcinek z alternatywną historią rodziny W. a potem jeszcze odcinek w 3 serii - Dream a little dream of mi.
Jakie przypinki? Te które robiłyśmy kiedys z Riellą?
Dziewczyny wymyslcie coś na kubeczki i na koszulki. Proooszę... |
O! kubeczki byłyby niezle.... Ja musze jakos chyba hurtem.... Bones, N&S, dean....
Admete - Wto 17 Cze, 2008 23:45
No i dobrze Braci jest dwóch i starczy dla wszystkich. Zresztą oni obaj są niezbędni. Zasypiam nad klawiaturą, chyba powinnam iśc spać.
Mnie się kubek z braćmi marzy...I z napisem Supernatural. Takim klasycznym z I sezonu. I z Impalą
Gdybys robiła z Bones, to ja też chcę. N&S tez byłoby niezłe
Aragonte - Wto 17 Cze, 2008 23:47
Całe szczęście, że jest ich dwóch
Co do kubeczków czy przypinek - jestem za
praedzio - Wto 17 Cze, 2008 23:49
Ja tyż!!!
| Aragonte napisał/a: | I jak dla mnie właśnie to jest fascynujące
No nic nie poradzę, że to mnie kręci... |
Ojej, ktoś myśli tak samo jak ja! Niesamowite!
Caitriona - Wto 17 Cze, 2008 23:51
Kubeczek też jest niezłym pomysłem tylko jak my wyszukamy wspólną fotkę?? Piny to ja zrobię na 100% bo mi do kompletu brakuje
Harry_the_Cat - Wto 17 Cze, 2008 23:52
Niczego nie mogę obiecać - spędzam tyle godzin w pracy, ze nie mam czasu na zakupy... Ale się rozejrzę w necie.
Admete - Wto 17 Cze, 2008 23:53
Caitri jeśli zrobisz nowe projekty, to daj znac. Co do fotem - Riella ma dużą ilość, a ponieważ dostała ode mnie odtatnio pamięc przenośna, to w koncu je do mnie przyniesie i będę mogła coś wam podesłać. Na wasze propozycje tez czekam.
Harry_the_Cat - Wto 17 Cze, 2008 23:54
DObra, a tymczasem niech kazdy wrzuci ze trzy zdjecia, jakie by chcial. Zanim ustalimy mozemy zaszalec
Caitriona - Wto 17 Cze, 2008 23:56
Własnie! Niech każda poda ze 3 swoje propzycje, założymy temack w grafice i będziemy głosowac
praedzio - Wto 17 Cze, 2008 23:57
Ale, ale... bo mi umknęły szczegóły...
Mówicie o fotkach z Deanem, czy Sam też może być? A może obaj bracia naraz na jednym zdjęciu?
Harry_the_Cat - Wto 17 Cze, 2008 23:58
Skoro tak stawiasz pytanie, Praedzio....
Harry_the_Cat - Śro 18 Cze, 2008 00:00
Ponieważ już nie wiem, o czym mówimy... to wrzucam jedna propozycje zdjcia - na przypinkę chyba...
Aragonte - Śro 18 Cze, 2008 00:00
| praedzio napisał/a: | Ale, ale... bo mi umknęły szczegóły...
Mówicie o fotkach z Deanem, czy Sam też może być? A może obaj bracia naraz na jednym zdjęciu? |
Koleżanka Praedzio słusznie prawi!
Tak serio: chyba wybierzemy coś z braćmi, a nie z jednym bratem, hę?
Edit: Praedzio, wygląda na to, że musimy się postarać o własne kubeczki
Caitriona - Śro 18 Cze, 2008 00:01
z tym zdjęciem zrobiłąm jedną z moich pierwszych tapetek w gimpie...
Caitriona - Śro 18 Cze, 2008 00:02
| Aragonte napisał/a: | | a nie z jednym bratem, hę? |
Nie?....
praedzio - Śro 18 Cze, 2008 00:02
| Harry_the_Cat napisał/a: | Skoro tak stawiasz pytanie, Praedzio.... |
Buuuuu.... Chyba znam odpowiedź...
| Cytat: | Koleżanka Praedzio słusznie prawi!
Tak serio: chyba wybierzemy coś z braćmi, a nie z jednym bratem, hę? |
Tak tak tak tak tak tak tak tak tak!!!!
Harry_the_Cat - Śro 18 Cze, 2008 00:03
Bo to zdjęcie jest boskie - kołnierz, profil, spojrzenie....
praedzio - Śro 18 Cze, 2008 00:03
| Aragonte napisał/a: | Edit: Praedzio, wygląda na to, że musimy się postarać o własne kubeczki |
Hm... Musi co tak...
Harry_the_Cat - Śro 18 Cze, 2008 00:04
| Caitriona napisał/a: | | Aragonte napisał/a: | | a nie z jednym bratem, hę? |
Nie?.... |
One mind, Cait, one mind...
|
|
|