Filmy - Powiew Orientu
Trzykrotka - Pon 07 Lut, 2011 12:30
Jest w ostatniej części
Admete - Pon 07 Lut, 2011 14:35
Dobrze wiedzieć
Trzykrotka - Wto 08 Lut, 2011 10:52
Na pagali są już kawałki gali FF z Shahrukhiem - z napisami.
http://www.srkpagali.net/...g2_itemId=55350
BeeMeR - Śro 09 Lut, 2011 17:10
Zaczęłam oglądać Filmfary - Ranbir z Imraanem nieźle dają czadu
A przy ich interpretacji Guzaarish (Ranbir w roli Aish ) dostałam głupawki
Trzykrotka - Śro 09 Lut, 2011 20:54
Ja właśnie nie mogę odżałować, że nie ma do tego napisów! Ten kawałek, który przełożyły dziewczyny z pagali, w którym Rizvan (Ranbir) rozmawia z Gulgulem Pandeyem (Imrenem) był fajny. Ale Priyanka lepiej parodiowała Rizvana niż Ranbir
Trzykrotka - Czw 10 Lut, 2011 00:59
Obejrzałam Udaan. Bardzo polecam. Nie dziwię się, że film aż tak obsypano nagrodami. Jest bardzo prosto i klarownie opowiedziany, rozegrany przy minimalnej ilości słów, świetnie rozłożony pomiędzy bohaterów. Toksyczny ojciec i jego synowie, zawiedzione nadzieje, stłumione marzenia, zasada "ma być tak, jak zawsze było i jak ja rozkażę," smutne oczy małego Arjuna... wydawałoby się, że film będzie tylko przygnębiał i dołował. A to naprawdę piękna i krzepiąca opowieść o miłości i braniu odpowiedzialności za siebie, to, czego się pragnie - i za innych.
Admete - Czw 10 Lut, 2011 08:09
Wiedziałam, że ci się ten film spodoba Ja jeszcze do niego wrócę. Ma piękną muzykę.
Trzykrotka - Czw 10 Lut, 2011 11:01
| Admete napisał/a: | | Ma piękną muzykę. |
To prawda, zwłaszcza taki jeden główny motyw, który charakteryzuje film. I bardzo ujmujący był jeden wątek - ten o mocy słów. Zachwyciły mnie sceny, podczas których starszy brat opowiada młodszemu opowieści, a wokół nich gromadzą się ludzie, którzy słuchają z szeroko otwartymi oczami i proszą o więcej. To bylo bardzo piękne, przypominało mi jakich bajarzy z baśni, takich, którzy siadywali przy ognisku i snuli fantastyczne historie, a inni gromadzili sie wokół nich.
Admete - Czw 10 Lut, 2011 13:59
To był dla bohatera moment, który mu uzmysłowił, że coś potrafi, ze nie jest zupełnym nieudacznikiem. I bardzo mi się podobały sceny z tym symbolicznym biegiem - wyścigiem.
Trzykrotka - Wto 15 Lut, 2011 01:25
Niach niach, jaki smakowity Shahid - lotnik!
http://www.pinkvilla.com/...rshow-bangalore
I plakat z nowego filmu Anushki z Ranveerem Singhiem, Ladies vs Ricky Bahl
http://www.pinkvilla.com/...s-vs-ricky-bahl
Ale ona ma nogi
Admete - Wto 15 Lut, 2011 07:38
O! Dajcie Shahidowi coś konkretnego do zagrania....
Trzykrotka - Wto 15 Lut, 2011 10:28
To chyba zdjęcia z filmu reżyserowanego przez jego ojca. Mam nadzieję, że będzie dobrze.
Admete - Wto 15 Lut, 2011 15:54
Oby, bo ja mam już dośc filmów dla młodziezy i o młodzieży...
BeeMeR - Wto 15 Lut, 2011 16:30
Też bym nie pogardziła ciekawą rolą
A co do Shahida i Anushki, to obejrzeliśmy wczoraj pierwsze pół Baadmash Company - sympatyczna bajka.
Trzykrotka - Wto 15 Lut, 2011 19:12
Myślę, że nowy film Priyanki jest wart zainteresowania - ten o siedmiu grzechach, siedmiu mężach. Pokazywali go w tym roku na Berlinare i słyszałam, że dostać się na pokaz graniczyło z cudem.
Admete - Wto 15 Lut, 2011 19:55
Jaki ma tytuł? Będę pilnować
Calipso - Wto 15 Lut, 2011 22:42
| Admete napisał/a: | | Jaki ma tytuł? |
7 khoon maaf ?
Caitriona - Wto 15 Lut, 2011 23:31
| Trzykrotka napisał/a: | | Niach niach, jaki smakowity Shahid - lotnik! |
To pierwsze zdjęcie, miodzio!
Obejrzałam Band Baaja Baaraat. Z angielskim sosem, pod koniec nawet bez, ale oglądało mi się całkiem przyjemnie. Bez większych rewelacji, ale czas spędziłam miło. Tylko pan Ranveer Singh trochę nie w moim stylu.
Trzykrotka - Czw 17 Lut, 2011 09:38
Ten film Priyanki - dokładnie, tytuł, który wymieniła Calipso. Role mężów grają m.in Neil Nitin Muhesh, John Abraham, Irrfan Khan, Naseeruddin Shah.
| Caitriona napisał/a: | | Tylko pan Ranveer Singh trochę nie w moim stylu. |
Trzeba poczekać na drugą rolę. Tutaj grał takiego trochę "swojskiego" chłopaka, od ucha do ucha. Ciekawa jestem, co pokaże w drugim filmie. Anushka zagrała już z Akshayem Kumarem, w Patiala House - i film i ona i Akshay zbierają świetne recenzje.
A z dorosłych filmów - to jeszcze przecież czeka nas No One Killed Jessica z Rani i Vidyą.
Edit: fajny pomysł na promocję: Priyanka jako Suzana, bohaterka swojego filmu, z siedmioma mężami - Shahrukhiem w wcieleniach z jego siedmiu filmów. Priyanka była gościem programu Zhor Ha Jhatka, którego gospodarzem jest Shahrukh.
http://www.ndtv.com/video...eo-story/191109
Plakaty z Mausaam
http://www.pinkvilla.com/...d-shahid-kapoor
Calipso - Czw 17 Lut, 2011 13:29
| Trzykrotka napisał/a: | | Role mężów grają m.in Neil Nitin Muhesh, John Abraham, Irrfan Khan, Naseeruddin Shah. |
A oto trzy zdjęcia na zaostrzenie apetytu :
Admete - Czw 17 Lut, 2011 14:54
Oba te filmy chętnie zobaczę. No One Killed Jessica miał już chyba premierę jakiś czas temu...
BeeMeR - Pią 18 Lut, 2011 10:45
| Trzykrotka napisał/a: | | fajny pomysł na promocję: Priyanka jako Suzana, bohaterka swojego filmu, z siedmioma mężami | szkoda, że tam Asoki nie ma
Ostatnio mi się śnił Asoka
obejrzałam Wanted 2009
bardzo, bardzo południowy film w klimacie, piosenkach i głównych bohaterach. One-man-army (podstarzały niestety Salman Khan) contra cała banda Zuych i Źlejszych, którymi trzęsie Prakash Raj, cudny jak zwykle. W pomniejszej roli Vinod Khanna, a w roli słodkiej idiotki, co to sama biega po nocy w obcisłych wdziankach i dziwi się, że ją zaczepiają Ayesha Takia, która aktorsko ewidentnie wzorowała się na Trishy, niestety
Cały czas miałam wrażenie, że już to gdzieś widziałam, a oczywiście potem doczytałam, że to remake Maheshowego Pokiri, o czym pewnie wiedziałam, ale zdążyłam zapomnieć.
Film zły nie jest, dobry też nie. Ot, obejrzeć można, sekwencje walk/piosenek całkiem udane (jak ktoś lubi ten styl) ale zupełnie nie trzeba. Mierził mnie wątek grubego sąsiada, z którego można się natrząsać bez końca
Trzykrotka - Pią 18 Lut, 2011 12:49
Tak, wątki grubych = śmiesznych sąsiadów to coś, co tygryski lubią najbardziej pamiętam, że mi się Wanted miło oglądało, byłam świeżo po powtórce Pokiri i ubawił mnie element północny: Mahesh fruwał w papryczkach, a Salman - w śrubkach (aż szkoda, że nie mam screena porównawczego)
A propos Asoki - Shahrukh kręci teraz Dona2 w Malezji; zobaczcie, jak wygląda w tej odsłonie

Admete - Pią 18 Lut, 2011 12:58
Wygląda bardziej niz apetycznie
Trzykrotka - Pią 18 Lut, 2011 18:54
Też tak uważam! Podobno kręcą - pewnie ten wizerunek jest potrzebny w tym celu...
|
|
|