Kącik graficzny - Tapety
Anonymous - Wto 15 Sty, 2008 21:35
| Alison napisał/a: | Takie pakerstwo mnie nie bierze, ja lubię subtelny intelektualizm, no, chyba że John Wayne, ale to juz zupełnie inna bajka |
matus, no wlasnie, jak pisalam - Boothowi do pakera daleko. Jest natomiast wszystko o czym piszesz - subtelny intelektualizm, wielka odwaga, romantyzm, bohaterstwo. I ciało warte grzechu - mimo ze raczej w garniturku.
Tam raczej Bones robi za pakera-silacza
Admete - Śro 16 Sty, 2008 12:49
Alison ja juz od razu zauwazyłam, że coś jest nie tak z tym zdjęciem. Normalnie w serialu Dawid tak nie wygląda. Ktoś tam coś pokombinował. Tu masz ładną tapetkę - znalezione w sieci:
W serialu agent Booth jest uosobieniem wiernego, oddanego przyjaciela. I jest idealistą, jesli chodzi o związki Kochany po prostu. Zawsze jest przy Bones, chroni ją, wspiera Emily i Dawid maja niesamowitą ekranową chemię.
Sofijufka - Śro 16 Sty, 2008 13:48
| Admete napisał/a: | Alison ja juz od razu zauwazyłam, że cos jest nie tak z tym zdjęciem. Normalnie w serialu dawid tak nie wygląda. Ktos tam, cos pokombinował. Tu mas zładną tapetkę - znalezione w sieci:
[url=http://img171.images....th.jpg]Obrazek[/URL] [url=http://img171.images....th.jpg]Obrazek[/URL]
W serialu agent Booth jest uosobieniem wiernego, oddanego przyjaciela. I jest idealistą, jesli chodzi o związki Kochany po prostu. Zawsze jest przy Bones, chroni ją, wspiera Emily i Dawid maja niesamowitą ekranową chemię. |
i pomyśleć, że zawdzięczamy go pewnemu czarnemu psiulowi, który rano lubił sobie pobiegać po parku....
kikita - Śro 16 Sty, 2008 16:21
| Caitriona napisał/a: | Sęk w tym że on zadnym pakerem w "Bones" nie jest (ta fotka jakaś dziwna) Aktor jako aktor jest mi raczej obojętny, ale postać jaką gra jest suuper! |
Tak to zdjecie wygląda w oryginale.No cóż ,zdjął facio garniturek,ubrał podkoszulek i niejeden miesień mu się uwypuklił. Widac jakieś ma
Anonymous - Śro 16 Sty, 2008 17:46
Kruca bulka - trza by bylo Fringille zapytac. Ona pisze juz doktorat z Boreanazologi i Buffyologii
Ogólnie - niemal kazdy facet wyglada bardziej pakersko jak ubierze podkoszulek rozmiaru S
Alison - Śro 16 Sty, 2008 18:04
| AineNiRigani napisał/a: | Ogólnie - niemal kazdy facet wyglada bardziej pakersko jak ubierze podkoszulek rozmiaru S |
Nic nie poradzę na to, że wyobraziłam sobie Ryszarda Kalisza, pana prezydenta i pięknego Romana w podkoszulkach S Ratunkuuu!
Admete - Śro 16 Sty, 2008 18:20
Ja nadal uważam, że to zdjęcie jest zmienione. On ma tam za krótkie ręce. Ktos je "spłaszczył". Ostatecznie oglądam serial na bieżąco i tam widac , jak gość wygląda. Tym bardziej, że na tej fotce z Emily sama Emily tez wygląda na "podrasowaną" Druga z tapet, które dałam jest zrobiona ze zwykłego, nie filmowego zdjęcia.
Anonymous - Śro 16 Sty, 2008 18:44
Cóż, dla potrzeb marketingowej na plakatach zwiekszaja aktorkom biusty, zmniejszaja pupy i robia retusz posladkow.
Admete - Śro 16 Sty, 2008 19:08
To raczej przypadek nieumiejętnej przeróbki jakiegoś amatora - internauty.
kikita - Śro 16 Sty, 2008 19:41
Może i jakiś internauta przerobił to zdjęcie,chociaż nie wydaje mi sie , bo jest to foto z forum filmowego prawdopodobnie wycięte z jakieś gazety.Jednakże wolę juz takie troche nieudolne przeróbki innych internautów niż fotomontaże w moim wykonaniu.Niekiedy sama siebie nienawidzę
Anonymous - Śro 16 Sty, 2008 19:52
kikito czy pisałam już że Cie kocham?
Caitriona - Śro 16 Sty, 2008 19:54
Ło matulu!
kikita - Śro 16 Sty, 2008 21:28
Przeciez ja tez Was kocham

A mówi się,że nie szata zdobi człowieka , więc wysyłam to drugie zdjecie w troche innej wersji:shock:
Anonymous - Śro 16 Sty, 2008 21:41
Kikito, teraz to mi noremalnie odebrało głos... Ta druga to chyba z Macbetha - uwielbiam go z ta dlugoscia wlosów - bede sie wpatrywac w pulpit przed snem - moze mi sie przysni?
Dzemik w spioszkach rozczulil mnie do glebi.
az mi w ogole slow brakuje i w ogole. nooo...
kikita - Śro 16 Sty, 2008 21:54
No fajnie,tez wpatrywałam sie w pulpit myślac,że mi się Julian Mcmahon przyśni( chwilowo wygryzł Darcy'ego) a tymczasem przysnil mi sie sąsiad(stary facet)jak sika pod płotem.
Normalnie lał po sztachetach aż miło.Ochyda.Ja to mam szczęscie kruca fuks
Z snami nie ma żartów , jak goły facet to ze starą d...ą (duszą o duszy myślałam jakby co)
krzysztof - Czw 17 Sty, 2008 08:43
Dzięki Kikito śliczne tapetki
Jaki Dżemik słodki w tym pluszowym wdzianku
Agn - Czw 17 Sty, 2008 10:36
Takie tapety powinny być karalne dożywotnim więzieniem pod strażą Dżemika!
Anonymous - Czw 17 Sty, 2008 17:39
W takim razie na ochotnika zgłaszam sie do odbywania kary za kikite
Dione - Czw 17 Sty, 2008 22:34
Ja chcę takiego misia
Będę go sobie tulić do poduszki
Harry_the_Cat - Sob 09 Lut, 2008 17:47
Nie podejrzewam nikogo o chęć wykorzystania tej tapetki, ale zrobiłam coś takiego:
Anonymous - Sob 09 Lut, 2008 18:15
kiedy ładnby ten tapetek. Żeby to było tylko wiadomo kto zacz
Gitka - Sob 09 Lut, 2008 18:18
Zaraz wyślę moim dziewczynkom i wykorzystają
Harry dzięki
Harry_the_Cat - Sob 09 Lut, 2008 18:22
| Gitka napisał/a: | Zaraz wyślę moim dziewczynkom i wykorzystają
Harry dzięki |
Dzięki Giteczko
Aine, to Link z Hairspray ;) Miło, że Ci się tapetek podoba
Anonymous - Sob 09 Lut, 2008 18:33
Teoretycznie wiem - poznaje gościa z avka Caitusia (nawet chyba z tej samej sceny). W praktyce - filmu nie widziałam, to i nie wiem
Admete - Sob 09 Lut, 2008 19:11
Tapeta bardzo efektowna
|
|
|