Muzyka - Muzyka
Eeva - Czw 24 Gru, 2015 15:56
Skarpetki Gordona!!!
Ania Aga - Pią 01 Sty, 2016 18:18
Top Wszech Czasów w Trójce
http://player.polskieradio.pl/-3
Akaterine - Pią 01 Sty, 2016 18:29
Słucham od rana, z przerwą na koncert noworoczny z Wiednia
Jestem bardzo niepocieszona, że Since I've Been Loving You Zeppelinów wypadło poza pierwszą setkę...
praedzio - Śro 06 Sty, 2016 10:30
Ostatnio na tubisiu - co bym nie włączyła - ląduję na coverach francuskiego trio L.E.J. Muszę przyznać, ze robią to świetnie. Zazdroszczę takich umiejętności wokalnych.
Hip-hop mashup
przegląd letnich hiciorów czyli Summer 2015
Can't Hold Us
I ich własna kompozycja: La dalle
praedzio - Sob 16 Sty, 2016 16:55
Plątam się sobie po youtube i nagle natknęłam się na ten kawałek. Popłakałam się pod koniec. To jeden z tych kawałków, kiedy patrzy się z przyjemnością zarówno na to, co się dzieje na scenie, jak i na widowni.
Klik
Akaterine - Sob 16 Sty, 2016 19:24
Słyszałam to niedawno w Trójce, z wideo brzmi to dwa razy lepiej .
A tak z innej beczki - patrząc na Planta nie mogę uwierzyć, że to ten sam człowiek, co piękny i młody Plant. Tak samo mam z Axl Rosem.
praedzio - Sob 16 Sty, 2016 20:08
No, swoje lata już mają. My też nie młodniejemy.
Puściłam sobie jeszcze raz ten kawałek i znowu chlipię. Ale skoro Plant też uronił łezkę, to czuję się rozgrzeszona.
Zmieniając trochę klimat, ostatnio katuję płytę kanadyjskiej formacji Half Moon Run, która porusza się w klimatach modnego od paru lat indie rock. Płyta zowie się "Dark Eyes" i kawałki z niej już zaczynają mi się śnić po nocach.
Kto z Was jeszcze miewa sny z soundtrackami?
Call Me in the Afternoon
She Wants to Know
I mój ulubiony:
Nerve
Akaterine - Sob 16 Sty, 2016 20:10
| praedzio napisał/a: | No, swoje lata już mają. My też nie młodniejemy. |
Mi raczej chodzi o tak wielką utratę urody . Gdy pokazałam mojej mamie, jak obydwaj teraz wyglądają, twierdziła, że próbuję ją oszukać.
praedzio - Sob 16 Sty, 2016 20:17
Śmiem przypuszczać, że jak to muzycy - wiedli niezbyt zdrowy tryb życia okraszony pewnie używkami wszelakiego kalibru - to i gdzieś ta uroda się zmyła. Choć jak dla mnie - wcale nie patrzę na nich z przykrością - wręcz przeciwnie.
Ania Aga - Sob 16 Sty, 2016 20:36
| praedzio napisał/a: | Plątam się sobie po youtube i nagle natknęłam się na ten kawałek. Popłakałam się pod koniec. To jeden z tych kawałków, kiedy patrzy się z przyjemnością zarówno na to, co się dzieje na scenie, jak i na widowni.
Klik |
Pierwsza myśl - nie tylko Bach, Mozart, Chopin pisali dobrą muzykę.
Eeva - Czw 21 Sty, 2016 14:59
Jestem ostatnio uzależniona oj tej piosenki:
art-J "Left Hand Free"
Harry_the_Cat - Czw 21 Sty, 2016 21:15
Fajny ma klimat!
Eeva - Pią 22 Sty, 2016 08:35
Nie uważasz że teledysk wzbudza takie uczucia w oglądającym, ze ludzie to jednak spędzają fajnie cza, a my tylko fabryka-dom-fabryka-dom?
Harry_the_Cat - Nie 24 Sty, 2016 17:17
Rozumiem, co masz na mysli, ale ja go odbieram jako taki troche hold mlodosci. Jestes mlody, beztroski, spedzasz lato nad wada, albo na kladach
Do pewnego stopnia takiej beztroski dostarcza mi YA Jakos jednak w literaturze nigdy nie czytamy ze szczegolami o godzinach ktore nasi bohaterowie spedzaja na wkuwaniu na egzaminy czy ccos
Eeva - Pon 25 Sty, 2016 08:44
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Rozumiem, co masz na mysli, ale ja go odbieram jako taki troche hold mlodosci. Jestes mlody, beztroski, spedzasz lato nad wada, albo na kladach |
No tak, w sumie racja Chcę być znowu młoda i beztroska i żeby moim największym problemem bylo to, ze się nie nauczyłam na kartkowkę z biologii
Harry_the_Cat - Pon 25 Sty, 2016 09:09
Ej, ale z drugiej strony nie umniejszajmy moze tego stresu
Matko jakie nerwy były zawsze przed matematyka!!
Eeva - Pon 25 Sty, 2016 09:27
Och nie umniejszam! Bo wtedy to były nerwy, stres i ból brzucha. Tylko z perspektywy czasu to wygląda tak lightowo. Serio? Bałam sie Pani od chemii? Dobrze ze nie wiedziałam jak będzie mnie stresował mój pierwszy szef psychopata :"D
Harry_the_Cat - Pon 25 Sty, 2016 10:03
Moja pani od chemii mówiła "a teraz robaczki wyjmujemy karteczki bo bedzie karkóweczka". Wiedziałam ze ta chemia to mi jednak nie bedzie specjalnie w życiu potrzebna
A jesli chodzi o szefa to nic, co chciałabym powiedzieć nie nadaje sie za bardzo na forum :/
Eeva - Pon 25 Sty, 2016 10:06
| Harry_the_Cat napisał/a: | | "a teraz robaczki wyjmujemy karteczki |
chyba chodziłyśmy do tej samej szkoły. Nas tez jedna nazywała robaczkami
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Wiedziałam ze ta chemia to mi jednak nie bedzie specjalnie w życiu potrzebna |
Tak samo jak ciągi z matematyki czy inne dziwne rzeczy na fizyce albo budowa liscia, albo jakiejś tam komórki
Harry_the_Cat - Pon 25 Sty, 2016 10:28
Albo pani od chemii zmieniła szkoly. Ty w końcu młodsza jesteś
Eeva - Pon 25 Sty, 2016 10:36
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Albo pani od chemii zmieniła szkoly. |
albo to typowa odzywka Pań od chemii.
Harry_the_Cat - Pon 25 Sty, 2016 11:28
Moze jak jestes w "circle of trust" od chemii to Cie tak uczą!
Ps. Z paru względów cieszę sie ze nie jestem
Eeva - Pon 25 Sty, 2016 11:47
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Moze jak jestes w "circle of trust" od chemii to Cie tak uczą! |
Raczej już nigdy się nie dowiem chyba że dotknę magicznego kamienia i przeniose się w czasie do czasów licealnych.
a tak a propos Three Days Grace i dzisiejszego koncertu o którym Ci mówiłam...
Przymknij oko na ich emo look
I Hate Everything About You
Animal I Have Become
Riot - idealne koncertowo
Z nowym wokalistą
I Am Machine
Human Race
Fallen Angel
Harry_the_Cat - Pon 25 Sty, 2016 13:13
Oblukam w domu!
Aragonte - Pon 25 Sty, 2016 18:00
Three Days Grace bardzo lubię