To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Aktorzy - George Clooney

Marija - Nie 22 Kwi, 2007 22:54

Piękny, piękny, piękny, przepiękny, najprzepiękniejszy :grin: . Może jest jakaś opcja - multiplikacja "piękny", "piękny".... :rotfl:
Harry_the_Cat - Nie 22 Kwi, 2007 22:57

Co to jest "Rozwód na żądanie"? :shock:
Kaziuta - Nie 22 Kwi, 2007 22:57

Alison napisał/a:
Kaziuta napisał/a:
Wydaje mi się, że taki ślicznościowy jak w tym filmie to nie był w żadnym innym. A może ja mam juz obsesje ? :oops:

Chyba masz, bo w "Szczęśliwym dniu" też był piękny i w "Rozwodzie na żądanie" też i w ogóle jest piekny. A w tych reklamach Martini, to nie byl PRZE-piękny?

No to mam, ale nic na to nie poradzę. Dobrze mi z tym.
Za Martini nie przepadam, ale chyba zaczne pić. Mogli by do każdej butelki dodawac jakiś film z Clooneyem. Ani chybi popadłabym w alkoholizm. :wink:

Alison - Nie 22 Kwi, 2007 23:04

Kaziuta napisał/a:
Za Martini nie przepadam, ale chyba zaczne pić. Mogli by do każdej butelki dodawac jakiś film z Clooneyem. Ani chybi popadłabym w alkoholizm. :wink:

Mogliby do każdej butelki Georga wypożyczać. Ja tam niepijąca jestem, ale mogłabym też się w tej intencji nawrócić na alkoholizm :roll:

Kaziuta - Pon 23 Kwi, 2007 10:00

Ali kochana czy mogłabyś rzucić oczkiem na ten filmik i z grubsza przełożyć o co te dzieciaki wypytują Żorżika i co dostał w prezencie?

http://www.youtube.com/wa...related&search=

Alison - Pon 23 Kwi, 2007 13:11

Kaziuta napisał/a:
Ali kochana czy mogłabyś rzucić oczkiem na ten filmik i z grubsza przełożyć o co te dzieciaki wypytują Żorżika i co dostał w prezencie?

http://www.youtube.com/wa...related&search=

Kaziutko, jestem w pracy, więc tak podsłuchując dyskretnie, podaję poniżej, ale niestety, nie wszystko słyszę dokładnie, poza tym mój amerykański jest dużo gorszy niż mój angielski :wink:

- Hej, jestem George, jak leci chłopaki.
(jeden się wita, drugi robi mu diabełka - to się nazywa bezstresowe wychowanie)
- Spowiedź (wyznanie) to "Niebezpieczny umysł". Co to jest "czarna komedia"?
-To znaczy, że grają w niej sami czarni.
- Gdyby reżyser X dał panu dużą rolę, czy to nie byłoby zachłanne?
- Byłby to trochę wstyd, dzięki.
- Dlaczego tak wiele dziewczyn uważa pana za najseksowniejszego na świecie.
- Bo chodzę z taką (bystrą, elegancką, porządną=smart) twarzą (robi minę)
- Fajnie!
- Czy pan jest teraz...(nie panimaju :sad: )
- Nie, a wy chłopaki?
- Nieeeee! Nigdy!
- Nigdy, no tak. (zamyśla się)
- George jakie masz zwierzątko domowe?
- Mam świnkę.
-Czy w twoim domu śmierdzi jak w chlewiku?
- Nie to całkiem (..... :sad: ) świnka.
- Czy są u ciebie kupy na dywanie?
- Nie to całkiem czysty dom i świnka.
- Czy ona śpi z tobą w łóżku.
- Uważam, że powinniśmy nie zbaczać na zbyt prywatne tematy.
- A teraz dostaniesz prezent.
- Co wyście przynieśli (grzebie w siatce). Ooo do siwych włosów?
- Nie, no wszystko w porządku, widocznie to prawdziwi przyjaciele.
No to lećcie już, dzięki wielkie.
(zostaje sam).
-Sprzedali mi Dawn Rivers...piiii (chyba chodzi o ten szampon koloryzujący co go dostał, ale nie jestem pewna)

Kaziuta - Pon 23 Kwi, 2007 21:18

Dzięki Ali, wielkie dzieki. :thud: Jesteś kochana. :hello:
Gitka - Nie 06 Maj, 2007 11:22

Świętujmy :kwiatek:
George Timothy Clooney

ur. 6 maja 1961 Lexington, Kentucky, USA

Gosia - Nie 06 Maj, 2007 12:34

O! Mam w rodzinie rowiesnika George`a. :grin: :kwiatek:
Ogladalam osstatnio "Okrucienstwo nie do przyjecia", George wygladal jak zwykle swietnie, ale film mnie troche rozczarowal. Scenariusz moim zdaniem szwankowal, ale film warto dla niego obejrzec :cool:

Harry_the_Cat - Nie 06 Maj, 2007 12:42

Moim zdaniem film jest rewelacyjny. Doskonała satyra.
kikita - Nie 06 Maj, 2007 15:42

Na stronie www.joemonster.org znalazłam zdjecie zorżyka -nastolatka.

Alison - Nie 06 Maj, 2007 15:53

Kikitka, no po prostu nie katuj!

Ale nasz Byczek w tym urodzinowym garniturku jest mniam.
Sto-larz, Sto-larz!!! Nieech żyjeee naaaam!
:kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:

kikita - Nie 06 Maj, 2007 16:13

No garniturek i owszem ale wbrew sobie muszę dodać,że i to jego spojrzenie jest dość
mniam,mniam. :grin:
No to 100 lat!!

Kaziuta - Nie 06 Maj, 2007 23:51

O kurcze, a ja nic nie wiedziałam. Ładna ze mnie wielbicielka nie ma co. :oops:
Żorżiku kochany żyj 100 lat i bądź piękny duszą i ciałem.

Caroline - Sob 26 Maj, 2007 22:05

Gwiazdy robią różne rzeczy, by wesprzeć fundacje charytatywne. Jessica Simpson na przykład sprzedawała buty, a George Clooney sprzedaje pocałunki. Na tegorocznym zgromadzeniu "Kino przeciw AIDS", słynny aktor postanowił wystawić na charytatywną aukcję swoje usta.

Aukcja zakończyła się na kwocie 350 tysięcy dolarów. Zwycięzca podarował usta Clooneya swojej dziewczynie, która nie kryła radości, że może pocałować seksownego aktora. To się nazywa sposób na randkę. Zabrać ukochaną na aukcję charytatywną, w której stawką jest pocałunek z Clooneyem. Oczywiście wygrać aukcję, a nagrodę sprezentować dziewczynie. Istnieje tylko jeden problem. Co będzie, jeśli kobieta zamiast bardziej pokochać swojego faceta, zakocha się w Clooneyu?

http://www.plotek.pl/plotek/1,78648,4178698.html

Szkoda, że już za późno, może byśmy się złożyły :D

Szacun dla tego kolesia, który wybulił 350 tysięcy, żeby jego dziewczyna mogła pocałować innego faceta :shock:

Gosia - Sob 26 Maj, 2007 22:42

Wlasciwie niczym nie ryzykowal, zwlaszcza jesli George kiepsko caluje :mrgreen:
gorzej juz, jak caluje swietnie! :thud:

Kaziuta - Nie 27 Maj, 2007 01:09

George nie może kiepsko calować. :wsciekla:
Ten pocałunek z racji zaistniałej sytuacji musiał być beznamiętny ale wierzę, że jak Georg rozwinie skrzydła to dychać nie można. :wink:
A oto kupiony całus http://www.youtube.com/watch?v=Pws5Nlvotv4

Alison - Nie 27 Maj, 2007 17:57

Ej tam, jak taki facet może źle całować? Gosiu, nie pamiętasz co przylodówce z Michelle wyprawiał? :wink:

A to z dedykacją dla Kaziutki i z podziękowaniem za wczorajszy wierszyk. Najpiemkniejszy George jakiego naszłam, może się i na tapetkę nada...

Gosia - Nie 27 Maj, 2007 18:36

Nie wiem, Ali. Nie jestem Michelle Pfeiffer,... niestety :wink:
Alison - Nie 27 Maj, 2007 18:44

Gosia napisał/a:
Nie wiem, Ali. Nie jestem Michelle Pfeiffer,... niestety :wink:

Wiadoma sprawa, ze większość sobie trzeba wyobrazić, ale było widać, że chłopak nie pudłuje i zabiera się fachowo, nie tak jak niejaki Ciaran H., co to nigdy do cela nie trafiał :wink:

Kaziuta - Pon 28 Maj, 2007 22:12

O Matuchno jaki ślicznościowy. :slina:
O nie, taki mężczyzna nie może źle calować.
To jest po perostu n i e m o ż l i w e :slina:

Gosia - Pon 28 Maj, 2007 22:13

Ale slabo sie staral w tym klipie, w koncu jak tyle zaplacila, mogl byc bardziej wylewny ;) Ja bym byla rozczarowana, tyle forsy i tylko taki calus? :roll:
Gitka - Wto 29 Maj, 2007 00:32

Gosia napisał/a:
Ale slabo sie staral w tym klipie, w koncu jak tyle zaplacila, mogl byc bardziej wylewny ;) Ja bym byla rozczarowana, tyle forsy i tylko taki calus? :roll:

Tak jest, zgadzam się!
Tym bardziej, że dziewczyna też była niczego sobie :mrgreen:

Alison - Wto 29 Maj, 2007 09:49

Gosia napisał/a:

To tylko o nim dobrze świadczy, że z obcą kobietą nie idzie na całość tylko tak skromniutko. Ja go kocham i proszę mi tu na Dżordżyka nie grymasić :mad:

Kaziuta - Wto 29 Maj, 2007 13:36

Nie należy zapominać, że gdzieś obok stał ten co za ten pocałunek zapłacił. :bejsbol: